RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - the beast - 04-26-2022
איזה טעות של אלאבה מזכיר את ההגנה של מכבי העונה
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Triple T - 04-26-2022
(04-25-2022, 08:25 PM)Kamigoye כתב: אני לא יודע מי פה עדיין משחק אלדן רינג, אבל אלוהים ישמור, מלניה אחד הבוס הכי קשים שנלחמתי בהם אי פעם, ואני מרגיש שאני אסיים את זה ואגיד שהיא מספר 1 בקלות.
תעקוב אחרי קול בטוויץ', מריץ שם את המשחק הזה
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 04-26-2022
דב ברויינה עם נגיעות זהב, אני אוהב את השחקן הזה
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - m0tti - 04-26-2022
בנזונה
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - DarkArts - 04-26-2022
אני רק שאלה, יש כאן אנשים שעדיין מעוניינים בלעשות ליגת פאנטזי של הNFL?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 04-26-2022
סיטי עם מחצית מוזרה. מצד אחד היא שוטפת את המגרש, הייתה צריכה להבקיע לפחות 4 פעמים, מצד שני אדרסון וההגנה עם יותר מדי מתנות שריאל הייתה צריכה להבקיע מהן לפחות פעם אחת. בנזמה עם עוד שער ענק משומקום, רצף של 4 משחקים בליגת האלופות בנוקאאוט שהוא מבקיע, הוא לחלוטין בשיא שלו.
מודריץ' נראה כמה רמות מעל הקישור של ריאל. הוא עדיין לא עשה משהו ספקטקולרי אבל בכל נגיעה אפשר להרגיש את ההבדל. לדעתי מודריץ' העונה בנוקאאוט > מודריץ' של המונדיאל.
ריספקט ענק לפפ שהעמיד ככה את הקבוצה למרות שהוא פתח עם שני מגנים שאחד הוא ברירת מחדל בכלל והשני מגן שני. צריך לזכור שבגלל שאין את ווקר, המגן הימני לא יכול לעלות ללחוץ וזה פוגע בלחץ ועדיין סיטי נראית מעולה.
בקיצור, עד כה חוויה של כדורגל. ככה אמור להיראות חצי גמר ליגת אלופות. נקווה שימשיך ככה ורק עם שערים של סיטי.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - m0tti - 04-26-2022
מחרז פעמיים ביתרון 2 מול השער
פעם אחת לא מסר והחמיץ ופעם השניה פשוט סתם החמיץ
יעלה לסיטי ביוקר בסוף
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Retired Vincent - 04-26-2022
כוס עמק למה לא ראיתי המשחק, נראה שהיה משחק מטורף.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 04-26-2022
משחק ענק, איזה קצב.
אני נהנתי, הייתי מעדיף שאם כבר ריאל מדריד מפסידה אז זאת הייתה ריאל מהיורוליג אבל בסדר.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 04-26-2022
סיכומשחק של המאסטר:
קודם כל ולפני הכל, הצגת כדורגל. נהניתי כמעט מכל רגע. 4-3 זו תוצאה שעושה חסד עם ריאל. היא הייתה שווה 3 שערים, אבל הייתה צריכה לספוג בסביבות ה-6, סיטי עם ניצול מצבים בינוני. כרים בנזמה לא עשה שום דבר על המגרש חוץ מלהבקיע צמד, מה ששחקנים גדולים בדר"כ עושים. נגיעת קסם במחצית הראשונה, פנדל בשנייה, הוא עושה את מה שצריך.
מי שקרא את ההודעות שלי ראה שכתבתי שבגלל שלסיטי אין מגן ימני מהיר הוא לא יצא ללחוץ (בגלל החיסרון של ווקר). בשער השלישי של סיטי בטח חלק מכם חשבתם שאני לא מבין על מה אני מדבר, עם חטיפה נהדרת של פרננדיניו ובישול מצוין לראש של פודן, אבל דקה אחר כך ויניסיוס הדגים בדיוק למה צריך לקחת ממנו 2 מטר ועם ביצוע טופ קלאס צימק בפעם השנייה.
פפ הכין את סיטי בצורה כמעט מושלמת. אני חושב שהפעם סיטי יצאה די בזול מכל המסירות הסתמיות קרוב לשער, בברנבאו זה כבר יהפוך לשערים, וכולנו גם מכירים את ההיסטוריה של בנזמה ושוערים של היריבות באלופות, הקורבנות כרגע הם אולרייך מבאיירן, דונארומה, קאריוס מליברפול ומנדי, עם איך שאדרסון נראה הוא בהחלט בדרך להיות הקורבן הבא.
בשבוע הבא קאסמירו אמור לחזור, גם קנסלו ואולי גם ווקר, נקווה שהקבוצות לא יאכלו פציעות עד אז. אני אוסיף עוד משהו, אני שונא את ריאל מדריד אבל צריך להיות כן ולהסתכל אחורה על העונה, בנוקאאוט הם נתנו משחקים מדהימים, ה3-2 לצ'לסי היה משחק השנה שלי עד המשחק היום (למרות שאני עדיין בהתלבטות), ה3-1 על פאריס היה משחק מדהים וכמובן היום. בלי ריאל הכדורגל היה יותר משעמם. בקיצור, מאחל לריאל להפסיד 5-0 בגומלין ולספק עוד הצגה שהיא שותפה לה.
|