RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - DarkArts - 02-11-2026
(02-10-2026, 10:06 PM)תנולהיותאורח כתב: אפילו האפליקציה של 365 צוחקת על זה שמנצ׳סטר ניצחון אחד מזה שהבחור יגזור את השיער חחחחח
כל הליינאפ של יונייטד עם השיער של האוהד
ויש לייב סטרים שלו.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - תנולהיותאורח - 02-11-2026
אני רשמית בטוח שהבחור שלט מסתפר הוא הנאחס של מנצ׳סטר, הם יזכו באליפות לפני רצף של 5 ניצחונות
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 02-11-2026
וואלה אני שמח שזה ממשיך חחח זה משעשע אותי לראות אותו קופץ לי פתאום בפיד
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 02-12-2026
ישראל, אוסטריה, אירלנד וקוסובו. הגרלת ליגת האומות.
הגרלה אפורה לנבחרת האפורה שלנו.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - תנולהיותאורח - 02-12-2026
(02-12-2026, 08:39 PM)lidoradir כתב: ישראל, אוסטריה, אירלנד וקוסובו. הגרלת ליגת האומות.
הגרלה אפורה לנבחרת האפורה שלנו.
מסיימים אחרונים
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 02-12-2026
איזו בדיקת ואר בזיונית באתלטיקו-בארסה
הכלי הארור הזה גמר את המשחק
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 02-12-2026
(02-12-2026, 11:19 PM)RoeeHardy כתב: איזו בדיקת ואר בזיונית באתלטיקו-בארסה
נבדל של 100 אחוז.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - תנולהיותאורח - 02-13-2026
(02-12-2026, 11:19 PM)RoeeHardy כתב: איזו בדיקת ואר בזיונית באתלטיקו-בארסה
אתה בא מחר למשחק עם הילדה? זאת שעה טובה לילדים
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 02-13-2026
משחק בדיחה, שופט בדיחה, קו הגנה בדיחה. מזל שזה גביע. חוץ מזה, אני אשקר אם אגיד שלא עולה לי חיוך מגוחך על הפנים כשאני חושב על זה שבארסה מגיעה לגומלין בקאמפ נואו בפיגור 4-0.
הבעיה של פליק זה שהוא לא מאמן דינמי שמשנה תוך כדי משחק. יש לו את השיטה שלו. כשזה עובד, זה מדהים, כשזה לא עובד אז פשוט אין פתרונות. 2 השערים האחרונים של אתלטיקו זה העתק אחד של השני, וזה בדיחה שבארסה סופגת שערים כאלה. 3 שחקנים מאחורי קו ההגנה מול גארסיה, זה בדיחה. ולגבי גארסיה, מתחיל להימאס עליי כבר הטעויות השבורות שלו פעם ב-2 משחקים, זאת לא פעם ראשונה שהוא מתנהל בחוסר אחריות שגורם לשערים. צריך להיות סטלן טורבו כדי לאכול את הגול הראשון, זה חומר לסרטונים באינסטגרם שתמיד כשראיתי אותם הייתי בספק אם זה אי פעם קרה במגרש כדורגל ולא עובדים עליי.
הבדיקת ואר על השער גם בדיחה, הרסה את המשחק. גם אם היה נבדל, למה 3 שעות בדיקה? את כל המומנטום זה שבר לנו. אני לא אתפלא אם הם שוב התבלבלו בקווים הליצנים האלה, פעם שלישית כבר ב-3 שבועות שבארסה נאנסת על ידי נבדלים שהיו/לא היו (סוסיאדד, אלצ'ה והיום).
אבל סה"כ צריך גם לפרגן לאתלטיקו על משחק מצוין, סימאונה הוכיח שעדיין יש לו את זה, הכין את הקבוצה בצורה מצוינת. אתלטיקו עשתה לנו היום מה שהיא עשתה לריאל בתחילת העונה, וחבל מבחינתה שהיא בעונה כל כך לא יציבה בליגה, כי ב-1 על 1 היא בהחלט יכולה לתת פייט לבארסה וריאל. נראה מה סימאונה יוכל לייצר בצ'מפיונס (זוכרים שפאקינג בודו גלימט ניצחה במטרופוליטאנו? זה כמה אתלטיקו לא יציבה. אני חושב שיש להם משחק מול הסילונים של קלאב ברוז' בפלייאוף, יהיה מעניין).
**בארסה בלי פדרי וראפיניה זאת קבוצת אמצע טבלה בספרד. אפשר להחמיא ללאמין כמה שרוצים, אבל פדרי זה המוח וראפיניה זה הלב, וכששניהם לא על המגרש הגוף (בארסה) לא מתפקד. גם מול צ'לסי קרה בדיוק אותו דבר (ועם אותה חולצה), הפעם זה היה בולט יותר. וכששני שחקנים מייצרים כזה שינוי בקבוצה, אני לא יכול להאמין שיש סיכוי לאלופות העונה. יש סיכוי לאליפות, אולי, ולא יזיק אם אמבפה יתחיל להרגיע עם כמויות הכיבושים המוגזמות שלו.
ועכשיו אני אסיים כי הנכשל שלי במבני נתונים לא יתקן את עצמו. לילה טוב.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 02-13-2026
(02-13-2026, 12:09 AM)תנולהיותאורח כתב: אתה בא מחר למשחק עם הילדה? זאת שעה טובה לילדים
היא הסיבה שאני לא אהיה מחר, לתינוקות אין שעה טובה
|