RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Kamigoye - 10-19-2021
(10-19-2021, 06:13 PM)D-WE כתב: כי אני ועוד הרבה אנשים רואים דרך יוטיוב וגם הרבה אנשים אומרים שזה חיקוי של בני אור ומזבלים את המוח
כן אני יודע אבל זה הסדרות הכי מצליחות = זה ימשיך להיות ככה
אני מאמין שבעשר שנים הקרובות נראה שיפט של ערוצים כמו 12 ו13 לסדרות עלילתיות, אבל יש סיבה שסדרות גרועות זה הדבר הכי נפוץ.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Lord Vader - 10-19-2021
רייטינג לא רלוונטי ב2021. היחידים שזה רלוונטי להם זה נותני חסות בכבלים.
ביום שיהיה אלגוריתם שלוקח בחשבון סכום כולל של צפייה בלייב, הקלטות, סטרימינג חוקי ופיראטי אז זה יתן פרטים רלוונטיים.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - The Tribal FISH - 10-19-2021
(10-19-2021, 07:12 PM)Kamigoye כתב: כן אני יודע אבל זה הסדרות הכי מצליחות = זה ימשיך להיות ככה
אני מאמין שבעשר שנים הקרובות נראה שיפט של ערוצים כמו 12 ו13 לסדרות עלילתיות, אבל יש סיבה שסדרות גרועות זה הדבר הכי נפוץ.
בשנה שנתיים האחרונות היה ל12 ו13 כמה סדרות מתח כמו בלאקספייס והשוטרים וכו
הטריילר לסרט החדש של באטמן נראה פאקינג מדהים.
מאט ריבס הוא במאי שצריך לדבר עליו יותר. "כוכב הקופים" הוא אחד הפרנצ'ייזים הכי טובים שנוצרו איי פעם והיא לא מקבלת את האהבה שמגיע לה.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 10-19-2021
חוץ מנינג'ה ישראל וגם זה עד ששמלא יטפס את המדורימה לא צריך שום תוכנית טראש טוק כמו הישרדות והאח הגדול.
לגבי תוכניות מוזיקה אין לי בעיה, המירוץ למיליון גם בסדר שישאר. את האח הגדול צריך להעיף לכוסאומו.
(10-19-2021, 07:36 PM)Lord Vader כתב: הטריילר לסרט החדש של באטמן נראה פאקינג מדהים.
מאט ריבס הוא במאי שצריך לדבר עליו יותר. "כוכב הקופים" הוא אחד הפרנצ'ייזים הכי טובים שנוצרו איי פעם והיא לא מקבלת את האהבה שמגיע לה.
גם הטיזר של בלאק אדם נראה טוב
(10-19-2021, 07:54 PM)D-WE כתב: גם הטיזר של בלאק אדם נראה טוב
די מלחיץ אותי הקאסטינג של רוק.
אני לא אראה את הסרט על בלאק אדם, אני אראה את הסרט של הרוק משחק את בלאק אדם. די מבאס.
מצד אחד, הוליווד צריכים לסמוך יותר על שחקנים חצי-אנונימיים, מצד שני אני בטוח שהסרט לא היה נוצר אם רוק לא היה דוחף אותו כל כך.
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Roger - 10-19-2021
(10-19-2021, 05:59 PM)Lord Vader כתב: מרגיש כאילו רשת נשארים במחשבה שהקהל הרחב מת על טראש. המטרה הנעלה של הישרדות והאח הגדול בארץ זה להוציא כמה שיותר זבל מאנשים טיפשים שמתחרים שם.
כאן 11 מוכיחים שעם סדרות איכותיות אפשר ליצור פאנדומים ישראלים. הקהל הצעיר עוקב ומעריך את התוכניות שלהם, ריאליטי בעתיד הולכת להיות נישה (בתקווה).
נכון, זה בדיוק העניין.
רשת מסרבים להתחדש. הם כמו WWE (אני יודע, אוף טופיק, סורי) - נשענים כמה שיותר זמן על דברים שהיו גדולים מאוד בעבר ומשחזרים, מסרבים להתחדש. קשת לוקחים סיכון, כל הזמן מנסים לשדרג את עצמם. הזמר במסכה, נינג'ה, אפילו ה2025 שהתרסק אבל לפחות הם ניסו.
חייב לציין שהסדרה הישראלית הכי טובה שראיתי זה שעת נעילה לפי דעתי מראה למה כאן יותר טובים
RE: Off topic - כל מה שלא היאבקות - Jon_M0xley - 10-19-2021
(10-19-2021, 08:12 PM)D-WE כתב: חייב לציין שהסדרה הישראלית הכי טובה שראיתי זה שעת נעילה לפי דעתי מראה למה כאן יותר טובים
לא לא, הסדרה הישראלית הכי טובה זה עספור #קל.
|