RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 10-11-2022
(08-15-2022, 12:15 PM)RM Punk כתב: היה יכול להיות המלך הבלעדי בריאל.
עכשיו הוא הולך מכות עם ניימאר ומסי בפאריז.
שיהנה.
שיהנה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 10-11-2022
ניצחון ענק של מכבי חיפה
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Mad King - 10-11-2022
אשכרה חיפה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - SwitchBlade - 10-11-2022
(10-11-2022, 03:25 PM)lidoradir כתב: אין לי כח.
יש לך יותר מידי כוח
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 10-12-2022
![[Image: 1230351.jpg]](https://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/1/size648x534/1230351.jpg)
סוף סוף הצדק נעשה, מכבי חיפה עולה על לוח הנקודות בליגת האלופות, סמי עופר זוכה לראות ניצחון ראשון במפעל וניצחון ראשון של קבוצה ישראלית בליגת האלופות מאז ה3-0 של הפועל ת"א על בנפיקה ב-2010. הייתה אווירה מטורפת, משחק ענק של השחקנים, מי היה מאמין שזאת אותה קבוצה שהפסידה לריינה לפני 3 ימים (לא בדיוק אותה קבוצה, אבל הבנתם אותי).
אצילי ופיירו יכלו בכיף להוסיף עוד שער שהיה נותן לנו יתרון פנימי על יובה והופך את המקום השלישי ליותר ריאלי, אבל אני לא אהיה גרידי. אנחנו כרגע בשיוויון בנקודות ובמאזן הפנימי, ויתרון של שני שערים ליובה בהפרש השערים שיהיה משמעותי אם הקבוצות יסיימו עם אותו מספר נקודות. יובה תצא לפורטוגל למשחק של להיות או לחדול עבורה, אם היא תפסיד אנחנו נגיע למחזור האחרון עם סיכוי לגיטימי להעפיל לשמינית גמר הליגה האירופית. זה עדיין חזון למועד ועוד רחוק, והמשחק בפאריס יכול לעשות לנו בעיות עם הפרש השערים, אבל הקבוצה הזאת נותנת לנו לחלום, זה אפשרי, ועד שהמסמר האחרון לא יינעץ אני מרגיש שאנחנו בעניינים.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 10-12-2022
![[Image: 168602022-poster02-full.jpg]](https://i.ibb.co/KG7RT4s/168602022-poster02-full.jpg)
נפתחה מכירת הכרטיסים לבלאק אדם
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Visionary - 10-12-2022
(10-11-2022, 05:01 PM)Mad King כתב: דווקא סיטי קבוצה עם כסף, אז האלנד נגד אמבפה לא נשמע הגיוני, אז יחבור ליונייטד ולאליל שלו רונאלדו? בליברפול יהיה בעייתי כי יש המון שחקנים על המשבצות שלו, וצ'לסי לא משחקים במערך.
אני לא רואה אותו מגיע לליברפול, יונייטד או לסיטי (אמן שלא). האחרונה אולי כן ברגע שהאלאנד יצא לריאל מדריד, כאשר על פי שמועות יש לו סעיף 200 מיליון יורו לכל קבוצה מחוץ לפריימרליג, ואז סיטי ירצו להביא את אמבפה כקונטרה לעזיבה, אבל אני ממש לא רואה את זה קורה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Breakker - 10-12-2022
(10-12-2022, 12:20 AM)master of doom כתב: ![[Image: 1230351.jpg]](https://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/1/size648x534/1230351.jpg)
סוף סוף הצדק נעשה, מכבי חיפה עולה על לוח הנקודות בליגת האלופות, סמי עופר זוכה לראות ניצחון ראשון במפעל וניצחון ראשון של קבוצה ישראלית בליגת האלופות מאז ה3-0 של הפועל ת"א על בנפיקה ב-2010. הייתה אווירה מטורפת, משחק ענק של השחקנים, מי היה מאמין שזאת אותה קבוצה שהפסידה לריינה לפני 3 ימים (לא בדיוק אותה קבוצה, אבל הבנתם אותי).
אצילי ופיירו יכלו בכיף להוסיף עוד שער שהיה נותן לנו יתרון פנימי על יובה והופך את המקום השלישי ליותר ריאלי, אבל אני לא אהיה גרידי. אנחנו כרגע בשיוויון בנקודות ובמאזן הפנימי, ויתרון של שני שערים ליובה בהפרש השערים שיהיה משמעותי אם הקבוצות יסיימו עם אותו מספר נקודות. יובה תצא לפורטוגל למשחק של להיות או לחדול עבורה, אם היא תפסיד אנחנו נגיע למחזור האחרון עם סיכוי לגיטימי להעפיל לשמינית גמר הליגה האירופית. זה עדיין חזון למועד ועוד רחוק, והמשחק בפאריס יכול לעשות לנו בעיות עם הפרש השערים, אבל הקבוצה הזאת נותנת לנו לחלום, זה אפשרי, ועד שהמסמר האחרון לא יינעץ אני מרגיש שאנחנו בעניינים.
והיינו כחולמים.
אין מילים שיכולות לתאר את ההרגשה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Mad King - 10-12-2022
(10-12-2022, 03:45 AM)ser duncan the tall כתב: אני לא רואה אותו מגיע לליברפול, יונייטד או לסיטי (אמן שלא). האחרונה אולי כן ברגע שהאלאנד יצא לריאל מדריד, כאשר על פי שמועות יש לו סעיף 200 מיליון יורו לכל קבוצה מחוץ לפריימרליג, ואז סיטי ירצו להביא את אמבפה כקונטרה לעזיבה, אבל אני ממש לא רואה את זה קורה.
אני לא רואה את האלנד עוזב את סיטי כל כך מהר (יש לו שם מחויבויות אישיות בגלל אבא שלו) ואמבפה לא נראה סביר שיחליף, הם מאוד לא דומים בסגנון שלהם.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Visionary - 10-12-2022
(10-12-2022, 10:10 AM)Mad King כתב: אני לא רואה את האלנד עוזב את סיטי כל כך מהר (יש לו שם מחויבויות אישיות בגלל אבא שלו) ואמבפה לא נראה סביר שיחליף, הם מאוד לא דומים בסגנון שלהם.
אין להאלאנד מחויבות אישית בגלל אביו. הוא הגיע כי הצענו לו את החוזה שהוא רצה + כולם היו בטוחים שבקיץ אמבפה מגיע לריאל מדריד כולל הם ולכן הם נטשו את המו"מ איתו וסללו את ההגעה שלו למנצ'סטר.
אמבפה באמת לא סביר שיחליף, לא מתאים לדרך שהצוות הניהולי (כפרה עליו) בונה לנו כבר יותר מעשור. אבל אני לעולם לא אומר לעולם ואם האלאנד יעזוב למדריד, יש מצב שהשייח' שלנו ירצה לעשות נה בעין וילך על כל הקופה. לא רואה את זה קורה, אבל לא פוסל גם
|