Wrestling-IL
פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! (/showthread.php?tid=516)

עמודים: 1 2 3 4 5 6

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - KillSwitch - 08-07-2021

(08-07-2021, 06:42 AM)WhoIsYourHero כתב:  שואל ברצינות, איזו סיבה יש למתאבק לא צעיר לחתום על חוזה פיתוח ב-WWE כיום?

ללמוד לקחת באמפים ולעשות גלגלונים בPC.

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - TheRedScarf - 08-07-2021

(08-07-2021, 06:42 AM)ParadigmShift כתב:  ברונסון ריד - השם הכי גדול כאן. מתאבק מעולה, לא רוצה שיחתום ב-AEW כי הוא לא מתאים. הכי נכון לו כרגע זה לחזור לסצנת האינדיז (ROH הכי מתאים לו).

בובי פיש - כן. כי לשחרר את אחד החברים הטובים של אדם קול, שהולך איתו כבר 10 שנים לכל מקום בביזנס, זה המהלך שישאיר את אדם קול בייבייי ב-WWE. ממש המהלך המדויק עם בוני גינצבורג. אפשר רק להגיד לו תודה על היותו חלק מהסטייבל הכי טוב בעשור האחרון חוץ מבולט קלאב (סליחה, ״באלור קלאב״). לדעתי מקומו הוא לחזור ל-PC בתור מאמן כי יש לו כל כך הרבה ידע והבנת הביזנס לתרום לדור הצעיר.

בשביל מרסדס מרטינז אני שמח כי למרות שראו שהיא מוערכת אף פעם לא נתנו לה באמת את המפתחות. מקומה באימפקט שמתכננים להרחיב את הנוקאאוטס דיוויז׳ן.

כל השאר לא באמת שווים הסבר חפירה. הדבר היחיד הטוב שזכור לי מהרשימה כאן זה שריקושט תקף את קונה ריבס לפני סדרת ההישרדות 2019 בפרק של nxt וקיבל פופ מטורף (ריקושט קיבל, לא קונה ריבס…)

אני מתחיל לחשוב שכל גלי השחרורים/פיטורים האחרונים הם מזימה של וינס כדי להכניס את הרוסטר של AEW לאינפלציה (עקב הנטייה הלא [b]ברורה של האליט להחתים כל משוחרר שזז בשוק[/b])

זה באמת נראה ככה

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Kamigoye - 08-07-2021

בכלל לא הבנתי למה לשחרר את בובי פיש
לא הגיוני בכלל

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Mr.kross - 08-07-2021

(08-07-2021, 04:21 AM)EVIL Rainmaker כתב:  אני בטוח שלשחרר את בובי פיש כמו זבל משום מקום יעשה פלאים למשא ומתן של WWE עם אדם קול. אני בטוח שהוא ממש מצפה לחתום על החוזה החדש שלו כשהוא רואה את אחד החברים שלו נבעט מהחברה ככה.

אני דווקא חושב שאדם קול יחתום מחדש אחי עצם זה שוינס עצמו ואנחנו יודעים שוינס לא צופה בNXT לקח אותו לשיחה אתמול לפני סמאקדון רק מראה כמה כבוד נותנים לנו ורוצים שהוא יחתום ובקשר לשחרור של פיש אמרתי בקרבות האחרונים שלו עם יש גל שחרורים הוא בקלות בפנים וזה פשוט לא מפריע לי ולא משנה איפה פיש יחתום אני לא רואה אותו מצליח

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - hbk - 08-07-2021

אין אפילו שם אחד מוכר.

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - SwitchBlade - 08-07-2021

שמות קטנים יחסית,

העניין עם בובי פיש פשוט לא מתקמפל אצלי. ההנחה שלי הייתה, כשקראתי שהוא שוחרר, שהשיחה עם אדם קול קדמה לשחרור הספציפי שלו וששחרור שלו אומר שהשיחה עם קול הלכה רע. סוג של.. להחזיק את פיש בן ערובה, לרמוז לקול יפה יפה מה הולך, קול מחליט להמשיך הלאה, הם מחליטים דקה אח"כ לזרוק את פיש כמו כלום. כאילו, זה מה שאני הייתי משער, אחרת זה פשוט לא הגיוני, השכל הישר לא יכול לראות שיחת חוזה מיד לאחר שמשחררים את אחד החברים הכי טובים של העובד בשיחה..

ברונסון ריד זה מבאס (עבורו) אבל צפוי. אף פעם לא חיבבתי אותו ותמיד הרצתי אותו, לא אוהב ביגמנים שזה ברור שהם לא בכושר.

טיילר ראסט מבאס אותי, מרצדס מרטינז היא עם 0 ערך לארגון הזה כל עוד ראקל גונזלס נמצאת שם. 

לא יודע, לא מופתע משום שחרור בשלב הזה, הם יכולים לשחרר את סת' רולינס ואני לא אהיה מופתע מהם. 

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Coquina Clutch - 08-07-2021

שחררו כבר את ריקושט ובובי רוד you cowards

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Jon_M0xley - 08-07-2021

בן אדם הולך לישון וקם בבוקר לגל שיחוררים... תקולל ניק קאהן.
ברונסון ריד- לא כזה אהבתי אותו וגם קיללתי אותו שלקח לג'וני רסלינג את האליפות. לא כזה מתלהב מימנו.

בובי פיש- אני מניח שמה שידידי @SwitchBlade כתב בנוגע לזה נכון, אני ממש אופתע אם אדם קול ישאר אחרי השיחרור. האמת גם מימנו לא כזה התלהבתי, הue סחבו אותו כל התקופה הזאת והוא בשום קרב לא בלט מבחינתי. הוא גם היה החוליה החלשה בסטייבל ותמיד נפצע. אמרתי אחרי שהוא חזר שאני אתן לו צ'אנס אבל הוא איטי והכרס שיש לו לא עוזרת. אני לא מכיר מה הוא עשה באינדיז אבל לפי התגובות פה כנראה הוא היה יותר טוב ממה שהוא היה בnxt.

טיילר ראסט- זה מוזר, זה היה נראה שהוא בדרך הנכונה להיות כוכב. שמו אותו בסטייבל עם רודריק סטרונג שידריך אותו, יש לו מאמן ויש לו יועץ. היה נראה שעוד כמה חודשים והוא מתפוצץ ואז בום. FuckUnick#

מרטינז- חבל, היא הייתה אחלה בזירה והיה כיף לי לראות אותה מתאבקת. טעות היה לתת לגונזאלס את האליפות ולא לה.

ליאון ראף- נתן ראן טוב, אחלה של יכולות זירה ואחלה פיוד עם סקוט.

השאר אני לא מכיר...

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Jon_M0xley - 08-07-2021

יש דיווחים שרוצים לעשות לnxt ריפאקג' רציני.
רוצים לעשות לוגו חדש, אורות חדשים ופורמט אחר שיהיה יותר פוקוס עד מתאבקים צעירים.
אומרים שהשיחרורים האלה הם כנראה חלק מהשינוי שהם מתכננים לעשות.

RE: פרסום | גל שחרורים לילי ב-WWE ! - Breakker - 08-07-2021

איזה חוסר הערכה לבובי פיש..
הוא אולי היה ה"חולייה החלשה" בUE, אבל הוא היה חולייה, והוא היה חלק בלתי נפרד מUE. ההיסטוריה המשותפת שיש בינו לבין סטרונג ובעיקר קול וקייל, זה מה שהפך אותם לאחד הסטייבלים הגדולים ביותר בתולדות הביזנס.
נכון שאם נחלק את UE ליחידים, הוא המתאבק שיש לו הכי פחות מה להציע כרגע. אבל, זה לא אומר שאי אפשר למצוא מה לעשות איתו.
פשוט מכעיס ומאכזב, לא מובן בכלל. זה כמובן מתקשר בצורה ישירה לאדם קול, שבטוח לא ימהר לחתום על חוזה חדש אחרי שאחד החברים הכי טובים שלו נבעטו ככה. מה השלב הבא? לשחרר את KO? קייל אוריילי?
באמת מתחיל להרגיש שקול כבר רגל וחצי מחוץ לWWE והלב שלי לא עומד בזה יותר.
ובחזרה לפיש - אין לו מה לחפש בAEW, מניח שהוא ילך לROH/אימפקט.

ברונסון ריד זה שם ממש מפתיע.
הרבה פעמים ציינו כמה אוהבים אותו מאחורי הקלעים, הוא תמיד קיבל יותר יחס והיה יותר מועדף מאשר מידקארדרים אחרים, ופתאום זה נקטע בשנייה אחת. מוזר, לא מבין מאיפה זה בא פתאום. אני דווקא נהנתי ממנו בתקופה שלו בNXT, אבל לא מאמין שהוא יהיה חסר לי.