Wrestling-IL
האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 (/showthread.php?tid=2851)

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - master of doom - 02-11-2025

(02-11-2025, 04:52 PM)lidoradir כתב:  ברייקינג - רשמי :

קרב על אליפות העולם במשקל כבד
ג'יי אוסו נגד גונת'ר(אלוף)

--

אין לנו עדיין תמונה רשמית אבל פינקו אותנו בגראפיקה חזקה :

[Image: u5Rkqv8.gif]

העדפתי ג'יי-קודי, אבל גם זה בסדר. חבל להם על הזמן אם ג'יי לא מנצח.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Cenation - 02-11-2025

ג׳יי נתפס אצלי לאורך כל השנתיים-שלוש האחרונות כמתאבק לא רע בכלל, אבל אף פעם לא מישהו שבאמת בדרג A/B שלי מבחינת איכות המתאבקים ברוסטר

אם קודי, פאנק, ריינס, רולינס למשל הם דרג A
ודרו, גונתר, פריסט, סטיילס וכו הם דרג B
אז ג׳יי הוא איפשהו היה בשבילי בדרג C

מצד שני תמיד הוא היה אהוב עליי גם בזירה וגם בכללי בתור אישיות
בעקבות הזכייה שלו בראמבל ולקראת רסלמניה אני מנסה לשנות את הפאזה לגביו ולתת לו את הצ׳אנס להוכיח שהוא באמת שווה להיות בטופ. הוא מסוג המתאבקים שאפשר לגמרי להתחבר אליו וללכת אחריו והעובדות מדברות בעד עצמם עם כמה שהוא אובר

מעבר לזה אני גם ממש אנטי גונתר ומת שהוא יפיל את החגורה, אז אני לגמרי בטים ג׳יי בRTW הזה, מקווה שיפתיע אותי לטובה

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - gilam - 02-11-2025

(02-11-2025, 05:44 PM)Cenation כתב:  ג׳יי נתפס אצלי לאורך כל השנתיים-שלוש האחרונות כמתאבק לא רע בכלל, אבל אף פעם לא מישהו שבאמת בדרג A/B שלי מבחינת איכות המתאבקים ברוסטר

אם קודי, פאנק, ריינס, רולינס למשל הם דרג A
ודרו, גונתר, פריסט, סטיילס וכו הם דרג B
אז ג׳יי הוא איפשהו היה בשבילי בדרג C

מצד שני תמיד הוא היה אהוב עליי גם בזירה וגם בכללי בתור אישיות
בעקבות הזכייה שלו בראמבל ולקראת רסלמניה אני מנסה לשנות את הפאזה לגביו ולתת לו את הצ׳אנס להוכיח שהוא באמת שווה להיות בטופ. הוא מסוג המתאבקים שאפשר לגמרי להתחבר אליו וללכת אחריו והעובדות מדברות בעד עצמם עם כמה שהוא אובר

מעבר לזה אני גם ממש אנטי גונתר ומת שהוא יפיל את החגורה, אז אני לגמרי בטים ג׳יי בRTW הזה, מקווה שיפתיע אותי לטובה

במה דרו וגונתר לא דרג A? ג'יי הוא B+ כמו פריסט.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Triple T - 02-11-2025

(02-11-2025, 05:09 PM)master of doom כתב:  העדפתי ג'יי-קודי, אבל גם זה בסדר. חבל להם על הזמן אם ג'יי לא מנצח.

דמיין את ג'יי זוכה וסוגר את לילה 1 כשכולם עושים YEET בזמן שקונפטי נופל מהשמיים

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - The Visionary - 02-11-2025

(02-11-2025, 08:19 PM)Triple T כתב:  דמיין את ג'יי זוכה וסוגר את לילה 1 כשכולם עושים YEET בזמן שקונפטי נופל מהשמיים

המלצות לקרם טוב אפשר לקבל מלידור.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Cenation - 02-11-2025

(02-11-2025, 08:17 PM)gilam כתב:  במה דרו וגונתר לא דרג A? ג'יי הוא B+ כמו פריסט.

בדיוק בגלל העובדה שכל ההייפ לראמבל היה סביב סינה ריינס רולינס ופאנק ולא סביב דרו או מתאבקים אחרים
דרו וגונתר לא סטארים ברמה של השמות שציינתי, הם דרג B שזה מכובד מאוד, יחד עם סטיילס ועוד מתאבקים נהדרים

ג׳יי עכשיו עושה את העלייה שלו לאיזורי דרג B עם הזכייה בראמבל וכל ההייפ שיש עליו עכשיו
ככה אני רואה את זה לפחות

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Sexy devil - 02-11-2025

(02-11-2025, 04:52 PM)lidoradir כתב:  ברייקינג - רשמי :

קרב על אליפות העולם במשקל כבד
ג'יי אוסו נגד גונת'ר(אלוף)

--

אין לנו עדיין תמונה רשמית אבל פינקו אותנו בגראפיקה חזקה :

[Image: u5Rkqv8.gif]

אני שוב אומר זה ממש לא קרב לארוע הגדול של השנה.
חבל שדרו רנדי רוולינס פאנק לא נמצאים בקרב אליפות הם יותר מעניים.
עכשיו צריך שיקרה קודי נגד סינה.
ואם לא אז תהיה לנו רסלמניה אללה הסטר

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - NoamRR - 02-12-2025

מיום ליום אני משלים ומסכים עם העובדה שסינה צריך להיות היריב של קודי במניה.
1. המניה האחרונה של סינה.
2. קודי מתחיל לעבור תהליך של היל טרן, מצד שני, הוא הכי אובר בחברה הזאת (כמעט). מי יכול ללחוץ על הכפתור הזה? סינה. קודי יגיד לסינה שהוא הסינה העכשווי, מופיע כל שבוע, מקדם את החברה. סינה יחתוך כמה פרומואים שישפילו אותו אבל זה סינה אז הקהל יחגוג. קודי יתעצבן. קודי ירצה לשמור על האליפות בכל מחיר במניה. זה כבר לא משנה מה התוצאה, קודי יכול פשוט לאבד את זה במניה.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - NovemberMan - 02-12-2025

(02-11-2025, 08:31 AM)Jon_M0xley כתב:  אני הייתי הולך על קודי נגד סינה נגד פאנק(הטובה שהיימן חייב לו).

אני לא רואה את הטובה הזאת מוזכרת שוב עד שמצמידים את פאנק לריינס.
הטובה הזאת לא תהיה כללית ולא תהיה מול מישהו אחר ברוסטר.
וכנראה שהיא תכלול את האליפות והכל יתנקז ביחד.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Sexy devil - 02-12-2025

(02-12-2025, 07:30 AM)NaRRative כתב:  מיום ליום אני משלים ומסכים עם העובדה שסינה צריך להיות היריב של קודי במניה.
1. המניה האחרונה של סינה.
2. קודי מתחיל לעבור תהליך של היל טרן, מצד שני, הוא הכי אובר בחברה הזאת (כמעט). מי יכול ללחוץ על הכפתור הזה? סינה. קודי יגיד לסינה שהוא הסינה העכשווי, מופיע כל שבוע, מקדם את החברה. סינה יחתוך כמה פרומואים שישפילו אותו אבל זה סינה אז הקהל יחגוג. קודי יתעצבן. קודי ירצה לשמור על האליפות בכל מחיר במניה. זה כבר לא משנה מה התוצאה, קודי יכול פשוט לאבד את זה במניה.

עכשיו רץ ברשת שאנשים חושבים שנקבל פאנק סינה קודי משולש ורומן נגד רולינס לך תדע מה האנטר חושב.
אחרי האכזבה שלי מהראמבל אני פסימי שסינה יוצא אלוף ברסלמניה