Wrestling-IL
האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 (/showthread.php?tid=2851)

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - The Visionary - 03-24-2025

(03-24-2025, 08:28 AM)Cena12 כתב:  שלום לכולם,
בדכ אני לא מגיב פה, אבל השנה לשמחתי אני טס לרסלמניה ל-2 הלילות, יש עוד אנשים שמתכננים לטוס?

חתיכת דיביוט הבאת פה.
תהנה נשמה

יש עוד חודש עד האירוע, אבל לפי מה שאני רואה במקורות שלי - התכנית כרגע היא שג'יי-גונת'ר יסגור את לילה 2. אני לא בעד זה בכלל, כי הסטוריליין מקבל 3 דקות בפרק שבועי של RAW, אבל או שמתכננים לשנות את זה, או שהמיין אבנט ישתנה.
סינה-קודי סוגר את הלילה הראשון (כנראה שמתוכנן שם אנגל גדול, כי 99.9% זה היה סוגר את לילה 2 אם זה היה נגמר נקי).
הטריפל טרת' אמור להיות בלילה השני.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - StavHen - 03-24-2025

(03-24-2025, 08:49 AM)ser duncan the tall כתב:  התכנית כרגע היא שג'יי-גונת'ר יסגור את לילה 2.
עם כל האהבה שלי לגונת'ר אי אפשר לשים סליפר במאיין איוונט החשוב , אני מקווה שהמקורות שלך טועים הפעם.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - DarkArts - 03-24-2025

(03-24-2025, 09:15 AM)StavHen כתב:  עם כל האהבה שלי לגונת'ר אי אפשר לשים סליפר במאיין איוונט החשוב , אני מקווה שהמקורות שלך טועים הפעם.

אפילו האנטר כבר קבר את ג'יי.

בציוץ שבו הוא חשף את הפוסטר של ג'יי נגד וולטר, הוא קרא לקרב "הבדרן" (ג'יי) נגד "ההורס" (וולטר)
אתה קולט? בדרן, לא מתאבק או סופרסטאר.

(03-24-2025, 09:43 AM)DarkArts כתב:  אפילו האנטר כבר קבר את ג'יי.

בציוץ שבו הוא חשף את הפוסטר של ג'יי נגד וולטר, הוא קרא לקרב "הבדרן" (ג'יי) נגד "ההורס" (וולטר)
אתה קולט? בדרן, לא מתאבק או סופרסטאר.

אתה מתכוון שהאנטר השתמש בטרמינולוגיה שבה ה-WWE דוגלים כבר 15 שנה? אוי לא.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - Cena12 - 03-24-2025

(03-24-2025, 08:46 AM)ser duncan the tall כתב:  חתיכת דיביוט הבאת פה.
תהנה נשמה

ברגע שסינה הודיע על פרישה + היל טרן, אי אפשר לפספס את זה

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - DarkArts - 03-24-2025

(03-24-2025, 09:45 AM)ser duncan the tall כתב:  אתה מתכוון שהאנטר השתמש בטרמינולוגיה שבה ה-WWE דוגלים כבר 15 שנה? אוי לא.

הם עדיין נקראים סופרסטארס, אין שם אחר לפי מה שידוע לי.
בדרן זה ירידה בדרגה.

(03-24-2025, 09:15 AM)StavHen כתב:  עם כל האהבה שלי לגונת'ר אי אפשר לשים סליפר במאיין איוונט החשוב , אני מקווה שהמקורות שלך טועים הפעם.

הכל יקום ויפול על הלו"ז של דה רוק. לפי מה שכתבו לי, אם רוק מתאבק בסאמרסלאם, זה רוק-ריינס, אבל התכנית ב' היא ג'יי אוסו - רומן ריינס.
ה-WWE רוצים לסגור את הסיפור של הבלודליין באופן סופי עבור רומן + לסגור את הסיפור של "מיין אבנט" ג'יי אוסו שבונים מאז הקורונה. אם רוק לא יכול להופיע, אז התכנון הוא היל טרן לג'יי וקרב אליפות VS אולה-פלה במיין אבנט של סאמרסלאם.

אני מאוד מקווה שג'יי-גונת'ר לא יסגור במצב הנוכחים הענייני את לילה 2 של רסלמניה, אבל אם מה שכתבו לי נכון, זה חתיכת וואו. אני אישית לא יודע אם להאמין לזה, אבל זה אותו מקור שאמר לי לשים עין על ג'יי אוסו בראמבל.

(03-24-2025, 09:49 AM)DarkArts כתב:  הם עדיין נקראים סופרסטארס, אין שם אחר לפי מה שידוע לי.
בדרן זה ירידה בדרגה.

טריפל אייץ' מתייחס ל-WWE כחברת בידור, הוא אומר את זה בכל מסיבת עיתונאים בערך.
זו ממש לא ירידה ברמה, ההיפך - הוא בעצם אומר שג'יי אוסו הוא ה-E ב-WWE.
הוא לא צריך להגיד על מתאבק שלו שהוא "המתאבק", אם הוא לא היה מתאבק הוא לא היה בחברה. הוא מדגיש את הערך המוסף של ג'יי, הבידור.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 41 - master of doom - 03-24-2025

(03-24-2025, 08:49 AM)ser duncan the tall כתב:  יש עוד חודש עד האירוע, אבל לפי מה שאני רואה במקורות שלי - התכנית כרגע היא שג'יי-גונת'ר יסגור את לילה 2. אני לא בעד זה בכלל, כי הסטוריליין מקבל 3 דקות בפרק שבועי של RAW, אבל או שמתכננים לשנות את זה, או שהמיין אבנט ישתנה.
סינה-קודי סוגר את הלילה הראשון (כנראה שמתוכנן שם אנגל גדול, כי 99.9% זה היה סוגר את לילה 2 אם זה היה נגמר נקי).
הטריפל טרת' אמור להיות בלילה השני.

זה נשמע כמו חרטא ברטא. למה שקרב שמתוכנן לסגור את לילה 2 מקבל בנייה של פיוד מידקארד? לא מאמין לזה.