RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 12-30-2023
(12-30-2023, 07:00 PM)Triple T כתב: רציתי לראות בקולנוע סרט לא יותר מדי ארוך של אקשן עם האחים שלי
מפה לשם החלטנו ללכת על הסרט של ברוס ויליס שיש בקולנוע (שכרגיל מגיע לארץ באיחור גדול אחרי שת"פ עם הקורונה והמלחמה)
בוא נגיד ככה - צריך לתת מכות לבמאים על ההפקה.
סרט משעמם.
בחייאת אל תגיד לי שהלכת לשוטר על הכוונת
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Triple T - 12-30-2023
(12-30-2023, 07:08 PM)lidoradir כתב: בחייאת אל תגיד לי שהלכת לשוטר על הכוונת 
לצערנו כן.
הטריילר היה נראה נחמד. הסרט עצמו משעמם תחת.
שבוע הבא נלך לאקוומן.
אנחנו מחכים לסרט שיצא בפברואר של מאדאם ווב שנראה פגז.
(12-30-2023, 08:38 PM)Triple T כתב: לצערנו כן.
הטריילר היה נראה נחמד. הסרט עצמו משעמם תחת.
שבוע הבא נלך לאקוומן. 
אנחנו מחכים לסרט שיצא בפברואר של מאדאם ווב שנראה פגז.
היית רושם פה אח, הייתי מזהיר אותך לא ללכת הזה, הסרט יצא לפני פאקינג שנתיים וחצי בטורנטים. ברוס ויליס במצב רפואי לא טוב, בגלל מצבו הוא צילם/הקליט המון סרטים כמה שיותר מהר בשביל להרוויח כסף לפני שהוא יותר לא יוכל לעשות זאת. זה היה אחד מהם.
(12-26-2023, 06:31 PM)Triple T כתב: מי שרוצה לראות קומדיה טובה, ממליץ לראות THE GOOD PLACE.
הקשבתי לך והתחלתי את זה בנטפליקס, זאת הסדרה החדשה שלי לפני השינה, פרקים קצרים של 20 דקות, עד עכשיו יופי של סדרה.
תודה
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 12-30-2023
(12-30-2023, 09:02 PM)lidoradir כתב: הקשבתי לך והתחלתי את זה בנטפליקס, זאת הסדרה החדשה שלי לפני השינה, פרקים קצרים של 20 דקות, עד עכשיו יופי של סדרה.
תודה 
אם כבר קריסטן בל, אז ורוניקה מארס ולא המקום הטוב. זה פחות קומדיה למרות שיש שם הומור נשכני שאני מאוד אהבתי.
ראיתי גארן טוריסמו, סרט חמוד. לא להיט אבל גם לא נפילה. השחקן הראשי שם עם מבטא כזה מעצבן. איף. הסרט מתבסס על סיפור אמיתי שבו גראן טוריסמו וניסן מחליטים לקחת את אחד מהגיימרים במשחק של גראן טוריסמו ולהפוך אותו לנהג אמיתי.
נראה לי שהשם הכי מוכר שם זה אורלנדו בלום. לא ראיתי את סרטי שר הטבעות או סרטים אחרים איתו כך שלא היה לי מושג איך הוא נראה. מכל הגברים בעולם קייטי פרי בחרה בו???
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Triple T - 12-30-2023
(12-30-2023, 09:20 PM)wwehof כתב: אם כבר קריסטן בל, אז ורוניקה מארס ולא המקום הטוב. זה פחות קומדיה למרות שיש שם הומור נשכני שאני מאוד אהבתי.
ראיתי גארן טוריסמו, סרט חמוד. לא להיט אבל גם לא נפילה. השחקן הראשי שם עם מבטא כזה מעצבן. איף. הסרט מתבסס על סיפור אמיתי שבו גראן טוריסמו וניסן מחליטים לקחת את אחד מהגיימרים במשחק של גראן טוריסמו ולהפוך אותו לנהג אמיתי.
נראה לי שהשם הכי מוכר שם זה אורלנדו בלום. לא ראיתי את סרטי שר הטבעות או סרטים אחרים איתו כך שלא היה לי מושג איך הוא נראה. מכל הגברים בעולם קייטי פרי בחרה בו???
אז אני מבין שגם לא ראית שודדי הקאריבים.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 12-30-2023
(12-30-2023, 09:02 PM)lidoradir כתב: הקשבתי לך והתחלתי את זה בנטפליקס, זאת הסדרה החדשה שלי לפני השינה, פרקים קצרים של 20 דקות, עד עכשיו יופי של סדרה.
תודה 
פרשת מוואן פיס? התחלנו יחד בערך חחחח אבל בגלל המילואים עצרתי באיזה פרק 250 כזה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 12-31-2023
(12-30-2023, 11:45 PM)Jon_M0xley כתב: פרשת מוואן פיס? התחלנו יחד בערך חחחח אבל בגלל המילואים עצרתי באיזה פרק 250 כזה.
פיייי אשכרה המשכת... מטורף.
לא פרשתי, פשוט שכחתי מזה איזה יום אחד ולא חזרתי לזה, עצרתי בפרק 15-16.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - DarkArts - 12-31-2023
(12-31-2023, 12:11 AM)lidoradir כתב: עצרתי בפרק 15-16.
מהפרקים שעוד דובבו לעברית.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - wwehof - 12-31-2023
(12-30-2023, 11:34 PM)Triple T כתב: אז אני מבין שגם לא ראית שודדי הקאריבים. 
האמת שאני לא זוכר. בוודאות לא ראיתי את הסרטים האחרונים.
בעקבות השאלה שלך, עשיתי חיפוש עליו בגוגל. המראה שלו בגראן טוריסמו שונה לחלוטין מתמונות אחרות שלו שראיתי. הוא עם שיער ארוך ולא אסוף בסרט.
בסך הכל הוא עשה עבודה לא רעה. דיוויד הארבור ששיחק את ג'ק סלוטר, המאמן של יאן (יאן הוא הנהג) ֫֫עם עבודת משחק טובה.
חבל על הבחירה בשחקן הראשי שעם מבטא מאוד כבד הורס קצת.
אני חייב לומר שרק אסיאתיים יקחו רעיון כזה מטורף ויהפכו אותו למציאות (לקחת גיימר ולהפוך אותו לנהג מירוצים אמיתי)
|