![]() |
|
חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? (/showthread.php?tid=490) |
RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - Nirm08 - 07-21-2021 אם נשים רגע את יכולות ההיאבקות שלו בצד, כי הרי הוא לא התאבק כמה שנים רצופות, אבל החתמה כזו יכולה ליצור את הבאז ולתת את הדחיפה ש-AEW כל כך צריכה בשביל להעלות מדרגה, ואני לא חושב שהוא יהיה צריך להתאבק כל שבוע, בשביל זה הביאו את אנדראדה, מאלאקי בלאק ועוד כמה סופרסטארים צעירים בעלי שם, הוא צריך להיות סטייל כריסטיאן, לבוא לתת עבודה אחת לשבועיים, אבל להופיע כל תוכנית, ואני בטוח שהוא יתן להם את הדחיפה שהם צריכים, והאירוע של ספטמבר מתקרב והדיבורים עד כה היו בכלל על החתמה של דניאל בריאן, אבל אולי פתאום נקבל את פאנק או אולי אפילו את שניהם. RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - hbk - 07-21-2021 הלוואי שיחזור... אבל רק לפול טיים ולא לגיחות חד פעמיות. RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - Jon_M0xley - 07-21-2021 (07-21-2021, 08:12 PM)Nirm08 כתב: אם נשים רגע את יכולות ההיאבקות שלו בצד, כי הרי הוא לא התאבק כמה שנים רצופות, אבל החתמה כזו יכולה ליצור את הבאז ולתת את הדחיפה ש-AEW כל כך צריכה בשביל להעלות מדרגה, ואני לא חושב שהוא יהיה צריך להתאבק כל שבוע, בשביל זה הביאו את אנדראדה, מאלאקי בלאק ועוד כמה סופרסטארים צעירים בעלי שם, הוא צריך להיות סטייל כריסטיאן, לבוא לתת עבודה אחת לשבועיים, אבל להופיע כל תוכנית, ואני בטוח שהוא יתן להם את הדחיפה שהם צריכים, והאירוע של ספטמבר מתקרב והדיבורים עד כה היו בכלל על החתמה של דניאל בריאן, אבל אולי פתאום נקבל את פאנק או אולי אפילו את שניהם. הוא היה עם יכולות גבוהות לפני שעזב, הוא עם אימונים יכול לחזור לאותו מצב אולי בקטנה פחות בגלל הגיל. תראה את אדג' 9 שנים לא התאבק, וכשחזר נותן קרבות מעולים על ימין ועל שמאל. RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - the beast - 07-21-2021 wwe לא אופציה? RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - Nirm08 - 07-21-2021 (07-21-2021, 09:35 PM)Jon_M0xley כתב:(07-21-2021, 08:12 PM)Nirm08 כתב: אם נשים רגע את יכולות ההיאבקות שלו בצד, כי הרי הוא לא התאבק כמה שנים רצופות, אבל החתמה כזו יכולה ליצור את הבאז ולתת את הדחיפה ש-AEW כל כך צריכה בשביל להעלות מדרגה, ואני לא חושב שהוא יהיה צריך להתאבק כל שבוע, בשביל זה הביאו את אנדראדה, מאלאקי בלאק ועוד כמה סופרסטארים צעירים בעלי שם, הוא צריך להיות סטייל כריסטיאן, לבוא לתת עבודה אחת לשבועיים, אבל להופיע כל תוכנית, ואני בטוח שהוא יתן להם את הדחיפה שהם צריכים, והאירוע של ספטמבר מתקרב והדיבורים עד כה היו בכלל על החתמה של דניאל בריאן, אבל אולי פתאום נקבל את פאנק או אולי אפילו את שניהם. הלוואי שזה מה שיהיה, אני עוד אהבתי אותו מ-TNA, היה מתאבק נהדר, וגם כך הוא שומר על כושר ומתאמן קבוע, אבל מה שבטוח זה שאת היכולת על המיק הוא בוודאי לא איבד. RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - lidoradir - 07-21-2021 (07-21-2021, 10:05 PM)the beast כתב: wwe לא אופציה? כרגע הדיבור הוא רק על AEW. RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - Mad King - 07-21-2021 הרייטינג עם פאנק יקפוץ למי שלא יחתים אותו. כל מחיר שווה את זה, זאת חתיכת הצהרה. אחרי זה נדבר על יכולות והכל. RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - master of doom - 07-22-2021 (07-21-2021, 10:18 PM)lidoradir כתב:למה החלפת את התמונה של ברוק??? זאת חדשה מרעישה כמעט כמו חזרה של פאנק(07-21-2021, 10:05 PM)the beast כתב: wwe לא אופציה? RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - Cenation - 07-22-2021 זה שהוא רוצה לחזור לתחום הזה זה כבר סימן טוב, עכשיו רק נשאר שבWWE ינצלו את ההזדמנות ובזמן הנכון יציעו חוזה אסטרונומי בשביל להחזיר אותו חזרה שלו לאירגון תשנה את כללי המשחק, זה לא סתם עוד מישהו RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - Breakker - 07-22-2021 לא מעוניין לראות אותו בWWE. למעשה, לא מעוניין לראות אותו גם בAEW. אין לי שום עניין בלראות את CM פאנק, עבר השלב של ההתרגשות הזאת מלשמוע על חזרה שלו. כל הקטע של פתאום הוא רוצה לחזור לרסלינג.. מרגיש כל כך פייק, וכמו שאביב אמר - הוא הופך להיות מה שהוא שנא. בכל אופן, אין ספק שהארגון שיחתים אותו ירוויח בדרך כזו או אחרת. אנחנו קרובים לשנת 2022 והשאלה של "האם CM פאנק יחזור" כנראה עדיין רלוונטית. |