RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Triple T - 05-30-2023
(05-30-2023, 09:13 PM)Jon_M0xley כתב: איפה אתה גר?
אני מנחש שבבני ברק או בגבעתיים גבול בני ברק / תל אביב גבול בני ברק. ההלוויה הייתה שם.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 05-30-2023
(05-30-2023, 09:13 PM)Jon_M0xley כתב: איפה אתה גר?
וואלה אבא שלי היה צריך לנסוע לפגישה בבית חולים לקח להם שעתיים וחצי. למזלי עליי זה לא השפיע, אני גר בדרום אז כל ההפגנות למזלי לא משפיעות עליי וגם לוויות של חרדים לא, כיףף.
גר ליד מרום נווה אם אתה מכיר את רמת גן. בית הקברות ששם אדלשטיין נקבר הוא 4 דקות הליכה מהבית שלי.
ההפגנות לרוב לא בעייתיות לי כי אני בנוהל לא מתקרב לתל אביב במוצש (באופן כללי נדיר שאני יוצא מהבית בזמן הזה, שבת אני נח בבית). היו כמה פעמים שהייתי צריך לעבוד מוצש והמסעדה שאני עובד בה נמצאת ליד ההפגנות, זה היה זוועה. המפגינים חנו בחניון החינמי שיש ליד המסעדה, יצא לי יום אחד לצאת מהבית, לחפש חנייה 40 דקות אחרי נסיעה לעבודה 40 דקות (ובלילה כשהכבישים ריקים לוקח לי 10 דקות להגיע), ואז התקשרתי למנהל ואמרתי לו שאני חותך הביתה כי אני לא אצליח להגיע. חוץ מזה אנשים לא מגיעים למסעדה במוצשים כי אין גישה רוב הזמן לאזורים שקרובים למסעדה, אז אני כבר לא מגיע לעבוד בימים האלה. גם אין כסף וגם זה טרטור של השמחות להגיע, חבל על הזמן.
בכל מקרה, בגלל שזה גלש לנושא שלא קשור למה שהגבתי מלכתחילה... אני אגיב גם לשטויות שנאמרו פה מצידו של קארוסי. אם יש פה איזה נקניק שחושב שהוא יודע מה הדעה הפוליטית שלי או לאיזה מחנה אני שייך ( ) לפי תגובה כזאת או אחרת (טוב, חוץ מהתגובה שם למעלה ), דעתו ממש לא מעניינת אותי בלשון המעטה. אני לא סתם נמנע מויכוחים פוליטיים באינטרנט, מיציתי אותם בפייסבוק בגיל 13.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 05-31-2023
אני ער!!!!!!!!!!!!!!
ראיתי את זההההההההההההה
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 05-31-2023
(05-31-2023, 12:54 AM)RM Punk כתב: אני ער!!!!!!!!!!!!!!
ראיתי את זההההההההההההה
איזה גברים הם יאללה.
(05-31-2023, 12:59 AM)lidoradir כתב: איזה גברים הם יאללה.
תקשיב נשבע לך ברגע ששרקו את העבירה ישר הנמכתי את הטלוויזיה, משום מה עבר לי בראש שיהיה פה גול והשדר הולך לצעוק ולא רציתי שיהיה רעש.
מפה לשם אני צעקתי.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Yovel - 05-31-2023
הצעקה של השדרנית בדרך להיות מימ...
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 05-31-2023
(05-31-2023, 01:03 AM)RM Punk כתב: תקשיב נשבע לך ברגע ששרקו את העבירה ישר הנמכתי את הטלוויזיה, משום מה עבר לי בראש שיהיה פה גול והשדר הולך לצעוק ולא רציתי שיהיה רעש.
מפה לשם אני צעקתי.
שמע מדקה 80 הם העלו רמה ופשוט ישבו עליהם עד השנייה האחרונה, אין מילים. פסיכי.
עכשיו נגד ברזיל ואנדריק של ריאל בשבת כנראה.
(05-31-2023, 01:17 AM)lidoradir כתב: שמע מדקה 80 הם העלו רמה ופשוט ישבו עליהם עד השנייה האחרונה, אין מילים. פסיכי.
עכשיו נגד ברזיל ואנדריק של ריאל בשבת כנראה.
לא נעים לי להגיד - יאללה אנדריק
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - master of doom - 05-31-2023
אנחנו ברבע גמר אליפות עולם בטורניר כדורגל. לא נתפס
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Breakker - 05-31-2023
למה הילדים האלה כאלו גברים?
|