+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: Off topic - כל מה שלא היאבקות (/showthread.php?tid=10)
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 09-12-2023
(09-12-2023, 10:50 AM)Agent O22 כתב: אני מאוד נהניתי, אפילו לא ידעתי עד כמה אני הולך להינות לפני זה
קליל
אני גם פרסמתי פה הודעה אחרי שראיתי את הסרט וכל כך נהניתי בו, פשוט כיף.
ממליץ לך לצפות בזה :
דני ומייקל פיליפו הם אחים תאומים אוסטרלים, הם הבמאים של הסרט ואחד מהם גם היה הכותב לצד מישהו נוסף.
הם התחילו את הקריירה שלהם ביוטיוב והם מאוד מפורסמים, זה הערוץ שלהם : https://www.youtube.com/@Therackaracka.
הסרט הזה זאת הפעם הראשונה שהם עשו את המעבר מיוטיוב למסך הגדול, הם התארחו בפודקאסט של לוגאן פול ותשמע... אחד הפודקאסטים הכי מצחיקים שראיתי אי פעם. אם אתה רוצה להבין עד כמה הם משוגעים תראה את זה. ועל הדרך הם גם הכריזו פה שהם עובדים על סרט המשך.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - karusi - 09-12-2023
(09-08-2023, 05:19 PM)orgibor כתב: לא 30 הפרש, אולי היו מנצחים ואולי לא כי בסופו של דבר מי שנלחם ומתאמץ מנצח ומי שלא הגיע זה מי שלא היה חשוב לו מספיק להגיע.
לא קורא לסגל של אולסטארס כמו ברונסון, האליברטון ואדוארדס סגל עלוב ועדיין הפסידו לסגל הרבה פחות נוצץ מהם ולשחקני קצה ספסל בנבא ויורוליג כמו שרודר, הובסט ותייס.
באותה מידה סרביה מעפילה לגמר עם כדורסל נפלא ובלי יוקיץ' הכוכב הגדול אז אי אפשר להשתמש בזה כתירוץ, ארה"ב נכשלה בטורניר שהייתה צריכה לקחת ואין דרך אחרת להציג את זה.
ראיתי כתבה מעניינת על הנושא וחשבי לצטט אותך בנושא.
הסגל של ארה"ב היה עלוב ברמה שזה אפילו לא הקבוצה השניה שלהם.
התגובות של אנשים ברשת פשוט הזויות, כולל את התגובה שלך. בשאר הנושאים אתה סבבה, אבל בוא תראה...
השחקנים הטובים לא משחקים בטורניר הזה כדי לא להפצע וגם לא רוצים להוסיף ללוז שלהם.
אם הסגל ששמתי כאן למעלה היה משחק, כל משחק היה נגמר ב40 הפרש, כולל גרמניה סרביה וקנדה.
מה שכן- ליטא, גרמניה וקנדה הרשימו בכך שהם ניצחו את הקבוצה השניה של USA.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - KB24 - 09-12-2023
לשחקנים אמריקאים בטח כאלה שמשחקים ב-NBA קשה מאוד לעשות את המעבר לחוקים של פיב"א ולסגנון המשחק האירופאי, ולא פחות קשה גם למאמנים לעשות את ההתאמות מסגנון המשחק ב-NBA לזה שבאירופה.
הכוכבים הגדולים מסתכלים רק על האולימפיאדה כמשהו ששווה להם להשקיע בו, כי מדליה אולימפית > מדליה בטורניר אחר.
ארה"ב יביאו את הכוכבים הכי גדולים שלהם בקיץ הבא וסביר להניח שהם גם ידרסו את רוב הקבוצות שהם יפגשו.
יכול להיות שמדי פעם הם יפגשו נבחרת שתקשה עליהם כמו ספרד או סרביה אבל הם אמורים לקחת את מדליית הזהב בלי יותר מדי תחרות עם כל הכבוד לשאר הנבחרות שישתתפו בטורניר.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - orgibor - 09-12-2023
(09-12-2023, 03:12 PM)karusi כתב: ראיתי כתבה מעניינת על הנושא וחשבי לצטט אותך בנושא.
הסגל של ארה"ב היה עלוב ברמה שזה אפילו לא הקבוצה השניה שלהם.
התגובות של אנשים ברשת פשוט הזויות, כולל את התגובה שלך. בשאר הנושאים אתה סבבה, אבל בוא תראה...
השחקנים הטובים לא משחקים בטורניר הזה כדי לא להפצע וגם לא רוצים להוסיף ללוז שלהם.
אם הסגל ששמתי כאן למעלה היה משחק, כל משחק היה נגמר ב40 הפרש, כולל גרמניה סרביה וקנדה.
מה שכן- ליטא, גרמניה וקנדה הרשימו בכך שהם ניצחו את הקבוצה השניה של USA.
קח את הרוסטר האמריקאי הכי טוב שיש ושים אותו מול גרמניה הנוכחית במשחק NBA ואתה צודק זה יגמר 40 הפרש כנראה, אבל זה טורניר של פיבא, זה כדורסל אירופאי, חוקים שונים ו-40 דקות למשחק.
כל שחקן אמריקאי בסגל שהגיע למונדובאסקט היה פותח על חשבון כל שחקן אחר בחמישייה הגרמנית ובגלל זה הכישלון כל כך גדול, אל תשווה בין האליברטון לסטף ואדוארדס לדוראנט, תשווה בין האליברטון לשרודר ואדוארדס לואגנר.
אין לי ספק שבאולימפיאדה תראה נבחרת שונה לגמרי עם הרוסטר הבכיר יותר אבל זה לא תירוץ לכישלון בטורניר הזה, שחקנים שבחרו לא להגיע מאי אלו סיבות אשמים לא פחות מהשחקנים שכן הגיעו וויתרו על ההכנה, האימונים והמנוחה לקראת העונה הבאה ואפילו יותר, רק עכשיו פתאום החבר'ה נזכרו להתעורר ולהראות מחויבות לנבחרת.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Bam Bam Bigelow - 09-12-2023
תשמעו, הייתה אתמול הופעה מצויינת.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Bam Bam Bigelow - 09-12-2023
אהרון רוג׳רס שיחק 4 סנאפים , קרע את גיד האכילס וסיים את העונה.
לא יאומן כמה מזל נאכס יש לג׳טס.
מצד שני, ווילסון, קיו בי שלא מצליח בנסיון הראשון להכניס קיסם לפה, הצליח להצעיד אותם לנצחון על הבילס.
רבותי, הליגה הטובה בעולם חזרה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Coquina Clutch - 09-12-2023
לקחו הפסקה של חצי שנה, חזרו שתי רמות מעל מה שהיו לפני. הם בדרך להיות אקט אייקוני
(09-12-2023, 09:35 PM)Jon_M0xley כתב: חייב חלוץ זה כבר לא מצחיק
חייבים לנצח אינעל העולם.
בינתיים גם שוויץ תיקו והמשחק של רומניה נעצר בגלל הקהל שלהם.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Yovel - 09-12-2023
אני אוהד מכבי תל אביב ובאמת שאין לי מושג מה דור פרץ עושה בנבחרת...
לא אכפת לי איך מה ולמה. ניצחנו. זה מה שחשוב.
חודש הבא 2 משחקים קשים מאוד, מארחים את שוויץ ומתארחים בקוסובו.
אם נצליח להפתיע את שוויץ וניקח מהם משהו זה מצוין, נגד קוסובו בחוץ הולך להיות קשוח מאוד... חייבים לנצח שם.