RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Tribal FISH - 06-27-2022
(06-27-2022, 07:51 PM)Broken Vincent כתב: לפי הדיווחים ג'וני דפ חוזר לשודדי הקאריביים בחוזה של 300 מיליון דולר עבור סרט שישי בסדרה וסדרת ספין-אוף.
דיסני הצבועים זרקו שוב את האג'נדות החברתיות שלהם בשביל הכסף. ג'וני השפיל גם את אמבר הרד ואת דיסני.
זה היה הדבר היחיד שהתבאסתי ממנו למרות הניצחון של ג'וני חשבתי שהוא לא יחזור הקאריביים שמח לראות שטעיתי
שמע אני שמח ועצוב בו זמנית אם זה קורה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Visionary - 06-27-2022
(06-27-2022, 07:51 PM)Broken Vincent כתב: לפי הדיווחים ג'וני דפ חוזר לשודדי הקאריביים בחוזה של 300 מיליון דולר עבור סרט שישי בסדרה וסדרת ספין-אוף.
דיסני הצבועים זרקו שוב את האג'נדות החברתיות שלהם בשביל הכסף. ג'וני השפיל גם את אמבר הרד ואת דיסני.
זה היה הדבר היחיד שהתבאסתי ממנו למרות הניצחון של ג'וני חשבתי שהוא לא יחזור הקאריביים שמח לראות שטעיתי
לא מבין למה אבל להיות מופתעים מזה. דיסני זו חברה מסחרית, הם רוצים כסף. הם הוציאו את דפ כשהיה עליו עליהום, הוא עכשיו בשיא הפופולאריות שלו אחרי המשפט, אז הם מציעים לו הון כדי למקסם את זה עבור עצמם. USA קלאסית יש לציין.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Kamigoye - 06-27-2022
כל דבר שנאמר על ידי דיסני אי פעם היה מחושב למקסם את יחסי הציבור שלהם
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 06-27-2022
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Bam Bam Bigelow - 06-27-2022
(06-26-2022, 08:37 PM)Broken Vincent כתב: מתוך ארבעה אליפויות שיש לו שלוש פעמים סחבו אותו לטבעת, בפעם הראשונה השחקן השישי של הקבוצה סחב אותו.
קרי בהחלט שחקן ענק של פעם בדור אבל להגיד שהוא הכי גדול בכל הזמנים הוא ממש רחוק מזה.
התפלקה לי המלה בדורנו. השחקן הגדול בדורנו.
קרי שינה לחלוטין את הכדורסל. קרי > לברון.
מייקל הגדול מכולם, ללא עוררין.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 06-28-2022
אתם ערים עכשיו מבחירה.
אני עובד על שני סקריפטים שאני אמור להציג מחר בבוקר כשהשעון המעורר שלי הוא עוד 3 שעות וחצי.
אנחנו לא אותו הדבר.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 06-28-2022
לא צחקתי.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Breakker - 06-28-2022
(06-28-2022, 05:09 AM)RoeeHardy כתב: לא צחקתי.
קמתי לתמוך.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - frankie say relax - 06-28-2022
(06-28-2022, 01:27 AM)RoeeHardy כתב: אתם ערים עכשיו מבחירה.
אני עובד על שני סקריפטים שאני אמור להציג מחר בבוקר כשהשעון המעורר שלי הוא עוד 3 שעות וחצי.
אנחנו לא אותו הדבר.
תעשה את שיטת וינס מקמהן והכותבים, לא משנה הסקריפטים ומה נמצא בתוכם, רק תדאג שהמשפט האחרון זה
מנצח:ברוק לסנר
תמיד עובד, בכל סיטואציה.
סקריפט שני:
רומן ריינס נגד ברוק לסנר
יכול להיות שם יתללנו בהתחלה אבל תציב להם את זה בתור עובדה! ובסוף הם ילמדו לחיות עם זה, בדיוק כמונו.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - orgibor - 06-28-2022
(06-27-2022, 01:02 AM)master of doom כתב: ווימבלדון הולך להיפתח היום. נדאל וג'וקוביץ' יכולים להפגש רק בגמר, חוץ מהם הפייבוריטים להגיע רחוק הם ברטיני (גמר בשנה שעברה ו-20 ניצחונות מתוך 21 המשחקים האחרונים על דשא, ההפסד היחיד מול נולה בגמר), הורקאץ' ששנה שעברה פירק את פדרר והפסיד לברטיני בחצי הגמר וגם לקח השנה את האלה, וציציפאס שזכה בטורניר דשא ראשון במאיורקה לפני יומיים.
לנדאל יש דרך לא קלה לגמר, צ'יליץ' שהוא פיינליסט בשמינית, אוז'ה אליאסים ברבע וברטיני בחצי. קשה לי להאמין שהוא לוקח פה גם. לג'וקוביץ' מצפה קרב מול אלקרז ברבע הגמר אבל אנחנו לא יודעים מה היכולת של אלקרז על הדשא, הוא הפסיד לטיאפו במשחק ראווה על דשא לפני 4 ימים ואני מעריך שג'וקוביץ' יתגבר עליו. הורקאץ' בחצי יעשה לו המון צרות אבל אני חושב שג'וקוביץ' עדיין רמה מעליו על הדשא.
הערכה שלי: נדאל מגיע לחצי ומודח על ידי הפטיש האיטלקי ברטיני שיפגוש בגמר את ג'וקוביץ', ג'וקוביץ' משתווה לסמפראס עם 7 תארי ווימבלדון וארבעה רצופים.
הרצון שלי: נדאל זוכה בגמר אחרי קרב נגד אנדי מארי, 23-20-20.
ברטיני פורש כי יצא חיובי לקורונה(גם צ'יליץ' פרש מאותה סיבה), מבאס ממש ונותן קצת טעם קלוקל לטורניר שמלכתחילה התחיל עם כוכבית קטנה בגלל ההרחקה של הטניסאים הרוסים.
|