RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Agent O22 - 09-15-2023
אז יצאתי חיובי לקורונה בערב ראש השנה…
חברים אם מישהו היה ליד או עלול לסכן מישהו, לכו תעשו בדיקה תשמרו על הקרובים שלכם שנייה לפני החג. משהו רציני מסתובב שם
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - karusi - 09-15-2023
(09-15-2023, 04:21 PM)Agent O22 כתב: אז יצאתי חיובי לקורונה בערב ראש השנה…
חברים אם מישהו היה ליד או עלול לסכן מישהו, לכו תעשו בדיקה תשמרו על הקרובים שלכם שנייה לפני החג. משהו רציני מסתובב שם
קורונה לא מזיזה בכלל. יום אחד קצת חולשה והעסק נגמר.
לעומת זאת לאכול במסעדות... זה סכנה אמיתית. הרגשתי כאילו התפוצצה לי כליה. וכל מיני וירוסים ויראלים כאלו שהשביתו אותי לכמה ימים.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 09-15-2023
(09-15-2023, 04:21 PM)Agent O22 כתב: אז יצאתי חיובי לקורונה בערב ראש השנה…
תרגיש טוב אח.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 09-15-2023
(09-15-2023, 04:25 PM)karusi כתב: קורונה לא מזיזה בכלל. יום אחד קצת חולשה והעסק נגמר.
לעומת זאת לאכול במסעדות... זה סכנה אמיתית. הרגשתי כאילו התפוצצה לי כליה. וכל מיני וירוסים ויראלים כאלו שהשביתו אותי לכמה ימים.
רק לפני כמה ימים היה בפורום טופיק על מישהו שנפטר כתוצאה מהקורונה, שלא נדבר על כמות המתים בעולם.
רק כדי לסבר את האוזן, 1 מכל 100 שנדבקו נפטר מקורונה. תגיד שזה מוטה בגלל מבוגרים. סבבה, אתה צודק, אבל עדיין לא צריך לזלזל כאילו זו מחלה ללא השפעה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Bam Bam Bigelow - 09-15-2023
תרגיש טוב, ותזכור שיכל להיות גרוע יותר, למשל לאכול את האוכל של מאמא ביגלו.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 09-15-2023
יש פה מישהו שמשתמש בטעינה אל חוטית לפלאפון / למכונת גילוח וכו'?
אם כן, מה היתרון בהטענה הזאת?
תכלס, גם ככה אתה מחבר משהו לחשמל וההטענה הרבה יותר איטית. לא עדיף במצב כזה כבר לחבר את הפלאפון (או מכשיר אחר) לחשמל?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - KillSwitch - 09-15-2023
(09-15-2023, 08:46 PM)wwehof כתב: יש פה מישהו שמשתמש בטעינה אל חוטית לפלאפון / למכונת גילוח וכו'?
אם כן, מה היתרון בהטענה הזאת?
תכלס, גם ככה אתה מחבר משהו לחשמל וההטענה הרבה יותר איטית. לא עדיף במצב כזה כבר לחבר את הפלאפון (או מכשיר אחר) לחשמל?
זה יותר בטיחותי למכשיר.
כבל טעינה דפוק יכול לעשות נזק. גם לאורך זמן. לדפוק את שקע הטעינה, לגרום למכשיר להתחמם יותר מידי, קורוזיה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 09-16-2023
(09-15-2023, 11:50 PM)KillSwitch כתב: זה יותר בטיחותי למכשיר.
כבל טעינה דפוק יכול לעשות נזק. גם לאורך זמן. לדפוק את שקע הטעינה, לגרום למכשיר להתחמם יותר מידי, קורוזיה.
לא נראה לי שזה שווה את הטרייד אוף.
בשביל שאולי יקרה משהו, לחכות כל כך הרבה יותר זמן בהטענה? בפלאפון, אולי יש יתרון שאתה יכול לענות לשיחה בלי לנתק אותו מהכבל (עדיין בעיני לא שווה אל מול זמן הטענה כפול אם לא משולש) אבל מה ההיגיון נגיד במכונות גילוח? זה לא שיבוא לך פתאום באמצע ההטענה להתגלח ואז להחזיר אותה להטענה.
לפני משהו כמו שנה, הציעו לי להוסיף איזה 200 ש"ח בשביל אופציית הטענה אלחוטית. זה העלה לי בזמנו חיוך.
מה שיפה, שיותר ויותר פלאפונים יורדים מרף ההטענה של 40 דקות (רילמי מוכרת שני פלאפונים עם הטענה מאוד מהירה בישראל).
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 09-16-2023
אוננה באמת אחד השוערים הגרועים שיצא לי לראות, בטח ביחס למחיר ששולם עליו. הבנאדם לא יודע לעצור שום כדור שנבעט לשער. לא ברמה של פריימרליג.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 09-16-2023
יצא למישהו לראות את הכתבה על הבחורה ששרה (יותר דקלום מאשר שיר) את ילד מטריה, עטרה אוריה?
הסיפור שלה גרם לי להזיל דמעה. עצוב מאוד.
היא ממש מזכירה במראה את הכוכבת של גמביט המלכה, אניה טיילור ג'וי. גם הקול של שתיהן יחסית יוצא דופן.
|