![]() |
|
תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 (/showthread.php?tid=195) עמודים:
1
2
|
תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - lidoradir - 03-11-2021 ![]() ויליאם ריגל פותח את התוכנית בזירה, ריגל אומר שרסלמניה היא תקופה מיוחדת ב-WWE, ריגל אומר שיש לו 2 הודעות גדולות : הודעה ראשונה, טייקאובר הקרוב - Stand & Deliver יהיה 2 לילות, האירוע יתקיים ב 7-8 באפריל. הודעה שנייה, מראים את כל הנשים של NXT עומדות בסטייג', ריגל אומר שהן הוכיחו שהן הכי טובות בביזנס, ריגל מזמין לזירה את הזוכות של טורניר הדאסטי קאפ, דקוטה קאי וראקל גונזאלס נכנסות לזירה, ריגל מודיע להן שאחרי האי צדק שהיה שבוע שעבר, ריגל אומר שנמאס לו שאחרים יחליטו דברים בשבילו, ריגל אומר שקבוצת NXT החליטה שבגלל שהן אלה שזכו בטורניר הדאסטי קאפ מעכשיו הם יהיו אלופות הזוגות החדשות של NXT, ריגל מציג את החגורות החדשות ומעניק להן אותן, שאר הנשים מוחאות להן כפיים, דקוטה קאי אומרת שזאת המחלקה הכי מוכשרת בעולם ושהן ניצחו את כולם, דקוטה אומרת שהם ניצחו את כולן עד שלא היה להם ברירה להכין להן אליפות זוגות, ראקל אומרת שהן יחזיקו באליפות הרבה מאוד זמן, שוטזי בלאקהארט ואמבר מון עושות את דרכן לזירה, אמבר אומרת להן שהם רוצות לאתגר אותם, אמבר אומרת להן שבטורניר גם הם ניצחו את כולם ובגמר זה יכל ללכת לשני הצדדים, אמבר ושוטזי מציעות להן קרב על האליפות הלילה, ויליאם ריגל מסכים. איו שיראי ניצחה את טוני סטורם ושמרה על אליפות הנשים של NXT, סטורם קפצה על איו מהטופ רופ אבל פספסה, איו הכניעה את סטורם בקרוס פייס. מקנזי מראיינת את אל איי נייט, אל איי נייט אומר ששבוע שעבר כולם חשבו שזה יהיה הדביוט שלו בזירה, הוא אומר שהוא חושב שבשבוע הבא זה יקרה, ברונסון ריד מגיע וחונק את אל איי נייט, שופטים ואנשי צוות מגיעים להפריד אותם, ברונסון ריד מאחל לאל איי נייט בהצלחה בשבוע הבא. פיט דאן לצד אלופי הזוגות אוני לורקן ודני בורץ' ניצח את ג'ייק אטלס, דאן הכניע את אטלס, אחרי הקרב פיט דאן לוקח את המיקרופון ואומר שזאת התקופה הזאת בשנה שכולם רוצים להיות כמה שיותר חזקים, פיט דאן אומר שזה מה שיקרה למי שיהיה נגדו, פיט דאן אומר שהוא עשה לעצמו שם באנגליה, דאן אומר שהוא המתאבק הטכני הכי טוב בעולם והוא רוצה לראות שמישהו יוכיח לו שזה לא נכון. אימפיריום נותנים פרומו מאחורי הקלעים, מרסל ברטל מדבר על תאצ'ר, הוא אומר שכולם מדברים עליהם ועל מה שהם הציעו לו בשבוע שעבר, ברטל אומר שהיה להם משהו משמעותי בעבר ואף אחד לא יוכל לייצג את זה כמוהם, ברטל אומר לתאצ'ר שיעמוד לידם, פביאן אייכנר אומר לתאצ'ר שהם פה בשבילו, אכנר אומר לתאצ'ר שאם הוא צריך לבקש אישור מחבר שלו הוא מוזמן להביא גם אותו והם ימצאו דרך שזה יעבוד. ליאון ראף נותן פרומו מאחורי הקלעים, ראף מדבר על אייזה סוורב סקוט, ראף אומר שהוא קורע את התחת שלו בשביל כל דבר שהוא משיג, ראף אומר שזה לא מזל שהוא ניצח את סוורב בקרב האחרון שלהם, ליאון ראף אומר שבשבוע הבא הוא יעשה זאת שוב. שוטזי בלאקהארט ואמבר מון ניצחו את דקוטה קאי וראקל גונזאלס וזכו באליפות הזוגות לנשים של NXT, אמבר מון ניסתה לפגוע בראקל באקליפס, ראקל תפסה אותה, שוטזי העיפה את דקוטה על ראקל, ראקל ואמבר מון עפו מהזירה, שוטזי הצמידה לניצחון את דקוטה קאי ברולאפ. חוזרים מפרסומות, רואים את כל הנשים מוחאות כפיים ושמחות על הזכייה של שוטזי ואמבר, רואים את קנדיס לריי ואינדי הארטוול לא מרוצות, הן הולכות ופוגשות את ג'וני גרגאנו, אוסטין ת'אורי גם מגיע, גרגאנו אומר לת'אורי שעכשיו הוא יודע בדיוק איך דקסטר לומיס מרגיש כלפיו, ג'וני מחמם את ת'אורי על לומיס, ת'אורי מתעצבן וקורע את החולצה שלו והולך. זאיה לי ניצחה את קיידן קרטר בפסילה, במהלך הקרב קייסי קטאנזרו הופיע מחוץ לזירה על קביים, זאיה לי התכוננה לתקוף את קרטר אבל קייסי תקפה אותה בעזרת הקביים, קייסי נכנסת לזירה וממשיכה לתקוף את זאיה לי עד שהיא יוצאת מהזירה, בואה נכנס לזירה, קייסי מנסה לתקוף אותו אך שהוא שובר את הקביים, טיאן שאה מסמנת לו לתקוף את קייסי, קיידן תוקפת את בואה מאחור והן יוצאות מהזירה. ג'ורדן דבלין נותן פרומו משדה תעופה, הוא אומר שהוא אוהב את התקופה הזאת, הקיץ בדרך, עונת רסלמניה וטייקאובר, דבלין אומר שהוא לא אוהב את המזג האוויר הזה באירלנד, דבלין אומר שזה יהיה בושה במידה ואלוף משקל קל לא יהיה בטייקאובר הכי גדול בהיסטוריה, אלוף משקל קל האמיתי, דבלין אומר שעכשיו הוא יכול לטוס, הוא אומר שהזמן של אסקובר נגמר ושבוע הבא הוא מגיע ל-NXT ונגלה מי באמת האלוף משקל קל. סאנטוס אסקובר מתווכל מול ריגל, אסקובר אומר לריגל שכולם יודעים שהוא האלוף משקל קל האמיתי, לגאדו דל פנטזמה מגיעים, אסקובר אומר להם שיצאו לקרב לבד כי יש לו על מה לדבר עם ריגל. לגאדו דל פנטזמה ניצחו את GYV, כמה דקות אחרי שהתחיל הקרב יוצאים האסטרונאוטים שאמורים להיות בריז ופאנדאנגו, הם מורידים את המסיכות ונחשפים כ-MSK, בזירה חואקין ווילד מצמיד את ג'יימס דרייק לניצחון ברולאפ, אחרי הקרב MSK תוקפים את GYV, ווס לי מעיף את הקסדה שלו על היד של זאק גיבסון, בזירה בריז ופאנדאנגו תוקפים את לגאדו דל פנטזמה. מקנזי מראיינת את דקוטה קאי וראקל גונזאלס, דקוטה אומרת לה שתפסיק לשאול שאלות מפגרות כי היא ראתה מה קרה, ראקל אומרת שזה לא משנה כמה זמן הם החזיקו באליפות, הם היו הראשונות והם עשו היסטוריה, אלופת הנשים איו שיראי מופיעה ומדברת אל ראקל גונזאלס, איו אומרת לראקל שהיא הבאה בתור, ראקל עונה לה שתזהר במה שהיא מבקשת. מקנזי מראיית את תאצ'ר, היא אומרת לו שאימפיריום ניסו לגייס אותו ואת צ'אמפה, לפני שהוא עונה צ'אמפה מגיע, צ'אמפה אומר שהוא לא מעוניין, צ'אמפה אומר שהוא מעוניין בגנרל, הוא מעוניין באיש שיושב בביטחון בצד השני ומחזיק באליפות NXT UK, צ'אמפה אומר לתאצ'ר שאם אתה לא איתם אתה נגדם והוא חושב שהוא נגדם, הוא אומר ששבוע הבא הם יפגשו את אימפיריום לקרב וזה נשמע לו טוב. מוכרז לשבוע הבא : - אוסטין ת'אורי נגד דקסטר לומיס. - ליאון ראף נגד אייזה סוורב סקוט. - תומאסו צ'אמפה ותאצ'ר נגד אימפיריום. - הדביוט של אל איי נייט. פין באלור ניצח את אדם קול ושמר על אליפות NXT, לקראת סוף הקרב באלור העיף את אדם קול מחוץ לזירה, קול מתאושש ונח על הברקייד, קול רואה את קייל אוריילי שמתקדם לאט לאט, באלור קופץ על אדם קול, באלור רואה את אוריילי, באלור נותן לקול 1916 מחוץ לזירה, באלור מכניס את קול לזירה ומצמיד אותו לניצחון אחרי CDG, אחרי הקרב קייל אוריילי נכנס לזירה, אוריילי מסתכל על אדם קול, אדם קול מצטער ואומר לאוריילי שהוא לא צריך לעשות את זה, קול מנסה לתת לאוריילי לואו בלו אבל אוריילי תופס לו את היד, אוריילי מוריד מאדם קול את המגן של אנדספיוטד ארה ומתחיל לתקוף אותו, אוריילי תוקף את קול מחוץ לזירה, שופט מנסה להפריד אך אוריילי מעיף אותו, אוריילי כמעט ונותן לאדם קול בריינבאסטר על המדרגות אבל מספר שופטים מונעים את זה, אחר כך אוריילי רץ לעבר קול וממשיך לתקוף אותו, אדם קול בורח אל מאחורי הקלעים ואוריילי אחריו, בזירה פין באלור עומד כאשר הוא מחזיק את אליפות NXT, פין באלור מפנה את הראש ואומר 'מה לקח לך הרבה זמן', המצלמה מתרחקת ורואים את קאריון קרוס עומד לידו, קרוס אומר לבאלור טיק טוק.
RE: תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - lidoradir - 03-11-2021 טוב זה היה חתיכת פרק ענק... NXT על הגל, דעות : - פתיחה של ריגל וההכרזות, טייקאובר 2 לילות, הו בייבי זה יהיה פאקינג מטורף, אליפות זוגות נשים NXT, אחרי שקצת חשבתי על זה הגעתי למסקנה שזה מעולה, מחלקת הנשים של NXT היא הכי טובה בעולם בפער, עוד חשיפה למתאבקות, עוד יותר עניין, למה לא ? מעולה. - איו שיראי נגד טוני סטורם היה קרב טוב, הופעה טובה של השניים, הריין של איו שיראי פשוט מצוין, איו סוף סוף מצליחה לנצח את טוני סטורם. - אל איי נייט שבוע הבא, לטס גו. - פיט דאן וג'ייק אטלס נתנו קרב טוב לזמן שזה קיבל, אחלה הופעה של אטלס, פיט דאן אדיר, הפרומו הקצר שלו אחרי הקרב היה ממש מעניין, אני מניח שזה יוביל לקרב בטייקאובר, מי יעז להוכיח לו שהוא לא המתאבק הטכני הכי טוב בעולם ? - שוטזי ואמבר מון זוכות באליפות הנשים זה הולי שיט מומנט מבחינתי, לא ראיתי את זה מגיע בחיים והייתי בהלם מהתוצאה הזאת, אפילו התעצבנתי קצת בשביל דקוטה וראקל.. אבל זה עבר לי אחרי שראיתי למה זה הוביל... - ג'ורדן פאקינג דבלין חוזר, הו בייבי כמה חיכיתי לזה, אלוף משקל קל האמיתי, זה פיוד שרציתי לראות ואיזה כיף שאנחנו הולכים לקבל את זה, ג'ורדן דבלין נגד סאנטוס אסקובר, הייפ. - סצנת הזוגות אצל הגברים פשוט מעולה ומעניינת, לורקן ובורץ' מחזיקים באליפות, MSK ממש חמים, GYV בתמונה ועכשיו גם בריזאנגו, אין לי בעיה לקבל קרב מרובה משתתפים בטייקאובר זה יהיה מעולה, למרות שבתאכלס MSK אמורים לקבל קרב בנפרד נגד האלופים. - וזה למה ראקל ודקוטה הפסידו את האליפות... איו שיראי הולכת על ראקל גונזאלס, זה יהיה מצוין וזה מריח לי AND NEW. - בומבה אחרי בומבה, תומאסו צ'אמפה רוצה לפגוש את הגנרל ??? וולטר נגד צ'אמפה בטייקאובר ? הולי פאקינג שיט במידה וזאת התוכנית. - פין באלור ואדם קול כמובן נתנו קרב מצוין של כמעט חצי שעה, חזרה מעולה של קייל אוריילי, תקיפה מצוינת שלו על אדם קול, ולסיום הדובדבן שבקצפת, פין באלור נגד קאריון קרוס, התחלנו. איזה הייפ פסיכי לטייקאובר.. אמאלה איזה קארד הם יכולים להרים. RE: תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - StavHen - 03-11-2021 פרק אדיר! קרבות ענקיים באופן לא מפתיע כבר החגורה של אליפות הזוגות נשים של NXT יפה בפער מהחגורה של WWE איו שיראי ענקית, קצת חבל לי על טוני סטורם אבל מילא פין באלור ואדם קול, איזה קרב , איזו איכות מטורפת של קרב אי אפשר היה להוריד את העיניים קייל אוריילי היה מצוין, תקיפה טובה אני מחכה לפיוד שלהם עכשיו שאדם קול ירד מאליפות הNXT NXT כ"כ הרבה יותר טובים מהמוצר שWWE מוציאים RE: תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - The Tribal FISH - 03-11-2021 (03-11-2021, 12:30 PM)lidoradir כתב: פיט דאן וג'ייק אטלס נתנו קרב טוב לזמן שזה קיבל, אחלה הופעה של אטלס, פיט דאן אדיר, הפרומו הקצר שלו אחרי הקרב היה ממש מעניין, אני מניח שזה יוביל לקרב בטייקאובר, מי יעז להוכיח לו שהוא לא המתאבק הטכני הכי טוב בעולם ? קושידה אולי יגיד לו RE: תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - Jon_M0xley - 03-11-2021 טייקאובר 2 לילות, מעניין איזה קרבות יהיו בנתיים הכיוון נהדר. מקווה שיהיה קצת קרבות שיקרבלו את הזמן שלהם ולא הרבה קרבות עם מעט זמן. לבי אליפות הזוגות לנשים- אני עדיין לא בעד זה אלא אם כן זה ילך לקנדיס ואז אולי אני אתחיל לחבב את זה. היה כיף לראות את דאן מתעלל באטלס, מעניין מי זה שיגיע לאתגר אותו(לא אתנגד לבראיין), לא יודע כמה זה יעניין פה את הרוב אבל קרב של פיט דאן נגד קושידה זה מתבקש אז יש מצב שזה הכיוון(?) צ'אמפה רוצה את וולטר? מניין זה הגיע. אני לא מתנגד כי זה יהיה קרב טוב, אבל מעניין לראות מה ת'אצ'ר יעשה בנידון והאם שבוע הבא הוא יבגוד בצ'אמפה ויצתרף לאימפריום. באלור נגד קול: היה לפני חצי שנה בערך אולי אפילו יותר בדיוק אותו קרב רק הפוך. באלור(המאתגר) נגד אדם קול (האלוף) ושם ג'וני גרגאנו עשה את החזרה שלו אחרי שבאלור התהפך עליו וכך באלור הפסיד אחרי שראה את גרגאנו... והינה הגלגל מתהפך שבאלור האלוף ואדם קול מאתגר אותו והוא מפסיד בגלל שאוריילי חוזר אחרי שקול התהפך עליו ובגלל זה הפסיד. הקרה היה מעולה, היה כיף לראות היה רגע שחשבתי שקול עומד לזכות אבל חיכיתי לאוריילי שיגיע כי זה היה צפוי. אוריילי עשה את החזרה מצויין עם המבט והכל. כשהוא הוריד לקול את המגן של הUE זה היה חזק וקצת כואב אבל מתבקש, חבל שהשופטים באו להפריד ולא נתנו להם ברול יותר טוב. כשהראו את באלור בזירה היה צפוי שקרוס יהיה מאחוריו אבל המצלמה התחילה את הסיבוב ואני לא רואה את קרוס ואז באלור זורק מה לקח לך הרבה זמן והופ פייסאוף. הטייקאובר הבא הולך להיות אדיר בנתיים: באלור- קרוס (אליפות NXT) אדם קול- קייל אוריילי (הלוואי קרב רחוב או בלי חוקים או משהו בסגנון) איו שיראי- גונזאלס- האמת שלא כזה מעניין אותי הקרב הזה RE: תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - lidoradir - 03-11-2021 (03-11-2021, 02:52 PM)Didiwe כתב: קושידה אולי יגיד לו גם הגיוני, קושידה הרוויח אותי אחרי ההופעות האחרונות שלו. אני רוצה שסזארו או בריאן יענו לו לאתגר, הלוואי וזה יקרה. RE: תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - The Tribal FISH - 03-11-2021 (03-11-2021, 02:55 PM)Jon_M0xley כתב: כשהראו את באלור בזירה היה צפוי שקרוס יהיה מאחוריו אבל המצלמה התחילה את הסיבוב ואני לא רואה את קרוס ואז באלור זורק מה לקח לך הרבה זמן והופ פייסאוף אני גם ידעתי בגלל הזווית של המצלמה וזה RE: תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - RVD - 03-11-2021 פרק מעולה..כמה טוב שיש nxt. באלור וקול קרב מצויין , הכניסה של אוריילי בסוף היתה מעולה...הם יריצו לדעתי פיוד עכשיו בין אוריילי וקול ואז קרב זוגות בין אוריילי ורודרינג לקול ופיש ואחרי שיגמר באלור-קרוס , אוריילי יחזור לתמונת האליפות קול יעלה לרוסטר הראשי ופיש ורודרינג יהיו זוג ב nxt. RE: תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - Breakker - 03-13-2021 המאיין אבנט היה קרב טוב, אבל מה שבאמת היה יותר טוב זה מה שקרה מהרגע שקייל אוריילי נכנס לתמונה. הופעה אדירה שלו, מהמבט הרוצחני בהתחלה ועד לברול עם קול ואפילו עם השופט. הפייסאוף בין באלור לקרוס לסיום התוכנית היה גאוני. הטייקאובר הקרוב מתחיל כבר לקבל צורה מושלמת. RE: תוצאות | WWE NXT 10.3.2021 - SwitchBlade - 03-13-2021 "What took you so long" המשפט המושלם להגיד במצב הזה. פין באלור בשיא הקריירה שלו (בתור 'פין באלור', 'פרינס דביט' הגיע לשיאים גדולים יותר מזה). |