![]() |
|
תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 (/showthread.php?tid=555) |
RE: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - hbk - 08-22-2021 הכי שמחתי מהניצחון שלאדג', נראה לאן זה יוביל עכשיו. גולדברג מביך וחבל שהוא הורס מאז 2016 את המפלצת האדירה שהוא היה. ולסנר? מאוד מקווה שהם לא הולכים לתת לו לנצח את הצ'יף. RE: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - master of doom - 08-23-2021 (08-22-2021, 11:23 PM)EVIL Rainmaker כתב: דעה לא פופולרית - שיימוס הוא אחד המתאבקים הכי טובים ברוסטר של WWE כרגע.אני לא יודע על סמך מה אתה קובע שזאת דעה לא פופולרית. שיימוס לא רק אחד המתאבקים הכי טובים כרגע, הוא גם שומר על עקביות ברמה מאז החזרה שלו. הוא גם בן 43, מה שהופך את זה לסופר מרשים בעיניי. ועוד דבר על גולדברג, גם בגלל מה שכתבת בתגובה שלך ובאופן כללי - גולדברג של 2021 גורם לגולדברג של 2016 להרגיש כמו סטיילס בזירה. גם ב-2016 הוא לא היה במצב פיזי לככב בקרב אליפות או נגד האטרקציה הכי גדולה של הארגון, אבל עכשיו זה כבר רחמים. הבנאדם נמצא בתוך לופ בשביל כסף, תוך כדי שהוא רומס את הכבוד העצמי שלו, והדוגמה הכי טובה לכך היא הפופים שלאשלי קיבל כשהוא פירק את הילד שלו, ילד בן 15 בסה"כ. אני יודע מה זה כסף וכמה הוא משמעותי, אבל ביל גולדברג מחזיק ברזומה ארוך מדי של השפלות עצמיות שהאוהדים שלו ירצו למחוק בשביל הכסף. המורשת שלו, אם הייתה בכלל, מחוקה לגמרי. RE: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - Alexis Ren - 08-23-2021 קיבלתי יותר מדי ספוילרים כמו הניצחון של rkbro והחזרה של לסנר שיצא לי החשק לצפות בארוע(אצפה בכל זאת) פשוט חרא חיכיתי כל כך הרבה זמן לחזרה של לסנר כדי להתרגש כמו ילד קטן ובסוף איך שאני קם בבוקר אני רואה את זה בפיד של גוגל RE: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - Lazynutcracker - 08-23-2021 שיעמומון RE: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - SwitchBlade - 08-23-2021 אני לא חושב שיש לי המון מה להוסיף על מה שכבר נאמר, אז אבחר לתקוף נקודות נבחרות. הראנט על בקי לינץ': נו באמת בקי. אלוהים ישמור. זה תמיד כואב לראות בן אדם הופך להיות פארודיה של עצמו. Cena wins lol. You're NEXT. לראות את בקי לינץ' מתנהגת כמו baddass למשך 8 דק' בין פייסטיים אחד עם התינוק החדש לאחר זה פשוט מרגיש תלוש, לא טבעי, מאולץ ומאכזב. למרות זאת - הייתי נהנה בכנות מfeel good moment שכולל את החזרה שלה, אולי אפילו ניצחון בקרב, בלי שטיקים ובלי טריקים. אני לא יודע במי הבוקינג הזה זלזל יותר - בביאנקה בלאייר, אחת המתאבקות המוכשרות ביותר בעולם, שנפלה על המזרן מגובה של 20 ס"מ להצמדה משכנעת כמו תוספות השיער של דמיאן פריסט, או הזלזול בכרמלה שחצה בחינניות את כל גבולות הקייפייב והכבוד. הפרסום של סשה בנקס לקרב הזה הוא כבר דבר אליו אני רגיל, אבל הסוורב של להביא מתאבקת לגיטימית לכל דבר - ** רק כדי שההופעה שלה תיצור אצל הצופים ציפייה לאכזבה ** ואז להביא את הדראו האמיתי? זה זלזול עצום שהייתי אולי מקבל אם כרמלה הייתה כרמלה של 2017, אבל כרמלה של 2021 היא בכנות לא מתאבקת שצריכה לקבל יחס כזה. ביאנקה הוצגה בכל הסגמנט הזה בצורה הכי ילדותית שאפשר להציג בה אלוף. סוג של שילוב הזוי בין האלופה הלוחמנית לבין רוקי שלא מבינה את מקומה. ועכשיו אני צריך לקנות את בקי כאלופה? עם הניצחון האולטרה-מהונדס, 0 מאמץ הזה? בקי של 2019 הייתה מתאכזבת מבקי של סאמרסלאם 2021. בקי של סאמרסלאם 2021 יותר קרובה לשארלוט של סאמרסלאם 2018. וכמה מצחיק זה שבשני המקרים היה לנו משולש בו כרמלה הייתה צריכה לחטוף. בכנות חושב שזה זלזול גדול יותר במחלקת הנשים מאשר אווה מארי. שיעור בדמות טראגית: גולדברג לראות את גולדי נכנס לזירה בשלב הזה מרגיש לי כמו לראות את האקט הסוגר של מקבאת'. המלך הפרנואיד נמצא בטירה שלו, הצבא מתקרב, הסוף הבלתי נמנע מתקרב. גולדברג לאט לאט מאבד את כל המעטה הכוחני שלו ואני פשוט אוהב את זה. הכניסה שלו הרגישה ריקה מתוכן בלי ערימות הזיקוקים שתמיד שופכים עליו. הבעיטה שהוא מנסה במהלך הכניסה שלו נחשבת מבחינתו לאימון אירובי שלם. המבט שלו כבר לא מאיים, אלא יותר.. חושש, מפוחד, כועס, מאוכזב. כל הדברים שנועדו לשמור על השקר הזה שקוראים לו 'גולדברג' מפסיקים לעבוד בזה אחר זה. הקאצ'פרייז הקליט. הקהל שנאלץ לשיר בכניסה שלו. השדרנים שנואשים להעצים אותו במילים הרובוטיות שנאמרו להם מבעד לאוזנייה או על דף מוכן מראש. פורמט הקרבות המקוצר שאפילו אותו הוא לא מסוגל לסחוב. שלושת המהלכים היחידים שלו - מתוכם הוא מסוגל לבצע 0 בצורה משכנעת. לאט לאט הטירה נופלת, צבא האמת מתקרב, הזמן לא משחק תפקיד חיובי בסיפורו הטראגי של גולדברג, המעריצים מסביב מבינים את השטיק ומתחילים לשרוק בוז, אפילו הלובי האולטרה-אגואיסטי לא עובד יותר וההפסדים נצברים במקום הניצחונות. ואני פשוט אוהב את זה. הם ניסו כל דבר אפשרי, חוץ מלומר לקהל בשוט, כדי להראות לנו בצורה בוטה ככל הניתן שלאשלי הוא ההיל, גולדברג הוא הפייס, תעודדו את גולדברג. אבל זה פשוט לא עבד. לאשלי תוקף את הילד של גולדברג (שעוד לא בן 18?) ומקבל פופ? גולדברג קיבל שריקות בוז והקהל בשורות הראשונות ליטרלי עומד ועושה לו מחוות של שנאה כל פעם שהוא עוצר לנוח (שזה רוב הקרב)? ואני פשוט אוהב את זה. - דמיאן פריסט זה אחלה. תוספות השיער הופכות למוגזמות מידי, הדרך בה קישטו אותו די הסגירה את הניצחון. - שיימוס הוא מתאבק מעולה וזו דעה מגה פופולרית. הדרך בה הוא עצר את הספירה של הקהל הייתה מדהימה. היל מעולה, יד טובה. - דנטה מרטין בן ה20 צריך להגיע לWWE כדי ללמד את דומיניק איך לעשות גלגלונים. - רולינס/אדג' היה קרב שנהנתי מאוד לראות. בעיקר בזכות רולינס שמחליק מאוד בקלות בגרון כרגע, צפיתי את צורת ההכנעה הזאת ממרחקים, גם אדג' היה אחלה. - זה לא היה חודש טוב להיות בו ג'ון סינה. אם יש דבר שהוא הוכיח לי היום (יותר מתמיד) זה שהוא חייב להשתנות בראן הבא שלו. מצטער, לא קונה את כל ה"אני נלחם נגד הסיכויים" בולשיט. אלוף עולם 16 פעמים, לא קונה אותו כאנדרדוג אף פעם. האירוע היה טוב, מלאכותי מאוד, מניח שלסנר הוא תגובה ישירה לפאנק ולא בקי. RE: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - lidoradir - 08-23-2021 זאת חדשה גדולה : לפני האינסיידר בקי לינץ' הולכת להיות הטופ הילית בסמאקדאון. זה מסביר את האגרוף הזה שהיא נתנה לביאנקה בלאייר שהן לחצו ידיים וגניבת הניצחון המהיר, מפתיע השינוי הזה כי בתור פייסית היא מספר אחד, יהיה מאוד מעניין לראות אותה בתור האישה הרעה. RE: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - master of doom - 08-23-2021 (08-23-2021, 02:14 PM)lidoradir כתב: זאת חדשה גדולה :זה מהלך די חכם שלהם בהתאם לתוצאה המפגרת ולעניין שאני, ואני מאוד שעוד הרבה, הייתי נותן לה היטים אחרי ה-"קרב" הזה. זה עדיין לא מצדיק את התוצאה והקבירה של ביאנקה. לא בקצת אפילו. RE: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - Coquina Clutch - 08-23-2021 לא שאני מעריץ גדול של ניקי אבל היא גיבורת על שאמורה לתת השראה לילדים והיא... נכנעת? אפילו לא מתעלפת ומפסידה בהחלטת שופטים. נכנעת? RE: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - RVD - 08-23-2021 אירוע מעולה. קרבות מצויינים במיוחד אהבתי את קרבות הזוגות של סמאק ו raw וכמובן אדג נגד רולינס שהיה מושלם. החזרה של בקי היתה טובה אני שמח שביאנקה איבדה את האליפות אבל לא קלטתי למה בנקס לא הופיעה. לאשלי-גולדברג היה איום אבל לפחות הוציאו אל לאשלי אכזרי. סינה-ריינס לא היה רע אבל זה שלסנר הגיע הרים את הקרב הזה בכוכב. רק לא ברור לי הייתי בטוח שלסמר דוקא ילך על לאשלי וריינס עם רוק בקרבות עתיד. RE: תוצאות| WWE SummerSlam 2021 - master of doom - 08-23-2021 (08-23-2021, 02:40 PM)Go2SleepClub כתב: לא שאני מעריץ גדול של ניקי אבל היא גיבורת על שאמורה לתת השראה לילדים והיא... נכנעת? אפילו לא מתעלפת ומפסידה בהחלטת שופטים. נכנעת? ניקי היא בסה"כ מתאבקת שבאה לתת לשארלוט עוד ריין אקסטרה. לאף אחד בבאקסטייג' לא אכפת ממנה או מציר עלילה מסוים שכולל אותה. בקרוב היא תחזור להיות סטייל כרמלה/זלינה. |