Wrestling-IL
משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL (/showthread.php?tid=1642)

עמודים: 1 2 3

משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - KB24 - 11-28-2022

[Image: 2022-pwi-500.v1.webp]

חזרנו עם עוד משחק/תחרות לקבוע מי הם מתאבקי השנה של פורום WIL.
כי מי אלה בכלל האנשים שקובעים את הדירוג ב-PWI500, מה שחשוב זה מה שמשתמשי הפורום חושבים.
נכון שהשנה עדיין לא נגמרה אבל אין עוד אירועים גדולים עד סוף השנה שאמורים להשפיע יותר מידי על התוצאות.
התחרות עובדת ככה:
1. כל אחד יכול לבחור עד 10 מתאבקים, המקום הראשון = 10 נקודות, מקום שני = 9 נקודות, מקום שלישי =8 נקודות וככה הלאה.
2. אפשר לבחור פחות מ-10 מתאבקים והניקוד ישאר כרגיל. למשל משתמש שבוחר רק 3 מתאבקים יזכה את המתאבקים שהוא בחר בהם בניקוד רגיל, המקום הראשון = 10 נקודות, מקום שני = 9 נקודות, מקום שלישי =8 נקודות
3. אין אפשרות לבחור טאג טים כבחירה אחת אבל אפשר לפצל אותם ל-2 קולות. למשל, מקום ראשון ג'ימי אוסו, מקום שני ג'יי אוסו וכו'.
4. הבחירה בתחרות הזאת היא רק לפי הביצועים של המתאבק בשנה האחרונה (ינואר 22 עד עכשיו)
5. אתם יותר ממוזמנים להסביר לצד כל בחירה/חלק מהבחירות שלכם למה בחרתם באותו מתאבק ולמה במקום הזה
6. כרגע אין דד ליין להצבעה אבל אני מאמין שנסגור את ההצבעה בסביבות אמצע דצמבר, עד אז אתם יכולים להצביע ולשנות את ההצבעה שלכם כרצונכם.

בהצלחה לכולם

[Image: 168ab32d-a6d4-4db0-8d48-c3b989c0649b-USP...;auto=webp]

RE: משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - RoeeHardy - 11-28-2022

עשיתי משהו דומה שנה שעברה, כולל דירוג קרבות השנה.

למי שרוצה להיזכר:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=859

RE: משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - KillSwitch - 11-28-2022

לא מוקדם מידי לדרג את מתאבקי השנה כשיש עוד חודש שלם לפנינו?
לא חושב שזה ישנה המון במדרג שלי, אבל זה יכול להזיז אנשים מקום למעלה או למטה.

RE: משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - KB24 - 11-28-2022

(11-28-2022, 03:21 PM)KillSwitch כתב:  לא מוקדם מידי לדרג את מתאבקי השנה כשיש עוד חודש שלם לפנינו?
לא חושב שזה ישנה המון במדרג שלי, אבל זה יכול להזיז אנשים מקום למעלה או למטה.

בגלל שבחודש הקרוב אין אירועים גדולים נראה לי שאפשר כבר להתחיל לדרג מתאבקים לפי הביצועים שלהם לאורך השנה, לא חושב שהחודש הקרוב ישנה הרבה.

RE: משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - KillSwitch - 11-28-2022

(11-28-2022, 03:49 PM)KB24 כתב:  בגלל שבחודש הקרוב אין אירועים גדולים נראה לי שאפשר כבר להתחיל לדרג מתאבקים לפי הביצועים שלהם לאורך השנה, לא חושב שהחודש הקרוב ישנה הרבה.

אני חושב שאני רוצה לחכות לWinter Is Coming בעוד שבועיים. זה כנראה יהיה הדבר המשמעותי האחרון ברסלינג השנה.
סטארקס-MJF יכול לעזור לקייס של MJF בטופ 10. 

זאת הרשימה הזמנית שלי בינתיים:
1. ג'ון מוקסלי
2. וולטר
3. CM פאנק
4. סת' רולינס
5. אלכס שלי
6. וויל אוספריי
7. דאקס הארווד
8. ביאנקה בלאייר
9. ג'וש אלכסנדר
10. כריס ג'ריקו

MJF ממש על הסף של להכנס לרשימה נטו בהסתמך על הפרומואים שלו, אבל אני מרגיש שהוא צריך עוד קרב מוצלח אחד בשביל זה. 

RE: משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - lidoradir - 11-28-2022

10. טוני ניס
9. הקפטן שון דין
8. ניק קומורטו
7. ג'ף ג'רט
6. ג'ון סילבר
5. 10
4. דאנטה מרטין
3. CM פאנק
2. ברוק אנדרסון
1. בריאן קייג'

RE: משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - karusi - 11-28-2022

אל תהרוג את עצמך עם כל כך הרבה עבודה ותעשה גוגל פורמס

RE: משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - SwitchBlade - 11-28-2022

KB, אתה המלך. מרגיש כמו אשכול מצוין נוסף בדרך.

אני חושב שהמשחק לא באמת יכול להתחיל עד שמישהו לא מתנדב להיות הראשון להצביע, אז אני אקח את זה על עצמי בשמחה.
כדי להרגיע את סלביק, אני פשוט לוקח שנה אחורה מהתאריך של עכשיו.

מתאבקי השנה שלי (משתמש השנה):

10. קני אומגה - אין הרבה צורך להסביר. נובמבר עד נובמבר זו שנה שכוללת במצטבר כנראה חודש של קני. למרות זאת, הוא הספיק להבריג את עצמו במקום העשירי ברשימה שלי, בקלות יתרה. שתי ההופעות האחרונות שלו, במיוחד FG, סגרו עבורי את הנקודה הזאת. קני אומגה עדיין חי, קיים ובועט. 

9. ריקי סטארקס - כוכב בהתהוות. חבל לי שהוא לא במקום גבוה יותר. קיבל פירורי לחם והצליח לנצל 100% מזמן הבמה שלו כדי להראות שהוא מהטאלנטים הטובים והמעניינים בעולם. רוצה לראות אותו כבר מתפרץ לכל עבר בAEW.

8. ג'ון מוקסלי - אי אפשר להיות בסטטוס גבוה כמו של ג'ון מוקסלי מבלי להרוויח מקום ב10. שנה שלמה שהוא בתמונת האליפות, שלושה חודשים של גמילה, חזרה גדולה מהחיים, מוכיח את עצמו כעמוד השדרה של AEW. ג'ון מוקסלי קלאסיק לא מצדיק מקום גבוה יותר, אבל הוא ללא ספק שם.

7. בריאן דניאלסון - חבל שהוא במקום השביעי. תהיתי אם להעניש יתרה ולשים אותו במקום האחרון. התחיל את השנה בסדרת קרבות מדהימה מול האנגמן פייג', סיים את השנה בתור ליצן החצר בסטייבל הכי מבאס ומיותר בAEW. האכזבה שלי מונעת מהידיעה שהוא כן יכול לסחוב את הארגון הזה למעלה, אבל בוחר שלא, נטו בגלל החולשה שלו לרסלינג.

6. האנגמן פייג' - אמרתי את זה מספר פעמים ואני אמשיך לחזור על זה. הוא עשה עבודה נהדרת כאלוף ראשי, והוא יהיה אלוף ראשי שוב בוודאות. סדרת קרבות מצוינת עם בריאן, קרב נהדר עם לאנס ארצ'ר, סחב את אדם קול ליריבות שכללה קרב אחד מעולה. ריינים ראשונים הם לרוב פלופ, האנגמן פייג' הצליח להוכיח שהוא לא חלק מהסטטיסטיקה הזאת. מתאבק מצוין. 

5. סת' רולינס - כנראה חלק ממוסר העבודה של מוקסלי דבק בו. סוחב כל פייס וכל היל להופעה נהדרת, בין אם זה אדג', קודי או ת'אורי. הפך את קודי לכוכב ושם את הכתפיים כמו מלך ב3 PPVs שונים, לא מובן מאליו. הוא לא יגיע ל5 כוכבים, אבל לא ירד מ3.5. מקווה שיפרוץ בשנית למיין איבנט. 

4. סוורב סטריקלנד - הוכיח את עצמו בריבוע. כל כך הרבה סרקזם וספקות היו לי כשהוא הגיע לAEW. קיבל קלפים גרועים מאוד, טאג בשם WAN עם קית' לי. משם הוא פשוט הוכיח כל שבוע שוב, ושוב, ושוב שהוא כוכב. הוא לא וויתר לעצמו, לא נשען אחורה או נח. מדובר במישהו שכנראה יועד להירקב בראמפייג', ובפועל שוחה דרך בטון עד למיין איבנט. אני מצפה לראות אותו במקום גבוה יותר בשנת 2023. 

3. CM פאנק - השנה הכי טובה וגם הכי גרועה בקריירה שלו. רכבת הרים של רגשות, קרבות מגוונים, יריבויות סוחפות, היה הדמות הטובה ביותר על המסך במשך חודשים על גבי חודשים. קליימקס אדיר בAO, משיג סוף סוף את החלום שלו - להיות הפייס של ארגון רסלינג ענק. באותו היום מחליט לשרוף את עצמו ומעלה מופע אימים מחריד על המסך, לאחר מכן תקרית עלובה כדי לסגור את העניינים. המציאות של CM פאנק מתעלה על כל פנטזי בוקינג ועל כל דמיון. אני אשמח לראות אותו שוב. 

2. סאמי זיין - כואב לי לשים אותו שם. באמת, סאמי זה מישהו שאני לא מעודד או תומך בו בשום צורה, ואני גם צודק מאוד בזה. למרות זאת, הוא עושה בשקט מה ששום מתאבק לא הצליח לעשות בWWE מזה עשור: לגנוב את הספוטלייט מרומן ריינס. אם SvS מוכיח לי משהו - הוא שסאמי זיין הוא הדמות הראשית בסיפור של רומן ריינס. עובדה היסטרית. עבודה מדהימה ויוצאת דופן שלו. ממש מקביל ל2014 של דניאל בריאן בעיניי, רק בלי רגע השיא ברסלמניה. 

1. MJF - אין מה לומר. 

Honorable mentions:
- פיניקס. הבחור מסרב להוציא רסלינג פחות ממושלם. הבעיה היא שהוא מתאבק בסטטוס נמוך מכדי להתברג גבוה אצלי. 
- ג'יי אוסו. עלילה מצוינת עם סאמי זיין, ממשיך להוכיח שהוא מעניין גם בתור אקט סינגלס ושיש לו אישיות בפני עצמו, שלא כוללת את אחיו הפחות מוצלח ג'ימי.
- וולטר.
- שיימוס.
- דרו מקנטייר.

הערה:
- אם תשימו לב, לא ציינתי את ג'יי ווייט.
אמממ.. כן. למרות חודש יוני מוצלח מאוד שלו, אין באמת מה לציין. NJPW ביטלו את עצמם מהסצנה העולמית, ואני לא באמת מחשיב את הדברים שהם עושים בדירוג שלי, עם כל הצעד שבדבר. מחכים לך, ג'יי, בליגה של הגדולים (AEW. קית' לי הוא גדול וזו הליגה בה הוא נמצא).

- ניתן לראות שלוגאן פול לא נמצא.
ובכן, ברור. מה ציפיתם?

אני לא אהיה אני מבלי לעשות רשימה מקבילה,

המתאבקים הגרועים של השנה:

10. ג'יי ליט'ל - אני לא חושב שהוא גרוע-גרוע, אבל כן, הוא גרוע. הוא גרוע כי הוא תופס במה עצומה שלא מגיעה לו. ג'יי ליט'ל קלאסיק הפך להיות אקט קבוע בדינמייט. 20 דק' עליהן אני אדלג לנצח. לא משנה כמה רסלינג סביר-עד-טוב הוא יוציא בזירה, כשהטאלנט לא מעניין, אני לא מתעניין. 

9. קווין אוונס - עד כמה אפשר ללכת קדימה ואחורה ולצעוד באותו המקום עם הדמות של קווין אוונס? הגיע הזמן להבין שהוא הולך להישאר בדיוק אותו דבר עד שהוא יפרוש. 

8. סאמי גווארה - צירוף מקרים לא נורמלי שבשנה בה גווארה הספיק להתארס, לבטל אירוסין, להתארס שוב ולהתחתן - הוא קצת הזניח את החלק בו אני אשכרה מחבב אותו. אני בקרוב חוגג שנה לחרם על סאמי גווארה, לא יכול להיות יותר מרוצה. העובדה שהוא ממשיך לעקוב אחרי ג'ריקו כמו גור חסר בעלים רק מוכיחה לי שאין לו את היכולת להתקדם לשלב הבא בקריירה שלו, וטוב שכך. הגיע הזמן לחזור אחורה. 

7. טופ דולה - טאלנט תהומי שמציין יותר מכל את חוסר הטעם של אייץ' בטאלנט. בינוני תהיה מחמאה, עלבונות יהיו חסד. 

6. ברון סטרומן - דברים שאין לברון סטרומן: יכולת פרומו, ברכיים, טאלנט, טאקט ושכל. 

5. אורנג' קאסידי - ידעתם שאת המילה גימיק מאייתים: "תעוף לי כבר מהמסך נמאס לי ממך עוד ב2020"? ושייקח איתו גם את BF. 

4. סטינג - כריס ג'ריקו מסתכל בהשראה על הדרך בה סטינג שתה לדארבי אלין את כל הקריירה. 

3. רומן ריינס - הוא מבדר, אבל ההרס שהוא והפנים הסימטריות שלו עשו בWWE הוא דבר שאין שני לו. הפך את כל המיין איבנטרים לאפרקארדרים וממשיך להוליווד. ממש גוד-מוד. הקטע ההזוי בכל זה הוא שריינס עדיין לא מצליח לנצח קרב אחד נקי, והוא מתאבק רק פעם אחת בחודשיים. 

2. CM פאנק - הייתי חייב לשים אותו במקום זהה גם ברשימה הזו, כדי להבליט כמה קיצונית הייתה השנה האחרונה שלו.

1. כריס ג'ריקו - אני רק יכול לתאר לעצמי את תחושת האימה בקרב הטאלנטים הצעירים כשכריס ג'ריקו מרכיב סטייבל חדש. כולם מתחבאים מפניו ומקווים שהוא יישכח מהם, אחרת, שנה ביציאה. שנה שלמה לפחות שהמתאבק מבזבז כדי להופיע בפריים עם אגואיסט שעבר זמנו. 

Honorable mentions:

- שארלוט.
- רונדה ראוזי.
- זואי סטארק.
- מאט הארדי.
- EC3. 

RE: משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - lidoradir - 11-28-2022

(11-28-2022, 04:18 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שהמשחק לא באמת יכול להתחיל עד שמישהו לא מתנדב להיות הראשון להצביע

אתה לא ראשון.

[Image: a3093c1f3b859a41e01935cc9db46121.gif]

RE: משחק| מתאבקי השנה של פורום WIL - SwitchBlade - 11-28-2022

(11-28-2022, 04:20 PM)lidoradir כתב:  אתה לא ראשון.

[Image: a3093c1f3b859a41e01935cc9db46121.gif]

ראית את התגובה שלי?
התחלתי לכתוב אותה בתור הראשון. אני הראשון.