RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - SwitchBlade - 03-29-2022
(03-29-2022, 10:33 PM)Shalev_the rock כתב: דחוף איך מדביקים פה גיףףףףף
אותו דבר כמו תמונה רק עם גיף
לוחץ בסרגל על 'תמונה' שם קישור לגיף.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 03-30-2022
(03-29-2022, 09:39 PM)SwitchBlade כתב: לא יודע איך נצליח לעשות דבר כזה, כל מה שאני שומע מאז תחילת הגל הזה זה אנשים שמסרבים להכיר בבעיה כמו שהיא, מסרבים לדבר על המכנה המשותף ועל הסיבה לדברים האלה.
זה לא שמסרבים להכיר בבעיה, הבעיה זה שאתה מוקף באנשים חארות. כאלה שכל טיפת ביקורת תיחשב עבורם כעליהום ולכן כולם חייבים להיות סופר רגישים ולהסתייג מכל דבר עד שכל דבר שתגיד או תעשה יהיה שווה ל-"צריך לעצור את הרעים".
ספציפית פה הבעיה הייתה שנתנו לערבים לגנוב נשק בלי סוף מבסיסים, אני מניח שלא הביאו להם מבחוץ אז אני משער שרוב הנשק שם הוא נשק מישראל. במקום לתת עונש קשה וחד משמעי שימנע מאנשים כאלה לגנוב, פשוט חיו עם זה. עכשיו כדי לפתור את זה אתה צריך לתת לאנשים שאין להם בעיה למות סיבה לא להרוג יהודים. לדעתי הפתרון הוא משהו לא מוסרי שלעולם לא יעבור בג"ץ וזה להתחיל לאיים על האנשים הקרובים למחבלים, אני מאמין שעוד הרבה חושבים על פתרון כזה.
היום כיף להפגע. זה טרנדי. להתמסכן, להצטדק, לקבל את האחר, להכיל. זה כל כך מגניב היום, שאנשים מעדיפים להתעסק בזה מאשר להיות פרקטיים ולחשוב על הפתרונות האמיתיים. אי אפשר להתקדם כשאתה צריך כל הזמן ללכת בין הטיפות ולהיזהר מאמירות מסוימות כדי לא לפגוע בקבוצות בחברה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 03-30-2022
יש תאריך: דיסני+ מגיע לישראל ב-16 ביוני! המחיר יהיה 40 שקלים לחודש או 400 שקלים לשנה שלמה מראש. זה יאפשר לכם חיבור לעד 4 מכשירים בו זמנית באיכות גבוהה, עד 7 פרופילים והורדות בלתי מוגבלות על עד 10 מכשירים. הספרייה גם תכלול את תכני "Star", הכוללים תכנים מחברות בת של דיסני כמו ABC ו-Hulu.
מתנתקים מנטפליקס ועוברים לדיסני+ ? או גם וגם ? מה אתם עושים ?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - StavHen - 03-30-2022
(03-30-2022, 12:48 PM)lidoradir כתב: יש תאריך: דיסני+ מגיע לישראל ב-16 ביוני! המחיר יהיה 40 שקלים לחודש או 400 שקלים לשנה שלמה מראש. זה יאפשר לכם חיבור לעד 4 מכשירים בו זמנית באיכות גבוהה, עד 7 פרופילים והורדות בלתי מוגבלות על עד 10 מכשירים. הספרייה גם תכלול את תכני "Star", הכוללים תכנים מחברות בת של דיסני כמו ABC ו-Hulu.
Both לחלוטין
אני נטפליקס אשתי אוהבת דיסני,אני מסודר ב100 שקל לחודש
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Visionary - 03-30-2022
(03-30-2022, 12:48 PM)lidoradir כתב: יש תאריך: דיסני+ מגיע לישראל ב-16 ביוני! המחיר יהיה 40 שקלים לחודש או 400 שקלים לשנה שלמה מראש. זה יאפשר לכם חיבור לעד 4 מכשירים בו זמנית באיכות גבוהה, עד 7 פרופילים והורדות בלתי מוגבלות על עד 10 מכשירים. הספרייה גם תכלול את תכני "Star", הכוללים תכנים מחברות בת של דיסני כמו ABC ו-Hulu.
אני נעלב שאתה מביא לפה טקסט ולא את האחד שאני כתבתי למעריב. חצוף, חשבתי שאנחנו חברים.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - DarkArts - 03-30-2022
ההורים שלי משלמים על נטפליקס, אני משלם על דיסני +
פשוט וקל
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 03-30-2022
(03-30-2022, 12:53 PM)StavHen כתב: Both לחלוטין
אני נטפליקס אשתי אוהבת דיסני,אני מסודר ב100 שקל לחודש
כמה אנשים פה נשואים לעזאזל? מברוק אחי חחח
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Tribal FISH - 03-30-2022
אני בטוח שדיסני+ יגיע לארץ הוא יעקוף די מהר את נטפליקס בגלל שהוא מציע הרבה יותר תוכן כמו:
כול הסרטים של דיסני
פיקסאר
מארוול
משפחת סימפסון
סטאר וורז.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 03-30-2022
(03-30-2022, 12:56 PM)ser duncan the tall כתב: אני נעלב שאתה מביא לפה טקסט ולא את האחד שאני כתבתי למעריב. חצוף, חשבתי שאנחנו חברים.
![[Image: 200.gif]](https://media1.giphy.com/media/Y5PnpRvm8PVba/200.gif)
https://www.maariv.co.il/business/tech/Article-907488
זה ?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - StavHen - 03-30-2022
(03-30-2022, 01:04 PM)master of doom כתב: כמה אנשים פה נשואים לעזאזל? מברוק אחי חחח
חחחח טנקיו טנקיו, כבר אמרו פה מזמן שחייבים לעשות פוסט הכרות מסודר,
יש פה קבוצת אנשים שבאמת קבועים , אז יכול להיות ממש כיף להכיר אחד את השני ולדעת למי את/ה פונה
|