Wrestling-IL
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.7.2026 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.7.2026 (/showthread.php?tid=3603)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: לקראת סמאקדאון | 24.7.2026 - פאנק וקודי יופיעו, גונת'ר יופיע, ניה-שארלוט, קיאנה-צ'לסי - lidoradir - 07-25-2026

(07-25-2026, 03:39 AM)Cenation כתב:  אז לפי ההיגיון זה או פריסט או באלור שמנצחים עכשיו נכון?

נקווה שזה הנסיך.

RE: לקראת סמאקדאון | 24.7.2026 - פאנק וקודי יופיעו, גונת'ר יופיע, ניה-שארלוט, קיאנה-צ'לסי - gilam - 07-25-2026

(07-25-2026, 03:39 AM)Cenation כתב:  אז לפי ההיגיון זה או פריסט או באלור שמנצחים עכשיו נכון?

באלור הוא הכי בטוח מבין השמות האלו.

RE: לקראת סמאקדאון | 24.7.2026 - פאנק וקודי יופיעו, גונת'ר יופיע, ניה-שארלוט, קיאנה-צ'לסי - lidoradir - 07-25-2026

באנגר של קרב מרכזי מרובע. פשוט באנגר.
קרב מעולה, פיצוצים בסיום, הפרעות כמו שצריך. חגיגה.

פין באלור כמובן מנצח. באלור-זיין N1C לאליפות ה-WWE בסאמרסלאם.

RE: לקראת סמאקדאון | 24.7.2026 - פאנק וקודי יופיעו, גונת'ר יופיע, ניה-שארלוט, קיאנה-צ'לסי - gilam - 07-25-2026

בום אני לוהט היום בבחירות שלי. חלום לראות אותו עם האליפות הראשית אפילו ריצה קצרה של חודש.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.7.2026 - Cenation - 07-25-2026

קרב מרובע מצוין אחלה של סיום לפרק! פרק לא רע בכלל של סמקדאון בסך הכל
מבסוט מאוד שבאלןר ניצח, רק שיעבור את המחבל בסאמרסלאם

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.7.2026 - Ofek1913 - 07-25-2026

פרק טוב נראה שניה גאקס פדוט תצטרף לקרב חחחחח

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.7.2026 - orgibor - 07-25-2026

שיפור קל מהפרק הקודם, עדיין יש בעיית גישה להרבה מאד נושאים.
סמי זיין מבחינתי עם פרומו הערב, נתן טענות נכונות והביע אותן בתסכול האופייני לו ועליי זה עבד. הגענו לשלב בקארד של קרבות הפילר כדי להזחיק אירוע של 2 לילות אז זה אחד מהם ושלשות נשים הוא השני.
קרב העפלה מרובע בין מתאבק שכבר נקבע לו קרב לסאמרסלאם, אלוף ארה"ב ואלוף הזוגות, אני אשים את כל הז'יטונים על המתאבק הרביעי. אין שמות אחרים שיכלו למצוא לקרב? או אולי רק אולי הוא לא חייב להיות מרובע? בפועל גם הקרב עצמו לא הצליח להמריא כשכל פעם מכר אחר של רויס הגיע לדאוג לגרור אותם למטה.
על ניה - שארלוט כבר ידענו איך יסתיים באשכול לקראת הפרק, חבל שנתנו לו לעבור את המסע המפרך עד לפסילה במקום לגמור את זה שוב בחצי דקה אם זאת הייתה התוכנית מלכתחילה.
ברי נתנה הופעה לא רעה את האמת, מלייני ריד אני כן תופס כמתאבקת.
צ'לסי - קיאנה למען יראו ויראו, קרב העפלה של אחת על אחת שגם מסתיים נקי וגם עם מנצחת נכונה, שוקינג, קשה? לא קשה.
סגמנט הפתיחה היה סבבה לגמרי, אני חם על המאצ'אפ הזה ושניהם יודעים להצית אותו כמו שצריך.
הפרומואים של פאנק וקודי לעומתם נשארו רדודים והם שוב ויתרו על התותחים הכבדים, שניהם מכבדים אחד את השני יותר מדי, עושים ניים-דרופינג כדי לקבל תגובות מהקהל ושוב נאלצים לחזור לקלף של "הבן של דאסטי" כאילו אין 51 קלפים אחרים בחפיסה.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.7.2026 - Yosihait - 07-25-2026

אני מאוד אוהב את הבנייה לקרב השלשות. של הבלודליין, לא של הדיוות, שיהיה ברור.

אגב, אני עמדתי להציע שחסר עוד קרב אחד ולבדוק לאיזה בראנד חסר קרב כדי לדעת על מה להמר: קרב אליפות זוגות או קרב אליפות ארה"ב. ואז אני נכנס ומסתבר שיש טריק-קורבין בסאמרסלאם. במה חטאנו? החזון המסכנים יהיו עם אלפא אקדמי השבוע במקום. ופריסט המסכן תקוע עם טרות' בצמד ש... אני לא יכול להסביר כמה אני שונא. מחלקת הזוגות בקאנטים. מה מסובך, מה?

אגב, מסתבר שמי שתהיה האחרונה בסולם זאת ג'וליה או לאש. לא נייה. עכשיו השאלה אם לאש תעפיל ונייה תכעס, או שנייה תעלה לחברה שלה בטעות.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.7.2026 - Breakker - 07-25-2026

החתימת חוזה היה אחלה של סגמנט. ניק נתן משפט חזק בסיום, גונת'ר הגיב בהתאם עם פאוורבומב גדול.
לא הספוט שבו ציפיתי לראות את גונת'ר בסאמרסלאם, אבל מרגיש לי שהם יוציאו מזה בעיקר את הטוב וגונת'ר יוכל להתקדם הלאה.

אני לא יכול לשמוע את המחבל. פשוט לא יכול לשמוע אותו.
בלי קשר לאדם שהוא, עם קשר לאדם שהוא, הקול הצווחני שלו צורם לי במוח כל פעם מחדש. שימות כבר.

קודי ופאנק עם אחלה של פרומו. קצת מצחיק אותי שכל זה התחיל בגלל שפאנק "בטעות" נתן מכה לקודי עם החגורה, אבל הם עושים אחלה עבודה בינתיים. 

מרגיש שניה הולכת לעשות ברוק לסנר ולהכנס לקרב ה-MITB מבלי להעפיל אליו בכלל.

המאיין אבנט היה אחלה של קרב.
קרב מרובע זה תמיד כיף, הוא דינמי מאוד ותמיד יש אינטראקציות חדשות ומעניינות בין מתאבקים. שמח מאוד על התוצאה והלוואי, באמת הלוואי שבאלור ינצח את המחבל ויקבל איזו ריצה קצרה במאיין אבנט.

RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.7.2026 - lidoradir - 07-25-2026

מה שלא שודר :

אחרי התוכנית בארון קורבין הפתיע את אלוף ארה"ב טריק ויליאמס ותקף אותו. טריק איתגר את קורבין לקרב בסאמרסלאם. קורבין הסכים.

ניה ג'קס מתלוננת בפני אדם פירס על כל שנדפקה פעמיים. אדם פירס מכריז קרב ההעפלה אחרון בין ג'וליה ולאש לג'נד בשבוע הבא.