Wrestling-IL
תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.6.2021 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.6.2021 (/showthread.php?tid=431)

עמודים: 1 2 3

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.6.2021 - QVC1930 - 06-23-2021

(06-22-2021, 11:09 PM)lidoradir כתב:  
(06-22-2021, 11:05 PM)SwitchBlade כתב:  נו אח, מה דומיננטיות?
לאשלי הוא האלוף, הסטנדרט של האלוף זה לנצח את הטוען לכתר. הוא לא הצליח לעשות את זה.
לאשלי הוא הפרויקט עכשיו, הפוקוס עליו, והוא שוב ושוב ושוב לא מצליח לנצח את דרו. הפכת את התפקידים ואתה חושב שזה הוכיח משהו, אבל זה לא שינה כלום מהטענה שלי שלאשלי נבנה גועל נפש בריין שלו, ושזה ריין לא מוצלח.

אתן לך סקופ: אותי לא ניצחו נקי במשך 20+ שנה. 
דומיננטיות זה שם המשחק.

בכל אופן - כשהאלוף לא מצליח לנצח את הטוען לכתר, ועדיין יוצא האלוף, הפוקוס הוא על העובדה שהוא לא כבש את הטוען לכתר, רוצה לדבר על מקנטייר ועל הבעיות סביבו? בכיף, אבל אני מדבר פה על לאשלי ועל הבעיות סביבו. 

אגב היחס של WWE לאלופים ראשיים הוא כברירת מחדל שאף אחד לא מצליח לנצח אותם, אז זה לא מיוחד ללאשלי. 

לאשלי מנצח את מקנטייר כבר 3 חודשים.

נו באמת איזו תשובה זו.
הבן אדם מציג לך טיעונים לגיטימיים ואתה עונה בדמגוגיה זולה.

אתה יכול להשוות נצחון רולאפ והתערבויות לנצחון נקי?
סבבה שהוא בלתי מנוצח אבל הוא בלתי מנוצח בדרכים מעפנות ולא מעניינות.
זה לא דומיננטי.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.6.2021 - lidoradir - 06-23-2021

(06-23-2021, 10:59 AM)QVC1930 כתב:  נו באמת איזו תשובה זו.
הבן אדם מציג לך טיעונים לגיטימיים ואתה עונה בדמגוגיה זולה.

אתה יכול להשוות נצחון רולאפ והתערבויות לנצחון נקי?
סבבה שהוא בלתי מנוצח אבל הוא בלתי מנוצח בדרכים מעפנות ולא מעניינות.
זה לא דומיננטי.

את התשובות המפורטות שלי נתתי בעמודים הקודמים, מפה זה רק לחזור על עצמינו במילים שונות בלי באמת שמישהו יסכים אחד עם השני.
או במילים אחרות : נסכים לא להסכים.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.6.2021 - Breakker - 06-23-2021

זה נראה כאילו אנשים זוכרים רק את הסיום של HIAC ושום דבר חוץ מזה.
ברסלמניה, בבמה הגדולה ביותר שיש, לאשלי ניצח ואפילו חיסל את מקנטייר בצורה הכי נקייה ומשכנעת שיש. גרם לו להתעלף.
בבאקלאש אחרי קרב אכזרי בין 3 מפלצות לאשלי ניצח בצורה נקייה. זה לא שהוא העיף את מקנטייר מהזירה וישר הלך להצמיד את סטרומן, הוא העיף את מקנטייר, נתן ספיר לסטרומן והצמיד ל3. סיום לגיטימי לחלוטין.
בHIAC אין ספק שהסיום היה אחד הדברים הכי מביכים ועלובים שראינו.

כמו שכבר כתבתי בתגובה הקודמת שלי, אין שום ספק שהריין של לאשלי יכול להיות והיה יכול להיות הרבה יותר טוב, בעזרת בוקינג הרבה יותר דרסני ודומיננטי ובלי כל הבולשיט של הבחורות והעזרה מMVP, אבל לאשלי עדיין מפלצת, הוא עדיין אלוף ראשי ועדיין יש זמן לתקן את הריין הזה ולגרום לו להיות הרבה יותר טוב.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.6.2021 - The Tribal FISH - 06-23-2021

(06-23-2021, 11:29 AM)Adam Cole כתב:  ואפילו חיסל את מקנטייר בצורה הכי נקייה ומשכנעת שיש
לא נגמר נקי MVP הסיח את דעתו

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.6.2021 - RVD - 06-23-2021

הפתיעו אותי שכול המנצחים בקרבות לעלייה ל mitb היו האנדרדוג.
קרב גדול לשבוע הבא עם כול המפסידים של השבוע , מקנטייר בטח ינצח כי סטיילס יהיה עם קרב זוגות ואורטון עם כול העניין עם רידל.

RE: תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.6.2021 - Jon_M0xley - 06-23-2021

(06-23-2021, 11:29 AM)Adam Cole כתב:  זה נראה כאילו אנשים זוכרים רק את הסיום של HIAC ושום דבר חוץ מזה.
ברסלמניה, בבמה הגדולה ביותר שיש, לאשלי ניצח ואפילו חיסל את מקנטייר בצורה הכי נקייה ומשכנעת שיש. גרם לו להתעלף.
בבאקלאש אחרי קרב אכזרי בין 3 מפלצות לאשלי ניצח בצורה נקייה. זה לא שהוא העיף את מקנטייר מהזירה וישר הלך להצמיד את סטרומן, הוא העיף את מקנטייר, נתן ספיר לסטרומן והצמיד ל3. סיום לגיטימי לחלוטין.
בHIAC אין ספק שהסיום היה אחד הדברים הכי מביכים ועלובים שראינו.

כמו שכבר כתבתי בתגובה הקודמת שלי, אין שום ספק שהריין של לאשלי יכול להיות והיה יכול להיות הרבה יותר טוב, בעזרת בוקינג הרבה יותר דרסני ודומיננטי ובלי כל הבולשיט של הבחורות והעזרה מMVP, אבל לאשלי עדיין מפלצת, הוא עדיין אלוף ראשי ועדיין יש זמן לתקן את הריין הזה ולגרום לו להיות הרבה יותר טוב.

זה בדיוק מה שאני אמרתי בהודעה, כבר הבאתם לו לנצח את מקנטייר במניה ולאלשי גרם לו להתעלף. מה הפאקינג סיפור לתת לו להכניע אותו בתוך hiac אחרי הקרב הרצחני שהם נתנו?
באמת שלא היה לי אכפת שהוא יעלף את מקנטייר או יתן לו ספיר ויצמיד אותו אבל מה שעשו איתו בבכלוב + כל הפיוד הזה הוציא את לאלשלי כאחד שמפחד ממקנטייר וחבל.