Wrestling-IL
האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 (/showthread.php?tid=74)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - Cenation - 03-28-2021

(03-27-2021, 05:04 AM)lidoradir כתב:  רשמי - לפי הסדר שהוצג בסמאקדאון האחרון :

לילה 1 :
- סת' רולינס נגד סזארו.
- שיין מקמהן נגד ברון סטרומן.
- אומוס וסטיילס נגד הניו דיי על אליפות הזוגות של ראו.
- מיז נגד בד באני.
- דרו מקנטייר נגד לאשלי על אליפות ה-WWE.
- ביאנקה בלאייר נגד סשה בנקס על אליפות הנשים של סמאקדאון.

לילה 2 :
- אפולו קרוז נגד ביג אי על הביניבשתית.
- סמי זיין נגד קווין אואנס.
- הפינד נגד רנדי אורטון.
- ריה ריפלי נגד אסקה על אליפות הנשים של ראו.
- אדג' נגד ריינס נגד בריאן על האוניברסאלית.

שאלה - זה גם הסדר עצמו של הקרבות במהלך כל לילה?
זאת אומרת רולינס פותח ובנות מסיימות בלילה 1 וקרוז פותח ואדג' מסיים בלילה ה2, נכון?

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - Cenation - 03-28-2021

אגב, אני מאמין שנקבל קרב של שיימוס נגד רידל ואת הבאטל רויאל המסורתי של אנדרה דה ג'איינט
אולי קרב בנות נוסף, וזה מה שיסגור את הקארד בעיניי (לצערי...)

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - lidoradir - 03-28-2021

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - lidoradir - 03-28-2021

(03-28-2021, 11:17 PM)Cenation כתב:  שאלה - זה גם הסדר עצמו של הקרבות במהלך כל לילה?
זאת אומרת רולינס פותח ובנות מסיימות בלילה 1 וקרוז פותח ואדג' מסיים בלילה ה2, נכון?

זה לא הסדר של הקרבות באירוע, רק הכריזו על זה ככה בסמאקדאון, זה לא אומר שזה מה שיקרה בפועל.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - SwitchBlade - 03-28-2021

(03-28-2021, 10:29 PM)Jon_M0xley כתב:  קצת מצחיק אבל אפשר לראות בבראיין את ה"רע" בסיפור ואת אדג' כפייס המתוסכל. תחשבו על זה, כמו שאדג' אמר הוא ניצח את הראמבל ממספר 1, את אותו ראמבל שבראיין השתתף בו. בראיין רוצה להיכנס לקרב בכל מחיר ואז קורה כל מה שקרה בצ'אמבר ואז מגיעים לסוף של פסטליין שבראיין תוקף בטעות את אדג', שלא נשאר חייב ומחזיר לו. מפה מגיעים לסמאק ששם אדג' מנסה לעשות את כל מה שהוא יכול, לדבר עם כל אחד אפילו עם ה"אוייב שלו" ריינס. אדג' נותן טיעונים צודקים על למה בראיין לא צריך להיכנס לקרב אבל זה לא עוזר ובראיין בכל זאת נכנס לקרב.

העלילה היא נהדרת.
מרגיש כאילו אדג' עצמו מאחורי הרבה מהארק האישי שלו, קל מאוד לקנות את ההתהפכות שלו על בריאן.
יכול להיות שנקבל אינטרקציה נוספת ומורכבת יותר דווקא בין אדג' לבין בריאן: אם רוצים שריינס יצא עם האליפות - בריאן יכול להיות זה שעולה לאדג' בניצחון בקרב, אדג' ממשיך מכאן להיות היל כשהזרז לכל התהליך זה בריאן - הפייס המעצבן שנכנס בינו לבין החלום שלו, חלום שהוא עבד עשור כדי להגשים. 

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - Jon_M0xley - 03-28-2021

(03-28-2021, 11:34 PM)SwitchBlade כתב:  
(03-28-2021, 10:29 PM)Jon_M0xley כתב:  קצת מצחיק אבל אפשר לראות בבראיין את ה"רע" בסיפור ואת אדג' כפייס המתוסכל. תחשבו על זה, כמו שאדג' אמר הוא ניצח את הראמבל ממספר 1, את אותו ראמבל שבראיין השתתף בו. בראיין רוצה להיכנס לקרב בכל מחיר ואז קורה כל מה שקרה בצ'אמבר ואז מגיעים לסוף של פסטליין שבראיין תוקף בטעות את אדג', שלא נשאר חייב ומחזיר לו. מפה מגיעים לסמאק ששם אדג' מנסה לעשות את כל מה שהוא יכול, לדבר עם כל אחד אפילו עם ה"אוייב שלו" ריינס. אדג' נותן טיעונים צודקים על למה בראיין לא צריך להיכנס לקרב אבל זה לא עוזר ובראיין בכל זאת נכנס לקרב.

העלילה היא נהדרת.
מרגיש כאילו אדג' עצמו מאחורי הרבה מהארק האישי שלו, קל מאוד לקנות את ההתהפכות שלו על בריאן.
יכול להיות שנקבל אינטרקציה נוספת ומורכבת יותר דווקא בין אדג' לבין בריאן: אם רוצים שריינס יצא עם האליפות - בריאן יכול להיות זה שעולה לאדג' בניצחון בקרב, אדג' ממשיך מכאן להיות היל כשהזרז לכל התהליך זה בריאן - הפייס המעצבן שנכנס בינו לבין החלום שלו, חלום שהוא עבד עשור כדי להגשים. 

גן זה פיוד נהדר, ואיכותי. הרבה זמן לא נהנתי ככה מסטורליין.
אני לא מתייג את אדג' כהיל שלם בנתיים, אני לראות איך זה מתגלגל ומה עוד יקרה שם. מה שכן אין מצב שאדג' יקבל היטים במניה אלא אם כן הוא ממש ינסה, יהיה מצחיק אם הקהל פתאום יתהפך על בראיין.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - SwitchBlade - 03-28-2021

(03-28-2021, 11:44 PM)Jon_M0xley כתב:  
(03-28-2021, 11:34 PM)SwitchBlade כתב:   

גן זה פיוד נהדר, ואיכותי. הרבה זמן לא נהנתי ככה מסטורליין.
אני לא מתייג את אדג' כהיל שלם בנתיים, אני לראות איך זה מתגלגל ומה עוד יקרה שם. מה שכן אין מצב שאדג' יקבל היטים במניה אלא אם כן הוא ממש ינסה, יהיה מצחיק אם הקהל פתאום יתהפך על בראיין.

קהל חכם יידע להבין את הסיגנל העלילתי ולהתהפך על אדג', כדי לקדם אותו ולעזור לעלילה שלו.
בפועל אני גם חושב שיש אפשרות שהקהל יחשוב לעצמו 'בריאן הממזר הזה נדחף סתם לעלילה של אדג', בטח שהוא יתעצבן'. אם זה יקרה זה יהרוס לגמרי עלילה נהדרת עם שלושה מתאבקים מעולים, ששניים מהם נמצאים במצב הכי טוב שלהם מזה שנים. 

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - Cenation - 03-29-2021

לידור תודה על המענה

מסכים עם מה שכתבתם פה למעלה, מרגיש לי שהולך להיות קרב ברמה מאוד גבוהה בין ריינס-אדג'-בראיין
מבחינתי כל אחד יכול לנצח וממש אין לי פייבוריט, אלה בדיוק סוג הקרבות שאני אוהב - שכמעט ואין לי מושג מי ינצח
לי לפחות יש ציפיות מאוד גבוהות, מקווה שהם יספקו את הסחורה

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - KillSwitch - 03-29-2021

אני לגמרי חושב שריינס מצמיד את בריאן זה המהלך הנכון.
סיפורים של מתאבק עבר שחוזר ומגשים את החלום שלו לראן גדול נוסף זה משהו שהיה לנו בעבר, עם אדג' יש הזדמנות למשהו שונה ואני מקווה שהם רואים את זה.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - Jon_M0xley - 03-29-2021

(03-29-2021, 05:07 AM)Elite Rainmaker כתב:  אני לגמרי חושב שריינס מצמיד את בריאן זה המהלך הנכון.
סיפורים של מתאבק עבר שחוזר ומגשים את החלום שלו לראן גדול נוסף זה משהו שהיה לנו בעבר, עם אדג' יש הזדמנות למשהו שונה ואני מקווה שהם רואים את זה.

אם זה תלוי בך, איך יהיה הבוקינג שלהם אחרי מניה במידה וריינס מצמיד שם את בראיין