RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 08-30-2023
דל״פ: שי ושניר יותר גרועים מסתיו.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Cofindrop - 08-30-2023
אישה באולם קולנוע בחדרה הכתה נערות כי הרעישו במהלך הסרט. לא שאני מצדיק אלימות אבל חייבים לשים סוף לתופעה הזו. בשנה וחצי האחרונות ללכת לראות סרט בקולנוע בלי פלאשים באמצע הסרט או צרחות של ילדים שחושבים שנמצאים בסלון שלהם הפך לדבר לא אפשרי. אישית אחרי החוויה המזוויעה שהייתה לי במייגן כבר לא הולך לקולנוע לצפות בסרטי אימה, אלא אם ההקרנה מעבר ל23:00 שזה גם עוד גבולי.
חבל שרק אם אנשים יפסיקו ללכת לקולנוע יתחילו לעשות משהו.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Mad King - 08-30-2023
(08-30-2023, 07:08 PM)RM Punk כתב: דל״פ: שי ושניר יותר גרועים מסתיו.
הדאבל טרן של סתיו עם שי ושניר הוא מהלך הבוקינג של העונה. ברגע היא הפכה להיות מועמדת שבאמת לגיטימית ויש בה מעט חמלה והיא לא גוש חרא מהלך. הדל"פ שלך מאוד נכון ותכלס גם פופולרי.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 08-30-2023
(08-30-2023, 07:27 PM)Mad King כתב: הדאבל טרן של סתיו עם שי ושניר הוא מהלך הבוקינג של העונה. ברגע היא הפכה להיות מועמדת שבאמת לגיטימית ויש בה מעט חמלה והיא לא גוש חרא מהלך. הדל"פ שלך מאוד נכון ותכלס גם פופולרי.
הקטע הוא שסתיו בפני עצמה היא עדיין יצורת על. היא נהייתה פייסית רק באופן יחסי, כי כרגע אני בעיקר רוצה ששי ושניר הדוחים האלו יקבלו בראש ויפסידו. בתכל׳ס הציר שסביבו קרה הדאבל טרן הוא ליאל.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Mad King - 08-30-2023
(08-30-2023, 07:48 PM)RM Punk כתב: הקטע הוא שסתיו בפני עצמה היא עדיין יצורת על. היא נהייתה פייסית רק באופן יחסי, כי כרגע אני בעיקר רוצה ששי ושניר הדוחים האלו יקבלו בראש ויפסידו. בתכל׳ס הציר שסביבו קרה הדאבל טרן הוא ליאל.
בעצם סתיו היא רומן ריינס, אי אפשר לנצח אותה וליאל הוא קודי רודס, הדמות היותר אהובה שיש לנו יותר אמפתיה אבל לא תנצח את ריינס.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 08-30-2023
סתיו זאת mjf, היא הילית אבל לפעמים משחקת אותה פייסית.
שי ושניר בלתי נסבלים כמה ערסיות ופרחיות הם מביאים למסך בעעעע.
כל כך רציתי שעדן תדיח גם את שניר כדי ששי תהיה בדאון.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 08-30-2023
החופש הגדול נגמר... החולירות חוזרים לבתי הספר. ספטמבר בקולנוע :
![[Image: 3.jpg]](https://i.ibb.co/B4VPf8X/3.jpg)
![[Image: 6.jpg]](https://i.ibb.co/mN9GLQs/6.jpg)
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 08-30-2023
סרטים בסטרימינג - ספטמבר :
Finestkind - סרט פשע/אימה בכיכובה של ג'נה אורטגה. (פרמאונט+)
No One Will Save You - מותחן פסיכולוגי, פלישת חייזרים וכו'. (הולו, יעלה בדיסני פלוס ישראל)
Spy Kids: Armageddon - אתחול מחדש לזכיינית ספיי קידס בכיכובם של ג'ינה רודריגז וזאקרי לוי. (נטפליקס)
The Wonderful Story of Henry Sugar - אדם עשיר לומד על גורו שיכול לראות מבלי להשתמש בעיניו. הוא יוצא לשלוט במיומנות כדי לרמות בהימורים, בכיכובם של בנדיקט קמברבאץ' דאב פאטל ועוד. (נטפליקס)
Flora and Son - דרמה מוזיקלית בכיכובם של איב יוסון וג'וזף גורדון-לוויט. (אפל TV+)
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - KillSwitch - 08-31-2023
ספטמבר זה תמיד החודש המעאפן.
הפילר שבין הבלוקבאסטרים של הקיץ לבין עונת האוסקרים.
היוצר נראה מסקרן, חוץ מזה מרגיש לי שאין כל כך מה לחפש בקולנוע החודש. אולי המסור יהיה ריקוול מוצלח. זה עבד לצעקה...
בלתי נשכחים 4 זה גם סרט עם מייגן פוקס, שזה תמיד מבשר רעות, וגם הבמאי אחראי על ניד פור ספיד ועל מתקפה חזיתית. שניים מהסרטים הכי גנריים שאיי פעם ראיתי.
רדופים בונציה יכול להיות חביב אם זה יהיה יותר כמו אוריינט אקספרס ופחות מוות על הנילוס.
בסטרימינג יש כמה דברים שמעניינים אותי יותר.
הנרי שוגר זה ווס אנדרסון, אז מן הסתם שאני מאוד מצפה לזה.
יש גם את קאסנדרו שהולך לאמזון, שזה סרט רסלינג אז אני לא יכול שלא לצפות.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - karusi - 08-31-2023
(08-30-2023, 09:08 AM)Triple T כתב: באסה רק שאנשים עישנו בכמויות שם למרות שאסור.
וואו זה הדבר שאני הכי שונא במקומות האלו
|