RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 01-18-2026
העונה מתה מבחינת האליפות. הדבר היחיד שאיכשהו אפשרי זה מקום 3, וכרגע הפער הוא 7 נקודות ממכבי ת"א. ניצחון, ויש סיכוי, תיקו וזה קלוש, הפסד וזה גמור.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Visionary - 01-18-2026
חוץ ממכבי חיפה-מכבי תל אביב, הערב קורה עוד משהו גדול.
"האביר משבע הממלכות" עולה לשידור ב-HBO. לקראת הסדרה, קיבלתי את 6 הפרקים שלה לצפייה מוקדמת וזה כל מה שחשבתי (ללא ספוילרים):
https://www.geektime.co.il/a-knight-of-the-seven-kingdoms-game-of-thrones-season-1-review/
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 01-18-2026
![[Image: 22222222222222222222.png]](https://i.ibb.co/wrp5V3fb/22222222222222222222.png)
יש לנו ברייקינג :
- זוטרופוליס 2 עושים היסטוריה, סרט האנימציה ההוליוודי המכניס ביותר בכל הזמנים.
- הסרט הכניס עד עכשיו 1.7 מיליארד דולר, עקף את הקול בראש 2 שהכניסו 1.69 מיליארד דולר.
- הסרט במקום ה-9 ברשימת הסרטים הכי מכניסים בכל הזמנים.
במקום ה-8 נמצא ספיידרמן: אין דרך הביתה שהכניס 1.9 מיליארד דולר ובמקום ה-7 הנוקמים: מלחמת האינסוף שהכניס 2 מיליארד דולר.
- הסרט במקום ה-2 ברשימת סרטי האנימציה הכי מכניסים בכל הזמנים, עקפו את מלך האריות 2019 והקול בראש 2.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - תנולהיותאורח - 01-18-2026
לא יודע מי עוקב אבל הפוטבול עם פלייאוף מטורף עד עכשיו
5 משחקים נגמרו בפער של מהלך )](פחות מ7 נקודות)
הבילס עפו בovertime כשהקווטרבק של דנבר סיים את העונה ועכשיו הם ישחקו עם המחליף שלא שיחק כל העונה
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 01-18-2026
אני שולח ניידות לבית של המאסטר ועומר ואייגנט, אני חושש שהם נפטרו מגמירת יתר אחרי המשחק הזה
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - DarkArts - 01-18-2026
(01-18-2026, 11:10 PM)Jon_M0xley כתב: אני שולח ניידות לבית של המאסטר ועומר ואייגנט, אני חושש שהם נפטרו מגמירת יתר אחרי המשחק הזה
מהת אתה ילד?
תזריק להם 50cc של בלו מעורבב עם אבקת צ'יטוס גבינה, יקומו כמו גיבורים.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 01-18-2026
(01-18-2026, 02:50 PM)The Visionary כתב: חוץ ממכבי חיפה-מכבי תל אביב, הערב קורה עוד משהו גדול.
"האביר משבע הממלכות" עולה לשידור ב-HBO. לקראת הסדרה, קיבלתי את 6 הפרקים שלה לצפייה מוקדמת וזה כל מה שחשבתי (ללא ספוילרים):
https://www.geektime.co.il/a-knight-of-the-seven-kingdoms-game-of-thrones-season-1-review/
יואווווווו איזה כיף לך במקום לחכות עכשיו שבוע כל פרק.
אז לא תעשה סיכום פרק שבועי?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 01-19-2026
אני אתייחס לניצחון שלנו על הצהבת יותר מאוחר, אבל לסגירת הערב אגיד מילה אחת: נגרירה.
פרז ליטרלי שלח את אותם שופטים שדפקו את בארסה באנואטה, והם עשו את עבודתם נאמנה עם 2 פסילות שערים הזויות (מצטער, זה לא פאול על קובו, ואתם ראיתם את הנבדל המומצא הזה?), דאגו להכניס את סוסיאדד המחבלים למשחק לאט לאט, והרי לכם - הפסד. אגב, הצחיק אותי שבמשך דקות ארוכות רק דגל פלסטין התנופף ביציעים של ה-"אולטראס" שלהם, כמה אובססיבים חסרי מוח אתם יכולים להיות שבמקום לעודד את הקבוצה שלכם אתם מעדיפים לנופף בדגל של מחבלים טרוריסטים, מדהים.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - StavHen - 01-19-2026
איי לזאטיץ'...
מצד אחד הלוואי שיפטרו אותך
מצד שני נורא מפחיד להביא מאמן כשעוד שבוע יש עוד דרבי..
ככה או ככה מכבי ת"א בעונה מזעזעת.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 01-19-2026
המשימות של הפועל לינואר היו:
לנצח את בית״ר
לנצח שני דרבים
להפסיד לבאר שבע
מה יקרה בפועל:
הפסד לבית״ר
הפסד בשני דרבים
ניצחון על באר שבע
|