RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 06-03-2022
רפאל נדאל גבירותיי ורבותיי, לוקח את המערכה הראשונה מול זברב אחרי שעה וחצי (!) ואחרי שובר שיוויון איכותי ומותח שבו הוא מציל לא פחות מ-4 נקודות מערכה רצופות.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 06-03-2022
זברב נפצע, לא נראה טוב.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Mad King - 06-03-2022
נראה מאוד מאוד כואב, קרב ענק של שניהם, מקווה שלא יסתיים ככה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 06-03-2022
ונגמר...
נדאל בגמר, פציעה כואבת לזברב.
כואב לי הלב עם כל זה שאני שמח שנדאל בגמר. שניהם נתנו הצגה על המגרש, בדגש על זברב ששיחק מדהים, לא נשבר לאורך כל המשחק מנטאלית, גם אחרי פיגור מערכה ושבירה אחרי שהיו לו 4 נקודות מערכה ביד הוא המשיך לתת בראש ובסוף זה נגמר בדרך הכי רעה שיש.
זברב כמו שאתם בטח יודעים הוא שחקן עם פוטנציאל עצום (ממליץ לכם ללכת לצפות במשחק שלו נגד ג'וקוביץ' באולימפיאדה. הרמה שלו הייתה אחת הגבוהות שראיתי) אבל אחד שמפשל כל פעם. עד הניצחון על אלקרז הוא מעולם לא ניצח מדורג בטופ 10 בגראנד סלאם. אז עד שהכל מצליח להתחבר לו והוא מצליח לתת הופעה מדהימה במאני טיים דבר כזה קורה זאת אכזבה עצומה.
גם אכזבה בשבילנו כי היה משחק מדהים, יותר מ-3 שעות והם לא סיימו שתי מערכות (אני חושב שהמאמץ הפיזי תרם לפציעה הזאת). בראייה צרה השורה התחתונה היא שבפעם ה-14 רפא נדאל יעלה לשחק בגמר הרולאן גארוס נגד מארין צ'יליץ'/קספר רוד.
קצת על רוד וצ'יליץ' - רוד הוא המדורג 8 בעולם, שחקן חימר קלאסי, מעולם לא הצליח לעשות את קפיצת המדרגה לרמת המאסטרס 1000 וכמובן הגראנד סלאם. ההגעה שלו לשלב כל כך מתקדם היא מצד אחד תקדים מבחינתו אבל מצד שני הוא היה המדורג הרביעי הכי בכיר בצד הזה של ההגרלה ונהנה מההדחות של מדבדב (שהדירוג שלו מטעה, הוא לא שחקן טופ 10 על חימר), ציציפאס ורובלב.
צ'יליץ' הוא ה-ותיק מבין השניים, בן 33, שועל קרבות שהגיע פעמיים לגמרי גראנד סלאם בווימבלדון ובאוסטרליה (בשניהם הפסיד לפדרר) אבל פסגת הקריירה שלו היא הזכייה באליפות ארה"ב אחרי ניצחון בחצי הגמר על פדרר ב-3 מערכות ועל נישיקורי בגמר. אם צ'יליץ' ינצח הוא יהפוך לשחקן הפעיל החמישי שמגיע לגמר בכל ארבעת הגראנד סלאמים (נדאל, נובאק, פדרר ומארי עשו את זה לפניו כמובן).
שניהם יהיו אנדרדוג מוחלט נגד נדאל בגמר. ניצחון שלהם עליו יהיה הפתעה עצומה. מצד שני גם פריץ היה אנדרדוג מולו באינדיאן וולס ואז קרה מה שקרה. כל עוד נדאל יהיה בריא, הוא לוקח את הטורניר.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 06-04-2022
שאקירה ופיקה נפרדו. פיקה הנבלה ימח שמו בגד בה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Tribal FISH - 06-04-2022
ובחדשת יותר טובות ממה שלידור אמר טיבו קורטואה הציע נישואין למישל גרציג
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Triple T - 06-04-2022
(06-04-2022, 04:01 PM)lidoradir כתב: שאקירה ופיקה נפרדו. פיקה הנבלה ימח שמו בגד בה.
לא מבין איך אפשר לבגוד בשאקירה. מי לא היה רוצה אישה כמוה שתעשה לו וואקה וואקה כל לילה.
אגב,
מישהו ראה את ד"ר סטריינג' החדש בקולנוע?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 06-05-2022
(06-04-2022, 05:16 PM)Bayley כתב: לא מבין איך אפשר לבגוד בשאקירה. מי לא היה רוצה אישה כמוה שתעשה לו וואקה וואקה כל לילה.
אגב,
מישהו ראה את ד"ר סטריינג' החדש בקולנוע?
צחחחחחחח גם אני חשבתי על זה.
אני ראיתי, וואלה היה נחמד אבל עדיף לך לראות בבית כי זה לא משהו לדעתי שחייב קולנוע.
|