RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Coquina Clutch - 01-04-2022
(01-02-2022, 08:25 PM)Vincent McMahon כתב: כיד להימנע מספויילרים בספיידר-מן, נאלצתי להוריד הילוך בפורום בשבוע האחרון.
אני חייב לומר הסרט הזה היה אוברייטד מכעט כמו DONDA.
עלילה עצלנית, חזרה על השיט של כל סרט בערך שהיה בספיידרמן, בדיחות לא מצחיקות.
קצת קשה מדיי אם תשאל אותי. היה סרט טוב. לחלוטין אוברהייפד ואוברייטד אבל זה סרט מארוול לא רע בכלל. הוא לא ברמה של אינפיניטי וור או שומרי הגלקסיה אבל הוא בין היותר מוצלחים שלהם. הייתה בו נשמה, משחק לא רע, כיף, נוסטלגיה ו-ווילהם דפו. לא יכולתי לצפות באמת להרבה יותר מהם.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Retired Vincent - 01-04-2022
(01-03-2022, 07:36 AM)m0tti כתב: לדעתי חוץ מאינפיניטי וואר זה הסרט הכי טוב של מארוול
אתה חושב אחרת?
רחוק שנות אור מאינפיניטי וור
(01-03-2022, 12:04 PM)Kamigoye כתב: ![[Image: giphy.gif?cid=e3b0c4425e3e0c99c3e054ffea...=giphy.gif]](https://media0.giphy.com/media/LOorWl420KQl13UqCe/giphy.gif?cid=e3b0c4425e3e0c99c3e054ffea6e38c07fd9a20b7d217157&rid=giphy.gif)
(01-03-2022, 04:07 PM)Jon_M0xley כתב: אז התחסנת לחינם?
ככה מרגישים הקהל שלך.
they keep hating but still watching
(01-04-2022, 03:44 PM)Go2SleepClub כתב: קצת קשה מדיי אם תשאל אותי. היה סרט טוב. לחלוטין אוברהייפד ואוברייטד אבל זה סרט מארוול לא רע בכלל. הוא לא ברמה של אינפיניטי וור או שומרי הגלקסיה אבל הוא בין היותר מוצלחים שלהם. הייתה בו נשמה, משחק לא רע, כיף, נוסטלגיה ו-ווילהם דפו. לא יכולתי לצפות באמת להרבה יותר מהם.
העלילה עצמה הייתה מאוד עצלנית, הביאו הסבר די מביך לאיך הגיעו כל הנבלים והספיידרמנים, שלא נדבר על איך שוונום הגיע..
לא היה פה שום חידוש בעצם למשהו שכבר ראינו בסרטי ספיידר מן קודמים.
אני בהחלט חושב שבסרט לעצמו הוא סרט סבבה, אבל עם כמות ההייפ שהייתה אליו הוא אכזב (כנ"ל DONDA).
אבל מעל הכל מה שהכי הגניב אותי בסרט: זה ללא ספק טובי מגוויר, אי אפשר לראות אותו שלוש שניות על המסך ולא להתפוצ מצחוק מכמות ה-MEMES שעולים בזיכרון, מהרגע שראו אותו לראשונה רק חיכתי שהוא ידפוק איזה ריקוד, מאוד אכזב אותי שעם כל הבדיחות שהם דחפו בכוח הם לא עשו את הריקוד שלו טובי.
(ספויילרים נכתבו בלבן)
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 01-04-2022
(01-04-2022, 01:02 AM)Jon_M0xley כתב: תחזיר לאנה ג'יי וקונטי
יש כאן אנשים שמנסים לעשות מהמאסטר והחתימה שלו ביג שואו וטרנים. הם ראו שאני סוחב לא משנה מה זורקים עליי, והם ממשיכים לנסות. יהיה בסדר.
.the view never changes, master style
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - DarkArts - 01-04-2022
(01-04-2022, 05:53 PM)master of doom כתב: הם ראו שאני סוחב לא משנה מה זורקים עליי
אני מוכן לראות אותך מנסה לעבוד עם הורנסווגל, הגרייט קאלי או אומוס.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 01-04-2022
(01-04-2022, 06:05 PM)DarkArts כתב: אני מוכן לראות אותך מנסה לעבוד עם הורנסווגל, הגרייט קאלי או אומוס.
גם אם ישימו עליי את שלושתם ביחד אני אחזיק יותר טוב ממה שהחזקת נגד סלביק, אל תדאג
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Mad King - 01-04-2022
(01-04-2022, 07:39 PM)master of doom כתב: גם אם ישימו עליי את שלושתם ביחד אני אחזיק יותר טוב ממה שהחזקת נגד סלביק, אל תדאג 
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 01-04-2022
(01-04-2022, 07:39 PM)master of doom כתב: גם אם ישימו עליי את שלושתם ביחד אני אחזיק יותר טוב ממה שהחזקת נגד סלביק, אל תדאג 
Damnn
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - DarkArts - 01-04-2022
אאוץ'.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Coquina Clutch - 01-05-2022
(01-04-2022, 04:51 PM)Vincent McMahon כתב: רחוק שנות אור מאינפיניטי וור
they keep hating but still watching
העלילה עצמה הייתה מאוד עצלנית, הביאו הסבר די מביך לאיך הגיעו כל הנבלים והספיידרמנים, שלא נדבר על איך שוונום הגיע..
לא היה פה שום חידוש בעצם למשהו שכבר ראינו בסרטי ספיידר מן קודמים.
אני בהחלט חושב שבסרט לעצמו הוא סרט סבבה, אבל עם כמות ההייפ שהייתה אליו הוא אכזב (כנ"ל DONDA).
אבל מעל הכל מה שהכי הגניב אותי בסרט: זה ללא ספק טובי מגוויר, אי אפשר לראות אותו שלוש שניות על המסך ולא להתפוצ מצחוק מכמות ה-MEMES שעולים בזיכרון, מהרגע שראו אותו לראשונה רק חיכתי שהוא ידפוק איזה ריקוד, מאוד אכזב אותי שעם כל הבדיחות שהם דחפו בכוח הם לא עשו את הריקוד שלו טובי.
(ספויילרים נכתבו בלבן)
אבל הם כן עמדו בציפייה שהנוסטלגיה תחגוג ותתן רגעים מצחיקים/מרגשים/מסקרנים. הם כן עמדו בציפייה של השלכות מסקרנות להמשך. הם כן נתנו אקשן קצת יותר ריאליסטי שבעיני היה שיפור דיי גדול בשבילם. סך הכל הסרט היה טוב בהשוואה לסרטי מארוול.
אם באת עם ציפיות שזה הולך להיות הדבר הכי טוב שראיתי איי פעם אז אני חושב שהבעיה היא בך. צריך לדעת למה לצפות ממארוול.
אני משווה את הסרט הזה לאנדגיים פחות אפי. ולדעתי זה רק שירת את הסרט. השאירו אותו מקורקע ואישי במעטפת כל כך שוברת עולמות וזמנים. הסרט בעיניי הוא הצלחה. אשמח לצפות בו שוב.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Kamigoye - 01-05-2022
אני ראיתי סנאץ' פעם ראשונה לא מזמן וזה מצטרף לרשימה ההאקסלוסיבית של סרטים שבהם בראד פיט לא מגלם את עצמו.
|