Wrestling-IL
האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 (/showthread.php?tid=2851)

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - SwitchBlade - 03-01-2025

(03-01-2025, 01:31 AM)master of doom כתב:  מהתגובות פה אני מתחיל לחשוב שגונת'ר קצת אוברייטד. הריין שלו חלש ומשעמם, ואין סיבה שהוא ישמור ברסלמניה. נהפוכו, אולי אם הוא יפסיד במניה הוא יוכל קצת לרענן את הדמות שלו, דמויות נבנות מהפסדים ואני מרגיש שהדמות הנוכחית שלו מיצתה את עצמה.

עם ג'יי אוסו אפשר לעשות הרבה יותר דברים, הדמות שלו הרבה יותר מגוונת ומעניינת משל גונת'ר. גונת'ר מתעלה עליו ברוב האספקטים שמגדירים מתאבק, אבל ג'יי הרבה יותר אובר. מעדיף את ג'יי כאלוף כרגע.

אני לא חושב שהסקוואש עדיף כי וולטר כזה תותח ומלך - הוא לא.
הריין שלו באמת חלש ובאמת משעמם, אבל ג'יי הוא לא הפיתרון לזה. אני אפילו הייתי הולך רחוק עד כדי שינוי הקרב, ג'יי מפסיד את הN1C למישהו אחר והמישהו הזה הולך לקרב הגדול.

הסיבה לכל זה היא כי ג'יי באמת לא הבחור ההוא בעיניי. 
כמו שמקנטייר אמר - היה לו מזל, הוא נכנס בטעות למה שג'ים קורנט מתאר בתור "עידן ההשתתפות" בפרו-רסלינג, העידן בו הקהל רוצה להשתתף כמה שיותר, והוא נכנס לעידן הזה כאמור עם צ'אנט סופר קליט. 

ג'יי נסחב למקום הזה על גבי עלילה מאוד מאוד מחמיאה עם ריינס ועל גבי צ'אנט. בעיקרון הוא בדיוק עונה לביקורת הלא נכונה שהייתה על דניאל בריאן ב2014 - הוא רק צ'אנט. ב2014 בריאן היה יותר מהצ'אנט, אבל אוסו.. מה הוא? מה יש שם בכלל? הוא מתאבק של 2 מהלכים (וגם אותם הוא מבצע בצורה בינונית), הפרומואים שלו 'טובים' ביחס לציפיות הנמוכות ממנו, הוא משעמם יותר מוולטר, והוא גם לא באמת אובר - כפי שאמרתי באשכול של הראמבל, לאף אחד לא אכפת מה ג'יי אוסו הולך לעשות אחרי רסלמניה, אנשים מתייחסים אליו כאלוף מעבר כבר עכשיו.

אז כשאפילו המנצח ראמבל שלך הוא שפכטל של חודשיים לריין משעמם - עדיף להשאיר את הריין המשעמם, ולתבל אותו בסקוואש מרים גבה על מנצח ראמבל. 

אם הייתי יכול לעשות פנטזי מוחלט הייתי אומר שעכשיו זה הזמן ללכת עם באלור. אבל אני לא יכול, אז ב50/50 של וולטר/ג'יי אני מעדיף את וולטר, אבל אף אחת מהאפשרויות האלו לא מזהירה במיוחד - בעיקרון וולטר/ג'יי זה מאצ'אפ שנידון לשעמום ובסופו של דבר לא הולך לקחת הרבה פוקוס מרסלמניה. 

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - DDJ - 03-01-2025

אם כבר התחילו את המהלך עם ג׳יי, שיסיימו אותו כמתוכנן וזהו
את הטעות הם כבר עשו…
ג׳יי מפסיד פה וגורר את העניין עוד שנה קדימה בשביל לסיים את הסיפור,
באמת יגרום לי להקיא

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - master of doom - 03-01-2025

(03-01-2025, 02:02 AM)SwitchBlade כתב:  אני לא חושב שהסקוואש עדיף כי וולטר כזה תותח ומלך - הוא לא.
הריין שלו באמת חלש ובאמת משעמם, אבל ג'יי הוא לא הפיתרון לזה. אני אפילו הייתי הולך רחוק עד כדי שינוי הקרב, ג'יי מפסיד את הN1C למישהו אחר והמישהו הזה הולך לקרב הגדול.

הסיבה לכל זה היא כי ג'יי באמת לא הבחור ההוא בעיניי. 
כמו שמקנטייר אמר - היה לו מזל, הוא נכנס בטעות למה שג'ים קורנט מתאר בתור "עידן ההשתתפות" בפרו-רסלינג, העידן בו הקהל רוצה להשתתף כמה שיותר, והוא נכנס לעידן הזה כאמור עם צ'אנט סופר קליט. 

ג'יי נסחב למקום הזה על גבי עלילה מאוד מאוד מחמיאה עם ריינס ועל גבי צ'אנט. בעיקרון הוא בדיוק עונה לביקורת הלא נכונה שהייתה על דניאל בריאן ב2014 - הוא רק צ'אנט. ב2014 בריאן היה יותר מהצ'אנט, אבל אוסו.. מה הוא? מה יש שם בכלל? הוא מתאבק של 2 מהלכים (וגם אותם הוא מבצע בצורה בינונית), הפרומואים שלו 'טובים' ביחס לציפיות הנמוכות ממנו, הוא משעמם יותר מוולטר, והוא גם לא באמת אובר - כפי שאמרתי באשכול של הראמבל, לאף אחד לא אכפת מה ג'יי אוסו הולך לעשות אחרי רסלמניה, אנשים מתייחסים אליו כאלוף מעבר כבר עכשיו.

אז כשאפילו המנצח ראמבל שלך הוא שפכטל של חודשיים לריין משעמם - עדיף להשאיר את הריין המשעמם, ולתבל אותו בסקוואש מרים גבה על מנצח ראמבל. 

אם הייתי יכול לעשות פנטזי מוחלט הייתי אומר שעכשיו זה הזמן ללכת עם באלור. אבל אני לא יכול, אז ב50/50 של וולטר/ג'יי אני מעדיף את וולטר, אבל אף אחת מהאפשרויות האלו לא מזהירה במיוחד - בעיקרון וולטר/ג'יי זה מאצ'אפ שנידון לשעמום ובסופו של דבר לא הולך לקחת הרבה פוקוס מרסלמניה. 

נל"ל די משמעותי. אני לא חושב שג'יי משעמם, בטח לא יותר מגונת'ר שהוא שיעמומון מוחלט, אני גם לא חושב שהריין שלו נידון לכישלון. אני כן מסכים על זה שבזירה היכולות שלו די צנחו בשנים האחרונות (בעיקר כי לבנאדם כבר אין ברכיים, מול ריינס ב-2020 הוא נראה הרבה יותר טוב), אבל מעבר לזה בנושאים המהותיים אני לא מסכים עם כלום.

ג'יי אוסו יהיה אובר גם אחרי רסלמניה בעיניי. אני חושב שמקינטייר טעה במה שהוא אומר, מהסיבה המאוד פשוטה שג'יי אוסו היה אובר גם לפני ה-YEET (לא באותה רמה אבל עדיין, אי אפשר להתכחש לזה) וזה בזכות יכולות משחק מעולות שגרמו לרוב הצופים לפתח רגש וסימפטיה כלפיו, עוד מ-2020. הוא לא תוצר של קהל שבמקרה נמשך לצ'אנט קליט וטריפל H החליט פשוט לזרום עם זה.

באלור הוא אופציה נחמדה והוא טאלנט מעולה, אבל אני איבדתי תקווה לגביו. רואים בו מעין ג'ובר למיינאבנטרים, מישהו שלעולם לא ינצח אותם אבל במעמד יחסית גבוה ככה שניצחונות עליו יעזרו להם להתבסס ותו לא. אני אמרתי בזמנו שהוא היה ראוי לניצחון על פריסט ואני עדיין חושב ככה למרות שאני מת על פריסט, ועובדה שכרגע המעמד שלו בזבל כי הוא לא מצליח לנצח אף קרב גם אם עוזרים לו.

חוץ מזה, מתחיל להתבשל אצלי ראנט על גונת'ר. הוא אלוף כבר 7 חודשים ולא עשה שום דבר מועיל עם האליפות, הוא אלוף מהסוג של איו סקיי עם יותר זמן מסך. זה שהוא היה אדיר כאלוף IC וכאלוף NXTUK שכולם זוכרים לו חסד זה יפה, אבל כאלוף ראשי חוץ מקרבות טובים הוא לא מספק דברים מעניינים. אני אפילו חושב שיהיה לו מה להרוויח אם הוא יפסיד במניה, יותר מאשר אם ינצח.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Stone_Cold - 03-01-2025

אין מצב שגם אליפות הביניבשתית וגם אליפות ארה"ב יכללו מספר משתתפים נכון?

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - gilam - 03-01-2025

(03-01-2025, 02:47 PM)Stone_Cold כתב:  אין מצב שגם אליפות הביניבשתית וגם אליפות ארה"ב יכללו מספר משתתפים נכון?

אחד בערב ראשון השני בערב שני מקבילים אחד לשני ככה שזה בהחלט ייתכן.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Sexy devil - 03-02-2025

רק לפני יותר משבוע זרקתי פה רעיון שסינה ולוגאן יפגשו ברסלמניה וזה פתח פה דיון באשכול ולא סתם אמרתי את זה בעוד שעות אחדות אנחנו נראה האם הרעיון שלי התבשל אצל הwwe כי דרך הצאמבר עצמו סינה ולוגאן יכולים ללכת למניה כמובן אם מישהו מהם לא לוקח את הצאמבר.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - master of doom - 03-02-2025

(03-02-2025, 01:18 AM)Sexy devil כתב:  רק לפני יותר משבוע זרקתי פה רעיון שסינה ולוגאן יפגשו ברסלמניה וזה פתח פה דיון באשכול ולא סתם אמרתי את זה בעוד שעות אחדות אנחנו נראה האם הרעיון שלי התבשל אצל הwwe כי דרך הצאמבר עצמו סינה ולוגאן יכולים ללכת למניה כמובן אם מישהו מהם לא לוקח את הצאמבר.

מי המקור שלך בפנים ואיך אתה לא משתף אותנו

(03-02-2025, 01:56 AM)master of doom כתב:  מי המקור שלך בפנים ואיך אתה לא משתף אותנו

שום מקור אני חשבתי לבד סינה פול

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - lidoradir - 03-02-2025

קארד מעודכן :

קרב על אליפות ה-WWE
ג'ון סינה נגד קודי רודס(אלוף)

קרב על אליפות העולם במשקל כבד
ג'יי אוסו נגד גונת'ר(אלוף)

קרב על אליפות ה-WWE לנשים
שארלוט פלייר נגד טיפאני סטראטון(אלופה)

קרב על אליפות העולם לנשים
ביאנקה בלאייר נגד איו סקיי/ריה ריפלי(אלופה)

אם סינה לא מנצח את קודי ולא ולוקח את האליפות שום דבר פה לא שווה חבל שרומן עסוק עם רולינס כי הייתי עושה במניה.
רוק וסינה נגד רומן וקודי לילה אחד
קודי נגד סינה לילה שני