![]() |
|
האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 (/showthread.php?tid=934) |
RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - RoeeHardy - 03-24-2022 (03-24-2022, 04:57 PM)master of doom כתב: https://www.פורום מתחרה.co.il/showthread.php?t=18358191 אני אשכרה מביא לך צילום מלא של התגובה המקורית (מה שכולכם ערימה של כושלים לא הצלחתם למצוא), כל מה שנשאר לך זה לכתוב בגוגל איזה ציטוט מהתגובה כדי שזה יביא אותך לקישור המדויק - ואני סנוב??? האוהדי בארסה האלה. RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - RoeeHardy - 03-24-2022 טוב מפה לשם אנחנו יוצאים ליום טיול מטעם העבודה ביום ראשון ה-3.4…. עוד יש מצב שאגיע למפגש גם להקרנה של לילה 1. RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - Moonboy - 03-24-2022 אני לא חושב שאני אוהב את הפורמט החדש של רסלמניה. מצד אחד הרסלמניות הקודמות היו כל כך עמוסות שזה כבר פגע באירוע. מצד שני מבחינתי לפחות, WWE לא נמצאים במצב שבו הם יכולים להחזיק 2 קארדים של רסלמניה בלי שזה יפגע בערך של האירוע. לתת 2 סופרקארדים טובים יום אחרי יום זה על סף הבלתי אפשרי, בכל ערב יש כמה קרבות מעניינים אבל גם כמה קרבות שממש לא צריכים להיות בקארד של מאניה. RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - RoeeHardy - 03-24-2022 (03-24-2022, 06:45 PM)Moonboy כתב: אני לא חושב שאני אוהב את הפורמט החדש של רסלמניה. זה הכל נובע מהגישה שהם פיתחו מאז רסלמניה 32 בערך ש*כולם* חייבים להופיע ברסלמניה. רסלמניה 30 היא די קונצנזוס בתור אחת הרסלמניות הטובות אי פעם, והיו בקארד הראשי רק 7 קרבות. אני מבין את הרצון הטוב שלהם לתת לכמה שיותר טאלנט את החוויה של רסלמניה (לצד צ׳ק יפה), אבל בעיניי אפשר לפתור את הבעיה הזו על ידי שני קרבות באטל רויאל (נשים וגברים) ולשמור על שאר הקארד כך שיכיל רק קרבות שראויים למעמד. נכון, זה יכול ליצור מצב שאנשים מסוימים (שארלוט) כנראה תמיד יקבלו קרב סינגלס בפרופיל גבוה לעומת כאלו שפחות, אבל זה בעיניי מחיר ששווה את זה שהאירוע יחזור להיות מה שהיה לפני שהם הפכו אותו ל-7 שעות שמרגישות כמו יום עבודה. אה כן, וזה גם יהפוך סטוריליינים כמו זה שהם מריצים עכשיו עם רולינס להגיוניים יותר. אבל אם לחזור למציאות, בבחירה בין אירוע אחד באורך אסטרונומי לפיצול לשני לילות אני מעדיף את האופציה השנייה. RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - tomer4321 - 03-25-2022 באיזה לילה קודי לדעתכם יופיע? RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - master of doom - 03-25-2022 RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - Triple T - 03-25-2022 (03-25-2022, 01:10 AM)tomer4321 כתב: באיזה לילה קודי לדעתכם יופיע? לילה 2, ככה רולינס יכול לנסות להופיע בראשון ויעיפו אותו מהאיצטדיון, בשני כבר יצליח להגיע לזירה וכו' יגיד שמצידו עכשיו הוא נותן אתגר פתוח ואז קודי יצא RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - karusi - 03-25-2022 (03-25-2022, 03:21 PM)master of doom כתב:אחד מהקרבות המביכים בריין של ריינס. 26:20 הם היו צריכים להמשיך את הקרב כרגיל. השופט הזה מינימום ניימאר במשחק ליגת האלופות. מה זה ההתגלגלות הזאתי? זה כזה מטומטם. מביך כמו הצלם שם את המצלמה בצד ומפרק את החבל בזירה כמה שניות לפני שבאלור נפל (הקהל באולם ראה את זה, אבל בטלויזיה עשו את זה ככה שלא יראו אותו). לא מביך כמו אדי קינגסטון שוכב על מוקסלי כשהדליקו סופר טייגר לידם... אבל עדיין. זה מראה שהמתאבקים כל כך מפחדים לסטות מהתסריט גם אם ברור שיש צורך לסטות ממנו. לא מביך כמו שריינס הפסיד לאוונס בקרב last man standing כשהשופט הפסיק לספור כי היימן לא הצליח לפתוח את האזיקים RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - lidoradir - 03-25-2022 RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - master of doom - 03-25-2022 (03-25-2022, 04:34 PM)karusi כתב: אחד מהקרבות המביכים בריין של ריינס. זה מה שמפריע לך? כל הקרב והשטות הזאת עם השופט? אני מסכים שזה בוצע רע, אבל לקטול בגלל זה את כל הקרב זה טו מאץ' לדעתי. היה ביג פייט פיל לאורך כל הקרב, היה סיפור טוב, שתי דמויות שהרגישו גדולות מאוד (וזה חלק מאוד חשוב ברסלינג שלא מדברים עליו הרבה, היכולת להיות גדולים מהחיים. ריינס איבד את זה בגלל הבוקינג האידיוטי מאז שלסנר חזר), קרב לא רע בכלל. ההתערבות של רולינס בסוף הייתה מוגזמת והיו יכולים לתת לריינס לנצח אחרי התערבות אחת וישר לעבור לברול של רולינס ואדג'. כואב שמהפייסאוף של רולינס וריינס שהרגיש עצום יצא בסוף קרב מעולה בראמבל שהוא כולה קרב מעבר בשביל לסנר שגרם לרולינס להיראות כמו אפס בצ'יימבר. לגבי הצלם בקרב של באלור וריינס, פעם ראשונה שאני שומע על זה. זה נשמע הגיוני כמובן, אבל לא זכור לי משהו כזה. כנ"ל לגבי ריינס ואואנס, זה חתיכת בוץ' עצום, לא זוכר שדיברו על זה לרגע. |