RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Tribal FISH - 10-18-2021
(10-18-2021, 11:46 PM)DarkArts כתב: ככה זה גם במירוץ למיליון (אני רואה רק את הגרסה של ארה"ב, יש להם לפחות 30 ומשהו עונות)
שעה פרק, כולל הדחה והכל
לא רק המירוץ למיליון והישרדות כול תוכנית ראילטי בישראל זה ככה הזמר במסכה מאסטר שף ועוד
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Retired Vincent - 10-19-2021
לא מבין איך אנשים רואים ראליטי, הכל מפוברק נכתב מראש והכל בשביל מטרה "נעלה" של לעקוף את המתחרים ברייטינג.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - RoeeHardy - 10-19-2021
(10-19-2021, 05:04 PM)Vincent McMahon כתב: לא מבין איך אנשים רואים ראליטי, הכל מפוברק נכתב מראש והכל בשביל מטרה "נעלה" של לעקוף את המתחרים ברייטינג.
״מפוברק ונכתב מראש״. אנחנו בפורום רסלינג, כן?
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Kamigoye - 10-19-2021
(10-19-2021, 05:08 PM)RoeeHardy כתב: ״מפוברק ונכתב מראש״. אנחנו בפורום רסלינג, כן?
אני חושב שזאת הבדיחה
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Lord Vader - 10-19-2021
מרגיש כאילו רשת נשארים במחשבה שהקהל הרחב מת על טראש. המטרה הנעלה של הישרדות והאח הגדול בארץ זה להוציא כמה שיותר זבל מאנשים טיפשים שמתחרים שם.
כאן 11 מוכיחים שעם סדרות איכותיות אפשר ליצור פאנדומים ישראלים. הקהל הצעיר עוקב ומעריך את התוכניות שלהם, ריאליטי בעתיד הולכת להיות נישה (בתקווה).
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 10-19-2021
(10-19-2021, 05:59 PM)Lord Vader כתב: מרגיש כאילו רשת נשארים במחשבה שהקהל הרחב מת על טראש. המטרה הנעלה של הישרדות והאח הגדול בארץ זה להוציא כמה שיותר זבל מאנשים טיפשים שמתחרים שם.
כאן 11 מוכיחים שעם סדרות איכותיות אפשר ליצור פאנדומים ישראלים. הקהל הצעיר עוקב ומעריך את התוכניות שלהם, ריאליטי בעתיד הולכת להיות נישה (בתקווה).
כאן 11 הם הערוץ הכי טוב בפער.
דרך אגב הסדרה החדשה שלהם 'עלומים' - חזקה מאוד.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Kamigoye - 10-19-2021
סדרה איכותית של כאן 11 מקבלת פחות רייטינג מכל סדרת טראש ריאליטי
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Tribal FISH - 10-19-2021
(10-19-2021, 06:10 PM)Kamigoye כתב: סדרה איכותית של כאן 11 מקבלת פחות רייטינג מכל סדרת טראש ריאליטי
כי אני ועוד הרבה אנשים רואים דרך יוטיוב וגם הרבה אנשים אומרים שזה חיקוי של בני אור ומזבלים את המוח
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - lidoradir - 10-19-2021
(10-19-2021, 06:13 PM)D-WE כתב: כי אני ועוד הרבה אנשים רואים דרך יוטיוב וגם הרבה אנשים אומרים שזה חיקוי של בני אור ומזבלים את המוח
עלומים לוקחת את בני אור לטיול בגינה.
בני אור נתנו 2-3 פרקים טובים וזהו, פרקי סיום חלשים.
כל פרק של עלומים מעניין.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - SwitchBlade - 10-19-2021
הייפ לא נורמלי ל'עלומים' בPPV.
כאן 11 צריכים ללמוד לעשות הייפ מהתוכן שלהם פשוט.
רשת העלו לדעתי את הישרדות עם 30 דק' של פרסומות.
וזה כמובן עוד עונת VIP כי אני ממש חייב לראות את האנשים צמאי תשומת הלב האלו שוב פעם חוזרים לי למסך עם הסנטימנטים המעייפים הרגילים של 'אכלו לי שתו לי' או 'הייתה לי ילדות קשה' או ניצול ציני של איזו נישה של פוליטיקת זהויות מעפנה.
צריך להוציא חוק בישראל שאסור לבן אדם להיות ביותר מ2 תכניות ריאליטי במשך 15 שנים.
עדיף כבר ראו.
סליחה חוזר בי. ראו לא עדיף על שום דבר.
|