+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: Off topic - כל מה שלא היאבקות (/showthread.php?tid=10)
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 10-31-2024
(10-31-2024, 01:17 AM)karusi כתב: יש סרט כמו top gun ויכול להיות שלא יכירו בארץ אז קוראים לזה אהבה בשחקים
יש ב indb שמות עבריים לחלק משמות הסרטים ותאריךשחרור ישראלי. ז''א אם בישראל הסרט מגיע לפני האחרים שזה קורה הרבה- אז התאריך הישראלי זה מה שיופיע לך
אין לי בעיה שיופיע בעברית. לי מופיעים דברים כמו:
. Ganouv al Ha'Kha'yim
אז או שתרשמו את השם האנגלי או את זה שבעברית בשפה העברית ולא בשפה האנגלית.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 10-31-2024
(10-31-2024, 02:20 AM)wwehof כתב: תודה לידור. אז אוכל לבחור נניח לקאסל תרגום בעברית בלי להוריד תרגום?
אתה מדבר בתוך דיסני פלוס כן ?
אתה נכנס עכשיו לדיסני ומחפש את הסדרה קאסל, יש לך תרגום עברית שם. כמו נטפליקס בדיוק.
(10-31-2024, 02:54 AM)lidoradir כתב: אתה מדבר בתוך דיסני פלוס כן ?
אתה נכנס עכשיו לדיסני ומחפש את הסדרה קאסל, יש לך תרגום עברית שם. כמו נטפליקס בדיוק.
לא, אני מתכוון שאם אני אוריד את זה בטורנט. זה מיליון עונות. מי ישלם להם מלא חודשים בלבד לראות סדרה אחת? לא משתלם
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - StavHen - 10-31-2024
(10-31-2024, 04:42 AM)wwehof כתב: לא, אני מתכוון שאם אני אוריד את זה בטורנט. זה מיליון עונות. מי ישלם להם מלא חודשים בלבד לראות סדרה אחת? לא משתלם
האמת אני נכנסתי לדיסני פלוס כי Yes נתנו לי 3 חודשים חינם,
אבל לא עזבתי מאז, אחלה תכנים שבעולם, סרטים מעולים, סדרות מעולות (בדיוק סיימתי קאסל גם)
רואה עכשיו סדרה אחרת קוונטיקו, אחלה תכנים , תעשה חודש ניסיון ראשון לדעתי זה עדיין תקף, וזה מעולה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 10-31-2024
דברים שמצחיקים אותי בבוקר:
חיזבאללה מעלה תמונה של פגישה עם כל מיני בכירים של כח רדואן(לפחות 11 בכירים היו שם). אחרי כמה דק צהל הפציץ את הפגישה ורק 3 שרדו חחחחחחחח.
בין המחוסלים מפקד כח רדואן החדש של דרום לבנון.
כן יירבו.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - karusi - 10-31-2024
(10-31-2024, 02:22 AM)wwehof כתב: אין לי בעיה שיופיע בעברית. לי מופיעים דברים כמו:
. Ganouv al Ha'Kha'yim
אז או שתרשמו את השם האנגלי או את זה שבעברית בשפה העברית ולא בשפה האנגלית.
לדעתי צריך לרשום שם באנגלית ובעברית
Top gun טופ ג'אן
זה דבילי כזה איך שהם רושמים.
מוקסלי-
כן חחחח מחלקת כ''א של חיזבאללה עובדים שעות נוספות
קארמה ענקית
---------------
אפרופו מספרים - אישיות היאבקות עם הכי הרבה רייטינג בחודש האחרון- מישהו רוצה ניחוש?
טיירוס /פאנקאזאורוס/ ברוטוס קליי
3.5 מיליון בערך לאורך הרבה מאוד שידורים של The Five. בפוקס. לדעתי זאת אחת מהתוכניות עם הכי הרבה רייטינג בארצות הברית, במיוחד בעונת הבחירות. (הממוצע השנתי שלהם רק 3 מליון)
הוא הולך להרשם בהיסטוריה ביחד עם DDP ועוד כמה שהצליחו הכי הרבה מחוץ לרסלינג לא בתפקידי משחק (סינה, רוק, הוגאן)
אני רק שאלה כמה כסף הוא מרוויח שם למען השם? בגוגל רשום 2 מליון דולר לשנה חוזה לכמה שנים. אבל לא נראה לי שהוא מקבל כל כך הרבה
(10-31-2024, 06:02 AM)StavHen כתב: האמת אני נכנסתי לדיסני פלוס כי Yes נתנו לי 3 חודשים חינם,
אבל לא עזבתי מאז, אחלה תכנים שבעולם, סרטים מעולים, סדרות מעולות (בדיוק סיימתי קאסל גם)
רואה עכשיו סדרה אחרת קוונטיקו, אחלה תכנים , תעשה חודש ניסיון ראשון לדעתי זה עדיין תקף, וזה מעולה.
יש לי מנוי אצלם. לא משתלם כשאתה רוצה לראות סדרה ארוכה מאוד (כבר עדיף לרכוש אותה טם לא מורידים אותה).
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 10-31-2024
(10-31-2024, 04:42 AM)wwehof כתב: לא, אני מתכוון שאם אני אוריד את זה בטורנט. זה מיליון עונות. מי ישלם להם מלא חודשים בלבד לראות סדרה אחת? לא משתלם
אני מנוי בדיסני פלוס מההשקה שלהם ב-2022. אין עליהם.
תמיד יש לי מה לראות והמחיר השנתי סבבה לגמרי.
אם אתה משתמש בנגן MPC או נגנים אחרים, יש להם הורדת כתוביות אוטומטית בעברית
יש מנויים זולים מכל מיני מקומות מהאינטרנט ד''א
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - StavHen - 10-31-2024
ישראל בידור מחזירים את שנות ה2000 בחידושים
לפני כמה זמן נועה קירל חידשה את השיר של דנידין : "סוד שלי ממך"
עכשיו עדן בן זקן מחדשת את "אל תשחק איתי"
למרות שאלו לא ביצועים רעים בכלל, זה מוזר לי מאוד.