![]() |
|
תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 (/showthread.php?tid=2572) |
RE: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - Jon_M0xley - 07-07-2024 אגב זה היה ענק שהמזוודה הייתה בחסות ווט, הפרסומת של אשלי מדה בויז. ממש ממש ממש חשבתי שקודי הולך לצאת בגיר של הומלנדר אבל ממש התבאסתי שלא. RE: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - The_Phenomenal_One - 07-07-2024 חבל רק שסמי ניצח את ברייקר נקי ושסולו את קודי נקי ובזבזו את המזוודה (אין לי בעיה שמקינטייר זכה אבל פאנק יכל לתקוף אותו לפני שהוא פודה את המזוודה בגדול) באסה על הבוץ׳ עם פריסט והשופט כי זה לא פאשלה של שניהם אבל בלי שום קשר הם נתנו את הקרב הכי טוב באירוע, גם שרולינס לא 100% הוא מעולה וגם פריסט היה קטלני. יאללה סאמרסלאםםםם RE: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - karusi - 07-07-2024 (07-07-2024, 08:11 PM)master of doom כתב: טאנגה לואה נראלי אכל פצצה לראש בדייב של קודי עליו, הוא לא סתם זז כאילו הוא עומד ליפול אחרי זה יש וידאו ? RE: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - Sexy devil - 07-07-2024 סינה ופאנק דיברו מאחורי הקלעים יש סרטון בטיקטוק RE: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - Yovel - 07-07-2024 (07-07-2024, 08:04 PM)Jon_M0xley כתב: האמת אהבתי שהוא הפסיד עכשיו הוא יכול להתפתח יותר כדמות וסטריקים זה כבר נמאס, יצא מפלצת גם בהפסד והכל טוב עכשיו אנחנו יודעים שהוא יכול גם להפסיד והמתח יהיה מתי ההפסד הבא שלו יהיה. בדיוק מה שאני טוען, ההפסד הזה כולו ניצחון לברון RE: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - Sexy devil - 07-07-2024 יותר מ800 אלף צפיות ביוטיוב על סינה בפחות מ24 שעות עוד שעה לדעתי יהיה מיליון RE: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - DDJ - 07-07-2024 היה אירוע מצוין סך הכל, גם בגלל כל מה שמסביב - תפאורה, קהל חם וכו' שאי אפשר להתעלם מזה, חבל רק שהבוקינג לא תמיד התיישר לפי הציפיות של כולם. * MITB גברים היה הקרב הכי טוב של הערב, הופעה טובה מאוד של כולם, יחסית היה קצר, יכלו בכיף לתת כאן עוד 5 דקות קרב סטיפי, הספוט של הייז ואנדראדה חולני, גייבל עם סדרת סופלקסים שהקהל אחר כך צעק "YOU STILL SUCK" היה מבדר, גם הסיום שמקינטייר דופק לג'יי את הסולם בראש היה נראה אחלה. אין לי בעיה עם הניצחון של דרו, אין לי בעיה עם הפדייה הלא מוצלחת באותו ערב, אין לי בעיה עם זה שהמזוודה "בוזבזה". יש טאלנט אדיר במאיין איבנט - דרו, פאנק, סת', גאנת'ר, אורטון, ריינס, רוק, סולו, לוגאן פול, כל אחד מהם לדעתי ראוי עוד השנה להחזיק באליפות ראשית, ולתת את המזוודה לג'יי אוסו, נייט או גייבל (כבודם במקומם מונח), היה מרגיש לגמרי מאולץ והיה בטוח מבטל את התוכניות העתידיות האולטימטיביות לארגון הזה, ולתת להם להפסיד את המזוודה אחרי חצי שנה או תשעה חודשים שהם מחזיקים בה היה לגמרי מוריד. אז עשו את זה קצר ולעניין, דרו, המתאבק הטוב בקרב מנצח, פודה באותו ערב כמו שהוא אומר, גורם לדבר הכי חם בארגון כרגע לדפוק אותו שוב, הקהל שמח, ויאאלה התקדמנו * לא מרוצה מהתוצאה בין זיין לברייקר, ברייקר כרגע בנוי בעיקר על העוצמות שלו ועל הספיר המטורף שלו, ושבקרב הראשון שלו בפרופיל גבוה הוא מפסיד, לא נותן ספיר, גורם לסמי זיין לנטרל את המהלך ולהצמיד אותו, לגמרי לא לעניין ומוריד הרבה מההייפ שהיה סביב ברייקר. ההיגיון היחיד שלי בניצחון של זיין, זה אפילו לא העובדה שזה בקנדה, אלא העובדה שכל המנצחים האחרים בקרבות היו הילים (דרו, פריסט, טיפאני, בלודליין) ככה שחייב ניצחון אחד לפחות של פייס, למרות שוואלה - זה מטומטם לגמרי. גם אם ברייקר יקבל עוד צ'אנס ויקח את האליפות הזאת בסאמרסלאם, הרגע הזה יוזיל ממנו מאוד, אלא אם מתכוונים ללכת איתו לריין של שנה+ סמי זיין נמצא בנקודה שהוא פשוט לא מעניין, אחרי השיא שלו, וגורם לכל מתאבק שנמצא מולו להיות מעניין הרבה יותר * ג'ון סינה מודיע על טור פרישה סטייל קובי בראינט ב-2015, בכנות? מיותר מאוד. כל אתרי הספורט והרכילות גועשים ורועשים, והאמת? הספוילר היחיד שנתקלתי בו לפני שצפיתי, זה כותרת ענקית ב-ONE של "ג'ון סינה פורש". וואחד קליקבייט. הוא לא הודיע על פרישה מיידית, אנחנו עוד נראה אותו הרבה יותר מפעם אחת, כנראה גם בקרב בפרופיל גבוה ברסלמניה, זה לא פרישה שנובעת בגלל משהו בריאותי חס וחלילה, אלא פשוט הודעת פרישה בסגנון "ג'ון סינה הולך לפרוש בקרוב", כאילו לא צפינו את זה. למעשה, אפשר להגיד שג'ון סינה כבר 6-7 שנים נמצא ב"טורי פרישה וקידום" חוזרים ונשנים. מאז הפיוד וסדרת הקרבות המעולים שהיו לו עם AJ סטיילס ב-2016, וההפסד לרומן ריינס שנה אחר כך, הקריירה שלו בירידה תלולה כלפי מטה. זה היה נשמע בפרומו שקרב ברסלמניה 41 הולך להיות הקרב האחרון שלו, במסיבת העיתונאים אחר כך הוא אמר שהוא הולך להתאבק עד סוף 2025. בקיצור, זה נראה קצת כמו לעג לרש, לא קשור ולא במקום. ולדעתי האישית, אנחנו נראה אותו מתאבק בעוד קרב אחד לפחות גם אחרי 2025. * קרב סביר+ בין סת לפריסט, סך הכל תורידו את הבוצ'ים, שניהם נתנו קרב טוב מאוד, גם סת' שהוסיף עוד 2 מהלכים חדשים לרפרטואר שלו, גם פריסט שאני אישית מאוד אוהב את הסגנון שלו, משלב חוזק עם אתלטיות ועם עבודת רגליים, אבל אי אפשר להתעלם מהסטומפ המפוספס של סת, ובמיוחד אי אפשר להתעלם מהסיום, לא יודע של מי הפדיחה, מניח של פריסט, פעם שנייה אבל הפדיחה הזאת באמת נראת נוראית, לא קונה את הקטע שהמוסיקה של דרו הייתה צריכה להיכנס שנייה קודם, כי קודם כל ממתי כניסה עוצרת ספירה בקרב של 1 על 1? פריסט היה חייב בכל מקרה, גם אם הוא יודע שדרו אמור להיכנס, לצאת מהספירה רגע לפני ה-3. עד שלא מאמתים את זה שפריסט היה מעולף או משהו, אני לא קונה את זה, ממה שראיתי מאוחר יותר טריפל H התייחס לזה ובגדול הוא אמר "שהם בני אדם, וטעויות קורות". אני לא אתייחס לפגיעה באמינות, כי כל מי שצופה בארגון ונהנה מהמוצר יודע שהוא מתוסרט, אבל כשאתה כל כך נמצא בתוך זה, זורם עם העלילה, זורם עם הדם הרע שיש בין המתאבקים למרות שבמציאות אין שנאה ביניהם, זורם עם הכל, לראות רגע כזה שהשופט עוצר לפני ה-3 בלי שהמתאבק יוצא, זה פשוט הורס את כל החוויה, סוג של מנפץ את הבועה שכולנו נמצאים בה. כל מה שקרה לאחר מכן היה פרייסלס, העמידה בהבטחה של דרו, הפזיזות שהוא אפילו נכנס לפני שהקרב מסתיים, הופך אותו לקרב משולש ובעצם נותן לגיטימציה לפאנק להתערב ולעשות מה שהוא רוצה, פאנק נכנס והיה נהדר, 3-0 פאנק, כמו שהיה כתוב בשלט בשורות הראשונות, גם הישיבה עם אליפות העולם והמבטים עם סת' לאחר מכן היו במקום והחזירו אותי חצי שנה אחורה, לקרב שאמור היה להיות, לפני שההיסטוריה הכתיבה את עצמה וגילינו פיוד אפילו מסקרן יותר. * לסולם נשים לקח קצת זמן להתניע, ראיתי MITB נשים טובים יותר, מגיע להן כל הכבוד על הסיום, במיוחד לזואי וצ'לסי על הבאמפים המטורפים שהן לקחו, שמח שנתנו את זה לטיפאני, הרגע שהיא מנצלת את צ'לסי להצמיד שולחנות מחוץ לזירה, רק בשביל ש-5 דקות אחרי היא תפיל אותה מהסולם על השולחנות, ממש כמו לתת לה לחפור את הקבר של עצמה, טיפאני נראת מיליון דולר, המצ'אפ בסאמרסלאם של ביילי-ניה נראה כמו 30 שקל וכך גם הריין שלה, אני אשמח אם טיפאני תצא מסאמרסלאם אלופה * המאיין איבנט, פשוט אכזבה. קודם כל כי זה היה הקרב הסוגר, אם זה היה הקרב הפותח או באמצע האירוע, פחות היה לי בעיה עם זה. אחרי הברולים ביניהם, אחרי התקיפה האכזרית על היימן, ציפיתי ששתי הקבוצות יבואו באטרף, במיוחד קודי-רנדי-קווין קיבלנו פה בסוף קרב 3-3 רגיל שמזכיר לילות קרבות סוגרים בסמאקדאון של 2008, קרב שלא התעלה לרמה גבוהה במיוחד, הסטיפולציה הייתה חסרה כאן, זה בדיוק מה שהיה חסר בשביל להפוך אירוע שכנראה לא נזכור רגעים ממנו יותר מדי, לאירוע A+ שנמשיך לדבר עליו עוד שנים קדימה, כמו MITB 2023 בלונדון, הם היו צריכים ללכת כאן למלחמה, לכאוס, ובמקום זה קיבלנו קרב מגומגם, מבוזבז, שלא קרה כאן שום דבר גדול שמצדיק קרב סוגר - לא בגידה של רנדי, לא חזרה של ריינס או רוק, אפילו לא חזרה של ג'ימי אוסו. סולו מצמיד את קודי - אין לי כ"כ בעיה עם זה, יש לי קצת בעיה שאנחנו הולכים לראות קרב ביניהם בסאמרסלאם. אין לי שום דבר נגד סולו, אני חושב שהוא עושה את עבודתו בצורה מעולה, אבל כל עוד רומן ריינס נמצא בצילו, והוא נמצא אחושרמוטה בצילו, כשמגיעים לקרב מאיין איבנט, שכנראה יסגור את סאמרסלאם, זה מרגיש שסולו לא מספיק גדול לקבל רגע כזה. סולו-ריינס ורנדי-קודי זורם לי לסאמרסלאם, מאשר קודי-סולו. * בונוס - הזכייה של DIY באליפות הזוגות בסמקדאון. וואלה, מעניין לי את התחת. הערך של האליפויות האלה ברצפה, שאני אפילו לא מסוגל לראות את DIY, תאורי-וולר, האחים קריד, מיז-טרות', מקדונה-באלור מופיעים בקרב אליפות זוגות ב-PPV כלשהו. טריפל H ממשיך לעשות חרא עבודה בתחום הזה, פשוט קבר לגמרי את המחלקות האלה. נקאמורה, אנדראדה, אסקובר, סטיילס, הייז, קורבין, לאשלי, דרגונוב, שיימוס, קייזר, ריד, גייבל (בקרוב), ריקושט לפני שעזב נמצאים בלי כיוון כבר כמה זמן, למה לא להתחיל להחיות אותם ולפתח את מחלקת הזוגות? למה לא ליצור טאג של שיימוס&דרגונוב, נקאמורה&סטיילס לאשלי&הייז או אנדראדה&אסקובר? מחלקת הזוגות בשיאה אמורה להוות את הפלטפורמה האולטימטיבית למתאבקי מידקארד שרחוקים מאוד מאליפות ראשית, ולא בתוכנית כרגע לרוץ לאליפות בין יבשתית או USA. ראינו כשמנסים לעשות פיודים בין מידקארדים ללא חגורה, כמו פיוד המקסיקנים שעירב את אנדראדה ואסקובר, או השעמום שהיה בין לאשלי והסטריט פרופיטס לפיינל טסטמינט זה לא מוביל לשום דבר, אז הגיע הזמן שיחזירו קצת ערך למחלקה הזאת, כי ל-DIY מגיע לזכות סוף סוף באליפות הזאת, אבל וואלה? זה פשוט לא שווה כלום. טריפל H מקבל עכשיו לא מעט צליבות באינטרנט, גם על הנושא הזה, גם על כל מה שקרה באירוע, גם אני צלבתי אותו כאן לא מעט. סך הכל הארגון תחתיו נמצא במצב מעולה, הכי טוב ב-15 שנים האחרונות ובזה אין ספק, הוא ללא ספק מחזיר ערך בכל מה שקשור לענייני העפלות לקרבות או טורנירים למיניהם, האירועים והתוכניות השבועיות זורמות על המסך ומהנות, יש המון קווי עלילה בו זמנית בתוכנית, הוא ללא ספק מצוין בלתת הייפ ולזרוק קטנות למעריצים, אבל בסופו של דבר זה מגיע לסוג של 50-50, ושלצד המון דברים טובים, יש גם הרבה רעות חולות שנשארו איתנו מתקופת וינס מקמהן, שאני בטוח שכולנו ציפינו להיפטר מהם כבר. RE: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - WhoIsYourHero - 07-07-2024 היה אירוע נהדר עם רסלינג איכותי ובוקינג שמשאיר טעם של עוד. אישית אני כבר לא מת על קרבות MITB אבל כאן הדקות האחרונות הצליחו לסחוף גם אותי. אנדרדה וכרמלו במיוחד עם הופעות מצוינות והם צריכים לקבל יותר זמן מסך. גם גייבל אדיר כהרגלו. ברייקר-זיין היה אחלה של קרב. ברייקר התנהל ביהירות, שלט ברוב הקרב ובסוף הפסיד בצורה מזליקית. גם אני מרוצה מזה שהורידו ממנו את הסטריק מהגב. בכלל, מרגיש לי שבשנים האחרונות באינטרנט לא מסוגלים להכיל הפסדים של מתאבקים דומינניטים ותמיד יש את הדיון הזה "שאסור לו להפסיד בשלב הזה של הקריירה". אני לא מסכים עם זה ואם כבר ההפסד הזה קצת יכול לעגל את הדמות של ברייקר מעבר לביריון עם ספיר מרשים. אני אוהב את הריין של סמי ובסה"כ הוא עדיין מצליח להישאר חם בניגוד לאנדרדוגים אחרים שבאותה שנייה שהם סיימו את המרדף אחרי האליפות איבדנו בהם עניין. הפרישה של סינה תפסה אותי לא מוכן. חשבתי שעדיין יש לו עוד ריצה אחת טובה לתת כמו רוקי השנה אבל כשמסתכלים על הגיל שלו, על זה שהוא יחסית טרי בהוליווד ועכשיו נכנס לפרויקטים ענקיים ואפילו על הפדחת מתחת לכובע... לפעמים עדיף להיזכר בגרסה היותר טובה שלך ולא לסיים אומלל וזקן. כמובן שאני בהייפ מסיבוב הפרישה, סומך עליו שהוא יסיים את זה כמו שצריך. פריסט-רולינס היה קרב מעולה מהשנייה הראשונה. לא האמנתי שרולינס יחזור כ"כ מהר אחרי הסרטונים שיצאו מרסלמניה, חשבתי שהוא סיים את 2024. כמו שרשמתי כבר אני אוהב את הריין של פריסט וטוב שהוא מקבל את הכבוד עד סאמרסלאם. הסיום מבריק ואהבתי את כל המשמעויות שלו. גם לקבל מנוחה מהקונספט של MITB אחרי פריסט ות'יאורי שהבוקינג שלהם היה רע, גם כי שוב פאנק דופק את מקנטייר וגם כדי להתחיל את פאנק-רולינס. אני ממש לא דואג לגבי מקנטייר, האנטר תמיד אוהב לעשות את "הדרך הארוכה" בכל הקשור לאלופים שלו. מקנטייר יסגור את המעגל עם ניצחונות גדולים על פאנק ועל גונת'ר ויצא לדרך כאלוף ראשי. מיינאיבנט מצוין. זה היה המבחן הראשון הרציני של סולו כמיינאיבנטר וגם כאן בדומה לפרומואים שלו זה הרגיש שהוא עלה מדרגה ולגמרי שייך. מניח שהם הולכים להאיץ את ריינס-סולו אחרי סאמרסלאם. מצד אחד הייפ, מצד שני אני מאוד נהנה מהריצה שלו "לבד" בסמאקדאון ולא הייתי מתנגד שזה ימשיך לעוד כמה חודשים. על ג'ייקוב פאטו מה יש להגיד? הוא חולק את הזירה עם קודי, אורטון, אואנס וסולו ועדיין הוא הכי מרשים והכי מעניין. החתמה מושלמת של ה-WWE, החתמה יותר טובה מבלינגהאם לריאל. נראה שעכשיו הוא יילך לפיוד קצרצר עם אואנס? זה הולך להיות אדיר. אגב חייב לציין לטובה את גרייבס וקול שעושים עבודה בלהדגיש כמה פאטו מסוכן ומאיים מבלי לצעוק בבירור שהוא אסיר לשעבר. בינתיים הבוקינג שלו זה אחד לאחד מה שקורנט הציע בפודקאסט שלו לאורך השנים האחרונות. RE: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - Sexy devil - 07-07-2024 אנשים ביוטיוב אומרים שהם רוצים לראות סולו נגד רומן על האליפות. אני גם רוצה זה יותר מעניין מקודי RE: תוצאות | WWE Money in the Bank 2024 - Cena@16 - 07-08-2024 אני אוסיף את ה2 גרוש שלי, עדיין לא בקיא בתחום ברמה שהייתי רוצה ובכל זאת, יש כמה דברים שקשה לעכל: 1. מוחמד זיין - ככל שהיה נראה יותר בטוח שברון יפרק אותו ככה חששתי יותר שהוא ישמור. אבל למה?? גם אם לא קרב סקוואש סטייל לסנר - סינה ההוא מ2014, ברון בעליה מטורפת, עבדאללה לא מעניין אף אחד, למה לא להוציא אותו אובר? לא היה שום הגיון בזה, נכון שברון יצא מפלצת ועדיין, החלטה רעה שמורידה אותו לרמת מתאבק נורמלי. אגב ברון הציל אותו מנפילה על הצוואר, גם זה חבל. 2. קרב הסיום - מסכים עם כל מה שנאמר שזה בוודאות לא היה צריך להיות הקרב הסוגר. חוץ מזה, אני האמת די בהלם מהסטוריליין הזה.. חשבתי שהפייסים מנצחים ורנדי עושה טרן על קודי..סולו לא ברמה של אלוף ובטח לא ברמה של להצמיד את קודי 3 חודשים אחרי מניה. אני אוהב את העליה של סולו, אנחנו מחכים להתנגשות שלו עם רומן ולהרים אותו לקרב אליפות זה פשוט לא נכון בטח שלא היה לו אפילו קרב על חגורת מידקארד. אם קודי לא שומר עד מניה, סולו זה לא האלוף הנכון להחליף אותו ותזכרו שאיפשהו אמור להיות קודי-רוק על החגורה. גם מבחינת אורטון - מסתכל עליו, רואה מפלצת ובסוף הוא יוצא די קטן בסיפורים האלו. בכלל כפייס יש לו פחות הילה, די מיצה את עצמו. סולו רומן זה בטח לא על חגורה ובשלב הזה אין מה להכניס אותה למשוואה. וקודי שסיים את הסיפור כבר 3 חודשים בלי כיוון, הקרבות עם סטיילס היו זהב וגם עם לוגאן אבל זה בלע עלילה וחבל 3. אליפות whc - היה קרב טוב, אחרי הבוץ׳ המטורף חשבתי שאי אפשר לתת לפריסט חסד יותר אבל זו כנראה הייתה פאשלה של הכניסה של דרו פלוס כנראה זעזוע של פריסט אבל באמת שלא ראיתי ספירה נעצרת בלי תזוזה. לא נורא אם רולינס היה מנצח ככה, דרו היה פודה ונדפק על ידי פאנק כמו שקרה, היינו מקבלים משולש בסאמרסלאם עם נצחון של גונתר. 4. מזוודה גברים - בסה"כ אחלה קרב, לא רואה תוצאה אחרת אבל איפה ההתערבות של לוגאן להפסד של נייט? אני ברגשות מעורבים לגביי בזבוז הפדיה, אולי שיעשו עוד אחד במניה (; 5. מזוודה נשים - היה קרב טוב, צ׳לסי כוכבת וההתרסקות שלה הייתה מאוד יפה. טיפי עם זכיה צפויה אבל נכונה. ג׳ון סינה.. אם כבר פרישה, טוב שזה הודעה מוקדמת לפני ראן של שנה. לי אישית היה מאוד קשה לצפות בלעדיו עד השנה האחרונה שהסטוריליינים היו טובים, מגיע לנו לראות אותו רצוף על המסך ולפחות בידיעה לאן זה הולך. ההפסדים לת׳יאורי וסולו הקטינו אותו והוא צריך לסיים באקורד גבוה. להבדיל מענפי ספורט אחרים שסיום קריירה לפעמים מוריד מהשיא, דוגמת ולנטינו רוסי שלא יכל לפרוש עם עוד אליפות או אפילו קרוב, פה העלילה צריכה לתת לו לסיים כמו שצריך תוך שזה מושך למעלה מתאבקים אחרים. זה אתגר לא פשוט אבל זה יהיה המבחן של טריפל לבאק. |