Wrestling-IL
תוצאות| AEW Dynamite 3.2.21 - Beach Break - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות| AEW Dynamite 3.2.21 - Beach Break (/showthread.php?tid=82)

עמודים: 1 2 3 4

RE: תוצאות| AEW Dynamite 3.2.21 - Beach Break - karusi - 02-04-2021

(02-04-2021, 08:13 PM)SwitchBlade כתב:  מה אדג' קשור? אמרתי המון פעמים שאדג' הוא אקט מעולה.
כל הרוסטר שלהם זקן. 
וכן, אני ממש לא אובייקטיבי. למה שאהיה אובייקטיבי כשארגון אחד משנה את כללי המשחק ברסלינג ומחדש כל שבוע וארגון אחר נותן לי ג'ף/אליאס בפעם ה800 שבתקווה הפעם לא יגמר בפסילה. זה לא צביעות, WWE הרוויחו את היחס הזה.. זה שבנוסף להכל יש להם רוסטר זקן זו טענה שעומדת בגאון בעד עצמה. 
אכן אכן . WWE הרוויחו את היחס

בו זמנית אני רואה את Beach break ונהנה מכל רגע
10/10

RE: תוצאות| AEW Dynamite 3.2.21 - Beach Break - KillSwitch - 02-05-2021

דעות:

אני מאוד שמח שAEW משתמשים בגרסא של באטל רויאל זוגות שבה צריך להדיח את שני חברי הצמד. אני לא אוהב את הגרסא שבה אחד מודח והשני צריך לעזוב את הזירה בדיכאון, כשהוא בכלל בצד השני של הזירה. 
אני לא כל כך מתלהב מקרב של ג'ריקו וMJF נגד הבאקס. לא עם כל הטאלנט שיש להם במחלקת הזוגות. אני עדיין מאוד אוהב את זה שמחלקת הזוגות בAEW לא מרגישה כמו "ירידה ברמה" בשביל מאין אבנטרים כמו ג'ריקו וMJF. 

אני לא סופר חזק בג'ושי, אבל אני מודע למאקי איטו והבאז שיש סביבה. מגניב לראות אותה בAEW. 
הטורניר נראה מגניב. הזדמנות לפוש משמעותי של מחלקת הנשים. 

בריט בייקר נגד ת'אנדר רוסה היה קרב שבאתי אליו עם המון ציפיות והן סיפקו את הסחורה לדעתי. בייקר ממשיכה להראות את השיפור המדהים שהיא עשתה בשנה האחרונה ורוסה פשוט כוכבת - שתיהן בין המתאבקות האהובות עליי כרגע. אהבתי גם שהם לא שמו את הקרב בספוט הקבוע של הנשים לפני המאין אבנט והריצו אותו בשלב מוקדם של התוכנית, מייד אחרי סגמנט של סטינג. 

אהבתי שהם מצאו הגיון לקרב שנראה רנדומלי בין פייג' והארדי לכאוס פרוג'קט, אבל אני מאוד אשמח אם לות'ר לא יתאבק יותר בדיינמייט. הוא פשוט לא טוב. סרפנטיקו אחלה בתפקיד שלו, לות'ר יכול לעבוד כמנג'ר או משהו אם הם ממש צריכים אותו על המסך.

אני לא אוהב קרבות לאמברג'ק. אני יודע שכבר היה לי ראנט השבוע על סטיפולציה שאני לא אוהב, קרבות לאמברג'ק הם גם שם. חרא של סטיפולציה. היה קרב יוצא דופן אחד - אמברוס נגד רולינס. ארצ'ר וקינגסטון, טובים ככל שיהיו, לא היו הקרב השני. אני מצטער, אבל קשה לי עם סטיפולציה שכולה בנויה על התערבויות והסחות דעת מבחוץ. 
יש גבול דק ללכת עליו עם קינגסטון לדעתי. הוא מתאבק שיכול בקלות להתאושש מהפסדים, כי הוא כל כך טוב על המיק', אבל יש נקודה שבה ההפסדים מצטברים והמיינדסט הזה נהיה לא בריא. WWE נפלו לזה עם בריי וויאט. קינגסטון עדיין לא שם, אבל זה משהו שAEW יצטרכו להיזהר איתו. 

הפרומו של FTR היה טוב, ואני מאוד אוהב את זה שהם הילים שבאמת מאמינים שהם אנשים טובים וצודקים במה שהם עושים. השורה של הארווד - "אנחנו לא אנשים רעים, אבל לפעמים אנחנו צריכים לשאול את עצמנו מה אנשים רעים היו עושים" - זהב.

אני אוהב את ג'ואי ג'אנלה, אבל.. למה הוא מקבל שוט על אליפות TNT? 
AEW בדרך כלל טובים בלהסביר למה קרבות כאלה נקבעים, אבל זה לגמרי בא משום מקום. הוא לא בדיוק ברצף ניצחונות, אפילו לא בדארק. אין שום סיבה, וזה גם מוריד קצת מההייפ לקרב (שיהיה טוב, אין לי ספק), כי אני לא רואה שום דרך שג'ואי יוצא אלוף. 

החתונה של קיפ ופנלופה... מבחינת חתונות רסלינג, הייתי אומר שהיא במקום טוב ומשעמם באמצע. לא שם עם הסגמנטים הזכורים ביותר, אבל גם לא שם עם המיץ של הזבל. סתם חתונה. 
טאץ' מגניב - מירו לבש את אותם בגדים שהוא לבש בחתונה שלו עם לנה בWWE. אהבתי גם שהוא היה מודע לכל הדברים הרעים שיכולים לקרות בחתונת רסלינג, כי יש לו את הניסיון עם האנגלים האלה. 
שמח שעברנו את זה, אני מוכן לסיים את הסטוריליין הזה ולהעביר את כל המשתתפים לדברים אחרים, כי זה נמשך המון זמן ופשוט לא עובד.

המאין אבנט היה קרב מהנה לצפיה כצפוי. פיניקס כוכב כרגיל. 
אבל אני חושב שכולם יסכימו שהסיפור הגדול של הערב הוא קנטה. הדלת האסורה נפתחה. קנטה-מוקס זה גדול, מה שקורה עם הבולט קלאב זה ענק, אבל שיתוף הפעולה של AEW וNJPW הוא משהו גדול מזה. זה מסוג הדברים שאתה יכול להסתכל עליהם כפתיחה לעידן חדש ברסלינג, שבו יש פחות דלתות ויותר קרוסאובר אמיתי בין ארגונים. 
קרב של ג'יי ווייט נגד קני אומגה הרגיש עד עכשיו כמו פנטזיה רחוקה. משהו שאולי יקרה כשסוויצ'בלייד יסיים בNJPW ואולי AEW יציעו לו משהו טוב. הסיבה שהמדיניות הזאת של שיתופי הפעולה היא מצויינת היא בגלל האפשרות הזאת של קרבות חלומות בין מתאבקים שנמצאים באלמנט שלהם, בפיק שלהם, בלי שהם צריכים לעזוב ולהתחיל מחדש בארגון אחר, ואנחנו יכולים לקבל את הגרסאות הכי טובות של שתי הדמויות. זה הוגאן של WWF נגד פלייר של WCW. ואם הסטוריליין נעשה כמו שצריך? זה נקסט לבל שיט. ההייפ שם. 

RE: תוצאות| AEW Dynamite 3.2.21 - Beach Break - Nirm08 - 02-05-2021

היה פרק סביר, אני משום מה ציפיתי לקצת יותר ואני לא מתכוון למאיין איבנט שהיה אחד הטובים שהיו לחברה או לשאר הפרק.
הבאטל רויאל - רעיון נהדר וביצוע טוב אבל הבחירה בזוג המנצח היא טעות לדעתי, אבל יכול להיות שהם לוקחים את זה לכיוון שדווקא הבאטל רויאל הזה יביא לפירוק של האינר סירקל אז נחכה ונראה.
הקרב של האנגמן והארדי מול סרפנטיקו ולותר היה לא יותר מקרב מיותר שהיה טוב אילו היו שמים לנו זוג אחד להילחם מולם או פשוט לוותר על הקרב הזה ולשים משהו אחר, כי אין טעם שסרפנטיקו ולותר יקחו מקום, הייתי מעדיף לראות את טים טאז בצמד או בקרב יחידים מול מישהו כהכנה לקרב מול דארבי וסטינג.
הסגמנט של החתונה - אני ציפיתי למשהו גרוע אבל יצא להם משהו בינוני אז מצד אחד הם עלו על הציפיות מצד שני הסגמנטים של החתונה קצת נמאסו עליי באולם ההיאבקות, זה קצת מאבד מעצמו.
המאיין איבנט היה מעולה, אחד הקרבות הטובים שהיו ב-AEW ונהנתי מכולם בקרב הזה, אפילו מגאלוס ואנדרסון שלא ציפיתי מהם ליותר מידיי.

אגב - מישהו יכול לעשות סדר עם כל העניין של NJPW? אני פשוט לא רואה את זה ולא מבין את כל העניין של הבולט קלאב ועכשיו קנטה, אז אשמח להסבר או לקישור.

RE: תוצאות| AEW Dynamite 3.2.21 - Beach Break - King Kenny - 02-05-2021

דינמייט כמובן ניצחו ברייטינג בפער, מה שאומר....
לות׳ר > אדג׳.

RE: תוצאות| AEW Dynamite 3.2.21 - Beach Break - Cen - 02-05-2021

(02-04-2021, 08:31 PM)Elite Rainmaker כתב:  
(02-04-2021, 08:03 PM)Cen כתב:  
(02-04-2021, 07:51 PM)SwitchBlade כתב:  
(02-04-2021, 07:48 PM)Cen כתב:  פיייי קנטה בן ה40 בAEW מדהים!!

רק מזכיר שקנטה היה כוכב לא קטן לפני שהגיע לWWE, ואז WWE ציננו אותו למשך 5 שנים, וברגע שהוא יצא משם NJPW לקחו אותו והפכו אותו למפלצת. 

הוא היה פצוע בwwe תקופה ארוכה..
ולא דיברתי על מה היה , רק מציין עובדה קנטה בן ה40 בAEW.
והתגובה שלכם מוכיחות כמה אתם לא אובייקטיבים, אדג׳ חוזר לוקח את הראמבל אז אין אופק לארגון הזה כולם זקנים.
קנטה מגיע לaew בגיל 40 זה דבר נפלא.
יאללה דיי עם הצביעות אדג׳ זה דבר ענק וקנטה זה דבר ענק פשוט להנות וזהו..

אתה לא מבין את הביקורת ובונה טענות קש. חלאס.

הביקורת מעולם לא הייתה "מתאבקים מבוגרים=רע". 
הביקורת היא שאין מספיק צעירים בעמדות טובות ברוסטר.

בדיוק כמו בAew גבר בדיוק כמו שם

(02-05-2021, 10:05 AM)Cen כתב:  
(02-04-2021, 07:51 PM)SwitchBlade כתב:  
(02-04-2021, 07:48 PM)Cen כתב:  פיייי קנטה בן ה40 בAEW מדהים!!

רק מזכיר שקנטה היה כוכב לא קטן לפני שהגיע לWWE, ואז WWE ציננו אותו למשך 5 שנים, וברגע שהוא יצא משם NJPW לקחו אותו והפכו אותו למפלצת. 

והתגובה שלכם מוכיחות כמה אתם לא אובייקטיבים, אדג׳ חוזר לוקח את הראמבל אז אין אופק לארגון הזה כולם זקנים.

אז אתה פשוט מכסה את העיניים כשMJF, דארבי אלן וסמי גווארה על המסך?

RE: תוצאות| AEW Dynamite 3.2.21 - Beach Break - Cen - 02-05-2021

(02-05-2021, 10:30 AM)Elite Rainmaker כתב:  
(02-04-2021, 07:51 PM)SwitchBlade כתב:  רק מזכיר שקנטה היה כוכב לא קטן לפני שהגיע לWWE, ואז WWE ציננו אותו למשך 5 שנים, וברגע שהוא יצא משם NJPW לקחו אותו והפכו אותו למפלצת. 

נתת 3 מתוך רוסטר מפוצץ, גווארה מאז הדביוט שלו בAEW כמעט ולא עשה כלום
דארבי אלן היחידי שנמצא בספוט טוב..
MJF התחיל חזק ומאוד הצטנן לאחרונה ולא מרגיש גדול כמו שהיה.

(02-05-2021, 11:31 AM)Cen כתב:  
(02-05-2021, 10:30 AM)Elite Rainmaker כתב:  
(02-04-2021, 08:03 PM)Cen כתב:  הוא היה פצוע בwwe תקופה ארוכה..

נתת 3 מתוך רוסטר מפוצץ, גווארה מאז הדביוט שלו בAEW כמעט ולא עשה כלום
דארבי אלן היחידי שנמצא בספוט טוב..
MJF התחיל חזק ומאוד הצטנן לאחרונה ולא מרגיש גדול כמו שהיה.
MJF יחזור למאין אבנט בשניה שהם יצטרכו אותו במאין אבנט. הוא בסטוריליין עם ג'ריקו שנבנה לאט ובזהירות. סטוריליין שגם סמי משחק בו תפקיד חשוב.
האנגמן פייג' גם בן 29 והקונצנזוס הוא שהוא הולך לקחת את האליפות מאומגה.
פרייבט פארטי בני 23 ו26 והם בסטוריליין משמעותי בשני ארגונים שונים, ואם מסתכלים על נתוני רייטינג של ימי רביעי - בין האקטים הכי חזקים בשתי התוכניות.

להגיד שאין לAEW מתאבקים צעירים בעמדות טובות ברוסטר זה בורות או שקר. 
ולהגיד "אבל יש גם מבוגרים" - לא סותר בשום צורה את מה שאני אומר. 

RE: תוצאות| AEW Dynamite 3.2.21 - Beach Break - karusi - 02-05-2021

(02-05-2021, 09:36 AM)King Kenny כתב:  דינמייט כמובן ניצחו ברייטינג בפער, מה שאומר....
לות׳ר > אדג׳.
אומייגדדדד
________

ולנושא אחר: לAEW יש בניה טובה ובמה לצעירים. מבחינת בוקינג הצעירים עולים למעלה מבוגרים יורדים למטה לאט לאט.
בWWE יש היררכיה שאי אפשר לעבור ואז אנשים נתקעים

כל השנים האלו לא נתנו לאנשים להצליח תקעו את כולם. היחידים שם שיש להם כוח זה בראיין, אייג'יי, וואיט, אורטון וריינס.
לא היה מי שיבנה את סטראומן, לא היה מי שבנה את מקנטייר. הם לא מעניינים. ועוד דבר למנהלים של הפורום מאיפה הבאתם לפה אנשים שמגניםעל הWWE??

RE: תוצאות| AEW Dynamite 3.2.21 - Beach Break - Mad King - 02-05-2021

הנקודה היא די פשוטה: אתה לא תראה הרבה נצחונות של חבר'ה יחסית חדשים וצעירים על פני ה"מנוסים" יותר, נקרא להם ככה, מאשר שתראה הרבה נצחונות ופיודים ארוכים שמערבים דורות, ובהם המנוסים יותר מפסידים דווקא. דארבי אלן וקודי רודס הוא דוגמא טובה, אבל אני הכי אוהב את טים טאז נגד דארבי וסטינג. שימוש בטאז וסטינג בשביל להרים את דארבי (שגם ככה בלבל משלו בגיל 28) וגם את היריבים, וויל הובס וריקי סטארקס בני 30.