+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: Off topic - כל מה שלא היאבקות (/showthread.php?tid=10)
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - karusi - 04-13-2023
(04-13-2023, 04:33 PM)Mad King כתב: זה היה משחק ראווה וזה היה מתוכנן מראש. לא ראיתי שופט אחד בחיים שעולה עם הטלפון למגרש.
ובנימה זו, אני אמור לפגוש את אלון חזן עוד כשבועיים. אשמח להצעות איך להתקיל אותו.
תשאל אותו האם באיירן מנכן שכרו אותו ואת יוסי בניון לתת ייעוץ מקצועי בתקופה האחרונה
תאכלס הייתי שואל אותו איך להתמודד עם מכבש הלחצים בתקופות הרעות של הקבוצה- מול שחקנים, מול הנהלה ומול התקשורת
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - DarkArts - 04-13-2023
(04-13-2023, 03:16 PM)The Tribal FISH כתב: ויש לי תחושה שהריימיק שהם עושים להארי פוטר יהיה נורא.
עצור הכל, הם פאקינג עושים רימייק להארי פוטר?
למה להרוס סדרת סרטים כל כך טובה?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Mad King - 04-13-2023
(04-13-2023, 04:43 PM)Jon_M0xley כתב: ידוע שזה היה מתכונן, אבל הצהוב סתם מיותר. יכלה לשרוק לקרוא לו ואז סלפי ויופטי דופטי.
מה הסיבה לפגישה עם אלון חזן? זה מהעבודה או משהו שזכית?
תשאל אותו למה כשיוסי בניון היה שחקן נבחרת אז היה לו חדר לבד, ועכשיו כשהוא לא שחקן הוא לא מסכים שזהבי(או כל שחקן אחר) יהיה בחדר לבד.
זה הדבר המתקיל היחיד שעולה לי, אולי למאסטר או אל עליון יהיו יותר דברים טובים.
עבודה. על השיט של החדר נשאל אותו מה *באמת* קרה.
(04-13-2023, 04:48 PM)master of doom כתב: תשאל אותו מה הסיפור שלו עם המילה "אחורנית" ולמה הוא חוזר עליו אחורנית כל פעם
חחחחחחחחח נתת רעיון.
(04-13-2023, 05:16 PM)karusi כתב: תשאל אותו האם באיירן מנכן שכרו אותו ואת יוסי בניון לתת ייעוץ מקצועי בתקופה האחרונה
תאכלס הייתי שואל אותו איך להתמודד עם מכבש הלחצים בתקופות הרעות של הקבוצה- מול שחקנים, מול הנהלה ומול התקשורת
זאת שאלה טובה האמת, אחרי המפגש אעדכן אתכם בתשובות.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Roger - 04-13-2023
שדרן הבית המאוד BIAS של מנצ'סטר סיטי >>>>> אקסקליבר, מייקל קול
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Tribal FISH - 04-13-2023
(04-13-2023, 05:17 PM)DarkArts כתב: עצור הכל, הם פאקינג עושים רימייק להארי פוטר?
למה להרוס סדרת סרטים כל כך טובה?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - DarkArts - 04-13-2023
(04-13-2023, 05:34 PM)The Tribal FISH כתב:
קראתי שJK רולינג הולכת להיות מפיקה ראשית או לפחות לקחת תפקיד מאחורי הקלעים של הסדרה, אז אני מניח שאנחנו הולכים פשוט לקבל גרסה שמתאימה לכל השינויים שהיא ביצעה בטוויטר.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Roger - 04-13-2023
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 04-13-2023
(04-13-2023, 04:19 PM)Jon_M0xley כתב: השיא היה איזה אחת מלמעלה זרקה עליהם פופקרון ואמרה להם שהיא תזיין אותם
לול
בחורה כלבבי. מזלה שהערסים לא הוציאו עליה איזו סכין
אני פשוט מוותר על קולנוע ומעדיף לראות בבית בשקט (למעט מצב שהולכים לפגוש חברים ואז גם ככה אתה בא פחות בשביל הסרט).
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 04-13-2023
דרך אגב, במדינת החרדים, מי שמנסה לקבוע תור להוצאת דרכון מגלה שאין אפילו תור אחד פנוי. בדקתי בשתי לשכות ואין אפילו תור בעוד חצי שנה. פשוט אי אפשר לזמן.
תפסיקו להעביר תקציבים לחרדים ותתחילו להשקיע בדברים יותר חשובים. ממש מעצבן. בטח כשאשיג אצטרך לחכות חצי שנה.
מישהו יודע איך זה עובד עכשיו עם כל עניין התווי פנים וטביעות אצבע? מה הם בדיוק "לוקחים" לצורך ההנפקה?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 04-13-2023
(04-13-2023, 07:42 PM)wwehof כתב: דרך אגב, במדינת החרדים, מי שמנסה לקבוע תור להוצאת דרכון מגלה שאין אפילו תור אחד פנוי. בדקתי בשתי לשכות ואין אפילו תור בעוד חצי שנה. פשוט אי אפשר לזמן.
תפסיקו להעביר תקציבים לחרדים ותתחילו להשקיע בדברים יותר חשובים. ממש מעצבן. בטח כשאשיג אצטרך לחכות חצי שנה.
מישהו יודע איך זה עובד עכשיו עם כל עניין התווי פנים וטביעות אצבע? מה הם בדיוק "לוקחים" לצורך ההנפקה?
זה לא קשור לחרדים, האקרים רוסיים פרצו לאתר ושיבצו את כל התורים. אם אתה רוצה תור יש קבוצות בטלגרם שהם מוכרים שם תור ב300 שח.
היום רציתי לקבוע לאמא שלי תור לחידוש תז וגיליתי את כל הסיפור, פשוט תלך לשם כשאתה פנוי כי תור אתה לא תמצא.