RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 07-17-2022
(07-17-2022, 06:17 PM)wwehof כתב: מה זאת אומרת יפתחו לי פרופיל? אם יכול להוריד במכשיר 1 בפרופיל 1 ולראות במכשיר שני בפרופיל 1 ללא אינטרנט?
ההורדה היא לא למכשיר הספציפי?
מעדיף פחות להתעסק עם טורנטים רק שזה הזוי ששם אני יכול לראות איך שאני רוצה בחינם ופה אני משלם ולא יכול
שאני אבין כמו שצריך - אתה רוצה לראות תכנים של דיסני פלוס דרך הלפטופ שלך בלי אינטרנט ?
אם למישהו מהמשפחה שלך יש דיסני פלוס אז הוא פותח לך פרופיל ונותן לך סיסמא, אתה נכנס לפרופיל שלך. במידה ותרצה לראות תכנים ללא אינטרנט אתה עדיין תיהיה חייב איך שהוא להוריד אותם קודם וזה אפשרי רק במידה ויהיה לך אינטרנט.
לפי מה שרשמת אתה כאילו אומר שמישהו מהמשפחה שלך יוריד את הפרקים ואז אתה תכנס לאותו פרופיל ותצפה... אני לא חושב שזה אפשרי.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Triple T - 07-17-2022
נכנסתי לראות רק כמה כרטיס עולה ליובה אתלטיקו, מפה לשם המתנה של 40 דקות להיכנס
מזל שזו לא הופעה של עומר אדם ?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Mad King - 07-17-2022
(07-17-2022, 07:13 PM)Liv Morgan כתב: נכנסתי לראות רק כמה כרטיס עולה ליובה אתלטיקו, מפה לשם המתנה של 40 דקות להיכנס
אני עוד רגע בפנים, אעדכן אותך.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 07-17-2022
(07-17-2022, 07:07 PM)lidoradir כתב: שאני אבין כמו שצריך - אתה רוצה לראות תכנים של דיסני פלוס דרך הלפטופ שלך בלי אינטרנט ?
אם למישהו מהמשפחה שלך יש דיסני פלוס אז הוא פותח לך פרופיל ונותן לך סיסמא, אתה נכנס לפרופיל שלך. במידה ותרצה לראות תכנים ללא אינטרנט אתה עדיין תיהיה חייב איך שהוא להוריד אותם קודם וזה אפשרי רק במידה ויהיה לך אינטרנט.
לפי מה שרשמת אתה כאילו אומר שמישהו מהמשפחה שלך יוריד את הפרקים ואז אתה תכנס לאותו פרופיל ותצפה... אני לא חושב שזה אפשרי.
לא בדיוק. אני בסוף פתחתי את הפרופיל כדי לא לבקש כל פעם את הקוד.
אני רוצה להוריד ללפטופ כאשר אני מחובר עם הלפטופ לאינטרנט ואחר כך לצפות כשאני בנסיעה ואין לי אינטרנט.
דיסני חסמה את האופציה להוריד דרך הדפדפן תכנים אז אני מנסה להבין אם יש לי דרך להוריד בצורה אחרת ולהעביר לנייד.
דרך אגב, ניסיתי עכשיו להיכנס דרך הדפדפן של הפלאפון ודרכו אי אפשר אפילו להתחבר לחשבון.
(07-17-2022, 07:13 PM)Liv Morgan כתב: נכנסתי לראות רק כמה כרטיס עולה ליובה אתלטיקו, מפה לשם המתנה של 40 דקות להיכנס
115 מאחורי השער לילד/חייל ו225 למבוגר, בין 275-385 במרכז מגרש ו585 בכסף (שורות ראשונות).
(07-17-2022, 07:23 PM)wwehof כתב: לא בדיוק. אני בסוף פתחתי את הפרופיל כדי לא לבקש כל פעם את הקוד.
אני רוצה להוריד ללפטופ כאשר אני מחובר עם הלפטופ לאינטרנט ואחר כך לצפות כשאני בנסיעה ואין לי אינטרנט.
דיסני חסמה את האופציה להוריד דרך הדפדפן תכנים אז אני מנסה להבין אם יש לי דרך להוריד בצורה אחרת ולהעביר לנייד.
דרך אגב, ניסיתי עכשיו להיכנס דרך הדפדפן של הפלאפון ודרכו אי אפשר אפילו להתחבר לחשבון.
וואלה בדקתי גם ואכן חסמו את האפשרות להוריד דרך הדפדפן... הזוי.
תנסה להכנס לאפליקציה של דיסני פלוס בפלאפון ולהוריד משהו ואז להכנס לפרופיל שלך בלפטופ ולראות אולי זה יהיה שם, אנערף.
אם אשמע על משהו ארשום לך, באמת מוזר.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 07-17-2022
(07-17-2022, 08:05 PM)lidoradir כתב: וואלה בדקתי גם ואכן חסמו את האפשרות להוריד דרך הדפדפן... הזוי.
תנסה להכנס לאפליקציה של דיסני פלוס בפלאפון ולהוריד משהו ואז להכנס לפרופיל שלך בלפטופ ולראות אולי זה יהיה שם, אנערף.
אם אשמע על משהו ארשום לך, באמת מוזר.
זה מ-day 1 ככה. אין אפשרות לראות ביותר מ-FHD. הכתוביות עם רקע שחור (מישהו פרטי פירסם תיקון בפייסבוק, אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך עליו).
אני באמת שוקל לבטל את המנוי לאור הזלזול שלהם.
כמו שרשמת, כרגע עדיף לי להוריד מטורנטים ששם אקבל את הדברים שבדיסני פלוס אני לא מקבל.
ניסיתי להיכנס דרך הדפדפן של הפלאפון. אי אפשר להגיע לעמוד שמזינים בו את המספר פלאפון.
(07-17-2022, 08:23 PM)wwehof כתב: זה מ-day 1 ככה. אין אפשרות לראות ביותר מ-FHD. הכתוביות עם רקע שחור (מישהו פרטי פירסם תיקון בפייסבוק, אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך עליו).
אני באמת שוקל לבטל את המנוי לאור הזלזול שלהם.
כמו שרשמת, כרגע עדיף לי להוריד מטורנטים ששם אקבל את הדברים שבדיסני פלוס אני לא מקבל.
ניסיתי להיכנס דרך הדפדפן של הפלאפון. אי אפשר להגיע לעמוד שמזינים בו את המספר פלאפון.
תנסה רגע מהאפליקציה דרך הפלאפון ולא מהדפדפן.
יש לי כרטיסים לאתלטיקו-יובה, מאחורי השער שורה ראשונה. 2 כרטיסי ילד/חייל לאחים הקטנים ו2 מבוגרים. סך הכל יצא 680 שקל, מחיר סביר לגמרי לדעתי ואובלק במרחק כלום ממני.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 07-18-2022
![[Image: FX7pYMbXwAIPZdf?format=jpg&name=900x900]](https://pbs.twimg.com/media/FX7pYMbXwAIPZdf?format=jpg&name=900x900)
דיבאלה לרומא, מעניין.
|