+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: Off topic - כל מה שלא היאבקות (/showthread.php?tid=10)
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 05-25-2023
(05-25-2023, 12:19 AM)lidoradir כתב: מרגש זה לא מילה אינעל העולם... מרגש מאוד.
-> הקטע הראשון אחרי הכתוביות זה להראות לנו את שומרי הגלקסיה החדשים, הקטע השני זה טיזינג לחזרה של קוויל לחלל. <-
-> אה ימשיכו עם שומרי הגלאקסיה רק איתם? לא יודע כמה זה יעבוד אבל כל עוד רוקט וגרוט שם זה יהיה מצחיק.
למה טיזינג של קוויל לחלל? וואלה לדעתי יעשו עליו סדרה כי סרט לדעתי הוא לא יוכל למכור הרבה. <-
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 05-25-2023
קנדהאר - שעתיים של שעמום, אחד מהסרטים היותר חלשים של ג'רארד באטלר שיצא לי לראות, אל תלכו לזה לקולנוע. תחכו שיצא סטרימינג וגם אז רק אם יהיה לכם איזה שישי משעמם... תשימו את זה. חצי סרט בחשיכה מוחלטת ולא יודעים מה הולך שם בכלל, על הפנים.
מתנחם בזה שחודש יוני הולך להיות אדיר, כמו תמיד אפרסם פוסטר מסודר בהמשך.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 05-25-2023
בוסטון ניצחה את מיאמי בפלורידה וצימקה את הפער ל3-1 בסדרה. משחק מעולה של ג'ייסון טייטום ושל כל בוסטון, הפעם זרם להם ולמיאמי לא היו תשובות במחצית השנייה.
היום בלילה הסדרה חוזרת לגארדן ובוסטון תנסה לצמצם עוד קצת את הפער, משימה קשה בהתחשב בזה שמיאמי ניצחה אותה כבר פעמיים בחוץ. אני רוצה להאמין שיהיה פה קאמבק אגדי, אבל עד משחק מספר 6 אי אפשר לדבר על זה ברצינות. יהיה מעניין.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Breakker - 05-26-2023
אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי,
ליגת אלופות!
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 05-26-2023
ארורות יהיו כל השנים שבהן העפלה לליגת האלופות נחשבת הישג עבור יונייטד.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 05-26-2023
רועי צודק שבשביל מועדון כמו יונייטד צ'מפיונס זה א' ב', אבל בהתחשב במה שהם עברו העונה זאת הצלחה. העונה נפתחה אחרי שבעונה שעברה הם בקושי העפילו לאירופית, פתחו עם הפסד 4-0 לברנטפורד בחוץ ו2-1 לברייטון בבית, וכמובן מעל הכל סאגת כריסטיאנו רונאלדו ריחפה מעל המועדון לאורך כל התקופה הזאת. לא נכנס למי אשם ומי לא, אבל להוציא מעונה כזאת 72 נקודות ומקום בצ'מפיונס זה מעולה. ראשפורד סוף סוף מוצא את הפוטנציאל, ברונו חוזר לעצמו, קאסמירו זה בינגו, וטן האח בלי רונאלדו מנהל את העניינים לא רע. היו פאקים בעונה הזאת כמו ה7-0 ההיסטורי מול ליברפול (לגיטימי להפסיד באנפילד, לא ככה) וההדחה המוזרה מול סביליה באירופית (היה 2-0 דקה 80 באולד טראפורד, ומשם הכל התפרק), אבל לדעתי יונייטד על הגל.
קבוצות כדורגל לא נבנות ביום אחד ולא בעונה אחת. לא ליברפול של קלופ, לא סיטי של פפ, לא ריאל מדריד של זידאן (אני יודע מה אתם חושבים, אבל אותו שלד רץ כבר תקופה. זידאן היה זיקוק הווינריות שהם היו צריכים כדי להתחיל לזלול תארים). אני לא אוהד יונייטד אבל כן יהיה יפה לראות בעונה הבאה איזה רבע גמר האלופות באולד טראפורד, מקווה שטן האח ימשיך את ההתקדמות בעונה הבאה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 05-26-2023
אני עוד לא השתכנעתי עד הסוף מיונייטד הזו. אפשר להסתכל על העונה הזו בתור ״עונה טובה עם נפילות פה ושם״, ובקלות גם בתור ״עונה בינונית עם חודשיים ממש טובים אחרי המונדיאל״. בסך הכל יונייטד לא הציגה כדורגל מדהים בשום שלב, חטפה יותר מדי השפלות (לפני ואחרי רונאלדו), יש לה בהרכב יותר מדי שחקנים בינוניים (אריקסן, מרסיאל, פרד, סאנצ׳ו), ותלות גדולה מדי בראשפורד בחלק הקדמי.
יש בסיס טוב, אבל נדרש חיזוק של 3-4 שחקנים לקישור ולהתקפה אם רוצים להיות איכשהו פקטור בצ׳מפיונס ובמאבק האליפות, ולא לשמוח ממקום 3 וגביע הליגה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Mad King - 05-27-2023
ראיתי את מהיר ועצבני, סרט מעולה, מלא אקשן ובהחלט מתעלה על הכמה אחרונים של הסדרה. כמובן לחכות אחרי הכתוביות הראשונות לעוד סצנה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 05-27-2023
(05-27-2023, 12:42 AM)Mad King כתב: ראיתי את מהיר ועצבני, סרט מעולה, מלא אקשן ובהחלט מתעלה על הכמה אחרונים של הסדרה. כמובן לחכות אחרי הכתוביות הראשונות לעוד סצנה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 05-27-2023
בשעה טובה ראיתי האחים סופר מריו - הסרט, סרט נפלא, אהבתי.