![]() |
|
משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות הגמר הגדול בעמוד 87 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות הגמר הגדול בעמוד 87 (/showthread.php?tid=1457) |
RE: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות קרב 7 ופרסום קרב 8 בעמוד 19 - KB24 - 09-10-2022 מצב הקולות כרגע:
פאנק - 6 לסנר - 5 RE: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות קרב 7 ופרסום קרב 8 בעמוד 19 - Bam Bam Bigelow - 09-10-2022 לסנר ״סובל״ מבוקינג הופך אותו למפלצת והפה הכי טוב במקצוע (היימן) שמדבר במקומו. וחבל, כי לדעתי, עם ברוק לסנר היה פשוט ברוק לסנר, גם על המיק וגם בזירה, הוא היה מטאטא את פאנק. אבל פאנק לוקח את העלילה ואת הקרבות למקומות שמוציאים גם ממנו, וגם מהיריבים והכי חשוב - העלילה את המיטב. מצביע לפאנק והולך לנשוך את אומגה. RE: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות קרב 7 ופרסום קרב 8 בעמוד 19 - master of doom - 09-10-2022 אני מעריך את זה ש-********* מקפיד לכתוב את ההודעות שלו בראש עמוד. מקל מאוד על העניינים. RE: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות קרב 7 ופרסום קרב 8 בעמוד 19 - KillSwitch - 09-10-2022 זה טיימינג רע לבאטל שכולל את פאנק, הקונצנזוס עליו כרגע הוא לא טוב במיוחד. זה קשה, כי זו השוואה בין מתאבק-מתאבק לבין אטרקציה. אני חושב שמבחינת יכולות נקיות, לסנר טוב יותר ומעניין יותר. אבל - לסנר אחראי לכמה מהרגעים שהכי שנאתי ברסלינג בשנים האחרונות, שיט מחריד שפשוט גורם לך לגלגל עיניים. הוא לא אשם, זה וינס, אבל בעיניי לסנר מייצג כמה מהתקופות שהכי שנאתי בWWE, ופאנק היה חלק מכמה מהתקופות שהכי נהנתי מהן ברסלינג. CM פאנק, אבל לא בפער גדול. RE: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות קרב 7 ופרסום קרב 8 בעמוד 19 - Coquina Clutch - 09-10-2022 בדיונים כאלה אני תמיד מתמצת את זה לזה עם מי הייתי מקים ארגון בתור הפנים של הארגון. לסנר. RE: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות קרב 7 ופרסום קרב 8 בעמוד 19 - ANYS - 09-10-2022 פאנק RE: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות קרב 7 ופרסום קרב 8 בעמוד 19 - SwitchBlade - 09-10-2022 בערך מוחלט, לסנר עשה הרבה יותר מפאנק, בפער. בפועל, רוב ההשפעה שלו בעיניי הייתה שלילית. אין גרוע יותר מלסנר של 2015-2020. זה לא שפאנק > לסנר כמו שלסנר פשוט צריך עדיין לשלם על הנזק לרסלינג שהוא עמד כאלוף שלו במשך שנים. המגמות אגב הן מעניינות - לסנר של 2021-2022 הוא מדהים, פאנק של עכשיו עלול להיות במגמת ירידה ולהיזכר כשלילי לביזנס. בוחר בפאנק כרגע אבל בפער לא גדול שהולך ומצטמצם לטובת לסנר. RE: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות קרב 7 ופרסום קרב 8 בעמוד 19 - SwitchBlade - 09-10-2022 אגב אוסיף את זה עכשיו כי פאנק לא עולה מול אומגה, אבל אומגה > פאנק בפער ענק. אומגה עשה יותר טוב לביזנס מפאנק וההשפעה שלו הייתה יותר גדולה בעיניי. פאנק טוען שהוא זה שתווה את הדרך שאומגה מימש, לדעתי זה היה קורה גם בלעדיו. RE: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות קרב 7 ופרסום קרב 8 בעמוד 19 - Nirm08 - 09-10-2022 בעיניי זה די קל לבחור בפאנק, אף פעם לא ממש תפסתי מלסנר, למרות שהריצה האחרונה של לסנר הייתה מאוד קלילה וכיפית בעיניי. RE: משחק מלך הזירה של Wrestling IL תוצאות קרב 7 ופרסום קרב 8 בעמוד 19 - Shalev_the rock - 09-10-2022 בסוף, לסנר. בשנתיים האחרונות ההערכה שלי לברוק לסנר ולמנעד שלו בתור טאלנט רק גדלה וגדלה. לאורך 20 שנה הוא האתלט הטהור הכי טוב שיש בתעשייה, ובכלל למען האמת (עם קורט אנגל). דמות שמרוב שהיא כל כך פה ואיתנו קל לנו לשכוח בכמה רגעים היסטוריים גדולים היא הייתה, כמה רמת הביצוע שלה גבוהה, ואיזה סטאר קוואלטי יש לה. פאנק? היה מקבל את הקול שלי לפני שנתיים. לטוב או לרע כמה שאני מארק שלו, הוא לא באמת גדול יותר מסלנר מבחינתי, הוא גם יכול ללמוד דבר או שניים מברוק (האופי שלהם דומה בהרבה נקודות) על איך להתנהג ומתי לפוצץ דברים ועל מה. מאצ' אפ מעניין מאוד בכל מקרה, המנצח יכול להיות כל אחד מהם ובצדק |