![]() |
|
דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il (/showthread.php?tid=2805) |
RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - gilam - 12-30-2024 (12-30-2024, 10:16 AM)Codycutter כתב: גם ניראה שאתה אוהב שמוצצים לך. חחחחחחחח ״משתמש השנה״ כאילו מישהו פה עושה משהו חוץ ממך שיתנו אותו למישהו אחר. טוב שלא פתחת אשכול המציצות ללידור. ויאללה תן באן כאילו אני צריך פה מישהו בשביל להתעדכן ברסלינג. אני לעומת כל המונגולים פה יכול להסתדר גם בלי האשכולות שלך. באמת מנסה להבין את התקפי הזעם שלך שצצים כל פעם מחדש. אני נוטה להאמין (מקווה לפחות) שאתה בן 14-17 עם התקפי זעם? אחרת קשה לי להבין למה אתה מעביר ביקורת (גם אם מוצדקת והיא לא במקרה הזה) בקללות שלא נותנות כלום להצדקת הדעה שלך. לגבי הצורך בלידור בפרט ובפורום בכלל. אפשר להעביר אם רוצים כל דקה פנויה ברסלינג בלי להיכנס שנייה אחת לפורום הזה. יש היום ערוצי יוטיוב של WWE פודקאסטים בעברית ואנגלית וגם פורומים באנגלית ותוכן מידע ושיחות בנושא כמו שלא היה מעולם. אנשים נכנסים לכאן כי כיף פה, כי האוכלוסיה פה לא רעילה ודי איכותית באופי שלה וקבלת האחר (ברובה לפחות) ואומרים תודה ללידור כי באמת מגיע לו. למה הוא עושה את זה? לי די ברור שהבחור מטורף על הWWE ונהנה מכל רגע וכל דבר שקשור לנושא הזה. אתה רוצה לקחת את זה למקומות אחרים? האמת זה לא כזה משנה, אני נהנה מהתוכן שלו ולא מתבייש להגיד תודה. אין הבדל בינו לבין יוצר תוכן ביוטיוב שמנסה לעשות כסף (להבדיל מכאן שלא עולה לך כלום) ואתה נותן לו לייק כי האהבת את מה שראית. אתה רוצה לקבל באן? באמת שאין צורך פשוט תפסיק להיכנס לכאן. לדעתך יותר אנשים צריכים לפתוח אשכולות ולהשתתף בשיתוף מידע מהרשת? תוביל ע"י דוגמא אישית. האשכולות הראשונים יהיו טעונים שיפור ועם הזמן זה באמת ישתפר זה לא מדע טילים ולא נוסחאות סודיות שלידור או אחרים מסתרים פה. לגבי חברים אמיתיים. לכל אחד יש את הסביבה האישית שלו מי יותר רחבה ומי פחות. אין שום דבר מוזר או מבייש בלהרחיב את מעגל האנשים שאתה מדבר איתם על נושאים שמעניינים אותך. בטח שמדובר ברסלינג שזה נושא שלא מפותח מספיק בארץ ומי שכן יש לו חברים כאלו לדבר איתם עדיין יחפש או ישמח למעגלים רחבים יותר. לגבי גייז'? מאלו שפגשתי מעגל החברים שלהם לרוב רחב מאלו של הסטרייטים. נקווה שתטפל בהתקפי הזעם האלו. פה זה מקסימום באן, בחיים האמתיים המחיר כבד יותר. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - m0tti - 12-30-2024 אתם עוד עונים לו ברצינות?? RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - Mad King - 12-30-2024 משתמש השנה : The best there is, the best there was, and the best there ever will be, האחד והיחיד, לידור אדיר. וזה לא כוחות אפילו. ריאל מדריד של הרסלינג הישראלי. משקיען השנה (ע"ש לידור אדיר וKB24) : בגלל שלא אתן את הפרס לאותו אחד שזכה משתמש השנה, אז זה בין סתיו שמגיב ומשקיע לכל תגובה ואני משתדל לקרוא לבין KB שזכייה שלו בקטגוריה כאן זה באנקר. אשכול השנה : WIL-RUMBLE. הייפ ל2025. תגובת השנה : https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=2732&pid=128374#pid128374 פיוד השנה : "למה לא פותחים תוצאות/מתי האירוע" מול ההגיוניים שבאתר. קצ'פרייז השנה : סינמה. היחיד שחידש. gif השנה : הכלב שנובח ברפרנס לברון ברייקר. חתימת השנה : החתימה שלי עם ג'ריקו. אקוטאלי. ציני השנה : נועםRR. יודע להכניס קטנה כשצריך. אנדרייטד השנה : סתיוחן. המיקום שלו כמשקיען השנה זה די מתחת לרדאר לדעתי וזה גם שיפור משמעותי וכניסה לחלל שהיה צריך אותו. מארק השנה (ע"ש לידור אדיר) : לידור אדיר. פריצת השנה : בהמשך לאנדרייטד השנה, אז סתיו חן. המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : חחחחחחחחחחח ראנט השנה : כנראה שפה התגובה נגד הקודי קאטר הזה זוכה. אכזבת השנה (ע"ש גיא) : גיא קרינג' השנה (ע"ש גיא) : גיא הגימיק הכושל של השנה (ע"ש גיא) : "מנהלים חייבים" המשתמש הגרוע של השנה (ע"ש גיא) : קודי קאטר המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : אני עצמי. אגיד לכם את האמת, שנה קשה עברה עליי והמון מילואים בשטח שלא נתנו לי להיות פעיל. אני שמח שיצא לי להיות מעודכן יחסית בזכות האתר פה ואני מקווה שהנטפליקס יעשה לי קל יותר לעקוב, אבל באמת שבזכות האתר אנשים שומרים על הדרך לעקוב. כבוד למשתמשים פה. מי לדעתכם יפרוץ ב-2025 ויהיה הדבר הבא : שנה שעברה לא ידענו להמר על תומרקסי והוא בא כיחסית חדש והפציץ. הלוואי ומשהו דומה יקרה גם שנה הבאה. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - StavHen - 12-30-2024 יאללללה חברים בוא נחזור ונתרכז בסיכום השנה ולא באנשים מהעבר. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - DarkArts - 12-30-2024 (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: משתמש השנה : הלידור היותר טוב= ולידור הדיווה באותו מקום מבחינתי. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - Bam Bam Bigelow - 12-30-2024 משתמשי השנה : באם באם אמר את זה לא פעם אחת, אבל זאת הייתה שנה קצת משעממת. מהשנים שגורמות לבאם לבאם לתפוס את עצמו בידיים, להגיד לעצמו משהו כמו ״אתה כבר בן 31, קדימה תמצא תחביב של מבוגרים״ ולעזוב את הטלווזיה. וזאת אכן הייתה השנה שהייתה לפני 7 שנים. היום הגב כואב לבאם באם אפילו יותר אבל הסיבה שבאם באם עדיין שומר על התחביב הבריא הזה הוא מקריאה של דעות של משתמשים כמו אור גיבור, נמרוד, גיל, טיבלאק, מאסטר, נועםררררר, סתיו חן, ובאמת כל מי שבאם באם שכח - תודה לכולכם על כתיבת מגילת דעות על שני מתאבקים בתחתונים ואחד במסכה שמחבקים אחד את השני. סתם, מה אנחנו בצופים? יש משתמש אחד בשנה - והוא השטן הסקסי, שהתחיל את אפקט הפרפר וגרם לבאם באם להופיע על הבאנר. משקיען השנה : לידור שפותח אשכולות בדיוק בזמן שבאם באם צריך למצוא משהו לקרוא. אבל גם כל פותחי האשכולות האחרים. אשכול השנה : וואלק תומר הצחיק מאוד את באם באם עם אשכול הערכה לסולו. שלך. תגובת השנה : it time. פיוד השנה : אור גיבור וגילאם. קצ'פרייז השנה : AEW לבאנר. מעתיקן. gif השנה : רומן ריינס אוכל פופקורן. חתימת השנה : השטן הסקסי מארק השנה : הבחור שרוצה לראות קרב של סינה ב2024. שאפו. פריצת השנה : גילאם. (ככה כותבים את השם? באם באם מתחיל להרגיש לא נעים). הגימיק הכושל של השנה : באם באם בראמבל. מזל שיש ראמבל חדש לגימיק חדש RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - gilam - 12-30-2024 (12-30-2024, 08:00 PM)Bam Bam Bigelow כתב: פריצת השנה : אפשר עם י' או בלי לא כזה קריטי. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - DarkArts - 12-30-2024 (12-30-2024, 08:00 PM)Bam Bam Bigelow כתב: וואלק תומר הצחיק מאוד את באם באם עם אשכול הערכה לסולו. שלך. I LOVE YOU BAM BAM RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - orgibor - 12-30-2024 משתמש השנה : נועם רר משקיען השנה : לידוראדיר אשכול השנה : WIL-RUMBLE תגובת השנה : לא יודע אני עדיין נקרע מהתגובות של wwehof בסגנון: "בן גביר שורף את המדינה, דרך אגב מישהו רואה יוגיהו?" פיוד השנה : עומר ועומר בקרב על הבאנר קצ'פרייז השנה : I LOVE YOU SOLO gif השנה : פיטבול חתימת השנה : רעי ציני השנה : גיא אנדרייטד השנה : סתיו מארק השנה : סיניישן, הלוואי עליי רמת ההתלהבות שלו פריצת השנה : גילאם, יש לי עוד קצת עבודה איתך אבל בסוף אעצב אותך בדמותי ותהיה המיזדאו למיז שלי המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : אורי ראנט השנה : לידורמוקסלי עושה עבודה מצוינת אכזבת השנה : תומרקסי, עזוב את זה שנהיית פחות פעיל בהדרגתיות והדחת אותי מהראמבל הכל טוב ומובן אבל לקחת את החלום שלי לפנטאזי-רסלינג וניפצת לרסיסים קרינג' השנה : סקסידוויל הגימיק הכושל של השנה : באם באם, רק כי אני אוהב אותך המשתמש הגרוע של השנה : קודיקאטר המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : רוג'ר, פתאום הבנתי כמה אתה חסר מי לדעתכם יפרוץ ב-2025 ויהיה הדבר הבא : tblack, זה שאני עדיין לא יודע את השם שלך זה קצת עלייך כי את בינתיים רק משכשכת את הרגליים אבל ברגע שתקפצי למים אולי כולם יראו מה את מביאה לשולחן חוץ מכרומוזום X RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - DarkArts - 12-30-2024 (12-30-2024, 09:26 PM)orgibor כתב: קצ'פרייז השנה : I LOVE YOU SOLO I LOVE YOU ORGIBOR Not as much as I LOVE SOLO |