Wrestling-IL
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 (/showthread.php?tid=2941)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - Sexy devil - 04-05-2025

תשימו לב אף אחד בכל העולם לא מדבר בכלל על ניצחון של רולינס במשולש וזה עוד הוכחה למה הוא חייב את היימן לצידו שיעזור לו לנצח

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - DDJ - 04-05-2025

(04-05-2025, 10:35 PM)gilam כתב:  טיפאני הייתה הילית ששארלוט חזרה. היא הייתה אובר עם הקהל אבל לגמרי הילית.
אנטר לא תיכנן לשנות דמות למתאבקת ירוקה לגמרי שסוגרת שנה ברוסטר הראשי
חודש לפני המנייה כאשר הוא לא יודע איך זה יעבוד אם בכלל. במיוחד שטיפאני הילית טבעית
ואנחנו גם רואים שהיא מתקשה להיות פיסית, בטח פיסית טהורה.
טיפאני הוכרחה לעשות טרן בגלל שהקהל לא קיבל את שארלוט כפייסית והיא החליטה במקום
לשנות כיוון על דעת עצמה (גאוני או לא זה כל אחד יחליט) כדי למזער נזקים טיפאני עשתה טרן
אפילו לא רשמי אם אני זוכר כי לא הייתה בנייה לטרן שלה, וקשה לקרוא לפדייה על נייה פייס טרן.

כאשר נייה ג'קס שוברת קייפייב ברשת X ותוקפת את שארלוט ומגינה על טיפאני (ואולי נענשת בלא להופיע
במנייה כי נכון להיום היא פשוט נעלמה לחלוטין) אתה מבין כמה רחוק שארלוט הלכה עם ההתנהגות שלה.
אפילו סטפאני וואקר עשתה ריטוויט לפרומו של טיפאני עם אימוג'י של מחיאות כפיים.
90% מהתגובות שם היו תחינות שתמחק את זה לפני ששארלוט תראה כי יהיה לזה השלכות על הקריירה שלה.

כמו שכבר נאמר כאן. ההיט ששארלוט מקבלת מהקהל זה לא ההיט של סינה "אנחנו רוצים אותך הילית" זה אנחנו
לא סובלים אותך פשוט תלכי מכאן.

שלא תבין לא נכון. עבודת זירה שארלוט כנראה מקום ראשון ברוסטר אולי בתעשיה ואני לא מדבר רק על הנשים.
היא נותנת פרומואים טובים (לא מעולים אבל מחזיקה את עצמה יפה מאוד) גם בסגמנטים היא עושה עבודה טובה מאוד
בסה"כ. ויש לה נוכחות שלא ניתן להתעלם ממנה. אבל יש אגו ויש אגו והאישיות שלה כל כך רעילה שזה בלתי נסבל ומעפיל
על כל דבר אחר.

טיפאני השלימה פייס טרן בתחילת ינואר
שארלוט חזרה בתחילת פברואר

לא מבין את הטענה שלך, האנטר רצה שטיפאני תחזיק באליפות,
ושהיא תתהפך על ניה שרק זלזלה בה והקטינה אותה,
תראה את הסגמנטים ביניהם שבוע-שבועיים לפני הפדייה
אתה מתבלבל בזמנים…

אתם קצת שוכחים שמאחורי טיפאני ושארלוט, יש ארגון גדול מאוד
עם מפיקים, כותבים ומנהלים, ארגון שנמצא סה״כ במצב בריא מאוד
אבל הכי קל לרדת לדירטי שיט ולזרוק טיעונים זולים ורדודים
של כל מיני ביפים וענייני אגו.
כמו שאמרתי - הסובייקטיביות נוזלת כאן לגמרי.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - Sexy devil - 04-05-2025

שארלוט הילית או פייסית זה לא משנה הקהל תמיד ישנא אותה רק בגלל הבוקינג שהיא מקבלת

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - SwitchBlade - 04-06-2025

(04-05-2025, 10:05 PM)DDJ כתב:  אתה מכיר כוכב שלא אגואיסט? אולי בודדים.
הוגאן אגואיסט, שון אגואיסט, טריפל אגואיסט, רוק אגואיסט, סינה אגואיסט, ריינס אגואיסט, שארלוט אגואיסטית.
אתה בדר"כ מדבר באמת לעניין, אבל אז נופל לטיעונים סובייקטיבים לגמרי.

שארלוט חזרה מפציעה של שנה, איך אתה מצפה שהפרומו שלה יתחיל?
מהדקה הראשונה היא תיכנס לדמות ותרד על הקהל?
אתה באמת חושב שהם היו הולכים לחודשיים וחצי שבו טיפאני ושארלוט מכבדות אחת את השנייה?

אנחנו לא ב-2014 שוינס חשב שהקהל יקבל את בטיסטה שהיה נראה כמו חרא,
אמרת בעצמך - לרוב הדבר הפשוט ביותר הוא הדבר הנכון.
שארלוט הייתה מתוכננת לחזור כדמות רעה לפיוד עם טיפאני,
רוקי היה אמור לקחת מקודי את הטייטל שוט כמו שלוקחים סוכרייה מתינוק, ולסחוט היט
כדי לעבור לדמות של הפיינל בוס, דמות שהוא ממשיך איתה עד היום,
למרות שהיה לו דרך יציאה בטח אחרי הפרומו המלוקק בראו הראשון של נטפליקס.

אני לא טוען שיש כאן הפוך על הפוך על הפוך על הפוך וכל מה שקורה זה חלק מתוכנית גאונית שאף אחד לא יצליח להבין.
אני רק טוען שהארגון למד טוב מאוד בשנים האחרונות, בפרט מאז שוינס זז הצידה ונטפליקס נכנסה לתמונה,
הם למדו איך ליצור טראפיק, הם למדו איך ליצור ספקולציות, הם למדו שצריך לפעמים לשבור קיפייב כי זה מה שהקהל
רוצה לדסקס עליו.

ניהלנו כבר את הוויכוח על שארלוט-בקי, תחזור שוב לסאמרסלאם 2018,
תסתכל על סיום הקרב, תסתכל על מה שקרה אחר כך,
הדמות החזקה והאגואיסטית של שארלוט בנתה את בקי.

אסקה נכשלה בקריירה שלה כי הקריירה שלה בארה"ב נועדה להיכשל,
היא אף פעם לא התחברה לקהל. זה שהביאו לה סטריק של 100 ומשהו ניצחונות, לא מפריע לך?
גם אם אסקה הייתה מנצחת את שארלוט, היא לא הייתה מצליחה להחזיק מעמד,
כי היא לא הצליחה להתחבר לקהל האמריקאי, וזה לא קשור לשארלוט.

מסכים שההערה על קייזר לא הייתה במקום,
ואולי זה הדבר היחיד לדעתי שיצא מהתסריט
אבל שאר ההקנטות אחת על השנייה, כולל ההשתנקות
של שארלוט שלא מצליחה לדבר תחת ההיטים כדי
לתת הרגשה שטיפאני יוצאת אובר עליה - לגמרי מתוכנן.

בוא נחשוב ביחד - למה ששארלוט תתן הערה על קייזר?
ההערה הזאת היא L היסטורי עבור שארלוט, מציג אותה בצורה הגרועה ביותר שאפשר לחשוב. 
נניח והכל מתוכנן עד לנקודה הזאת, למה שהיא תגיע בכלל להערה כזאת? מה זה נותן?

אם יש שתי אפשרויות בהן זה יכל לרדת מהתסריט:
- ההערה של טיפאני
- ההערה של שארלוט

אני יוצא מנק' הנחה שמי מהן שירדה מהתסריט (אם בכלל) עשתה את זה לטובתה האישית. 
טיפאני יצאה מלכה עם ההערה שלה, שארלוט יצאה גרוע מאוד. מכאן אני גוזר שטיפאני כנראה יצאה מהתסריט ושארלוט אילתרה תגובה גרועה, יותר מאשר שהן היו 100% על התלם עד ששארלוט החליטה להרוס את התדמית שלה.

אני מבין את בסיס הטענה שלך - אתה אומר שהביזנס מבין טוב יותר את הקהל מאשר שהקהל תופס שהביזנס מבין אותו.
יכול מאוד להיות, וורקד-שוט זה לא חד קרן נדיר ב2025. קרו דברים מעולם, ואם זה וורקד-שוט, אין ספק שזה עשה את העבודה בלהעלות את היריבות הזאת מ0 ל100. 
למרות הכל אני עדיין מקבל את תחושת הבטן שזה לג'יט. 
זה לא מסתדר לי אחרת.

עיקר הסיבה היא ששארלוט נתפסת בעיניי בתור מתאבקת לא מקצועית כשזה מגיע לאגו.
וכאן אתה מדייק לגמרי בנוגע לסובייקט - אני שופט את שארלוט ככה סובייקטיבית לגמרי. אני מתבסס על מקרי עבר בהן היא הייתה לא מקצועית ונתנה לאגו שלה להתנהג במקומה, וכאן אפשר לשתף מספר סצנות ידועות לכל כמו חילוף האליפויות עם בקי, הפרומו עם ניה ג'קס והלאה. 

הטענה השנייה שתומכת בדעתי היא שוורקד-שוט לרוב מצליח להעלות את הערך של שני המשתתפים.
רולינס/רידל היה וורקד-שוט מעולה, גרם ליריבות בניהם להעלות ל200, הוציא את סת' מניאק אמיתי ואת רידל בתור לג'יט (במקום ליצן). 
אם אנחנו מניחים שזה וורקד-שוט, זה וורקד-שוט גרוע למדי מהצד של שארלוט - היא לא השיגה כאן כלום. היא לא צברה אהדה, רק היט (יש לשארלוט היט כמו שיש לסעודים נפט, כמו שיש לאסקימואים קרח וכמו שיש לבריאן קייג' שרירים), היא נתפסת כלא מקצועית (שוב), היא נתפסת בצורה מאוד לא נעימה באספקט הספציפי הזה בו היא הזכירה את קייזר. טיפאני יצאה מלכה. אז אנחנו בוורקד-שוט שהוציא אחת מהן 100% והאחרת 0%. תמוה.

ההנחה שלי היא off script של טיפאני בסוף, אבל גם ירידה מהתסריט של שארלוט לפני, כשהיא מבינה שלקהל יש 0 כוונה לתת לה לדבר. 
וכאן אני אסכים איתך - לדעתי הביזנס באמת לא טיפש, אייץ' ככל הנראה מבין את העניין, מבין שזה טראפיק חיובי והולך לשחק על זה, כמו כל פרומוטר מתוחכם. וכאן יגיעו הלידורים עם האף האדום והשיער הצבעוני ויתחילו ללייצן (מלשון ליצן) ולומר שטויות על כך שWWE תמיד בוחרים סגמנט אחד, על כך שהם ידעו את זה, על כך ששארלוט מלכה והלאה.

אגב, הפיינל בוס לדעתי הוא תוצרת של ההבנה של רוק שהקהל לא ייקח אותו כפייס.
לראייה - הוא תמיד ינסה להפוך לפייס בכל הזדמנות שתהיה לו. 
כמו שארלוט ההילית, רוק ההיל הוא תוצרת מתוחכמת יותר של איש עסקים שמבין את המקום שלו. הוא קוצר את הפירות של "פרפורמר חכם" בגלל שהוא יודע להפוך להיל, זו הדרך שלו להיות היל ופייס ביחד, אבל הוא 100% רצה את המיין איבנט הזה מול ריינס חחח 

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - ItzGil - 04-06-2025

(04-05-2025, 08:50 PM)lidoradir כתב:  - נעומי הילית מעולה. יש כאלה שיגידו שהיא פייסית בגלל שהיא נקנקה את בי פאב תוך 2 דקות ובעצם עשתה לנו טובה והעלימה אותה מהמסך מהר מאוד... אקבל את זה. אני חושב שהפיוד של ג'ייד קארגיל ונעומי סבבה לגמרי. מהזמן שהן מקבלות הן מוציאות את המיטב.

עד הצ'יימבר לא ידענו מאה אחוז מי תקפה את ג'ייד ועכשיו אנחנו מקבלים פיוד בניהן שהוא נחמד פלוס, אחלה שהן מוציאות את המיטב מהזמן שהם מקבלות, אבל מה הן עשו שמצדיק קרב במניה בין שתיהן?

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - gilam - 04-06-2025

(04-06-2025, 12:17 AM)ItzGil כתב:  עד הצ'יימבר לא ידענו מאה אחוז מי תקפה את ג'ייד ועכשיו אנחנו מקבלים פיוד בניהן שהוא נחמד פלוס, אחלה שהן מוציאות את המיטב מהזמן שהם מקבלות, אבל מה הן עשו שמצדיק קרב במניה בין שתיהן?

למה שארלוט מקבלת את הראמבל שעה אחרי שחזרה מפציעה על הגב של נייה ג'קס שנתנה שנה נהדרת מבחינתה
ועכשיו נעלמה לחלוטין? מה עם אלכסה שחזרה ביחד איתה וקיבלה תגובה הרבה יותר חיובית אבל לה כנראה אין תוכניות?

למה דחפו את ריינס לקרב של דרו פאנק ורולינס אחרי שנתנו לנו בנייה של שנה שבה דרו נותן את השנה אולי הטובה
בקריירה רק כדי לסיים אותה עם פריסט על הגב שלו?

למה נייט מקבל כרטיס למנייה בלי פיוד רק מעצם היותו אלוף ארה"ב חגורה שבקושי הופיע בתוכניות השבועיות?.

מה עם פאקינג ליב מורגן שסחבה על הגב את המחלקה הזאת ונתנה עונה מושלמת כמעט רק כדי לקבל פירורים בדמות
אליפות הזוגות במנייה שוב ללא שום סיפור מיוחד?

סולו החזיק ממנייה עד סאמרסלאם את סמאק לבד כמעט רק כדי להיזרק לצד בינתיים.

אני מחכה לדוקו על המנייה הזאת יותר מאשר אני מחכה למנייה עצמה.
עד כמה הנטישה של הרוק גרמה תגובת שרשרת? למה ג'קס לא זכתה בראמבל שהיה ברור שאנחנו מקבלים פיוד של ג'קס
נגד טיפאני שנבנה על אש קטנה לאורך כל כך הרבה זמן?

נ"ב: כמובן למה ביאנקה יצאה מהפיוד של ג'ייד ונעומי שהיא בעצם הלב של הפיוד והריב הזה הוא על תשומת הלב שלה.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - lidoradir - 04-06-2025

(04-06-2025, 12:17 AM)ItzGil כתב:  עד הצ'יימבר לא ידענו מאה אחוז מי תקפה את ג'ייד ועכשיו אנחנו מקבלים פיוד בניהן שהוא נחמד פלוס, אחלה שהן מוציאות את המיטב מהזמן שהם מקבלות, אבל מה הן עשו שמצדיק קרב במניה בין שתיהן?

ג'ייד קארגיל זאת הסיבה, בונים עליה בתור אחת הכוכבות הגדולות ורוצים לתת לה את הרגע שלה ברסלמניה. הן יקבלו 10 דקות גג אני מניח.

לא כל קרב בקארד של רסלמניה מקבל בנייה פסיכית שאתה אומר שזה מצדיק את הספוט.
לוגאן פול ו-AJ סטיילס למשל... היה להם אני חושב 2 סגמנטים ביניהם וקבעו להם קרב ברסלמניה... למה ? כי לוגאן פול. פשוט.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - Casuser - 04-06-2025

(04-05-2025, 07:35 PM)DDJ כתב:  אני לא מסכים איתך שהתכנון היה ששארלוט תחזור כפייסית,
אני טוען שזה עוד מקרה מיני רבים לאחרונה, שהארגון פשוט משחק בנו, במעריצים,
וכמה שאנחנו רוצים לחשוב שאנחנו יותר חכמים מהם, לאחרונה הם עושים מאיתנו צחוק,
ויודעים בדיוק איך הקהל יגיב (רפרנס גם ל-ME של רסלמניה הקודמת)

אין דמויות רעות במחלקת הנשים מלבד ליב מורגן וניה ג'קס, והן איבדו את האליפות לפני החזרה של שארלוט.
ריה ריפלי, איו סקי, ביאנקה בלייר, ג'ייד קארגיל, טיפאני סטראטון, כולן פייסיות.
זו חשיבה מאוד נאיבית לחשוב שהארגון רצה להחזיר את שארלוט כדמות טובה, והקהל לא קיבל אותה והיא שינתה תוך שבוע דמות.
הכל מתוכנן, הארגון ידע שהקהל לא יקבל אותה במצב הנוכחי, הארגון צריך נואשות דמות "רעה", ושארלוט נכנסת בינגו לתמונה,
קבעו שהיא תזכה את הראמבל, קרב שלישי מול ריה ריפלי לא היה בחשבון,
ואי אפשר למשוך חודשיים וחצי פיוד של שתי דמויות טובות, בלי היט ביניהם.

טיפאני עמדה כאן מצוין, אבל כמו שטענתי לגבי העלייה של בקי לינץ' - הרבה מזה, זה בגלל היריבה,
זה בגלל היכולת של שארלוט לסחוט את ההיטים האלה, שנותן ביטחון למי שעומד מולה,
ואני חושב שהכל כאן מתוכנן, גם ההקנטות בסיום, גם העצירה של שארלוט כשהקהל שטף אותה בהיטים (משחק של דומיניק מיסטריו),
והיא מאכילה אתכם בכפית זהב ישר אל תוך הפה.
מאסטרפיס.

שארלוט אולי שולטת בך,נראה שלא משנה מה היא תעשה ובלי קשר למה שקורה אתה מפרגן לה כאילו כל מה שקורה זה פרי מעשיה ודמיונה.
קאט דה בולשיט,היא חזרה אחרי פציעה ארוכה ורצו להריץ אותה כפייסית והקהל לא קיבל את זה.
ראינו את אותו דבר קורה עם קודי ודה רוק,אנחנו יודעים בוודאות שלקהל,במיוחד היום יש השפעה רצינית על הבוקינג ואתה רוצה להגיד לי שהכל זה שארלוט הגאונית שגרמה לקהל לתת לה היטים כל שבוע?תעשה לי טובה.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - master of doom - 04-06-2025

(04-05-2025, 09:22 PM)SwitchBlade כתב:  הקריירה של אסקה אמורה לזנק לשמיים בכל רגע, הכל חלק מהmaster plan של שארלוט.

בכל רגע עכשיו..

(או ששארלוט מתאבקת מחורבנת שהרסה בזדון את הסטריק המוצלח ביותר במחלקת הנשים) 

זה מזעזע לראות את השם שלי כל כך קרוב לשארלוט

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025 - The Visionary - 04-06-2025

(04-05-2025, 10:54 PM)DDJ כתב:  טיפאני השלימה פייס טרן בתחילת ינואר
שארלוט חזרה בתחילת פברואר

לא מבין את הטענה שלך, האנטר רצה שטיפאני תחזיק באליפות,
ושהיא תתהפך על ניה שרק זלזלה בה והקטינה אותה,
תראה את הסגמנטים ביניהם שבוע-שבועיים לפני הפדייה
אתה מתבלבל בזמנים…

אתם קצת שוכחים שמאחורי טיפאני ושארלוט, יש ארגון גדול מאוד
עם מפיקים, כותבים ומנהלים, ארגון שנמצא סה״כ במצב בריא מאוד
אבל הכי קל לרדת לדירטי שיט ולזרוק טיעונים זולים ורדודים
של כל מיני ביפים וענייני אגו.
כמו שאמרתי - הסובייקטיביות נוזלת כאן לגמרי.

אני מסכים לגבי הפייס טרן של טיפאני על ניה, ואני מסכים שיש ארגון גדול מאחורי המתאבקות האלו.
אני לא מסכים עם ההנחה שלך שיורדים פה ל"דירטי שיט". ב-36 שעות שעברו מאז שידור התכנית, יותר מדי דברים קרו. בין אם זה התגובה של לודוויג קייזר, בין אם זה הסרטונים שהועלו לרשת על ידי ה-WWE והוסרו, העריכות הכבדות וכו'. אני חושב שאין פה ספק בכלל ששתי המתאבקות חרגו מהתסריט. יש ביטוי שאומר "לא כל מה שמותר למנהל הקרקס מותר לקופים". שארלוט בסנריו הזה היא מנהל הקרקס, היא המנוסה, היא זו שהרוויחה את הזכות לא להיצמד לתסריט והיא זו שניצלה את זה גם כדי לעשות "טבילת אש" לטיפאני לפני שבועיים. אני לא חושב שטיפאני הייתה צריכה לרדת לפסים האישיים של שארלוט השבוע, אבל הייתי מצפה ששארלוט תדע להתמודד עם זה, והיא לא ממש הצליחה.