Wrestling-IL
האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 (/showthread.php?tid=2851)

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Sexy devil - 02-26-2025

(02-26-2025, 10:11 AM)ANYS כתב:  בא נניח שאני הולך לפי ההגיון שלך ומפגש אחד פנים אל פנים זה מספיק בשביל לקבוע קרב אז אני צריך להניח שמה שהיה מאחורי הקלעים בין AJ סטיילס ללוגאן פול אומר שהם יפגשו ברסלמניה גם?

סטיילס כנראה יהיה לו קרב נגד ברון ברייקר.
בראמבל לוגאן הדיח את פאנק
ובצאמבר זה יכול להיות שאחד מצמיד את השני וזה יוביל למניה.
בוא נראה אם אני צודק ואם לא אז יש 2 תסריטים.
פאנק קודי סינה במניה.
או פאנק רולינס ריינס במניה

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - lidoradir - 02-26-2025

They’re tossing around a multi-man, as has become tradition at WrestleMania, whether it be the Intercontinental Title or Tag Team Titles last year. I’d be surprised if it wasn’t a multi-man type of match. Not saying there’s going to be a ladder involved, don’t know if that’s the direction they’re going, but I doubt it’s Bron Breakker vs. ‘X’ in a one-on-one match.

WrestleVotes מדווח ש-WWE שוקלים קרב מרובה משתתפים על האליפות הביניבשתית ברסלמניה.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Mad King - 02-26-2025

(02-26-2025, 06:06 PM)lidoradir כתב:  They’re tossing around a multi-man, as has become tradition at WrestleMania, whether it be the Intercontinental Title or Tag Team Titles last year. I’d be surprised if it wasn’t a multi-man type of match. Not saying there’s going to be a ladder involved, don’t know if that’s the direction they’re going, but I doubt it’s Bron Breakker vs. ‘X’ in a one-on-one match.

WrestleVotes מדווח ש-WWE שוקלים קרב מרובה משתתפים על האליפות הביניבשתית ברסלמניה.

שזה סבבה כדי להוריד את האליפות מברייקר בלי להצמיד אותו ובכדי שיתקדם אחרי לסצנת המיין איבנט. מעולה.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - The Visionary - 02-26-2025

(02-26-2025, 08:19 PM)Mad King כתב:  שזה סבבה כדי להוריד את האליפות מברייקר בלי להצמיד אותו ובכדי שיתקדם אחרי לסצנת המיין איבנט. מעולה.

ג'יי אוסו מקבל את ברייקר כיריב ראשון זו בעיה.
תן לברייקר ניצחון ברסלמניה הראשונה שלו, תוריד את התואר אחרי ותן לברייקר לפרק בקיץ את קודי רודס (ברייקר פייס, רודס היל).

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Cenation - 02-26-2025

(02-26-2025, 08:33 PM)ser duncan the tall כתב:  ג'יי אוסו מקבל את ברייקר כיריב ראשון זו בעיה.
תן לברייקר ניצחון ברסלמניה הראשונה שלו, תוריד את התואר אחרי ותן לברייקר לפרק בקיץ את קודי רודס (ברייקר פייס, רודס היל).

אם סינה לא לוקח ברסלמניה הוא חייב לקחת בסאמרסלאם
ברייקר צריך ריצה בתור אלוף משקל כבד, ולהחזיר את האליפות הזאת ליותר מעניינת עם ריינים פחות ארוכים של מתאבקים יותר בכירים ומתאימים (רנדי, ברייקר, דרו ואולי אפילו פאנק)

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Jon_M0xley - 02-26-2025

(02-26-2025, 06:06 PM)lidoradir כתב:  They’re tossing around a multi-man, as has become tradition at WrestleMania, whether it be the Intercontinental Title or Tag Team Titles last year. I’d be surprised if it wasn’t a multi-man type of match. Not saying there’s going to be a ladder involved, don’t know if that’s the direction they’re going, but I doubt it’s Bron Breakker vs. ‘X’ in a one-on-one match.

סקראמבללללל, תנו לי את זהה כבר.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Cenation - 02-26-2025

(02-25-2025, 01:45 PM)Cenation כתב:  בנוגע לברייקר, חשבתי על זה ואולי אפשר לעשות קרב מרובע על האליפות הבין יבשתית ביחד עם באלור סטיילס ולוגאן פול

לדעתי הם יכולים להוציא קרב נהדר ביחד של איזה 15-20 דק ככה שיוסיף מאוד לרמה של אחד הלילות
קרב מאוד אתלטי, קופצני ובקצב טוב

ואפשר להוציא מפה אחלה יריבויות להמשך, וגם זאת תהייה ההזדמנות של באלור לחזור קצת לקדמת הבמה ולקבל קרב איכותי ומעניין ברסלמניה

אפילו קרב משולש בין באלור סטיילס וברייקר יכול להיות מצוין באותה מידה, ואולי לתת ללוגאן קרב נגד פנטה

אשכרה הצלחתי לחזות את הדיווח הזה, שמח שהקשיבו לי
רק הקרב המשולש או המרובע שהצעתי, זה יהיה באנגר ענק

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Jon_M0xley - 02-26-2025

(02-26-2025, 09:02 PM)Cenation כתב:  אם סינה לא לוקח ברסלמניה הוא חייב לקחת בסאמרסלאם
ברייקר צריך ריצה בתור אלוף משקל כבד, ולהחזיר את האליפות הזאת ליותר מעניינת עם ריינים פחות ארוכים של מתאבקים יותר בכירים ומתאימים (רנדי, ברייקר, דרו ואולי אפילו פאנק)

מסכים שסינה צריך לזכות בסאמרסלם באליפות.
הייתי נותן לברייקר היל לנצח את סינה הפייס ככה שברייקר הוא זה שמוריד מסינה את האליפות.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Stone_Cold - 02-26-2025

הייתי רוצה לראות לוגאן מול ברייקר מול סטיילס מול בלור

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - The Visionary - 02-26-2025

(02-26-2025, 09:02 PM)Cenation כתב:  אם סינה לא לוקח ברסלמניה הוא חייב לקחת בסאמרסלאם

ברייקר צריך לקבל את אליפות ה-WWE. הוא מתאבק לגסי, כבר החזירו את הקשר בינו לבין אבא שלו גם אם לא ברמת השם.
הוא צריך לקחת את התואר מקודי רודס, מתאבק לגאסי נוסף שלצורך העניין נגיד שלקח את ההצעה של רוק ובגד בערכים שלו בשביל להיות הפרצוף של הפרנצייז.

אני גם אזכיר דבר נוסף - אחרי רסלמניה יש את הדראפט. אני צופה שג'יי יעבור לסמאקדאון עם ה-WHC וקודי עם אליפות ה-WWE יעבור לRAW שמשודרת בנטפליקס.
ברייקר ישאר ב-RAW ויתמודד על האליפות המרכזית שלה, ג'יי יקבל את מקינטייר בסמאקדאון (או מישהו אחר, אבל לדעתי מקינטייר זה אחלה).

לגבי סינה, הוא צריך לקחת בסאמרסלאם את ה-17. הוא יכול לעשות את זה כהיל נגד ג'יי, הוא יכול לעשות את זה נגד ברייקר בסאמרסלאם (קיץ זה לא רק סאמרסלאם, ברייקר יכול לזכות לפני).
זה לא משנה כל כך.