![]() |
|
פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר (/showthread.php?tid=455) |
RE: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - Coquina Clutch - 07-06-2021 (07-06-2021, 08:20 PM)Vincent McMahon כתב: חושב שהגזמתם, לפי דעתי אין שום הבדל שנוסע שיכור לבין מפורסם שנוסע, אם אותו צריך לפטר כי הוא נהג תחת שוכרות כל אחד צריך לפטר כי הוא שיכור. לא חושב שיש ילד שראה את המתאבק אהוב עליו נוסע שיכור ועכשיו גם הוא יחליט לנסוע שיכור. אבל זה ממש לא מקצועי שהוא חוזר על זה שוב ושוב, פעם אחת עוד אפשר להבין לאחר מכן זה כבר די מביך. זו לא פעם ראשונה, זאת פעם שלישית כבר. הוא לא לומד את הלקח, הייתי רוצה להאמין שחברה שאני עובד בה הייתה מפטרת עובד שלה שנעצר פעם שלישית בשנתיים על אותה עבירה שמסכנת חיים. יכול להיות שאני מגזים אבל אני עומד מאחורי זה. RE: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - hbk - 07-06-2021 פעם 3 כבר? זה בהחלט מוגזם. RE: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - lidoradir - 07-06-2021 ג'ימי אוסו שוחרר כמובן אחרי ששולמה הערבות המצחיקה על סך 500 דולר. RE: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - SwitchBlade - 07-07-2021 יהיה צחוקים אם מסתבר שבסוף מי שהם עצרו זה בעצם 'מיין איבנט' ג'יי 'which one are you' אוסו. RE: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - karusi - 07-07-2021 הוא צריך טיפול, לא פיטורים. לדעתי צריך להשעות אותו לארבעה חודשים ולחתים אותו שהוא צריך לעבור תהליך. אסור לבן אדם כזה שיש לו בעיות נפשיות להיות בסביבה כל כך לוחצת של ספורט היישגי וטלויזיה. זה עוד יותר יהרוג אותו. הוא צריך להחלים לאט לאט ואז לחזור. להזכירכם, וינס זימן את ביג קאס למשרד שלו ודיבר איתו על החיים שלו וביקש ממנו לדאוג לעצמו כשהוא פיטר אותו. לדעתי הוא צריך לעשות את זה גם כאן RE: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - Miki - 07-07-2021 טוב כבר ברור לאן החיים שלו ילכו לקראת סוף הקריירה. כרגע יש לו מזל שהוא מעורב בסטוריליין עם ריינס ובכללי עדיין מקושר לרוק. אנשים עם הרס עצמי,כל כך הרבה אנשים מחכים להצליח והוא דופק את זה פעם אחר פעם. RE: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - The Visionary - 07-07-2021 (07-06-2021, 08:20 PM)Vincent McMahon כתב: חושב שהגזמתם, לפי דעתי אין שום הבדל שנוסע שיכור לבין מפורסם שנוסע, אם אותו צריך לפטר כי הוא נהג תחת שוכרות כל אחד צריך לפטר כי הוא שיכור. לא חושב שיש ילד שראה את המתאבק אהוב עליו נוסע שיכור ועכשיו גם הוא יחליט לנסוע שיכור. אבל זה ממש לא מקצועי שהוא חוזר על זה שוב ושוב, פעם אחת עוד אפשר להבין לאחר מכן זה כבר די מביך. אנשים שבוחרים בקריירה שבה מאות אלפים, אם לא מיליונים, צופים בהם צריכים להבין שיש למעשים שלהם אחריות גדולה יותר מאשר של אדם מהשורה. זה לא הוגן? אפשר לנהל דיון על זה, אבל זו המציאות. הוא לא אחראי לחינוך של ילדים ונוער, הוא לא מורה בבית ספר והוא לא אבא או אמא של מיליונים, אבל למעשים יש השפעה וצריך לקחת את זה בחשבון. RE: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - Kamigoye - 07-07-2021 לא רוצה לקפוץ למסקנות אבל נשמע שיש לו בעיה? זאת פעם שלישית שתופסים אותו, זה סוג הדברים שאפשר לעשות די בקלות בלי להיתפס. אני לא רוצה ללכת לתקוף מישהו ולהגיד שהוא מפגר אם יש לו התמכרות כל שהיא כי זאת יכולה להיות סיטואציה ממש קשה. אני מקווה שישתפר, כי התנהגות כזאת לא תפגע רק בו אבל גם באנשים אחרים. RE: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - RVD - 07-08-2021 אדיוט RE: פרסום | ג'ימי אוסו נעצר - Nirm08 - 07-08-2021 בנאדם שמסכן אחרים בכביש הוא מטומטם, אבל ככל הנראה יש לו בעיית שתייה ויהיה טוב אם יכניסו אותו למוסד גמילה או משהו, אני זוכר שהיה גם סיפור דומה עם ג'ף הארדי ואז השתמשו בזה בתוכנית, אז יש בזה מקום גם כאן, אבל עם כל הבעיה שיש לו, זה עדיין לא מנקה אותו מאשמה, כי במקרה הזה תפסו אותו בזמן, אבל זה יכול היה להיגמר אחרת לגמריי. |