Wrestling-IL
האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 (/showthread.php?tid=481)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - master of doom - 07-24-2021

החלום שלי: ריינס מפרק את סינה נקי, ספיר אחד וגמרנו אחרי קרב איכותי של 25 דקות. רולינס מנצח את אדג' שיוצא לחופשה ומאתגר את ריינס.

ריינס מנצח את רולינס נקי. ריינס מנצח את רולינס נקי שוב. אז רוק מופיע ורוצה קרב אליפות במניה. הוא מקבל ספיר במקום.

בראמבל ריינס נכנס ראשון כמו לסנר ב-2020 רק שהפעם הוא לוקח את הראמבל. ריינס קורא לרוק כדי לאחד את המשפחה, רוק מגיע וקצת פרומואים עניינים, ריינס כמובן קובר אותו על המיק וגורם לו להרגיש כמו איזה אפס עם אותם קאצ'פרייזים לא מצחיקים. במניה, ריינס מפרק את רוק במיינאבנט בסקוואש של רבע שעה.

ברוק לסנר מגיע סמאק אחרי ומאתגר את ריינס, דופק לו F5. בקרב ביניהם, ריינס מנצח נקי אחרי השמדה מוחלטת של לסנר ו-3 ספירים.

ריינס מחזיק באליפות שנתיים, עד שבסאמרסלאם 2022 ג'יי וויט מגיע בהפתעה מוחלטת ולוקח לו את התואר. בונים ביניהם קרב במשך 8 החודשים עד רסלמניה, כשבכל תכנית משדרים שעתיים של אינטראקציה רק ביניהם כי הקרב הזה גדול מכדי שיתנו לו חצי שעה זמן מסך בכל תכנית במשך הבנייה ושהוא יתקיים באירוע פחות גדול מרסלמניה, ושם ריינס זוכה באליפות מחדש ומחזיק בה עד שהוא פורש בשנת 2038.

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - Jon_M0xley - 07-24-2021

אני מקווה שזה שהאירוע הוא יום אחד אז שלא יהיה 6 שעות ויהרגו אותנו...

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - Cenation - 07-25-2021

(07-24-2021, 07:29 PM)Didiwe כתב:  
(07-24-2021, 07:24 PM)Cenation כתב:  החלום שלי :

סינה מנצח את ריינס, לסנר מגיע ועומד פנים מול פנים נגד סינה
לסנר מאתגר את סינה לקרב על האליפות באקסטרים רולז, משחזרים את 2012 רק שהפעם לסנר מנצח ולוקח את האליפות
ריינס מאתגר את לסנר, הם נפגשים בSS לקרב על האליפות שבו ריינס מנצח ומחזיר את התואר
דה רוק מופיע בסוף הקרב עומד פנים מול פנים מול ריינס ומפה מתחילים את הפיוד שלהם לרסמלניה

שמישהו חי בסרט בהגזמה
נכון מאוד, אבל כל אחד והפנטזיות שלו  Big Grin

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - Mr.kross - 07-25-2021

אני סתם אומר את הקארד שאני חושב

רומן ריינס ג'ון סינה
לאשלי גולדברג
רולינס אדג'
ביאנקה בלייר נגד סשה בנקס נגד טוני סטורם
ניקי אש נגד שארלוט נגד ריפלי
נטליה וטמינה נגד שוצי ונוקס
קרב סולם על אליפות הבניבשתית
שיימוס נגד דמיאן פריסט
האוסוס נגד המסטריוס
רידל ואורטון נגד סטיילס ואומוס
הפינד נגד קאריון קרוס

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - The Tribal FISH - 07-25-2021

(07-25-2021, 06:08 AM)Mr.kross כתב:  אני סתם אומר את הקארד שאני חושב

רומן ריינס ג'ון סינה
לאשלי גולדברג
רולינס אדג'
שיימוס נגד דמיאן פריסט
האוסוס נגד המסטריוס
הפינד נגד קאריון קרוס

שמע יש הגיון בכול חוץ מהסמאקדאון נשים אני חושב שיהיה בלי סטורם ופינד נגד קרוס לא נראה לי יקרה

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - Jon_M0xley - 07-25-2021

(07-25-2021, 11:01 AM)Didiwe כתב:  
(07-25-2021, 06:08 AM)Mr.kross כתב:  אני סתם אומר את הקארד שאני חושב

רומן ריינס ג'ון סינה
לאשלי גולדברג
רולינס אדג'
שיימוס נגד דמיאן פריסט
האוסוס נגד המסטריוס
הפינד נגד קאריון קרוס

שמע יש הגיון בכול חוץ מהסמאקדאון נשים אני חושב שיהיה בלי סטורם ופינד נגד קרוס לא נראה לי יקרה

פינד- בליס

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - lidoradir - 07-27-2021

התחלנו.

[Image: 20210726_SSlam_Match_FlairCrossRipley_FC...0ec337.jpg]

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - SwitchBlade - 07-27-2021

(07-27-2021, 04:42 PM)lidoradir כתב:  התחלנו.

[Image: 20210726_SSlam_Match_FlairCrossRipley_FC...0ec337.jpg]

triple threat?
יותר כמו triple shit. 

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - SwitchBlade - 07-27-2021

(07-24-2021, 08:31 PM)master of doom כתב:  החלום שלי: ריינס מפרק את סינה נקי, ספיר אחד וגמרנו אחרי קרב איכותי של 25 דקות. רולינס מנצח את אדג' שיוצא לחופשה ומאתגר את ריינס.

ריינס מנצח את רולינס נקי. ריינס מנצח את רולינס נקי שוב. אז רוק מופיע ורוצה קרב אליפות במניה. הוא מקבל ספיר במקום.

בראמבל ריינס נכנס ראשון כמו לסנר ב-2020 רק שהפעם הוא לוקח את הראמבל. ריינס קורא לרוק כדי לאחד את המשפחה, רוק מגיע וקצת פרומואים עניינים, ריינס כמובן קובר אותו על המיק וגורם לו להרגיש כמו איזה אפס עם אותם קאצ'פרייזים לא מצחיקים. במניה, ריינס מפרק את רוק במיינאבנט בסקוואש של רבע שעה.

ברוק לסנר מגיע סמאק אחרי ומאתגר את ריינס, דופק לו F5. בקרב ביניהם, ריינס מנצח נקי אחרי השמדה מוחלטת של לסנר ו-3 ספירים.

ריינס מחזיק באליפות שנתיים, עד שבסאמרסלאם 2022 ג'יי וויט מגיע בהפתעה מוחלטת ולוקח לו את התואר. בונים ביניהם קרב במשך 8 החודשים עד רסלמניה, כשבכל תכנית משדרים שעתיים של אינטראקציה רק ביניהם כי הקרב הזה גדול מכדי שיתנו לו חצי שעה זמן מסך בכל תכנית במשך הבנייה ושהוא יתקיים באירוע פחות גדול מרסלמניה, ושם ריינס זוכה באליפות מחדש ומחזיק בה עד שהוא פורש בשנת 2038.

מתחיל את הקריאה
"אוקיי, אוקיי, דאמ, אחלה עלילה, אני זורם"
מגיע לחלק של ג'יי ווייט
"דאיייימ ברו אני חייב לצטט אותך"

ריינס מנצח את סינה ורולינס מנצח את אדג' לדעתי זה must בלי שום קשר לכלום.
לדעתי אבל צריך לשמר את העניין הזה שרולינס מנצח את ריינס תמיד ב1 על 1, 
ולעשות ריינס/רולינס 1 על 1 בספטמבר, ריינס מצליח להשיג קרב לא על האליפות וטוען שאם רולינס ינצח הקרב הבא יהיה על האליפות.
רולינס מנצח ב1 על 1 נקי את ריינס בספטמבר, באוקטובר ריינס/רולינס על האליפות נגמר בכך שביגי פודה וריינס מצמיד אותו - ככה השגנו שתי ציפורים במכה אחת: לא צריך לסבול את ביגי אלוף, רולינס יותר טוב מריינס ב1 על 1 אבל האליפות נשארת על ריינס.

רולינס מתחיל עלילה אחרת בזמן שריינס מתבשל לקראת ריינס/רוק בו הוא כמובן ישבור את רוק ברסלמניה, ומתישהו נכניס שם סקוואש על לסנר עבור הזכויות לפול היימן, קרב בו הוא מפריש את לסנר (להתראות ושלום).

ג'יי ווייט/ריינס יכול לקרות רק ב2025 לפי החוזה של סוויצ'. 

RE: האירוע הבא | WWE SummerSlam 2021 - Jon_M0xley - 07-27-2021

(07-27-2021, 06:31 PM)SwitchBlade כתב:  ריינס מנצח את סינה ורולינס מנצח את אדג' לדעתי זה must בלי שום קשר לכלום.
לדעתי אבל צריך לשמר את העניין הזה שרולינס מנצח את ריינס תמיד ב1 על 1, 
ולעשות ריינס/רולינס 1 על 1 בספטמבר, ריינס מצליח להשיג קרב לא על האליפות וטוען שאם רולינס ינצח הקרב הבא יהיה על האליפות.
רולינס מנצח ב1 על 1 נקי את ריינס בספטמבר, באוקטובר ריינס/רולינס על האליפות נגמר בכך שביגי פודה וריינס מצמיד אותו - ככה השגנו שתי ציפורים במכה אחת: לא צריך לסבול את ביגי אלוף, רולינס יותר טוב מריינס ב1 על 1 אבל האליפות נשארת על ריינס.

רולינס מתחיל עלילה אחרת בזמן שריינס מתבשל לקראת ריינס/רוק בו הוא כמובן ישבור את רוק ברסלמניה, ומתישהו נכניס שם סקוואש על לסנר עבור הזכויות לפול היימן, קרב בו הוא מפריש את לסנר (להתראות ושלום).

ג'יי ווייט/ריינס יכול לקרות רק ב2025 לפי החוזה של סוויצ'. 

מסכים עם מה שרשמת זה אחלה רעיון. לגבי ביג אי כן הייתי רוצה שיהיה אלוף אבל בראו אז לא יודע איך הם יצאו מזה בלעדיו אבל אי מוכן להקריב אותו בשביל זה.
לגבי ג'יי ווייט/ריינס ב2025- אין לי בעיה שריינס יהיה אלוף היל עד אז הוא פשוט מטורף.