![]() |
|
האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 (/showthread.php?tid=639) |
RE: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - The Tribal FISH - 10-19-2021 (10-19-2021, 09:32 PM)Jon_M0xley כתב: יצא לך אמת כן זה מה שהתכוונתי RE: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - Cenation - 10-19-2021 ציפיות שלי מהאירוע : אז לפניי חודשיים היה לנו אירוע מטורף ומאז העניינים קצת נרגעו, וזאת הזדמנות נהדרת לקבל שוב שואו רציני וקרבות ברמה מאוד גבוהה לסנר נגד ריינס - בראש ובראשונה המיין איוונט של האירוע, ככל הנראה שהסוף של הקרב יהיה קצת שנוי במחלוקת אבל אני פשוט מקווה שהסוף לא יהיה גרוע ברמה של להרוס את חוויית הצפייה של הקרב, אני כן מקווה שינסו לחדש איזה משהו במבנה הקרב שיהיה שונה ומרענן מהקרבות הקודמים שלהם שדיי חזרו על עצמם אחד אחריי השני, מצפה לקרב טוב שיחתום את האירוע הזה בצורה טובה וכמובן מקווה לא להתאכזב כי הציפיות לקרב הזה מאוד גבוהות מה שכן - אם שוב פעם תהייה התערבות עלובה של האוסוס שתהרוס את הקרב זה כבר יהיה באמת בלתי נסבל ומתחת לכל ביקורת רולינס נגד אדג' - מבחינתי הקרב הזה הוא מיין איוונט לא פחות מאשר לסנר נגד ריינס, HIAC נשמע קרב קטלני לשניים האלה וגם פה יש לי ציפיות מאוד גבוהות לקרב שיספק לנו רמה מאוד גבוהה, מחכה לזה מאוד לאשלי נגד גולדברג - כבר לא יודע מה להגיד על גולדברג אז בקצרה - בבקשה רק לא בוצ'ים מעפנים, הקרב בסאמרסלאם היה מתחת לכל ביקורת ועכשיו יש לשניים האלה הזדמנות לתקן את הקרב המביך מסאמרסלאם ולתת תצוגה טובה שתסיים עם טעם טוב AJ סטיילס ואומוס נגד רנדי אורטון ורידל - עוד קרב פשוט מצוין לקרב עם מתאבקים מעולים, שמח שיהיה לנו קרב זוגות כזה דרו מקנטייר נגד ביג אי - אם להיות כנה, דיי נמאס לי כבר ממקנטייר ולדעתי הוא מיצה את עצמו, בנוסף זה שביג אי אלוף זה גם חתיכת הזיה בשבילי אבל כמובן שהייתי מעדיף שביג אי ינצח פה והפנטזיה שלי זה קרב מרובע בSVS של מקינטייר נגד ביג אי נגד לאשלי נגד גולדברג לסיכום - קארד קטלני עם באמת פוטנציאל גבוה מאוד לספק אירוע חזק, הלוואי ורוב הקרבות לא יהיו מאכזבים RE: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - master of doom - 10-20-2021 RE: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - lidoradir - 10-20-2021 הוכרז קרב לפרי שואו : ההארט ביזנס נגד אלופי הזוגות של סמאקדאון האוסוס
RE: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - lidoradir - 10-21-2021 ![]() אנדרטייקר נמצא בערב הסעודית והציג את פיטבול לפני ההופעה שלו. RE: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - DarkArts - 10-21-2021 (10-21-2021, 12:44 AM)lidoradir כתב: בחייאת, אל תתן לי את המחשבה שדבר כזה יקרה RE: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - Agent O22 - 10-21-2021 אשכרה האירוע יוצא על המשחק של חיפה היום... איזה זין עד שיש אופציה לראות אירוע בשעה באמת נוחה RE: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - Mr.kross - 10-21-2021 (10-21-2021, 08:12 AM)Agent O22 כתב: אשכרה האירוע יוצא על המשחק של חיפה היום... איזה זין עד שיש אופציה לראות אירוע בשעה באמת נוחה נכון אחי גם אני אוהד של חיפה וזה מבאס אבל למי אכפת שיש לסנר ריינס אדג' רולינס אין בכלל מה לדבר הייפ פסיכי RE: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - Agent O22 - 10-21-2021 (10-21-2021, 08:20 AM)Mr.kross כתב: נכון אחי גם אני אוהד של חיפה וזה מבאס אבל למי אכפת שיש לסנר ריינס אדג' רולינס אין בכלל מה לדבר הייפ פסיכי אני אהיה במגרש איזה למי אכפת
RE: האירוע הבא | WWE Crown Jewel 2021 - StavHen - 10-21-2021 כ"כ מקווה שלסנר ריינס יהיה טוב כמו שאני מצפה שהוא יהיה |