Wrestling-IL
האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 (/showthread.php?tid=74)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - lidoradir - 02-22-2021

WrestleVotes מדווח שלפי מקור - קרב על אליפות ה-WWE ברסלמניה : מיז לא צפוי להיות מעורב, בובי לאשלי כן.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - King Kenny - 02-22-2021

הייפ למיז-באד באני על האליפות.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - Breakker - 02-22-2021

(02-22-2021, 06:02 AM)lidoradir כתב:  רשמי :

[Image: 1.jpg]

אדג' נגד רומן ריינס.
אין צורך להרחיב.

הייפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

התמונה הזאת צועקת כל כך הרבה דברים בבת אחת.
לזה קוראים מאיין אבנט של רסלמניה.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - SwitchBlade - 02-22-2021

אדג'/ריינס זה קרב שאנחנו נכנסים אליו עם 0 מושג מי יצא המנצח. זה חלק מהיופי.
בנוסף - אדג' הוא מתאבק שכל רגע מבחינתי יכול להפוך להיל, ככה שקשה לי בכלל לחזות איך ההכנה לקרב הזה תהיה. 

התמונה המשלימה של כל זה היא אליפות הWWE - לאשלי/מקנטייר זה קרב שקשה לי להבין אותו לגמרי. שניהם יכולים להיות מנצחים באותה המידה. במיוחד אחרי שלאשלי העביר ריין מוצלח כאלוף US ומקנטייר מחק את הביקורת עליו עם הריין השני שלו.

זו נקודה טובה לציין שרסלמניה מרגישה הרבה יותר גדולה בלי לסנר ובלי גולדברג. שנה שעברה שניהם היו במיין איבנט, השנה המשכנו הלאה מהם - כמו שצריך.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - Jon_M0xley - 02-25-2021

(02-22-2021, 07:31 PM)SwitchBlade כתב:  אדג'/ריינס זה קרב שאנחנו נכנסים אליו עם 0 מושג מי יצא המנצח. זה חלק מהיופי.
בנוסף - אדג' הוא מתאבק שכל רגע מבחינתי יכול להפוך להיל, ככה שקשה לי בכלל לחזות איך ההכנה לקרב הזה תהיה. 

התמונה המשלימה של כל זה היא אליפות הWWE - לאשלי/מקנטייר זה קרב שקשה לי להבין אותו לגמרי. שניהם יכולים להיות מנצחים באותה המידה. במיוחד אחרי שלאשלי העביר ריין מוצלח כאלוף US ומקנטייר מחק את הביקורת עליו עם הריין השני שלו.

זו נקודה טובה לציין שרסלמניה מרגישה הרבה יותר גדולה בלי לסנר ובלי גולדברג. שנה שעברה שניהם היו במיין איבנט, השנה המשכנו הלאה מהם - כמו שצריך.

שנה שעברה סטיילס- טייקר היה מאיין איבנט של יום 1
לסנר- מקנטייר היה מאיין איבנט של יום 2
למזלנו גולדברג לא היה שם.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - Cenation - 02-26-2021

לא הייתי בעניינים בימים האחרונים אשמח אם מישהו יעשה לי סדר קטן
אז קודם כל ראיתי שהוכרז קרב של ריינס נגד אדג' - טירוף אחד גדול, על הנייר יש לקרב הזה פוטנציאל להיות קרב אדיר וסופר מעניין

כמה שאלות שאשמח אם החברים פה יענו לי עליהם :
1. הרסלמניה ב100% תהייה עם קהל נכון? אם כן, הכמות קהל שצפויים להכניס תספיק בשביל להחזיר את האווירה הטובה של לפניי הקורונה?
2. יש כיוונים לקרבות נוספים שבדרך? 
3. ידוע כבר פחות או יותר על קרב נוסף שהולך להיות חזק? למשל מה עם לסנר הוא ישתתף בוודאות? 
4. הבנתי שסינה לא יצליח להגיע לצערי, מתכננים קאמבק נוסף של סופרסטאר סטייל דה רוק, HHH או טייקר? או שכרגע אין ממש כיוון?

מי שלא יודע אני עקבתי הכי הדוק שיש בשנים 2010-2015, לא הייתי מפספס אף אירוע או פרק והייתי יודע הכל עד שבאזור 2016 עשיתי הפסקה ארוכה מהwwe
עכשיו חזרתי לעקוב בעקבות הראמבל ואני מעוניין להמשיך להיכנס לעניינים ולצפות באירועים ואפילו בחלק מהפרקים של ראו/סמאקדאון אז אשמח אם חלק מהחבר'ה פה יעשו לי קצת סדר

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - lidoradir - 02-26-2021

(02-26-2021, 05:49 PM)Cenation כתב:  לא הייתי בעניינים בימים האחרונים אשמח אם מישהו יעשה לי סדר קטן
אז קודם כל ראיתי שהוכרז קרב של ריינס נגד אדג' - טירוף אחד גדול, על הנייר יש לקרב הזה פוטנציאל להיות קרב אדיר וסופר מעניין

1. הרסלמניה ב100% תהייה עם קהל נכון? אם כן, הכמות קהל שצפויים להכניס תספיק בשביל להחזיר את האווירה הטובה של לפניי הקורונה?
3. ידוע כבר פחות או יותר על קרב נוסף שהולך להיות חזק? למשל מה עם לסנר הוא ישתתף בוודאות? 
4. הבנתי שסינה לא יצליח להגיע לצערי, מתכננים קאמבק נוסף של סופרסטאר סטייל דה רוק, HHH או טייקר? או שכרגע אין ממש כיוון?

מי שלא יודע אני עקבתי הכי הדוק שיש בשנים 2010-2015, לא הייתי מפספס אף אירוע או פרק והייתי יודע הכל עד שבאזור 2016 עשיתי הפסקה ארוכה מהwwe
עכשיו חזרתי לעקוב בעקבות הראמבל ואני מעוניין להמשיך להיכנס לעניינים ולצפות באירועים ואפילו בחלק מהפרקים של ראו/סמאקדאון אז אשמח אם חלק מהחבר'ה פה יעשו לי קצת סדר

1. כן, זה רשמי ויהיה קהל ברסלמניה, כרגע מדברים על 25-30 אלף צופים לכל לילה.
2. אדג'-רומן ריינס רשמי, לפי השמועות אלה הדברים שמתוכננים(כמובן שהכל יכול להשתנות) : הפינד נגד רנדי אורטון, מיז ומוריסון נגד דמיאן פריסט ובד באני, ביאנקה בלאייר נגד סשה בנקס, היו גם כמה דיבורים שאליפות NXT תוגן ברסלמניה.
הקרב שהכי פתוח על הנייר ועדיין לא ידוע מה יהיה זה על אליפות ה-WWE, יש דיבורים על מקנטייר-לאשלי, אולי משולש של מקנטייר-לאשלי-מיז.
3. לסנר עדיין לא חתם על חוזה חדש, יש המון מתח באוויר כמו תמיד סביב נושא לסנר, בובי לאשלי בכל חור מזכיר את זה שהוא רוצה לפגוש את ברוק, גם אתמול קורי גרייבס וויק ג'וזף(השדרנים) דיברו בתוכנית והציעו את הקרב לאשלי-לסנר, לאשלי-לסנר זה קרב שכן יכול לקרות, אבל אל תפתח יותר מידי ציפיות לזה.
4. סינה אכן אמר שבגלל לוח הזמנים שלו הוא לא יוכל להגיע, הוא מצלם תוכנית טלוויזיה, רוק עמוס ברמה פסיכית, אין סיכוי שיופיע, טייקר כבר הודיע שהוא פרש רשמית, לגבי טריפל H לא ידוע כלום.

התמונה תתבהר יותר בשבועות הקרובים.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - Cenation - 02-26-2021

(02-26-2021, 08:00 PM)lidoradir כתב:  
(02-26-2021, 05:49 PM)Cenation כתב:  לא הייתי בעניינים בימים האחרונים אשמח אם מישהו יעשה לי סדר קטן

1. כן, זה רשמי ויהיה קהל ברסלמניה, כרגע מדברים על 25-30 אלף צופים לכל לילה.
2. אדג'-רומן ריינס רשמי, לפי השמועות אלה הדברים שמתוכננים(כמובן שהכל יכול להשתנות) : הפינד נגד רנדי אורטון, מיז ומוריסון נגד דמיאן פריסט ובד באני, ביאנקה בלאייר נגד סשה בנקס, היו גם כמה דיבורים שאליפות NXT תוגן ברסלמניה.
הקרב שהכי פתוח על הנייר ועדיין לא ידוע מה יהיה זה על אליפות ה-WWE, יש דיבורים על מקנטייר-לאשלי, אולי משולש של מקנטייר-לאשלי-מיז.
3. לסנר עדיין לא חתם על חוזה חדש, יש המון מתח באוויר כמו תמיד סביב נושא לסנר, בובי לאשלי בכל חור מזכיר את זה שהוא רוצה לפגוש את ברוק, גם אתמול קורי גרייבס וויק ג'וזף(השדרנים) דיברו בתוכנית והציעו את הקרב לאשלי-לסנר, לאשלי-לסנר זה קרב שכן יכול לקרות, אבל אל תפתח יותר מידי ציפיות לזה.
4. סינה אכן אמר שבגלל לוח הזמנים שלו הוא לא יוכל להגיע, הוא מצלם תוכנית טלוויזיה, רוק עמוס ברמה פסיכית, אין סיכוי שיופיע, טייקר כבר הודיע שהוא פרש רשמית, לגבי טריפל H לא ידוע כלום.

התמונה תתבהר יותר בשבועות הקרובים.
תודה רבה על התשובות!

כמו שזה נראה כרגע אם לא יהיה איזה משהו מעניין מדי אנחנו צפויים לקבל רסלמניה סבירה אבל לא משהו וואו יותר מדי על הנייר.
ריינס אדג' זה קרב מצוין וגם אין לי ספק שהשניים יספקו את הסחורה, אבל בשביל להפוך את המניה הזאת למשהו רציני הם צריכים לפחות עוד קרב אחד שיפציץ.

לסנר לאשלי נשמע כמו משהו שיכול להיות מעניין וטוב, מקווה מאוד שזה יקרה כי זה יכול לשדרג את האירוע בטח ובטח אם ידאגו לבנות את הקרב כמו שצריך.
מעבר לזה אורטון נגד הפינד נשמע קצת לעוס ומאוס אבל שוב תלוי איך הקרב יבנה ויראה, הוא יכול להיות מעולה אבל גם יכול להיות מאוס באותה מידה, אין לדעת.

אני חושב שהרסלמניה הזאת צריכה להיות ההזדמנות של האירגון להחזיר את ההייפ והדיבור סביר הwwe לאחר שנה שהייתה חלשה עם כל הקורונה ובלי הקהל.
בגלל זה לדעתי צריכים לנסות להחזיר עוד מתאבק ברמה מעבר ללסנר במטרה להפציץ עם אירוע רציני, קרב של HHH למשל יכול להיות טוב, אולי נגד סטיילס או מישהו בסגנון...
גם ברולינס אפשר להשתמש יפה לקראת האירוע הזה, יש לא מעט כיוונים ומתאבקים טובים שאפשר להשתמש בהם כרגע, הכל שאלה של איך יבנו את האירוע הזה.

אגב שאלה כללית שפחות קשורה - מה עם מייקלס? לדעתך יש מצב שבעתיד הקרוב יפנקו אותנו עם קרב מיוחד שלו (אולי ברסלמניה הבאה) או שזאת משאלה שלא תתגשם?

בנוסף רוצה לציין שלדעתי לא משתמשים נכון ברנדי אורטון, הוא דמות מאוד אהובה ותמיד כייף לראות אותו בזירה, לדעתי בעתיד הקרוב צריך לבנות לו קרב עם סינה כמו שהיה בימים הטובים, אם יצליחו להחזיר את היריבות הזאת ויבנו את הסיפור ביניהם שוב זה יכול להיות חזק מאוד, אגב תמיד רציתי לראות את אורטון מתמודד מול דה רוק...

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - lidoradir - 02-27-2021

רשמי :

[Image: 5.jpg]

לא יכול לחכות לזה, הולך להיות קרב מעולה.

RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 37 - Jon_M0xley - 02-27-2021

(02-27-2021, 03:09 PM)lidoradir כתב:  רשמי :

[Image: 5.jpg]

לא יכול לחכות לזה, הולך להיות קרב מעולה.

סשה מנצחת כולם בוכים