Wrestling-IL
תוצאות | WWE NXT 24.2.2021 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | WWE NXT 24.2.2021 (/showthread.php?tid=130)

תוצאות | WWE NXT 24.2.2021 - lidoradir - 02-25-2021

[Image: 1.jpg]

דקסטר לומיס ניצח את ג'וני גרגאנו, במהלך הכניסה של הדרך רואים את אוסטין ת'אורי מתנהג משונה, במהלך הקרב גם אינדי מתנהגת משונה במבטים שלה כלפי לומיס, בסוף הקרב גרגאנו הסיח את השופט, ג'וני סימן לת'אורי להכות את לומיס בעזרת כסא, ת'אורי לא עושה זאת, לומיס העיף את גרגאנו על ת'אורי, אחר כך לומיס הכניע את גרגאנו בזירה.

ויליאם ריגל יוצא לחנייה לראות האם סאנטוס אסקובר הגיע, הוא עדיין לא הגיע.

משודר סרטון על MSK שמסכם את כל הדרך שהם עשו בקריירה עד לזכייה שלהם בדאסטי קאפ בטייקאובר, אחרי הפרסומות MSK עומדים להתראיין, לפני שהם מוציאים מילה מהפה GYV תוקפים אותם בעזאת כסא, זאק גיבסון שם את היד של ווס לי מתחת לכסא ודורך לו עליה.

טיילר ראסט נגד ליאון ראף נגמר בלי תוצאה, משודר סרטון ממוקדם יותר בו מראים שליאון ראף כשיר להתאבק, מלקום ביוונס הגיע ומאתגר את ראף שיתאבק נגד ראסט, אייזה סוורב סקוט תוקף את ליאון ראף במהלך הכניסה שלו ומחסל אותו, סקוט מתלונן על ההזדמנויות שליאון ראף מקבל במקומו, אחר כך בזירה מלקום ביוונס מרים את ידו של ראסט כ'מנצח'.

קמרון גריימס צופה בסרטון מהעבר בו טד דיביאסי אומר לילד קטן שיקפיץ כדור כדורסל ובתמורה לזה הוא יביא לו כסף, גריימס לא צופה בסרטון עד הסוף, גריימס אומר שאפשר להשפיל אנשים כי יש לו כסף, גריימס רואה מישהו מאחורי הקלעים והוא אומר לו שיעשה את האתגר הזה, הבנאדם מקפיץ את הכדור 10 פעמים וגריימס עצבני על כך שהוא הצליח, האיש אומר לו שזאת הסיבה שדיביאסי בעט בכדור לפני הסוף.

איו שיראי ניצחה את זואי סטארק, שיראי הצמידה את סטארק לניצחון אחרי מונסולט, אחרי הקרב טוני סטורם יוצאת החוצה, היא אומרת לאיו שהיא מוכנה להתאבק נגד כל אחת חוץ ממנה, טוני אומרת ששבוע שעבר היא בעטה לאיו בפרצוף והיא לא עשתה שום דבר נגד זה, סטורם אומרת לאיו שהיא לא יכולה לנצח אותה וזה למה בטייקאובר היא הצמידה את מרצדס מרטינז, איו אומרת לטוני שהיא תתאבק נגדה מתי שתרצה, טוני אומרת לאיו שהיא תלך לריגל ותקבע את הקרב ותוכיח שהיא טועה.

מקנזי מראיינת את הדרך, ג'וני שואל את ת'אורי מה היה קשה להכות את לומיס בעזרת הכסא, ת'אורי אומר שהכסא היה לא הכרחי וזה לא הגיע ללומיס, ג'וני אומר לת'אורי שהוא חטף אותו, ג'וני אומר שלומיס פסיכופט, ג'וני אומר לאינדי שתגיד משהו לת'אורי, אינדי אומרת שדקסט לומיס חתיך, ג'וני שואל אותם מה לא בסדר איתם, ג'וני אומר לת'אורי שהם הולכים לטפל בזה ושת'וארי הולך לטיפול.

משודר סרטון ממוקדם יותר, קמרון גריימס ממשיך באתגר של טד דיביאסי, הפעם הוא פוגש אישה ואומר לה לעשות את האתגר, האישה מתחילה להקפיץ, גריימס מנסה לבעוט בכדור אבל היא עדיין מצליחה להקפיץ, גריימס עצני על טד דיביאסי ואומר שזה לא נגמר.

זאיה לי ניצחה את קייסי קאטנזרו, קייסי שכבה מחוץ לזירה כאשר הרגל שלה על המדרגות, זאיה לי קפצה עליה וריסקה לה את הרגל, זאיה לי גררה את קייסי בחזרה לזירה, השופטת סיימה את הקרב כי קייסי לא יכולה להמשיך, אחרי הקרב קיידן קרטר מנסה לגשת לטיאן שאה, בואה חוסם אותה, אנחנו רואים את טיאן שאה עושה סימן לזאיה לי, זאיה לי בזריה בועטת בקייסי, זאיה לי אומרת לקיידן שהיא הבאה בתור.

ויליאם ריגל שוב בודק אם סאנטוס אסקובר הגיע, הוא עדיין לא הגיע.

משודר סרטון לקראת קרב אליפות הזוגות של הנשים בשבוע הבא.

קמרון גריימס שוב מאתגר בחור נוסף, הבחור מתחיל להקפיץ וקמרון גריימס ישר נותן לו אגרוף, גריימס צורח שכסף לא יכול לקנות אושר, גריימס מעיף את הכסף שלו והולך.

GYV ניצחו את קיליאן דיין ודרייק מאבריק, לפני הקרב GYV נותנים פרומו, גיבסון אומר שיש לו חדשות מרעישות, הוא אומר שווס לי שבר את היד שלו, הם אומרים שריגל נתן להם קנס, הם אומרים שהם עשו זאת בשביל הקהל, הם אומרים שצריך לדמיין כמה שבועות בלי MSK, ג'יימס דרייק הצמיד את מאבריק לניצחון.

סאנטוס אסקובר מגיע לאולם.

קיליאן דיין מחזיק סוחב את דרייק מאבריק אל חדר הטיפולים, ברקע רואים את אימפיריום עוברים, אלכסנדר וולף ניגש לקיליאן דיין ושואל אותו מה זה, הוא אומר לו שפעם הוא היה מפלצת.

קאריון קרוס ניצח את סאנטוס אסקובר בקרב בלי פסילות, הקרב התחיל בחנייה כאשר קרוס הגיע ותקף את כל חברי לגאדו דל פנטזמה, רק אחרי מספר דקות הם נכנסים לאולם, קאריון קרוס מעיף את ווילד ומנדוזה דרך הפלסטיק, במהלך כל הקרב שלושתם עבדו על אסקובר ותקפו אותו בלי הפסקה, בסוף הקרב קרוס העיף את מנדוזה בסופלקס, קרוס העיף את ווילד על הברקייד, קרוס עמד על המדרגות והעיף את אסקובר בסאיטו סופלקס על שולחן השדרנים שנשבר, קרוס הכניס את אסקובר לזירה ונתן לו עוד סופלקס, אחר כך קרוס נתן לאסקובר מרפק לראש והצמיד לניצחון.

משודר סרטון ממוקדם יותר, אל איי נייט יושב במכונית שלו, הוא אומר שכולם שואלים אותו מתי יהיה הדביוט שלו, אל איי נייט אומר שזה יהיה בזמן שלו ובתנאים שלו.

מוכרז לעוד שבועיים :
- טוני סטורם נגד איו שיראי בקרב על אליפות הנשים של NXT.

אדם קול יוצא לזירה, על המסך מראים את התקיפה של קול בשבוע שעבר על באלור ואוריילי, קול אומר שבהתחלה הוא לא רצה לצאת ולהסביר את מה שעשה אבל אחרי שראה את קייל מפונה באלונקה הוא הרגיש רע, קול אומר שהוא לא אוהב את האדם שהוא הפך אליו בשבועות האחרונים, קול אומר שבהתחלה נמאס לו שאוריילי מקבל הזדמנויות על אליפות NXT ונכשל, קול אומר שהוא מתבייש בעצמו, קול פונה למצלמה ואומר שהוא יודע שקייל צופה, קול אומר שהוא היה רוצה לעשות את השיחה הזאת פנים אל פנים אבל אי אפשר, קול אומר שאי אפשר וזה בגללו, קול אומר שקייל מכיר אותו הכי טוב בעולם והוא שונא להודות שהוא טועה, קול אומר שהוא טעה, קול אומר שקייל צריך להיות בזירה אבל הוא עשה טעות מפגרת ועכשיו הוא שונא את עצמו בגלל זה, קול פונה לקייל ואומר שהוא מצטער ושהוא יעשה הכל כדי לתקן את זה, רודריק סטרונג יוצא החוצה, סטרונג אומר לקול שעכשיו הוא לא מרגיש בסדר אבל הוא לא אמר לו כלום על מה שעשה לאוריילי ולאנדספיוטד ארה, סטרונג אומר לקול שהם נבנו על אמון, הוא אומר שהם עשו הכל כדי להגן אחד על השני, סטרונג אומר לקול שהוא ניפץ את זה, סטרונג אומר לקול שאוריילי יחלים ושזה יקרה הוא לא יודע אם הוא יכול להציל את קול ממה שאוריילי הולך לעשות לו, אלוף NXT פין באלור יוצא החוצה, סטרונג מתקדם אליו ובאלור דוחף אותו, באלור נכנס ישר לזירה ומתחיל לתקוף את קול, סטרונג בא לעזור לקול, סטרונג ובאלור עפים מהזירה החוצה, אדם קול תוקף את באלור ונותן לו סופרקיק, אדם קול נכנס לזירה וסטרונג נותן לו קלוזליין, אדם קול בהלם, סטרונג תופס את הראש, אדם קול אומר לסטרונג שהוא מצטער ושהוא רוצה שהמצב יחזור למה שהיה פעם, גם סטרונג אומר שהוא מצטער, אדם קול בוכה, סטרונג מנחם אותו, אומר לו שהוא אוהב אותו והוא אח שלו, השניים מתחבקים, סטרונג מושיט יד לאדם קול, אדם קול תופס אותו ונותן לו לואו בלו, קול צועק על סטרונג שהוא מטומטום, קול אומר לסטרונג שהוא מת מבחינתו, קול תולש מהצוואר של סטרונג את השרשרת של אנדספיוטד ארה, אדם קול נותן לסטרונג סופרקיק והתוכנית מסתיימת.
[Image: 1.jpg]

RE: תוצאות | WWE NXT 24.2.2021 - RVD - 02-25-2021

אז כנראה החליטו שהגיע הזמן להעלות את אדם קול לרוסטר הראשי אחרי שהוא מפרק את האנדספיוטד ארה.
בטח סטרונג ופיש ימשיכו בזוגות ואוריילי יעלה בסוף שנה גם לראשי.

מעניין אם וולף וקיליאן יתאחדו או יתפתח פיוד בניהם כשמאבריק באמצע.

קרוס נראה מעולה בזירה מחכה לקרב בינו לבאלור.

RE: תוצאות | WWE NXT 24.2.2021 - lidoradir - 02-25-2021

זה היה פרק מצוין, דעות :
- לומיס נגד גרגאנו היה טוב, ג'וני רסלינג כל כך טוב, בטייקאובר הוא הוציא מקושידה את הקרב הכי טוב שלו והשבוע הוא עשה זאת מול לומיס, לומיס אחלה של דמות, אני מקווה שנקבל כמה סרטונים שיסביר למה ת'אורי במצב שהוא נמצא, שיראו לנו מה לומיס עשה לו בזמן הזה שהוא היה חטוף, הסטוריליין הזה פשוט מצחיק, אין משהו שג'וני לא טוב בו, אני מאוד אוהב את השילוב של גרגאנו ות'אורי, עכשיו נראה מה יהיה בטיפול.
- אני מאוד מקווה שהקרב של MSK מול בורץ' ולורקן לא יבוטל בשבוע הבא בגלל שגיבסון שבר לווס לי את היד, אני מאוד מחכה לקרב הזה, נראה מה יהיה.
- אייזה סקוט ממשיך לחסל את ליאון ראף זה כיפי לצפייה, נחמד שהם מקבלים את הזמן שלהם ויש פיוד לואו קארד כזה.
- קמרון גריימס זהב בגימיק החדש שלו.
- איו שיראי וזואי סטארק היה סבבה, נראה שהם בונים על זואי סטארק הזאת, השדרנים מאוד שיבחו אותה, היא רק עשתה דביוט שבוע שעבר וכבר קיבלה קרב מול שיראי... הייפ לשיראי נגד סטורם עוד שבועיים, אולי הפעם שיראי תצליח סוף סוף להצמיד את סטורם.
- זאיה לי אדירה בכל הגימיק החדש הזה שלה, ממתאבקת שהייתי מריץ בלי לחשוב, עכשיו אני לא יכול לחכות לראות את ההתקדמות שלה, יושב עליה בול הדמות הזאת הרעה.
- אימפיריום רוצים את קיליאן דיין ? YES PLEASE, לא אהבתי את השילוב של דיין ומאבריק גם ככה.
- קאריון קרוס נגד סאנטוס אסקובר היה מעולה וזה מה שרציתי לראות, לא היה צריך להיות פה חיסול מהיר של אסקובר כי הוא מצוין, קאריון קרוס ברמה אחרת משאר המתאבקים, הוא אדיר, הכמה דקות הראשונות בחנייה היו טובות, הסאיטו סופלקס על השולחן יצא מושלם, כמעט כל הקרב היה 3 על 1 וקרוס יצא ממנו מאוד דומיננטי, האליפות מתקרבת, טיק טוק.
[Image: giphy.gif]
- סגמנט מרכזי כמובן שהיה מצוין, אין לי יותר מידי מה להרחיב פה, סטוריילין הפירוק של UE ממשיך, אדם קול זהב כהרגלו וגם פין באלור מעורב פה... NEXT.

RE: תוצאות | WWE NXT 24.2.2021 - StavHen - 02-25-2021

פרק מצוין!
מקווה שיעלו את אדם קול לראשי ויעשו ממנו כמו כוכב כמו שהוא
כמובן אחרי פיוד מטורף עם אוריילי

RE: תוצאות | WWE NXT 24.2.2021 - Jon_M0xley - 02-27-2021

אדם קול בייבייייייי

RE: תוצאות | WWE NXT 24.2.2021 - lidoradir - 02-27-2021

(02-27-2021, 12:44 AM)Jon_M0xley כתב:  אדם קול בייבייייייי

[Image: tenor.gif?itemid=12230711]

RE: תוצאות | WWE NXT 24.2.2021 - SwitchBlade - 02-27-2021

בסדר.

- קול העלה רמה מאז שהוא התהפך על UE. משחק מאוד טוב, הדרך בה הוא מכווין את המבטים שלו למצלמה היא מעולה, הגיע הזמן לעלות לראשי ולקחת בסערה את עולם הרסלינג. 
סטרונג הוא מעולה אבל פרומו חלש יחסית.
באלור מרגיש לא קשור בכל התמונה הזאת.

- קרוס השמין וזה קצת מוריד ממנו.

- זיה לי כל כך השתפרה.. רק חבל שזה בתוך סטייבל מעצבן ולא אקט שלה בלבד.