Wrestling-IL
תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 (/showthread.php?tid=522)

עמודים: 1 2 3

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - RoeeHardy - 08-10-2021

לא מאמין שהרסו לי את ההפסד השבועי של קאריון קרוס.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - Snir2610 - 08-11-2021

גנבתי ממישהו ..

Baron Corbin 2016 : Lone Wolf
Baron Corbin 2021 : Loan Wolf

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - SwitchBlade - 08-11-2021

(08-11-2021, 08:37 AM)Snir2610 כתב:  גנבתי ממישהו ..

Baron Corbin 2016 : Lone Wolf
Baron Corbin 2021 : Loan Wolf

ראיתי את זה גם, ענק.
הטריק הוא לנכס את ההברקה לעצמך ולהכחיש Wink

- - - - 

בגדול שיפור עצום של ראו משבוע לשבוע!
מזבל טהור שבוע שעבר, קיבלנו רק זבל השבוע, מרשים, ממש כמו לשפר פסיכומטרי מ234 ל238, כל ההזדמנויות פתוחות עכשיו.

בתכלס - הדבר הכי טוב בראו עכשיו זה מאט רידל.
הסגמנט שלו עם אורטון שהוא פתאום נעלב.. מרידל אני מצפה להמון, ואפילו פה הוא הצליח להתעלות על הציפיות שלי. הבחור באמת יודע בדיוק מה הוא עושה, אפילו ברשתות החברתיות הוא מצליח להצחיק אותי, לא הייתי מצפה ממנו להיות עד כדי כך מוצלח.

אורטון נראה מבסוט לחזור, הוא שינה קצת לוק, ירד קצת במשקל, הוא מוכן לתת עוד חודשיים/ארבעה חודשים טובים ואז לחזור להיות המתאבק העצלן והשחוק אחרי שהסיפור בינו לבין רידל ייגמר. רואים שהוא נהנה לעבוד עם רידל, האינטרקציה בניהם היא מושלמת, אפילו סרטון ההייפ שWWE עשו להם מעולה, באמת אקט WWE מעולה. 

סטיילס הוא אלוהי היאבקות, אומוס מזעזע, קרב טוב, אחלה RKO.
בחיים שלי לא ראיתי RKO חמוד יותר מאשר הRKO שרנדי נתן לרידל. ככה רנדי מראה חיבה מסתבר. 

- קרוס/הארדי, The redemption היה פח.
קודם כל - הארדי, מיין איבנטר, לא צריך להפסיד לקאריון 'תעשה 50 גלגלונים בPC' קרוס. 
דבר שני - זה כנראה הredemption הגרוע ביותר שראיתי בחיים שלי. קרוס פשוט מרגיש ריק מתוכן ומשמעות, ההפסד הבודד הזה להארדי (ג'ף, לא רועי) הוציא לו את כל הרוח מהמפרשים, שזה רק סימפטום של חוסר הגמישות שלו כטאלנט. תלמדו שיעור לחיים - דמות חזקה זו דמות שיכולה לספוג הפסדים. קאריון קרוס נהרס אחרי הפסד אחד. 
מבחינתי אפשר בכיף להתחיל לתת לו בוקינג אירוני בו הוא לאט לאט מאבד את המעמד שלו, את האליפות, מבחינתי בכיף אפשר לזרוק עליו. הייפ קאריון קרוס מול רג'ינלד על אליפות 24/7. 

- אני מחרים את אלכסה בליס עד שהיא חוזרת לעצמה.

- אני מחרים את לאש/גולדי עד שגולדי מעיף את התחת שלו מWWE.

- 0 הייפ לאליאס. אנחנו מספיק חכמים כדי לדעת לפתח 0 ציפיות. שימשיך לדבר בחדר חשוך. 

- נשים הרצתי. תודה לך ג'ון לורינייטיס ונבחרת המיזוגנים המסריחה. 

- ג'וני נייטרו/ פאנישמנט 'מרצדס' מארטינז היה טוב. מיז מוציא לי אנרגיות כבר, אפשר בבקשה ג'וני נייטרו עם מעט רצינות? קצת. 
היה בניהם exchange מצוין באמצע הקרב, באמת מאצ'אפ מוצלח, רק.. בלי מיז. חלאס כבר.

- קורבין נגד דרו היה מוצלח מהצד של קורבין ונורא מהצד של דרו.
קורבין מבקש 'רק' 100 אלף דולר, ענק. אחלה קורבין. הייפ קורבין.
דרו מקנטייר ממשיך לקבל טיפים מאסקה כיצד לשפר את הדמות שלו - מלא קרינג', כל כך הרבה קרינג', אסקה-level-קרינג'. קרינג'. 
הוא מרחק של ניצחון מוגזם אחד מהיטים צורמים.

- מה שנשאר מרטריביושן מול זירה ריקה הרצתי חזק. 

בגדול - פח. נורא ואיום. שיפור משבוע שעבר. 

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - DarkArts - 08-11-2021

(08-11-2021, 11:58 AM)SwitchBlade כתב:  להארדי (ג'ף, לא רועי)

אבל אחי, רועיקושט

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - avramdogs100 - 08-11-2021

החזרה הכי טובה

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - hpt - 08-11-2021

מהתוכניות היותר סבירות של התקופה האחרונה....

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - RVD - 08-12-2021

אני כבר רואה את אלוף 24/7 ( מצטער לא קלטתי את שמו) שובר את הרגל באחד הקפיצות שלו בהמשך.

אורטון-רידל ממשיך להיות אחד הדברים המעניינים עם חזרתו של אורטון לתוכנית.

מקווה שיעשו משהו עם מוריסון חבל עליו , הייתי עושה בסאמר סלאם קרב מרובע ריקושט-שיימוס-מוריסון-פריסט

המשולש שלש ריפלי שארלוט וניקי כול כך מעייף.

עוד דבר מעניין זה אליאס שאולי משנה סוף סוף גימיק למשהו יותר אפל. ( אולי למדו מהטעות של בלאק ולא ימשכו את זה שנה)

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - hbk - 08-12-2021

למה מוריסון צריך להיות ג'ובר פעמיים רצוף לפריסט האפס הזה???
כנ"ל ג'ף הארדי אחד מאלופי העולם הכי טובים אי פעם, ומאז הקאמבק שלו ב2018 לא עשו איתו כלום חוץ מלהשפיל אותו!

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - Breakker - 08-12-2021

זאת כמובן הייתה תוכנית הרבה יותר נסבלת ומהנה מהחרא שהתרגלנו אליו בתקופה האחרונה.

החזרה של רנדי אורטון זה מה שהיינו צריכים, הרגישו בחיסרון שלו. הקהל הגיב לו כמו שצריך, רנדי כמו רנדי עשה את שלו. סטיילס, אומוס ורידל גם כן עשו את החלק שלהם כמו שצריך, וכל הרביעייה הזאת הם הדבר הכי טוב בRAW.

הקרב של קרוס והארדי.. זה היה צריך להיות הקרב הראשון שלהם, והקרב הראשון של קרוס ברוסטר הראשי. כל כך קשה? למה במקום זה הם היו צריכים לעשות עיקוף כל כך גדול, לתת לקרוס להפסיד שבועיים ברצף, ורק אז להוציא ניצחון בחזרה על ג'ף? מרגיש שהם נכנסו לבור שהם פשוט לא ידעו איך לצאת ממנו. בכל מקרה, געגועים לסקארלט.

השיט הזה של אלכסה בליס חייב להסתיים.. נראה שמישהו שם עוד לא הבין את זה.

עד שלא הראו על המסך, לא זכרתי בגלל שריקושט כבר היה אלוף ארה"ב. כמה זה בכלל החזיק? יותר משבועיים?
הקרב עם שיימוס היה אחלה. נראה שהם רצים עם דמיאן פריסט, אבל אני אשמח לראות את ריקושט ומוריסון מצטרפים לקרב בסאמרסלאם, ויותר מזה, אשמח לראות את ריקושט עם האליפות. מגיע לו יותר מכולם.

MVP ולאשלי - לא מעניין. לא מעניין מה היה לMVP להגיד, לא מעניין מה היה ללאשלי להגיד, באמת שום דבר בפיוד הזה לא מעניין. מקווה שלאשלי יאכל את גולדברג בסקוואש ונמשיך הלאה.

ניקי קרוס מעבירה בי חלחלה בכל פעם שאני צריך לראות אותה על המסך שלי. אוברייטד קרינג'. 
שארלוט >>>>>>>>

המאיין אבנט היה אחלה כשכמובן הנקודה המרכזית היא הRKO על רידל.
אני דווקא לא חושב שRKBRO מתפרקים, לדעתי גם מאחורי הקלעים מבינים שזה מוקדם מדי. הRKO הזה היה נראה כמו RKO שמלמד את רידל שיעור כלשהו. 

סך הכל שיפור גדול מהחודשים האחרונים, אבל זה לא שווה כלום אם אין התמדה. בעקרון אני לא באמת מצפה לשינויים משמעותיים עד אחרי סאמרסלאם. 

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.8.2021 - Bamba - 08-12-2021

ללא ספק RKBRO זה הדבר הכי טוב שיש בראו מזה תקופה כבר... מוקדם מידי לפרק אותם, חייבים לקבל ראן של אליפות זוגות לפני הפירוק, כיף לראות אותם,
באמת רואים שרנדי נהנה לעבוד עם רידל שעושה עבודה מצוינת.