Wrestling-IL
האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 (/showthread.php?tid=1641)

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - karusi - 12-31-2022

(12-31-2022, 02:41 PM)Roger כתב:  דיי. זה לא באמת ויכוח. לנסות אפילו לטעון שלדניאלסון או פאנק היה יותר השפעה על הביזנס מדה רוק זה אבסורדיות התרלטית שהופכת את הדיון למאוד מטופש. דה רוק ב2012 שחזר היה הרבה יותר דראו ממה שדניאלסון ופאנק היו כל חייהם ביחד. דה רוק בשנות ה90 וה2000 (אפילו אם זה היה ב5 ואפילו ב3 שנים הראשונות) היה אחד מהחלוצים של אלה שהביאו את ההיאבקות המקצועית לגבהים שדניאלסון ופאנק יכולים לחלום על לחלום עליהם. אי אפשר לעשות מנטל ג'ימנסטיקס גם לזה. ה200 אלף צופים גג שפאנק ודניאלסון הביאו לAEW לא מדגדג את כמה מעריצים חדשים דה רוק הביא. פאנק ודניאלסון הביאו שניהם ביחד מעריצים שרואים און אנד אוף או לא ראו שנים, שזה כבר מעריצים קיימים.

אני שונא שמנסים לקחת דעת נישה אישית שלא מחוברת למיצאות בשיט סטייל "תגיד את האמת" ולהפוך אותה לעובדה. זה בול מה שמלצר הטיפש הגמור עושה. להימנע מזה בבקשה.
דה רוק הגיע בתקופה שהרסלינג היה חם עם הכוכבים הגדולים.
בריאן ופאנק לקחו עסק יחסית פושר והחזירו לו את האש. זה שני דברים שונים

האש דעכה בגלל אנשים כמו רוק. אותו פרומו שחוזר על עצמו שוב ושוב, מאוד משעמם.
שים לב שבכל הפעמים שהרוק חזק לפרומואים בזירה - הקהל השלים לו את רוב הפרומו.
סיים אולד שיט חוזר על עצמו מהר מידי, במיוחד כשאין לך אנשים על סטרואידים לידך ולא חופש במיקרופון. דה רוק לא היה מחזיר את האנשים כמו בריאן ופאנק
ולא- להיות פארט טיימר ולעשות גייט בשני איוונטים זה לא דרואו. מי שמוכר האוס שואוס, ממלא קהל בsmackdown וגם raw בצורה כזאת שלא צריך להעביר את כל הקהל מאחורי המצלמה אל מול המצלמה.

אם אני ירצה לראות אושיית רסלינג מדברת על עצמה בגוף שלישי- אני מעדיף את באם באם, לפחות הוא מקורי ולא חוזר על עצמו.

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - Roger - 12-31-2022

(12-31-2022, 05:46 PM)karusi כתב:  דה רוק הגיע בתקופה שהרסלינג היה חם עם הכוכבים הגדולים.

סיים אולד שיט חוזר על עצמו מהר מידי, במיוחד כשאין לך אנשים על סטרואידים לידך ולא חופש במיקרופון. דה רוק לא היה מחזיר את האנשים כמו בריאן ופאנק
ולא- להיות פארט טיימר ולעשות גייט בשני איוונטים זה לא דרואו. מי שמוכר האוס שואוס, ממלא קהל בsmackdown וגם raw בצורה כזאת שלא צריך להעביר את כל הקהל מאחורי המצלמה אל מול המצלמה.

אם אני ירצה לראות אושיית רסלינג מדברת על עצמה בגוף שלישי- אני מעדיף את באם באם, לפחות הוא מקורי ולא חוזר על עצמו.

זה חורק מסולם מלצר מרוב שזה מארקי. פאק.

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - lidoradir - 12-31-2022

(12-31-2022, 12:35 PM)Roger כתב:  להגיד "דניאלסון הוא הגואט" כי הוא יותר מבדר רק אותך ספציפית מדה רוק, זה עוד דעה שאתה לבד בעולם איתה. מצטער אח.

רוג'ר עובדות עושה זאת שוב.

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - frankie say relax - 12-31-2022

(12-29-2022, 09:09 PM)KB24 כתב:  האמת שאני לא מומחה לויזה, אני בעצמי חיכיתי קרוב לשנה להוצאת ויזה לארה"ב.
אני כן יודע שמאז הקורונה הם החמירו מאוד את הנהלים של הוצאת ויזה וצמצמו מאוד את כח האדם שלהם בכל שגרירות.
פיורי גם צריך להוציא אשרת עבודה ולא אשרת תייר שלפעמים התהליך הזה הרבה יותר ארוך.
אם אני לא טועה בהקשר של פאק זאת הייתה אחת הסיבות שהוא לא היה האלוף הראשון של AEW, זה וחילוקי דעות עם DG שהוא היה האלוף הראשי שלהם באותה תקופה לגבי הבוקינג שלו (יכול להיות שאני טועה)

אני מניח שאם יהיה ל-WWE חשוב שהוא יופיע ברסלמניה הם ינסו לפעול ולזרז תהליכים.

בתור אחד שעכשיו מתחיל לעבוד על להוציא ויזה לארהב אני חייב לשאול למה לקח לך כל כך הרבה זמן להוציא? סורבת בהתחלה?

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - SwitchBlade - 12-31-2022

(12-31-2022, 12:35 PM)Roger כתב:  רשמת הרבה דברים אבסורדיים השנה שויתרתי מראש כששמעתי אותם: רומן ריינס לא טוב במיקרופון, פאט מקאפי הוא סטוג', קוקמנגה וCM פאנק בעצם שיחקו משחק פוליטי והמטרה שלהם זה היה להעיף אחד את השני מהחברה (נטו נובע ממארקיות יתר שלך ליאנג באקס כי אני מסרב להאמין שמישהו יכול להגיד כזה דבר ואשכרה להאמין בו), דברים שרק אתה מאמין בהם וחושב שצודק משום מה. אבל אחי, בקרב אוהדי הארדקור של רסלינג ומעריצי אינטרנט וחסידי מלצר אתה יכול לגלות שיאים חדשים של הטמטום האנושי. אני אגיד את זה שוב וכמה שצריך כי זה נכון וזה מטריג:

זה שאדם מסוים נכנס לאינטרנט לקרוא תגובות ורכילות מאחורי הקלעים, לא משנה כמה זמן הוא רואה ולא משנה איזה ארגון נשים יפני הוא אוהב או כמה המארקיות שלו עמוקה, ממש אבל ממש לא אומר שהוא מבין שיט מהחיים שלו, הרבה פעמים זה הפוך. הרבה פעמים אין להם מושג במושגי יסוד של היאבקות. הם לא יודעים מה זה למכור או מה זה לעבוד וזורקים את המילים האלה כמו מים כאילו הם יודעים על מה הם מדברים.

לדיון עצמו: מבחינת אימפקט על הביזנס, לדה רוק יש יותר אימפקט על הביזנס מכל אחד אחר כמעט, וזה בלי קשר לקריירה הוליווד. דה רוק היה חלק עיקרי בלהפוך את הביזנס לכי ענק שהוא היה אבר בזמן שברגע שנתת את האליפות לדניאלסון הרייטינג של התוכנית ירד. שוב, בשבילך, 80% (לא סתם) ההערצה לרסלינג זה הזירה ומה עושים בזירה וכמו שאמרת לי "הסיפור" שמסופר בזירה, אבל גם אז, להגיד "דניאלסון הוא הגואט" כי הוא יותר מבדר רק אותך ספציפית מדה רוק, זה עוד דעה שאתה לבד בעולם איתה. מצטער אח.

אני לא רוצה להפריע לך, אתה בונה איש קש.
אבל בגלל שהוא נראה קצת כמוני, אני חייב לתקן כמה דברים ולדייק אותך.

"ריינס לא טוב על המיק'" : מעולם לא אמרתי דבר כזה מפורשות. ריינס הוא בסדר על המיק', אבל הגבול שלו תמיד יהיה 8 מתוך 10. תחפש אותי, יש לי תגובה שלמה על כך שריינס על המיק' הוא מקסימום 8 מתוך 10. הוא לא טוב כמו רולינס, לא טוב כמו סינה, לא טוב כמו מוקסלי ולא טוב כמו MJF. הוא פרומואיסט ממוצע בלבד, מה שבא בסתירה מוחלטת עם המיקום שלו בקארד.

"פאט מקאפי הוא סטוג'": פאט מקאפי הוא באמת סטוג'. 

"קוקמנגה ופאנק שיחקו משחק פוליטי": צדקתי בזה ב200%. לטעון שפאנק הוא לא פוליטיקאי זה יהיה מאוד מעניין. פאנק הוא אכבר פוליטיקאי. הוא לא טוב בזה, אבל את המשחק הפוליטי הוא ניסה לשחק מאז ומעולם. לצייר כל צד בתור הטוב וכל צד בתור הרע זו פשטנות יתר ואני מסרב לזה. 

אני לא מארק יתר של הבאקס, אני אשכרה זה שמוביל פה את הנרטיב לפיו הבאקס סירבו להפיל לFTR. תפסיק עם האלצהיימר הסלקטיבי הזה, אתה זוכר ויודע מעולה את הדעות שלי, על כל הניואנסים שלהן. 

אוהדי הארדקור בממוצע מבינים יותר ורואים יותר רסלינג מאוהדים קז'ואליים.
אוהדים קז'ואליים לרוב יראו רסלינג לצד כדורגל, יהמרו בווינר, יגיבו יותר באשכולות המונדיאל ורק תגובות מעטות באשכולות רסלינג. מן הסתם מי שרואה יותר רסלינג מבין יותר ברסלינג.
כמובן שעם זה מגיע bias, אבל בריאן דניאלסון הוא הנבחר רק שלי? אני די בטוח שהוא שחקן חזק בדיון הזה לכל הדעות. הוא זכה פה במתאבק העשור אם אני לא טועה. אם זה יגרור אד-הומינם קולקטיבי על הפורום אז תחסוך ממני ובוא נשתגר לחלק הזה בדיון בו אתה מסכים איתי ואני מנצח כמו תמיד. 

הקריירה של דה רוק בתור מתאבק נתפסת היום בצורה אחרת רטרואקטיבית נטו בגלל שהוא הפך להיות השחקן הכי פופולרי בעולם בסרטי מיינסטרים. אני משער לעצמי שרסלינג לא נהפך לפופולרי אך ורק על כתפיו של הרוק, אלא בעיקר מהתאמה תרבותית בין התקופה באותן השנים לבין מה שלרסלינג היה להציע. בשבילי הגואט זה הבן אדם שמייצג רסלינג בצורה הטהורה ביותר, וזה בריאן דניאלסון. אבל כמובן, אני נתון לחסדי הbiases שלי ואתה מעל זה. מר "פאנק צודק וסורי אם זה מטריג אתכם". 

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - Shalev_the rock - 12-31-2022

(12-31-2022, 05:46 PM)karusi כתב:  דה רוק הגיע בתקופה שהרסלינג היה חם עם הכוכבים הגדולים.

אני מהפלאפון אז בקצרה שלוש עובדות:

1.רוק עשה את הדביוט שלו ב96, שנה שחורה לWWE. הוא פרץ שנה אחר כך, שנה שבה הם בכלל לא היו מקום ראשון בארצות הברית. הוא הסיבה (חלק מהסיבות) לבום של הרסלינג בסוף שנות ה-90, לא התוצאה.

2.סמאקדאון היא תוכנית כיום (ואולי הA SHOW) ולא בפח זבל של ההיסטוריה כמו תאנדר בגלל דה רוק. הוא ליטרלי עשה את התוכנית הזאת מה שהיא היום. כוכב שזרקו עליו בשיא הפופולריות שלו לסחוב תוכנית חדשה. כל המיתוג של התוכנית הצליח בגללו.

3.דה רוק היה במיין איוונט של 2 מ-5 האירועים הכי רווחים בהיסטוריה. אולי יותר, אני מכיר 2 בוודאות פשוט ולא מול המחשב לבדוק את זה. הוא לא דראו, הוא האמא של הדראו.
השנה שבה הוא היה הטופ פייס היא השנה עם הרייטינג טלוויזיה הכי גבוה של ה-WWE, בלי אוסטין, בלי טייקר חצי שנה, דה רוק.

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - Shalev_the rock - 12-31-2022

(12-30-2022, 11:26 PM)SwitchBlade כתב:  1. אני כמובן זוקף לרעתו של רוק גם את 2012-2014, את הזכייה הלא מוצדקת שלו באליפות הWWE ושני מיין איבנטים ברסלמניה (או מיין איבנט אחד?) שפשוט לא הגיעו לו. רוק יכול להשתמש בסטארפאוור שלו כדי להעצים את הרסלינג ולא כדי לפגוע בו. 

2. אני הראשון שירצה לראות את רוק סוף סוף, נטו מהעובדה שאני פשוט רוצה שזה ייגמר כבר. 
השאלה שנשאלת היא מה יקרה ביום שאחרי?
יישות בלתי מובסת מנצחת יישות בלתי מובסת אחרת. ומי ינצח את הרוק? ברון ברייקר? המיז? נו באמת. האליפות הזאת איבדה קשר למציאות, לשים אותה על פארט טיימר אפילו גרוע יותר, עם אילוצים אפילו גרועים יותר, לא יפתור לנו את הבעיה. דה רוק לא הצליח לשים את ריינס אובר בראמבל 15', הוא גם לא יצליח להציל את הריין שלו בשום פרספקטיבה. יש מתאבקים ויש אנשי בידור. הבעיה באנשי הבידור היא שהם לא מסוגלים לקחת הפסד מבחינת PR. אני בספק ענק שדה רוק ישים את הכתפיים שלו למישהו שהוא לא ריינס - ולהיפך. 

אש קטנה? כל הבוקינג של ריינס נגזר מראש שנתיים אחורה מנקודת הזמן של רסלמניה הוליווד. זה שזה לא משהו שריינס מזכיר אותו בכל פרומו, מסיבות ברורות, ממש לא אומר שרוק וההופעה המסכנה שלו זה לא מה שהכתיב את כל הריין הזה. בלי רוק, היינו ככל הנראה מחפשים פייאוף אחר שהיה מגיע הרבה קודם, לפני שריינס היה מספיק להרוס 100% מהמיין איבנטרים בWWE. 

3. דניאלסון הוא הגואט. אוהדי ההארדקור מן הסתם יודעים על מה הם מדברים, אחרת הם לא היו נקראים 'הארדקור'.
זו לא דעה מנותקת מהמציאות. אני לא בא ואומר לך שטומוהירו ישיי הוא הGOAT, וגם לא קני אומגה. אנחנו מדברים על מישהו שסגר רסלמניה & היה אלוף העולם מספר פעמים & כנראה החיסרון היחיד שלו הוא שהוא לא הלך להוליווד ונהיה כוכב מיינסטרים. 
בסעיף מספר 3 תיארת קורט אנגל משונמך, אני מקווה שאתה מבין את זה. אי אפשר להיות חצי שנה במיין איוונט ולא להוביל אף ארגון גדול ולהיחשב כהכי טוב בכל הזמנים.

על קורט אנגל לא ראיתי אף אחד שאומר שהוא הגואט. לצערי אגב. והוא לא רק "בדרן" יותר טוב מבריאן, הוא באותה רמה (לפחות) איתו בזירה, לפחות על פי מוניטין וקרבות. הוא היה מיין איוונטר יותר זמן ממנו, סגר רסלמניה, זכה ביותר תארים וגם הלך לארגון השני הכי גדול והיה הפנים שלו רוב הזמן. פלוס לא תפקד בתור ג'ובר מדומה בסטייבל משונה. אתה חושב שהוא הגואט?

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - dgeneration X - 12-31-2022

(12-31-2022, 06:41 PM)Shalev_the rock כתב:  אני מהפלאפון אז בקצרה שלוש עובדות:

1.רוק עשה את הדביוט שלו ב96, שנה שחורה לWWE. הוא פרץ שנה אחר כך, שנה שבה הם בכלל לא היו מקום ראשון בארצות הברית. הוא הסיבה (חלק מהסיבות) לבום של הרסלינג בסוף שנות ה-90, לא התוצאה.

2.סמאקדאון היא תוכנית כיום (ואולי הA SHOW) ולא בפח זבל של ההיסטוריה כמו תאנדר בגלל דה רוק. הוא ליטרלי עשה את התוכנית הזאת מה שהיא היום. כוכב שזרקו עליו בשיא הפופולריות שלו לסחוב תוכנית חדשה. כל המיתוג של התוכנית הצליח בגללו.

3.דה רוק היה במיין איוונט של 2 מ-5 האירועים הכי רווחים בהיסטוריה. אולי יותר, אני מכיר 2 בוודאות פשוט ולא מול המחשב לבדוק את זה. הוא לא דראו, הוא האמא של הדראו.
השנה שבה הוא היה הטופ פייס היא השנה עם הרייטינג טלוויזיה הכי גבוה של ה-WWE, בלי אוסטין, בלי טייקר חצי שנה, דה רוק.

שאלה
אתה חושב שדה רוק יותר גדול מסטון קולד?

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - karusi - 01-01-2023

(12-31-2022, 06:41 PM)Shalev_the rock כתב:  אני מהפלאפון אז בקצרה שלוש עובדות:

1: דיברתי על זה שדה רוק לא יצר משהו בעצמו אלה היה חלק ממכונה שעבדה טוב מאוד. הנסיון שלך להציג את WWF בשנות התשעים כחברה נופלת מאוד מוזר לי כי כולם היו מדברים על היאבקות אז. וגם היו לWWE כל כך הרבה כוכבים גדולים בתקופה הזאת. הבדל שמים וארץ בין הרוסטר של WWF/WWE והמצב של הרסלינג בעולם לבין רוסטר יחסית תפל שלאורך זמן אנשים לא מגיעים ליציעים והמצב של הרסלינג ב2010.

2. היה לו רוסטר סבבה לגמרי, אל תשכח שהיה בראנד ספליט יעודי ב2002 והוא עזב ב2003 מול גולברג בבקלאש. אז "החזיק את התוכנית על הגב".... לא יודע.... לסנר HHH בנואה אדג' הוגאן ועוד... לשים את כל סמאקדאון עליו? ממש לא

3. אני מדבר על להחזיר קהל לתוכניות רגילות והאוס שואוס ואתה מדבר לי על פארט טיימר שעושה גייט. איפה אני ואיפה אתה

RE: האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023 - Cenation - 01-01-2023

מישהו יכול לסכם את התרחישים ההגיוניים לראמבל הקרוב? או לפחות את העדכונים הבולטים והמעניינים ביותר עד עכשיו?

בנוסף מתי כבר אמור להתחיל גל ההכרזות וההייפ הרציני לאירוע?
עוד שבוע-שבוע וחצי?