![]() |
|
The Four - פורסם פרק 2! - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: The Four - פורסם פרק 2! (/showthread.php?tid=103) עמודים:
1
2
|
The Four - פורסם פרק 2! - Coquina Clutch - 02-13-2021 רקע: וינס מקמהן הלך לעולמו. הזקן המשוגע הותיר את החברה בידי בתו, סטפני מקמהן ובעלה, פול לבק. מערכת היחסים של השניים התערערה בעקבות חילופי הכוחות הללו. לבק רצה להשאיר את עולם הרסלינג כפי שהוא - WWE בראש אך בעלת תחרות שתמשיך להניע אותם קדימה ותגרום לכל הצדדים לעבוד קשה יותר. סטפני חשבה אחרת. היא ראתה שהעולם מנסה להשתנות עליה. ה"דלת האסורה" נפתחה והארגונים הקטנים מחלחלים מלמטה כדי להגיע ולהרוס את מפעל החיים של אביה ואביו של אביה. היא לא הסכימה שזה יקרה. כיום, עולם הרסלינג שייך למונופול אחד בלבד, הWWE. אחד אחרי השני, הWWE קנו כל חברה ותת-חברה שמתעסקת ברסלינג בעולם. בעזרת המעורבות בסנאט של לינדה מקמהן, הם הצליחו להעביר חוקים האוסרים על הקמת ארגוני רסלינג חדשים והפיכת הWWE למונופול הבלעדי על פרו רסלינג בארצות הברית. בנוסף לחוקים אלו, הצליחו לחוקק חוקים אשר קובעים שמתאבקים המגיעים מחוץ לארה"ב לא יכולים להתאבק על אדמת ארצות הברית אלא אם כן הם חותמים על חוזה כזה או אחר תחת הWWE בלבד. חלק מהמתאבקים עזבו ליפן או בריטניה, חלק מהמתאבקים עזבו את הביזנס לחלוטין לאחר שראו לאיזה כיוון הוא הולך, חלק אחר נשאר בארצות הברית והסכים להתקפל למערכת של הWWE וחלק קטן התפרק לקבוצות מחתרתיות אשר מתאבק בצורה לא חוקית בתקווה יום אחד להפיל את התאגיד ולהחזיר את הפרו רסלינג לגדולתו. סטפני החליטה שבגלל שהם הארגון הרסלינג הגדול באמריקה, הגיע הזמן לשווק את המתאבקים שלהם בצורה חדשה ורעננה... *מסיבת עיתונאים, כשבועיים לאחר העברת החוקים החדשים בסנאט* אנחנו רואים קהל של עיתונאים ומעריצי רסלינג יושב באולם, הם מקשיבים לדבריה של המנכ"לית והבעלים החדשה של הWWE, סטפני מקמהן אשר עומדת על במה עם פודיום שאליו מחובר מיקרופון וכוס מים מונחת עליו, ניתן לראות את פול לבק, ידוע בשם הזירה שלו, טריפל אייץ', עומד מרוחק ממנה בקצה הבמה, מבט קריר ומעט עצוב על פניו. סטפני מקמהן:"זהו עידן חדש! עולם הרסלינג משתנה כל הזמן ולכן גם אנחנו היינו צריכים להשתנות. תשכחו מכל מה שידעתם עד עכשיו. עכשיו הגיע עידן האלילים. עידן הכוכבים. עידן הרוקסטארס. מהיום, יש באופן קבוע רק 4 מתאבקים אשר חתומים לחוזה קבוע בחברה הזאת. *הקהל בשוק, העיתונאים ממלמלים בין עצמם, מעריצי הרסלינג מתחילים להיכנס לפאניקה* רבותיי.. אני מבינה את התדהמה אך הרשו לי להמשיך להסביר.. *הרעש מתחיל להירגע* ארבעת המתאבקים האלה נקראים מהיום The Four. והמתאבקים האלה הם אלוף העולם, אלופי הזוגות ואלוף ארצות הברית..." אחת העיתונאיות קוטעת את סטפני. העיתונאית:" גברת לבק, אם יורשה לי.." סטפני קוטעת את העיתונאית, מבט אינטנסיבי על פניה. סטפני מקמהן:"גברת מקמהן-לבק." סטפני מסתכלת בזווית העין אל פול לבק אשר מרכין ראשו כלפי מטה כשהוא נושף החוצה. העיתונאית:"אני מתנצלת, גברת מקמהן-לבק, אני חייבת לשאול, מה זה אומר עבור ה100+ מתאבקים החתומים אצלכם לחוזה ברוסטר, האם הם מובטלים?" סטפני מקמהן:"שאלה מעולה. *סטפני מחייכת חיוך מזויף בבירור* כמו שאמרתי, כרגע יהיו רק 4 מתאבקים החתומים לחוזה אצלי. הלא הם The Four. למרות זאת, פול לבק ימשיך להריץ את רוסטר הפיתוח הקטן שלו, NXT, בצורה חצי-עצמאית. NXT יפעלו כגוף אוטונומי הכפוף לWWE אך החוזים שלהם יגיעו מהכיס האישי של פול לבק. *סטפני רואה שאנשים ממלמלים מולה, הם מדברים ביניהם* רבותיי! *הקהל משתתק בפחד, סטפני קולטת את זה ושוב זורקת חיוך מזויף לחלוטין* אין לכם מה לדאוג, אני עומדת להסביר את הפורמט בעוד רגע אחד בדיוק." סטפני לוקחת לגימה מהמים שלה, הקהל יושב על קוצים והיא לוקחת את זמנה המתוק. סטפני מקמהן:"כמו שאמרתי, הפורמט בנוי באופן הבא. פעם בשבוע אנחנו נקבל קרב על אחת מהאליפויות שהן אינן אליפות העולם, אליפות העולם תוגן אך ורק פעם בPPV החודשי שם כל האליפויות יהיו על כף המאזניים. האנשים אשר יאתגרו את חברי הFour לקרב האליפות יבחרו על ידי *סטפני לוקחת נשימה קצרה* פול לבק *הקהל מריע לחדשות אלו*. הוא יבחר את המתמודדים המתאימים ביותר לדעתו מתוך NXT הקטנה והחמודה שלו... חשוב לציין שלקחת חלק בFour זה לא רק סמל הסטטוס שזה היה בעבר כאלוף בWWE. אנחנו חתמנו על חוזים עם דיסני, HBO, אמאזון, NBC, ג'ימי פאלון, קימל, קונאן, ESPN, וכל מי שאתם עוד רוצים.. The Four הם הדור הבא של הסלבריטיז. הם לא רק כוכבי קולנוע. הם לא רק רוקסטארס. הם הכל מהכל אבל בראש ובראשונה עם מתאבקים מקצועיים. ועכשיו, Without further ado, הרשו לי להציג את The Four!!!" הקהל עדיין מבולבל אך מתחיל להריע מעט. לפתע, יוצאים שניים מחברי הניו דיי, ביג אי וקופי קינגסטון, לבושים בבגדים אזרחיים ויומיומיים, הם מחזיקים את שתי חגורות האליפות, הקהל מריע בעוצמה לחברי הניו דיי האהובים, הם מנופפים לקהל, לפתע, ביג אי שולף צלחת פנקייקים ומשגר אותם אל הקהל הצורח, העיתונאים נראים פחות מתלהבים אבל מתבדחים ביניהם. סטפני מקמהן:"ראשונים אך לא פחות חביבים, אלופי הזוגות שלנו, הניו דיי!" סטפני מוחאת להם כפיים, הקהל מריע בעוצמה. סטפני מקמהן:"לשניהם יש תפקיד אורח בבלאק פנת'ר 2 וזו רק ההתחלה אם יצליחו לשמור על האליפות שלהם..." הקהל ממשיך להריע למרות שהשורה האחרונה הרימה גבה אצל מספר אנשים, כולל חברי הניו דיי וכולל פול לבק בעצמו. סטפני מקמהן:"ועכשיו, הרשו לי להציג בפניכם את אלוף ארצות הברית שלנו, מגה-סטאר אם איי פעם היה אחד כזה, רומן. פריקינג. ריינס!!!" סטפני מקמהן מוחאת כפיים בזמן שהקהל מריע ברעש ענק, אל הבמה עולה רומן ריינס עם מבט קר ומנוכר על פרצופו, לבוש במכנסיים השחורים הקלאסיים שלו וללא חולצה, חגורת האליפות על כתפו, סטפני מחייכת חיוך ענק. סטפני מקמהן:"ואחרון חביב, המנהיג של הFour, הכוכב הגדול ביותר בהיסטוריה של הWWE וגם הכוכב הגדול ביותר שאיי פעם יהיה, גבירותיי ורבותיי, ג'וווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןן סססססייייייייייננננננהההההההה!!!!" אל הבמה עולה ג'ון סינה, הוא לבוש בחליפה מחויטת, חגורת אליפות העולם מקופלת בידיו, הוא חייכן מאוד, הוא לוחץ את היד לפול לבק, הוא מתחבק עם סטפני, הוא ייצוגי בצורה מושלמת. סטפני מפנה לו מקום לדבר אל המיקרופון, הוא ניגש אל הפודיום, הוא עומד להתחיל לדבר אבל הקהל משתולל, העיתונאים היושבים בשורות הראשונות מתפנים מהמקום מחשש לתגובת הקהל הרועמת, סינה מחייך ומבקש מכולם להירגע ולשבת. ג'ון סינה:"אני יודע מה כולכם חושבים. 'ג'ון, אתה עזבת את הביזנס כדי להיות כוכב קולנוע'. אתם צודקים. סטפני התקשרה אליי. היא אמרה לי את הרעיון החדשני והמהפכני שלה. ובדיוק כמוכם, אני לא ידעתי בדיוק אם אני בעניין או לא. אמרתי לה 'סטף, מה לגבי כל המתאבקים שיאבדו את עבודתם?' אתם רוצים לדעת מה היא ענתה לי? היא אמרה לי 'אם הם מרגישים בנוח לקבל משכורת כל חודש בלי לנסות להיות הטובים ביותר, אני לא רוצה אותם בארגון שלי'. ולעזאזל, היא צודקת. כמה זמן נמשיך להעמיד פנים שמתאבקים, מוכשרים ככל שיהיו, הם איזשהו איום על האליטה של האליטה? כולנו יודעים שזה לא נכון. ואם אני טועה? *סינה מחייך* זה בדיוק היופי פה. אם הם יכולים לנצח אותי? או את רומן? או את הבחורים המוכשרים כאן שלידי *סינה מפנה את כף ידו לכיוון הניו דיי* אז שיעשו את זה. ויקחו את מקומנו. ויהיו הFour. ואם לא? הם פשוט לא מספיק טובים להתחרות איתנו. *סינה מהנהן בזמן שהקהל מעכל את דבריו* אני יודע שזה נשמע קשה, אבל אתם תראו שזה ייתן לכם, המעריצים, את המוצר הכי טוב שאיי פעם קיבלתם, ובשביל זה אנחנו פה לא? *סינה מחייך לצד פופים ענקיים* ובנוסף לכך, היא אמרה לי שרק אני יכול להיות האלוף שלה. המושיע שלה. הגיבור שלה. אני יכול לקבל את הטוב משתי העולמות. גם האהבה הותיקה שלי, פרו רסלינג, וגם האהבה החדשה שלי, הוליווד. היא אמרה לי שבלעדיי היא לא יכולה להוביל את העידן החדש הזה. ואני מסכים איתה. ולכן, אני עומד כאן, אלוף העולם שלכם, ואומר לכם דבר אחד בלבד, רסלינג לעולם לא יראה אותו הדבר! תודה לכם!!" *תום מסיבת העיתונאים* - כל זה היה כמו פרולוג ליומן. - יש לי רעיונות באוויר לטווח הרחוק אבל אני דיי ממציא תוך כדי כתיבה, אני עוד לא בטוח איך יראו פרקים\קרבות - אני עושה את זה בשביל הכיף של עצמי, אשמח לתגובות\הערות\ביקורת בונה אבל בסופו של דבר אני אעשה מה שמוצא חן בעיניי - מבוסס רעיונית על הסדרה דה בויז - יאללה בהצלחה לכולנו RE: The Four - קונספט חדש - NoamRR - 02-13-2021 שמח מאוד על הרעיון, על הכתיבה והפורמט. אני הולך לקרוא, להגיב ולתמוך. לגבי הרעיון, אשתדל כמה שפחות לבקר את הסטוריליין כי בכל זאת, זאת היצירה שלך. אהבתי את הכתיבה והניסוחים. זה לא היה שבלוני וכתבת רק תכלס, וזה מאוד מאוד חשוב. אהבתי את הרעיון ואת בחירת המתאבקים, מאוד הגיוני בהתאם לפורמט של היומן. אני אוהב ביומנים שיש נגיעות ריאליסטיות שמתמזגות עם דברים שהם פחות הגיוניים או קיצוניים. אני חושב שזה השילוב המושלם. מצפה להמשך ומאוד שמח לראות אותך כותב שוב. RE: The Four - קונספט חדש - The Tribal FISH - 02-14-2021 זה נראה ממש קונספט מגניב לעשות וממש אהבתי את בחירת הדמויות אבל אני הייתי מוסיף גם אליפות נשים ובלי קשר הסדרה דה בויז זה הסדרה שהישראלי שיחק בה? RE: The Four - קונספט חדש - Mad King - 02-14-2021 קונספט מעניין, שבעצם משלב גם תחרות זמר שלא כל כך הצליחה פה ? אבל הפרולוג מעולה, הכנסת כיוון שונה ובעצם בנית לעצמך משהו יחסית פשוט כי אתה עושה קרב אחד בשבוע, דבר שיקל עלייך משמעותית, ואני בעד. מה גם שאני מאוד מעוניין לדעת לאן אתה חותר עם הכיוון של סטנפי והאנטר. RE: The Four - קונספט חדש - SwitchBlade - 02-14-2021 קונספט מצוין, תן בראש! RE: The Four - קונספט חדש - the one - 02-14-2021 קונספט מעניין בהחלט אעקוב ! RE: The Four - קונספט חדש - Agent O22 - 02-14-2021 האמת שקראתי את זה לפני התגובה, רציתי לשמור את עצמי לזמן טוב לרשום. אני מעריך כל אחד שמנסה להיכנס לעולם של היומנים, בעבר הייתי עושה יומן לעצמי במחברת וזו מטלה ממש קשה בהתחדב בעובדה שזה לפנות זמן לעצמך לשבת ולכתוב כשיש מסביב תחומי עניין אחרים ועבודה/לימודים/צבא שכמובן הם העיקר. אלה שבוחרים גם לשתף מהיצירתיות שלהם בעיניי זה מבורך ושובר קצת שגרה. מאחל המון הצלחה, ורוצה להביע תמיכה והערכה על היוזמה!
RE: The Four - קונספט חדש - Coquina Clutch - 02-15-2021 *המשרד של פול לבק*
אנחנו רואים משרד קטן באופן מפתיע, כמה תמונות תלויות על הקירות, פול לבק יושב מאחורי השולחן עובד על ניירת, לפתע שומעים דפיקה בדלת.
פול לבק:"כן אתה יכול להיכנס." הדלת נפתחת ואל המשרד נכנס ריקושט, הוא לבוש בבגדים אזרחיים אתלטיים. ריקושט:"רצית לראות אותי בוס?" פול לוקח נשימה מיואשת. פול לבק:"כן טרבור, שב בבקשה." פול מסמן עם ידו לריקושט לשבת על הכיסא שמול השולחן שלו, ריקושט מתיישב, הוא נראה מעט מבולבל. פול לבק:"אני חושש שיש לי חדשות רעות טרבור.." ריקושט מעקם את פרצופו. ריקושט:"אתה אמרת לי שאני הבא בתור לקרב על אליפות ארצות הברית, חשבתי שזה כבר חקוק בסלע..." פול לבק:"טכנית.. זה עדיין קורה טרבור. אבל אני חייב לבקש ממך למכור את הקרב." ריקושט נראה בהלם, הוא לא בטוח שהוא שמע נכון. ריקושט:"למכור? אמרת עכשיו למכור את הקרב? למה לעזאזל שאני אעשה את זה?" פול לבק נראה מיואש מאוד, חיוור אפילו. פול לבק:"אני אדבר איתך בצורה ישירה טרבור כי אתה יודע שאני מכבד אותך. אתה הולך להתמודד עם רומן ריינס. אני יודע למה אתה מסוגל ואתה יודע למה אתה מסוגל.. אבל.. *פול בולע את הרוק, הוא נראה שיש לו בחילה* הקהל.. צריך.. את הFour שלו.." לבק משפיל את מבטו, הוא לא יכול להסתכל לריקושט בעיניים, ריקושט נראה המום. ריקושט:"מה זאת אומרת? שילחמו עבור זה. זה כל הפואנטה לא? אם רומן ריינס רוצה להיות בFour הוא צריך לנצח את כל המתמודדים שלו. אם אני רוצה להיות בFour אני צריך לנצח את רומן ריינס. מה הפואנטה של כל זה אם אתה מבקש ממני למכור את הקרב?!" פול לבק:"תסמוך עליי טרבור, זה לטובתך האישית. אתה חייב לתת מעט פייט בקרב בהתחלה.. אבל אחר כך..." ריקושט פשוט קם ויוצא באמצע המשפט של פול לבק, הוא רותח מזעם, הוא טורק את הדלת אחריו, פול לבק יושב שם, פרצופו חיוור ועיניו נוצצות. *יום לפני התוכנית השבועית*
ריקושט מתאמן בחדר הכושר של הפרפורמנס סנטר, חדר הכושר נראה מוזנח, ישנם שני מכשירים שעליהם שלט "מקולקל". הוא מבצע עליות מתח עם משקל נוסף על גופו. , ניתן לראות אבקת מגנזים על כפות ידיו וחופן אבקה מונח על הרצפה בתוך שקית. לפתע, לחדר הכושר נכנס לא אחר מאשר אלוף ארצות הברית, רומן ריינס. הוא לבוש במכנס שחור ארוך ומגפיים בלבד. הוא נעמד מאחורי ריקושט. ריקושט יורד מהמתח , מוריד את המשקולות מגופו ונכנס לפייסאוף עם ריינס. הוא מראה שהוא חסר פחד אל מול אלוף ארצות הברית.
ריקושט:"אני יכול לעזור לך?" רומן ריינס לא משנה את המבט על פרצופו. הוא זועף ולא מתרשם. רומן ריינס:"שמעתי שאתה מסרב לציית לפקודות." ריקושט:"פקודות? תגיד, אתה שומע את עצמך בכלל?" רומן ריינס מסתכל לריקושט אל תוך העיניים. רומן ריינס:"התבקשתי להגיע לכאן כדי לתת לך צ'אנס אחד אחרון לשנות את דעתך. אני מסרב לבקשה הזאת." רומן ריינס לפתע משחרר אפרקאט עוצמתי לריקושט שנופל אחורה. חגורת האליפות של ריינס נופלת מכתפו. ריינס מרים את ריקושט שמנסה להילחם חזרה, הוא נותן לריינס פורארם לבטן שלא ממש משאירה עליו רושם. ריינס תופס את ריקושט מראשו ומושך אותו בעוצמה לכיוון אחת המכונות המקולקלות. הוא מסנן החוצה "גם ככה זה כבר מקולקל" הוא מעיף את ריקושט לכיוון המכונה אך ריקושט האתלטי דורך על המכונה ומבצע מונסולט ממנה ישירות על רומן ריינס. שניהם נופלים לרצפה. ריקושט קם ראשון, ריינס מתאושש במהרה אחריו. ריקושט לוקח תנופה ומסתער לכיוון ריינס רק בשביל לקבל ספיר עוצמתי שמרסק אותו על הרצפה. ריינס קם על רגליו. הוא נראה מרוצה, הוא מרים את ריקושט לרגליו ואז מרים אותו על כתפו, הוא מנסה לסחוב אותו החוצה אבל יש בריקושט מעט חיים, הוא מתנועע החוצה, הוא נוחת ממש ליד שקית המגנזיום, ריקושט בצעד נואש תופס חופן אבקה ומשליך אותו ישירות לעיניים של ריינס ומעוור אותו זמנית, ריקושט מרים את חגורת אליפות ארצות הברית ובשארית כוחותיו משגר את עצמו ביחד איתה לכיוון ריינס, הוא פוגע לריינס בפנים ושניהם נופלים. ריקושט מנסה לזחול החוצה מהפרפורמנס סנטר, הוא מנסה לעמוד אך כל הזמן מועד ונופל וממשיך לזחול ולנסות. הוא יוצא מדלת חדר הכושר וצועק לשומר בכניסה לפרפורמנס סנטר "תזמין משטרה!!" השומר מסתכל עליו בהלם, הוא לא יודע מה לעשות. לפתע, ריקושט מרגיש התנגדות. ריינס תופס אותו ממכנסיו. "אתה עומד להתחרט על זה טרבור." ריינס שולח מבט לשומר. השומר מניד את ראשו בשלילה ומסמן שהוא לא רוצה צרות עם רומן. ריינס משחרר בעיטה לראשו של ריקושט, כמעט מוציא אותו מהכרה, ריינס זורק את ריקושט בחזרה אל חדר הכושר, השומר נרגע ומעמיד פנים שהכל בסדר, הוא ממשיך לשמור על הפרפורמנס סנטר בהתעלמות ממה שמתרחש בחדר לידו. דלתות חדר הכושר נסגרות. שומעים נעילת מנעול. שומעים מעט קולות עמומים אך לא ניתן בדיוק להבין מה נאמר, לפתע, שומעים חבטה עוצמתית מאוד, אפילו השומר הפנה מבטו מתוך אינסטינקט, לא שומעים רעש יותר משם.
*ערב הקרב*
מייקל קול:"גבירותיי ורבותיי ברוכים הבאים לפייט נייט! הערב נקבל קרב על אליפות ארצות הברית בין ריקושט, לבין האלוף הבלתי מעורער שלנו, חבר הFour המוערך, רומן ריינס!!! ונראה שיש לנו אקסטרה סטאר פאוור הערב, נראה שאלוף העולם שלנו, ג'ון סינה!!! יושב בקהל וצופה בדיוק כמוכם אנשים טובים."
ביירון סקסטון:"וואו, ג'ון סינה, לא יאמן איזה ערב יש לנו כאן, התוכנית הראשונה של פייט נייט, אני לא יכול לחכות!" מייקל קול מקבל הודעה באוזנייה, הוא לוקח מיקרופון ונעמד לרגע. מייקל קול:"גבירותיי ורבותיי יש לי הודעה חשובה, ריקושט לא הגיע לאולם הערב. *הקהל נראה מופתע, ג'ון סינה נראה מודאג* אנחנו לא יודעים היכן הוא ברגעים אלה והוא לא עונה לנו לטלפון. אם מישהו יודע או שמע מה קורה עם ריקושט, כל עדכון יהיה חיוני וחשוב. אבל מה לעשות, ההצגה חייבת להמשיך, לכן, לפי דבריו של פול לבק, המתמודד אשר יפגוש את רומן ריינס הערב יהיה... דולף זיגלר!" *I'm here to show the world* אל הזירה יוצא דולף זיגלר בבגדי ההאבקות שלו, הקהל שורק לו בוז ומרים שלטים של רומן ריינס, הוא מתעלם מהם ונכנס לזירה, הוא מתחיל להתחמם. *The Truth Reigns* רומן ריינס יוצא לארינה לפופים עצומים, הוא לא נראה מתרגש במיוחד, הכניסה שלו משמעותית יותר גרנדיוזית, זיקוקים נורים לכל עבר, כל הגרפיקה של הבמה מופעלת, הוא עומד על מרכז הבמה ומרים את החגורה לאוויר, הקהל שואג. ריינס הולך ברמפה ונכנס לזירה, הוא נעמד מול זיגלר, השופט קורא לצלצל בפעמון. *דינג דינג דינג* זיגלר מסתער לעבר ריינס שחומק מתחת לידו, חוזר מהחבלים ומרסק את זיגלר עם ספיר חסר רחמים. זיגלר מתהפך באוויר ונוחת על גבו במרכז הזירה, הקהל שואג, ריינס לא סיים איתו, הוא מרים את זיגלר הגמור, הוא מרים אותו על כתפיו ומנחית אותו בסמואן דרופ, ריינס מרים את זיגלר פעם אחת נוספת, הוא דואג שהוא יעמוד על רגליו למרות שהוא לא בדיוק יודע מה קורה סביבו, ריינס רץ אל החבלים, הוא חוזר מהם בריבאונד, הוא חולף על פני זיגלר, הוא מגיע לצד השני וחוזר מהם אפילו עם עוד יותר תנופה, הוא סוף סוף פוגע בזיגלר עם עוד ספיר נוראי. זיגלר שוב מתהפך באוויר והפעם נוחת על הבטן. ריינס קם על רגליו. הוא הופך את זיגלר על גבו, הוא מניח את רגלו הימנית על החזה של זיגלר ומסמן לשופט לספור. 1...2...3.. ריינס חוגג בזירה, הקהל מתפוצץ ומשתגע, רואים את ג'ון סינה מוחא כפיים לריינס, הוא נראה מתרשם מאוד. מייקל קול:"וזה הכל בשבילנו הערב, ניצחון מוחץ לרומן ריינס, שומר על האליפות ועל מקומו בFour. איזה ערב ענק, נתראה בשבוע הבא!" *הטונייט שואו עם ג'ימי פאלון*
אנחנו בסט של ג'ימי פאלון, על כיסא המנחה מאחורי השולחן נמצא כמו ג'ימי פאלון בעצמו, בשתי הכורסאות של האורחים יושבים אלוף ארצות הברית, רומן ריינס, והמנכ"לית של הWWE, סטפני מקמהן. ג'ימי פאלון נקרע מצחוק.
ג'ימי פאלון:"כל כך טוב לארח אתכם כאן הערב, לילה אחרי הניצחון המוחץ שלך רומן, רציתי לשאול אותך, אתה חושב שאם אני אשקיע מספיק זמן בחדר כושר אני אוכל להיראות כמוך? אשתי חולה עליך." סטפני מקמהן:"אני בטוחה ג'ימי שאם אתה תשקיע מספיק ותרצה מספיק... אתה יודע מה? אולי בעצם לא." הקהל צוחק ביחד עם ג'ימי פאלון שנקרע מצחוק, ריינס לא ממש רספונסיבי וסטפני צוחקת צחוק מזויף לגמרי. ג'ימי פאלון:"אבל בכל הרצינות רומן, האם להיות חלק מהFour זה כל מה שחשבת שזה?" סטפני מקמהן:"ג'ימי, להיות חלק מהFour זה לא רק כבוד או כסף או תהילה. זה להיות מודל לחיקוי. זה להיות השפעה חיובית על הסביבה. זה כמו להיות גיבור על. רומן ריינס הוא גיבור על ג'ימי. הוא לא עושה את זה בשביל הכסף או בשביל עצמו. הוא עושה את זה בשביל כל הילדים וכל האנשים שמעריצים אותו. הוא עושה את זה בשביל לתת תקווה לכל אחד ואחד מהם. להיות בFour זה להיות שגריר. וג'ימי? זה אחד השגרירים הכי טובים שאיי פעם ראיתי בחיי." סטפני טופחת לריינס על השכם, לפתע נכנס לפריים לא אחר מאשר אלוף העולם של הWWE, ג'ון סינה, הקהל משתולל ומשתגע כולל ג'ימי פאלון, ריינס וסטפני נראים מופתעים, סטפני במהרה הופכת את מבטה לחיוך מזויף, היא נעמדת ושמה ידה סביב כתפו של סינה, סינה מהנהן בביישנות, הוא מחייך חיוך קטן שמראה את גומות לחייו, הוא מחכה שהקהל ירגע. ג'ימי פאלון:"ג'ון סינה?! מה אתה עושה כאן?!" סטפני מקמהן:"כן, ג'ון, מה באמת אתה עושה כאן?" סטפני נראית לא ממש מרוצה, סינה מבקש כיסא ועובד הפקה רץ ומביא לו אחד, סינה מתיישב בין ריינס לסטפני, הוא מבקש מהמצלמה שתעשה עליו זום אין. ג'ון סינה:"ג'ימי, סטפני, רומן, מעריצים יקרים, אני באתי לכאן כדי לדבר על נושא חשוב מאוד. *פרצופו של סינה מתקרר מעט, הוא נראה רציני* אני כאן כדי לדבר על היעלמותו של טרבור מאן, הלוא הוא ריקושט. *סטפני מהנהנת למרות שניתן לראות מעט דאגה על פרצופה* כפי שאתם יודעים, טרבור נעלם בבוקר הערב שבו הוא היה אמור להתמודד על אליפות ארצות הברית. זה לא צירוף מקרים אם תשאלו אותי. *ריינס מזיז את מבטו בזוית העין לכיוון סינה, סטפני בולעת מעט רוק* אני לא אומר שאני יודע מה קרה. אבל אני ניסיתי לשבת ולחשוב, מי יכול להרוויח מהיעלמותו של המתמודד לחגורה של רומן כאן? *ריינס ממשיך לבהות בסינה* ואני הגעתי למסקנה אחת בלבד.. *סינה ממתין עם תשובתו מספר שניות, הקהל במתח לא נורמלי, ג'ימי פאלון נשען קדימה לכיוונו של סינה, סטפני וריינס ממשיכים לבהות בסינה* דולף זיגלר. *ריינס מסדר חזרה את מבטו ונשען אחורה, סטפני משחררת אנחת רווחה* עכשיו, אני לא מנסה להאשים אותו בשום דבר ללא הוכחות. אל תבינו אותי לא נכון. אבל הבאתי איתי קטע במיוחד בשבילכם" סינה מסמן להפקה להריץ את הטייפ. *השעה: 15:12, חניון הפרופרמנס סנטר, ריקושט מגיע עם תיק האימונים שלו ונכנס לחדר הכושר* *השעה: 16:18, חניון הפרפורמנס סנטר, דולף זיגלר מגיע לחדר הכושר* *השעה: 16:40, חניון הפרופרמנס סנטר, דולף זיגלר יוצא מהPC עם דם על ידיו, הוא נראה בפאניקה, הוא מסתכל ימינה ומסתכל שמאלה, הוא נכנס לרכבו ונוסע משם* הקהל בשוק, ג'ימי פאלון שם יד על הפה שלו מהתדהמה. ג'ון סינה:"העברתי את הראיות האלה למשטרה לפני שהגעתי לכאן והם בדרך לביתו של דולף בזמן שאנחנו מדברים. אף אחד עוד לא יודע מה קרה לטרבור והמשטרה תחקור את דולף עד שנגיע לתחתית של זה. *סינה מסמן לצלם לעשות לו קלוז אפ שוב* טרבור, אנחנו באים להציל אותך חבר, תחזיק מעמד." *מחוץ לתחנת המשטרה שבה חוקרים את דולף זיגלר*
אנחנו רואים גבר, לבוש במעיל עור, מכנס ג'ינס, גופו גדול ושרירי, על פניו משקפי שמש, זקן על פרצופו, חיוך קטן וערמומי על פניו.
RE: The Four - פורסם פרק 1 - Agent O22 - 02-15-2021 אחלה פרק, אני אוהב את הקונספט של הפרקים הקצרים והמתומצתים. רומן היל קלאסי, ממשיך את דרכו מהמציאות ונראה שהוא סוג של רצח את ריקושט. סינה פייס תמים? אני חושב שיש פה משהו מאחורי זה, בסוף the four זו קבוצה אחת ומאוחדת. #FREEZIGGLER RE: The Four - פורסם פרק 1 - The Tribal FISH - 02-15-2021 באמת שכול הקטע של הלדפוק את ריקושט אמיתי וזה עצוב שככה וממש נהנתי לקרוא את הפרק הזה |