Wrestling-IL
חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? (/showthread.php?tid=490)

עמודים: 1 2 3 4 5 6

RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - lidoradir - 07-22-2021

(07-22-2021, 12:26 AM)master of doom כתב:  למה החלפת את התמונה של ברוק??? זאת חדשה מרעישה כמעט כמו חזרה של פאנק

תמונת פרופיל אפשר לשנות אצלי, חתימה לא  Cool

RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - Kamigoye - 07-22-2021

[Image: ladz.jpg?mode=crop&rnd=132633165...scale=both]
קולט קאבאנה ופאנק לוחצים ידיים מאחורי הקלעים בAEW

RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - NovemberMan - 07-22-2021

הוא הופך להיות מה שהוא שנא?
או שהוא מוצא מקום אלטרנטיבי למקום שהוא שנא ועכשיו אחרי שהוכיחו שהם כאן כדי להישאר הוא שוקל את זה ברצינות?
אני לא יודע.
ֿלא חושב שגם אתם יודעים.

פאנק ב-AEW יהיה שווה להם רק מבחינת באזז וכמאמן יש לו ים של ערך מוסף למתאבקים ברוסטר.
אני רוצה לראות את פאנק מתאבק סטייל כריסטיאן של היום מבחינת עצימות אבל יותר מאשמח שהוא ילמד את הג׳אנגל בויז והדארבי אלנים איך לחתוך פרומו ואיך לספר סיפור בזירה. אחד מהטובים אי פעם לעשות את זה. יש לשם שלו ערך עצום ויש ליכולות שלו ערך עצום.

RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - SwitchBlade - 07-22-2021

(07-22-2021, 01:27 PM)NovemberMan כתב:  הוא הופך להיות מה שהוא שנא?
או שהוא מוצא מקום אלטרנטיבי למקום שהוא שנא ועכשיו אחרי שהוכיחו שהם כאן כדי להישאר הוא שוקל את זה ברצינות?
אני לא יודע.
ֿלא חושב שגם אתם יודעים.

פאנק ב-AEW יהיה שווה להם רק מבחינת באזז וכמאמן יש לו ים של ערך מוסף למתאבקים ברוסטר.
אני רוצה לראות את פאנק מתאבק סטייל כריסטיאן של היום מבחינת עצימות אבל יותר מאשמח שהוא ילמד את הג׳אנגל בויז והדארבי אלנים איך לחתוך פרומו ואיך לספר סיפור בזירה. אחד מהטובים אי פעם לעשות את זה. יש לשם שלו ערך עצום ויש ליכולות שלו ערך עצום.

אני חושב שפאנק בפני עצמו הוא לא בעייתי כמו מסע הרכישה של AEW של טאלנט שהיה בWWE.
גם בריאן וגם פאנק, שניהם אנשים מדהימים להביא למאחורי הקלעים ולעבודה בזירה, אבל.. הם מצטרפים לרשימה ארוכה של טאלנטים נוספים שAEW כבר הביאו לשורות שלהם, וזה לא מחמיא להם כל כך.

לגבי הדיון של 'הפך להיות מה שהוא שנא' וכל זה, זה מעניין, 
לא יודע עדיין מה דעתי.
היה סטנדרט כפול מסוים איפשהו בדמות של פאנק, מעבר לזה קטונתי כרגע. 

RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - Jon_M0xley - 07-23-2021

פייטפול מדווחים שפאנק חתם על חוזה עם AEW.
כרגע לא יודעים מתי הוא יעשה דיביוט או פרטים על החוזה אבל הם אמרו שפאנק יופיע כמעט כל תוכנית.

RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - NovemberMan - 07-25-2021

(07-22-2021, 02:21 PM)SwitchBlade כתב:  
(07-22-2021, 01:27 PM)NovemberMan כתב:  הוא הופך להיות מה שהוא שנא?
אני לא יודע.
ֿלא חושב שגם אתם יודעים.

אני חושב שפאנק בפני עצמו הוא לא בעייתי כמו מסע הרכישה של AEW של טאלנט שהיה בWWE.
גם בריאן וגם פאנק, שניהם אנשים מדהימים להביא למאחורי הקלעים ולעבודה בזירה, אבל.. הם מצטרפים לרשימה ארוכה של טאלנטים נוספים שAEW כבר הביאו לשורות שלהם, וזה לא מחמיא להם כל כך.

לגבי הדיון של 'הפך להיות מה שהוא שנא' וכל זה, זה מעניין, 
לא יודע עדיין מה דעתי.
היה סטנדרט כפול מסוים איפשהו בדמות של פאנק, מעבר לזה קטונתי כרגע. 

אני באמת לא מבין אותך גיא, מה זה ״לא מחמיא להם?״
אם הם מחתימים כל טאלנט שיוצא מה-WWE בלי קשר ליכולות, סטאר פאוור או פוטנציאל אתה אולי צודק.
כרגע לרוב המוחלט שהם החתימו היה את הטאלנט או את הפוטנציאל (אקא ברודי לי שהוכיח לכולנו אחרת).
כנראה שהם לא ראו את הפוטנציאל באריק רואן, איפה הוא ומה שונה לגביו? קרדונה לא חבר טוב של קודי?
הם אמורים לא להחתים פרי אייג׳נטס חמים שיש להם המון לתרום בגלל הטענה שהם היו ב-WWE לפני?

RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - Kamigoye - 07-25-2021

אם חברה יכולה להחתים את בריאן או פאנק ולא עושה את זה זה מפגר רצח

RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - SwitchBlade - 07-25-2021

(07-25-2021, 09:44 AM)NovemberMan כתב:  
אם הם מחתימים כל טאלנט שיוצא מה-WWE בלי קשר ליכולות, סטאר פאוור או פוטנציאל אתה אולי צודק.
כרגע לרוב המוחלט שהם החתימו היה את הטאלנט או את הפוטנציאל (אקא ברודי לי שהוכיח לכולנו אחרת).
כנראה שהם לא ראו את הפוטנציאל באריק רואן, איפה הוא ומה שונה לגביו? קרדונה לא חבר טוב של קודי?
הם אמורים לא להחתים פרי אייג׳נטס חמים שיש להם המון לתרום בגלל הטענה שהם היו ב-WWE לפני?

מאט הארדי, כריסטיאן, מארק הנרי, ביג שואו, סטינג, שון ספירס, FTR, מירו, פאק
האם כולם היו הכרחיים לAEW?
או שאולי היה אפשר להציב תנאים קצת יותר סלקטיביים לטאלנטים גדולים כאלה. 
מצטער, אני לא רואה פוטנציאל גדול בחבר'ה כמו שון ספירס או מירו. אני בכנות מעדיף home grown talent. 

אני לא מאלה שאומרים WWE דינמייט, אבל וואלה.. לתת לסטינג זמן מסך שבועי, לתת לכריסטיאן (שהוא מתאבק אחלה, כן?) ניצחונות על בסיס שבועי, אלה הם כן דברים שאני מאמין שצריך לעשות במשורה.

לדעתי זו היתממות לא להבדיל בין מישהו כמו מירו לבין מישהו כמו MJF, ולומר "מה.. אבל שניהם רק פרי אייג'נטס". כי זה לא נכון.
למירו יש aftertaste של הארגון הכי בולט בעולם, וזה משהו שצריך להתמודד איתו ולקחת אותו בחשבון.

לדוגמה - בעיניי, החתמה של סטרומן תוריד מערך הארגון, אם תקרה. 
נקווה שהעניין הזה לא יאבד פרופורציות. 

RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - Coquina Clutch - 07-25-2021

(07-25-2021, 01:00 PM)SwitchBlade כתב:  
(07-25-2021, 09:44 AM)NovemberMan כתב:  

מאט הארדי, כריסטיאן, מארק הנרי, ביג שואו, סטינג, שון ספירס, FTR, מירו, פאק
האם כולם היו הכרחיים לAEW?
או שאולי היה אפשר להציב תנאים קצת יותר סלקטיביים לטאלנטים גדולים כאלה. 
מצטער, אני לא רואה פוטנציאל גדול בחבר'ה כמו שון ספירס או מירו. אני בכנות מעדיף home grown talent. 

אני לא מאלה שאומרים WWE דינמייט, אבל וואלה.. לתת לסטינג זמן מסך שבועי, לתת לכריסטיאן (שהוא מתאבק אחלה, כן?) ניצחונות על בסיס שבועי, אלה הם כן דברים שאני מאמין שצריך לעשות במשורה.

לדעתי זו היתממות לא להבדיל בין מישהו כמו מירו לבין מישהו כמו MJF, ולומר "מה.. אבל שניהם רק פרי אייג'נטס". כי זה לא נכון.
למירו יש aftertaste של הארגון הכי בולט בעולם, וזה משהו שצריך להתמודד איתו ולקחת אותו בחשבון.

לדוגמה - בעיניי, החתמה של סטרומן תוריד מערך הארגון, אם תקרה. 
נקווה שהעניין הזה לא יאבד פרופורציות. 

מסכים איתך אבל לא לגבי סטרומן. סטרומן הוא כסף על הרצפה. הוא לא יתן לך קרבות 5 כוכבים אבל הוא בקלות יכול להיות כל מה שלאנס ארצ'ר איי פעם חלם להיות.

RE: חדשה מרעישה | CM פאנק חוזר ? - SwitchBlade - 07-25-2021

(07-25-2021, 01:21 PM)Go2SleepClub כתב:  
(07-25-2021, 01:00 PM)SwitchBlade כתב:   

מסכים איתך אבל לא לגבי סטרומן. סטרומן הוא כסף על הרצפה. הוא לא יתן לך קרבות 5 כוכבים אבל הוא בקלות יכול להיות כל מה שלאנס ארצ'ר איי פעם חלם להיות.

אני היחיד על רכבת ההייפ של לאנס ארצ'ר? חחח
אני אדבר בשמי ובשם עידן (אם אתה לא מסכים עידן - לא אכפת לי) - משהו בסטרומן רץ ברינגסייד ויש קולות של רכבת לפני שהוא מתנגש במישהו.. זה הרס את הדמות עבורי. לדעתי הוא טאלנט עם נטייה לעלילות ולסגמנטים זולים ומנופחים, ארצ'ר קצת יותר רציני וברוטאלי, יותר אתלטי ואלים, אני מעדיף אותו בהרבה על סטרומן.

אני יודע שסטרומן זה כסף על הרצפה, אבל אוף.. עדיין לא הייתי רוצה לראות אותו בAEW. אני רואה נבואות זעם על כל הבראולים העצומים המטורפים של טוני קאהן וסטרומן מתגבר על 8 מתאבקים בו זמנית. מזעזע.