![]() |
|
האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 (/showthread.php?tid=934) |
RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - Jon_M0xley - 02-21-2022 (02-21-2022, 11:34 AM)Agent O22 כתב: כולם מדברים על זה אבל בתכלס, רוק הגיע, רסלמניה 39 בהוליווד רוק-ריינס המאצ'אפ שכולם חלמו עליו. עם בנייה נכונה אפשר לשים מולו את רולינס\ מקנטייר\ וולטר\ פיט דאן ועם בנייה טובה ויסודית בלי שטויות הם גם יהיו אמינים מולו. RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - master of doom - 02-21-2022 (02-21-2022, 12:39 PM)Jon_M0xley כתב: עם בנייה נכונה אפשר לשים מולו את רולינס\ מקנטייר\ וולטר\ פיט דאן ועם בנייה טובה ויסודית בלי שטויות הם גם יהיו אמינים מולו. בנייה נכונה = לתת ללסנר לנקנק להם את החיים בכל הזדמנות ואז אחרי חצי שנה להיזכר שהקהל אוהב אותם והם טובים אז נשים אותם מול ריינס. כל עוד וולטר ופיט דאן (בעיקר וולטר) יישארו רחוקים מלסנר הם יהיו רלוונטים מול ריינס. ושישנו לוולטר את השם האידיוטי הזה. RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - Bam Bam Bigelow - 02-21-2022 (02-21-2022, 12:39 PM)Jon_M0xley כתב: ועם בנייה טובה ויסודית בלי שטויות
RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - Cenation - 02-21-2022 (02-21-2022, 11:34 AM)Agent O22 כתב: כולם מדברים על זה אבל בתכלס, רוק הגיע, רסלמניה 39 בהוליווד רוק-ריינס המאצ'אפ שכולם חלמו עליו. הדבר היחיד שאני רואה הגיוני זה שיחזירו את פאנק בהמשך והוא זה שיקח ממנו את האליפות (במקרה של סיטואציה כמו שתיארת) RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - master of doom - 02-21-2022 (02-21-2022, 03:00 PM)Cenation כתב: הדבר היחיד שאני רואה הגיוני זה שיחזירו את פאנק בהמשך והוא זה שיקח ממנו את האליפות (במקרה של סיטואציה כמו שתיארת) ומתי אתה מצפה שזה יקרה? ב-2042? RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - lidoradir - 02-21-2022 הקארד שלי לרסלמניה - על פי דברים שהוכרזו, שמועות ודברים שאני חושב שיקרו : ברוק לסנר נגד רומן ריינס - קרב מרכזי. אפשרות להופעה של רוק אחרי הקרב. רונדה ראוזי נגד שארלוט פלייר - קרב מרכזי. ביאנקה בלאייר נגד בקי לינץ'. **אפשרות להוסיף את ריה ריפלי לקרב משולש. רנדי אורטון נגד רידל. אדג' נגד AJ סטיילס - קרב חלומות שארצה לראות קורה. סמי זיין נגד ג'וני נוקסוויל - סוגרים את פינת האיש המפורסם ללילה אחד. המיסטיריוס נגד מיז ולוגאן פול - סוגרים את פינת האיש המפורסם ללילה הנוסף. סטון קולד נגד קווין אואנס. אלפא אקדמי נגד הסטריט פרופטס. האוסוס נגד הניו דיי נגד לוס לות'וריוס נגד וייקינג ריידרס. דמיאן פריסט נגד אוסטין ת'אורי או משולש עם פין באלור. סת' רולינס נגד קודי רודס, במידה והולכים על יריב אחר לקודי רודס אני מוסיף את סת' רולינס לקרב של לסנר וריינס. כרמלה וקווין זלינה נגד זאיה לי ואליה(סתם זרקתי שמות, יש להם חודשיים למצוא טאג, הקרב כנראה יהיה בקיקאוף). באטל רויאל לזכר אנדרה הענק - גברים (נראה אם השנה זה יהיה בסמאקדאון שלפני רסלמניה או בקיקאוף). דרו מקנטייר נגד האפי קורבין - לצערי זאת התוכנית למקנטייר לרסלמניה, ביזיון. חסר לי להכניס פה את שיימוס, סשה בנקס, ביילי, אלכסה בליס, ליב מורגן ודודרופ. הם יכולים להחזיר את הבאטל רויאל נשים אם הם ירצו. אבל יש פה מתאבקות גדולות שצריכות לקבל ספוט יותר גדול מזה. כמובן שהיה יותר עדיף לתת לסמי זיין קרב נגד מישהו כמו שיימוס/ריקושט/סזארו מאשר נוקסוויל, אבל נכון לעכשיו זאת נראית התמונה. RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - בליסטרה - 02-21-2022 הייתי הולך על- לילה 1 רק ברו- רולינס ואוונס, לא מאמין שאוסטין יחזור לזירה ביג אי-זיין ליטה וריפלי מול כרמלה ווגה מקנטייר-קורבין אוסוס נגד נקאמורה ובוגס אלכסה בליס- מורגן סטיילס נגד אדג' ראוזי נגד שארלוט לילה 2 ביילי נגד בנקס אלפא אקדמי- סטריט פרופיטס פריסט -ת'אורי מיסטריו,בד באני נגד מיז ולוגאן פול, דומיניק "יפצע" כמה שבועות לפני. שיימוס נגד רודס, בנייה חזקה של רודס לקראת פיוד מול ריינס. בקי- בלייר ריינס נגד לסנר RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - Cenation - 02-23-2022 (02-21-2022, 05:06 PM)lidoradir כתב: הקארד שלי לרסלמניה - על פי דברים שהוכרזו, שמועות ודברים שאני חושב שיקרו : בגדול נשמע כמו קארד טוב והגיוני אוסטין נגד אוואנס, ריינס נגד לסנר וסטילס נגד אדג זה 3 קרבות גברים עם פוטנציאל אדיר מה שכן, 3 דברים נוספים : 1. לדעתי סינה בוודאות ישתתף בקרב במאניה הזאת, יש לא מעט דיווחים על זה שהוא מעוניין לחזור והוא גם לא השתתף בקודמת… 2. רולינס צריך לקבל יריב יותר רציני, הוא בכושר מטורף וחייב לקבל פה קרב משמעותי 3. חסר לי עוד איזה פארטיימר מעניין (מעבר לסינה), אולי יחזירו מישהו לקרב נגד רולינס RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - The Visionary - 02-23-2022 (02-20-2022, 01:42 PM)Jon_M0xley כתב: אני חושב גם שזאת בפעם האחרונה שהם יהיו בקרב ביחד. התשובה צריכה להיות סת' רולינס. הוא לג'יט לחלוטין להביס את ריינס. יכול בכיף לקחת את התואר מריינס באירוע אחרי רסלמניה, ואז פיוד עם אוואנס. RE: האירוע הבא | WWE WrestleMania 38 - master of doom - 02-23-2022 (02-23-2022, 10:51 AM)ser duncan the tall כתב: התשובה צריכה להיות סת' רולינס. הוא לג'יט לחלוטין להביס את ריינס. יכול בכיף לקחת את התואר מריינס באירוע אחרי רסלמניה, ואז פיוד עם אוואנס. ואז אתה נזכר שלסנר בשנייה פירק אותו בצ'יימבר בלי להתאמץ בכלל וכל האליפות הזאת מרגישה כמו אליפות של ליצנים. |