![]() |
|
דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il (/showthread.php?tid=2805) |
RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - KB24 - 12-30-2024 משתמש השנה + משקיען השנה: ניסיתי לגוון השנה בבחירה שלי אבל עם כמה שניסיתי אין משתמש שמגיע לו את הפרס הזה כמו לידור אדיר. אשכול השנה : אני שמח לראות שהרבה בחרו בWIL RUMBLE כאשכול השנה, אני דווקא חשבתי על אשכול החוויות שלי מאול אין. בכל זאת זה ההאשכול/תגובה עם הכי הרבה לייקים בהיסטוריה של הפורום (המספרים לא משקרים) אנדרייטד השנה : אני הולך עם הבחירה שלי מ-2022 - גיא. אנשים פה אולי לוקחים אותו כמובן מאליו אבל גיא הוא נכס אדיר לפורום. שימו לב שאשכולות או בכללי תגובות שמתפתחות לדיונים זה בדרך כלל אחרי שגיא מגיב. תוסיפו לזה את העובדה שהוא יודע לצחוק על עצמו וגם נכשל פעם אחרי פעם בהימורים וקיבלתם את אנדרייטד השנה. קרינג' השנה : "הלידור שלי שמח" הגימיק הכושל של השנה : מתאבקי AEW לא מספיק טובים בשביל להיות על הבאנר המשתמש הגרוע של השנה : כל האנשים ההזויים שנכנסים לפורום בשביל להטריל המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : כל מי שהפסיק להגיב בגלל חוסר זמן/ לימודים/ מילואים/ עבודה וכו' מי לדעתכם יפרוץ ב-2025 ויהיה הדבר הבא : לא יודע מי זה יהיה אבל אזכיר שהראמבל זאת אחלה דרך לפרוץ. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - Sexy devil - 12-31-2024 אין לי כוונה להשתתף בדיון הזה אבל נחמד לראות אותי בתגובות שמדברים עליי אז אני אוהב את כולם ואני מרגיש שכולנו פה משפחה RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - ANYS - 12-31-2024 משתמש השנה : לידור מוקסלי. לידור אדיר מחזיק את הפורום מבחינת פתיחת תוצאות, אשכולות וכמעט כל דבר אחר אבל אני פשוט נורא אוהב לקרוא את הדעות של מוקסלי ואני חושב שחוץ מלידור אדיר הוא אולי היה האחד הכי פעיל בפורום השנה. משקיען השנה : לידור אדיר, לא צריך לפרט. אשכול השנה : אשכול ההערכה לסולו הצחיק אותי. תגובת השנה : ...לא יודע, לא עולה לי שום דבר. פיוד השנה : קארוסי נגד wwehof באוף טופיק. קצ'פרייז השנה : סינמה. gif השנה : הפיטבול קל. חתימת השנה : החתימה של אורי. ציני השנה : נעם אנדרייטד השנה : אני לא יודע אם הוא אנדרייטד בנקודה זו אבל סתיו חן שגם מרגיש לי כמו חלק חשוב מאוד בפורום פה ובכל זאת משום מה לא חשבתי עליו במשתמש השנה. מארק השנה : סקסי דוויל. פריצת השנה : גילאם. המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : לא קיים. ראנט השנה : אני לא ממש זוכר שום ראנטים שהיו השנה. אכזבת השנה : שהפורום היה פחות פעיל(או לפחות ככה הרגיש לי) מלפני. אני מבין את הסיבה לזה ואני לא מתלונן אבל זה עדיין מבאס. קרינג' השנה : מישהו שחושב שהמנהלים חייבים לנו משהו. הגימיק הכושל של השנה : לא עולה לי שום דבר. המשתמש הגרוע של השנה : מעדיף לא לענות על הקטגוריה הזאת. המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : את עצמי אבל חוץ מזה את tblack, אני חושב שהיא מוסיפה הרבה לפורום ואשמח לשמוע אותה מגיבה יותר וכמובן אלה שהגיעו פחות השנה בגלל המלחמה שיחזרו להגיב יותר. מי לדעתכם יפרוץ ב-2025 ויהיה הדבר הבא : tblack. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - Jon_M0xley - 12-31-2024 משתמש השנה : אל עליון, לא מפספס את ההודעות שלו על היאבקות, רייטינג, סרטים, חדשות ועדכונים. משקיען השנה : מאוד מחמיא לי שמלא אנשים רשמו שאני משקיען השנה אבל אני לא אהיה גרידי וגם פה אני אתן לאל עליון. לפעמים אני מסיים לראות ראו ואז בא לפתוח אשכול ובום הוא קיים כבר חחחחחחחחח. קם בבוקר בשישי ויש כבר אשכול של סמאק. באמת שאני מנסה והייתה תקופה שכן הצלחתי לתת לו קצת לנוח אבל הבן אדם מהיר מידי(לפעמים היינו מפרסמים ביחד והמנאייק היה מוחק את שלי ומשאיר את שלו, לא אשכח לך את הפעמים האלה חחח) אשכול השנה : אשכול החוויות שאנשים בפורום היו באירועים של הWWE, שכל מי שהיה שם פרסם דברים וחוויות(אל עליון, רעי הארדי, רז המאסטר ועוד ועוד ועוד). תגובת השנה : https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=1813&pid=130454#pid130454 פיוד השנה : המשתמשים בפורום נגד מתאבקים טיפשים שתומכים במדינה שלא קיימת קצ'פרייז השנה : סינמההההההההה gif השנה : ![]() או ספיר כלשהו של ברייקר: ![]() חתימת השנה : כמובן החתימה שלי שריינס מצמיד את ברייקר נקיי ציני השנה : גיא או רז חחחחח הורגים אותי. אנדרייטד השנה : לא יודע כולם במיקום הנכון. מארק השנה : תמיד ילך לסיניישן חחחח יש לו את תסמונת הפארטיימרים ![]() פריצת השנה : גילאם, לאחרונה באמת אני נהנה לקרוא את מה שהוא כותב. הוא ענייני וכיף לקרוא את מה שהוא רושם. המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : תמיד ישאר סלביק. אכזבת השנה : שיש משתמשת בשם Tblack שמגיבה רק לאירועים של AEW, היא כותבת ומתנסחת בצורה יפה והייתי מאוד שמח אם היא תתחיל להגיב גם על הWWE. מאוד מאוכזב שאת לא משתפת אותנו בדעותייך כי כיף לקרוא אותם. הפתעת השנה: HBK רושם תגובות חיוביות ולא רק יורד על המוצר. לרגע חשבתי פרצו לו למשתמש, לא ידעתי שהוא יודע לפרגן חחחחח אבל לשימחתי זה קרה כמה פעמים. המשתמש הגרוע של השנה : אתם יודעים מי, זה שהוא גבר רצח נודר. המשתמש האהוב עליי: גיא תמיד תהיה יאח.המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : סלביק, גיא, רז, רעי, עומר קול בייבייי, תומרקסי, סתיו חן, אביב, מוטי, סר ניב הגבוה, נימרוד, קארוסי וכולםםםם מי לדעתכם יפרוץ ב-2025 ויהיה הדבר הבא : כמובן שאני, השנה זכיתי בהימורים פעם אחת. שנת 2025 אצליח יותר. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - Tblack - 12-31-2024 (12-31-2024, 08:09 PM)Jon_M0xley כתב: אכזבת השנה : שיש משתמשת בשם Tblack שמגיבה רק לאירועים של AEW, היא כותבת ומתנסחת בצורה יפה והייתי מאוד שמח אם היא תתחיל להגיב גם על הWWE. מאוד מאוכזב שאת לא משתפת אותנו בדעותייך כי כיף לקרוא אותם. זה כי אני חוששת שאם אתחיל להגיב על WWE, בסיכום שנת 2025 אופיע לכולם בראנט השנה ורגע רצינות - מאוד שמחה שהפורום קיים ופעיל, שיש מקום שכולם יכולים לקרוא ולכתוב דעות ולהינות מהיאבקות יחד. קיבלתם אותי ממש יפה, אז תודה רבה לכם! RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - ANYS - 12-31-2024 (12-31-2024, 09:16 PM)Tblack כתב: זה כי אני חוששת שאם אתחיל להגיב על WWE, בסיכום שנת 2025 אופיע לכולם בראנט השנה אני לא חושב שזה יהיה המצב, אין סיבה שזה יהיה המצב. יש הרבה בפורום אם דעות שונות מהרוב ואין שום בעיה עם זה, להפך, זה מה שהופך את הפורום הזה למעניין. לדעתי אם כבר זה יכול להוביל לכמה דיונים מעניינים. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - lidoradir - 12-31-2024 משתמש השנה : תודה לכל הבוחרים. אני אלך כאן על תשובה פשוטה וזה כל המשתמשים שפעילים בפורום ומחזיקים את נושא הרסלינג בישראל באוויר כבר הרבה שנים. אני לא אתחיל לעבור משתמש משתמש כי בטח אפספס מישהו וכל מי שקורא את זה ופעיל יודע שהוא נכנס כאן. משקיען השנה : ![]() אשכול השנה : הבחירה שלי פה קלה ואני הולך על אשכולות סיכום חוות דעת מאנשים שטסו לראות רסלינג השנה, יש את האשכול של KB שהיה באול אין והיה מאוד כיפי לקריאה ויש את האשכול שלי שהייתי ברסלמניה, אני גם שמרתי על זה בסודיות ומאמין שכל הפורום הופתע. תגובת השנה : אני בעיקרון מנסה לחשוב על תגובה שלא שלי אבל לא עולה לי משהו לראש אז אני אבחר בזה : https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=1813&pid=130454#pid130454 פיוד השנה : לא באמת היה איזה פיוד גדול השנה, עדיין מצחיקים אותי קארוסי ו-wwehof שהם נכנסים למלחמת ציטוטים ב-off topic. קצ'פרייז השנה : זה חייב להיות סינמה. מועמד חזק נוסף - המספרים לא משקרים. gif השנה : ![]() חתימת השנה : לא מפתיע אותי שלא בחרו בזה אבל החתימה שלי של רוק והבאנר הייתה גאונית. ציני השנה : גם כאן לא באמת היה מישהו שממש היה ציני לאורך שנה... אבל יש 2 קבועים שממש מצחיקים אותי : 1. נועם - יש לו את התגובה הקבועה שלו שמישהו דורש שיפתחו אשכול : מוזמן לפתוח אח שלי היקר. משהו כזה. מת. 2. מאסטר - שמע איזה תסבוכת אחי. מאסטר VS ליעוז. אנדרייטד השנה : גילם(אנחנו ב-2025 למה יש משתמשים בלי חתימה בפורום ?) פשוט מעולה, כיף לקרוא את ההודעות שלו ולהכנס איתו לדיונים. מארק השנה : אל תדאג סיניישן... אני לא משאיר אותך לבד אח. זאת הקטגוריה שלנו. פריצת השנה : סתיו קליל. תותח. המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : - ראנט השנה : - אכזבת השנה : - מאסטר לא רושם מילה אחת על הפרישה של רפאל נדאל, זה לא מעניין אותי שאתה עמוס חביבי, איך אני אמור לעקוב אחרי טניס ? - גיא. קרינג' השנה : - לשאול באיזה שעה מתחיל האירוע. - להגיע לאשכולות של WWE ולרשום דעות על ארגונים אחרים. - צורת ההימורים של באם באם, מטמטם אותי כל פעם מחדש אבל אני אוהב אותו ועובר על הטופס שלו פעמיים כדי להבין מה הוא רוצה. - החפירות המוגזמות על פוליטיקה ב-off topic. הגימיק הכושל של השנה : - תומר בגימיק של סולו סיקואה. - גיא בגימיק של הולוגרם. המשתמש הגרוע של השנה : - קודי קאטר, רמה נמוכה של דיבור. אם הגעת למצב שאתה מצליח לעצבן כל כך הרבה אנשים בפורום שהאווירה בו תמיד חיובית וכיפית... המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : כולם. כמה שיותר פעילות יותר טוב. אתם לא חייבים להגיב מגילות ענקיות, גם אם אהבתם משהו בקטנה בתוכנית... אפשר לרשום שורה-שתיים על זה וזה יכול להוביל לציטוטים ודיונים. וזה גם מסר לאורחים שלנו באתר, יש הרבה אורחים, יש משתמשים שנכנסים רק בשביל לקרוא וכו'. קדימה תיהיו פעילים נבלות. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - DarkArts - 12-31-2024 (12-31-2024, 10:59 PM)lidoradir כתב: - תומר בגימיק של סולו סיקואה.
RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - lidoradir - 12-31-2024 (12-31-2024, 11:24 PM)Jacob Fatu כתב: Darkarts > Jacob Fatu בפער עצום. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - DarkArts - 12-31-2024 (12-31-2024, 11:41 PM)lidoradir כתב: Darkarts > Jacob Fatu אני חושב על להחזיר את DarkArts האמת, זה קלאסי. אבל אני גם צריך גימיק חדש לקראת הראמבל. |