Wrestling-IL
תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 (/showthread.php?tid=259)

עמודים: 1 2

תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - lidoradir - 04-09-2021

[Image: 21.png]

קיקאוף :

דרייק מאבריק וקיליאן דיין ניצחו את בריזאנגו, דיין נתן למאבריק פאוורבומב על פאנדאנגו ישר לניצחון, מאבריק ודיין ה-N1C לאליפות הזוגות של NXT.

קארד ראשי :

קרב סולם על איחוד אליפויות משקל קל
סאנטוס אסקובר ניצח את ג'ורדן דבלין ועכשיו הוא אלוף משקל קל בלתי מעורער, במהלך הקרב לגאדו דל פנטזמה יצאו החוצה והעיפו את דבלין מהסולם, אחר כך הם חזרו אל מאחורי הקלעים, בסוף הקרב אסקובר ודבלין היו על הסולם, אסקובר נגח בדבלין שעף למטה דרך סולם אחר שנשבר בפינה של הזירה, אסקובר מוריד את 2 האליפויות ומנצח את הקרב, אחרי הקרב לגאדו דל פנטזמה חוגגים, אסקובר חוגג לצד הבן שלו.

קרב על אליפות זוגות הנשים של NXT
שוטזי בלאקהארט ואמבר מון ניצחו את הדרך(קנדיס לריי ואינדי הארטוול) ושמרו על אליפות זוגות הנשים של NXT, אמבר מון נתנה אקליפס לקנדיס ואינדי ביחד, אחר כך שוטזי קפצה בסנטון על אינדי הארטוול והצמידה אותה לניצחון.

קרב על אליפות צפון אמריקה
ג'וני גרגאנו ניצח את ברונסון ריד ושמר על אליפות צפון אמריקה, במהלך הקרב אוסטין ת'אורי ניסה לעזור לגרגאנו מספר פעמים, ברונסון ריד תקף את אוסטין ת'אורי, מאוחר יותר בקרב ברונסון ריד ניסה לתת מונסולט מהטופ רופ אך פספס, ג'וני גרגאנו נתן לריד ואן פינאל ביט, אחר כך ג'וני שוב נתן לריד ואן פינאל ביט והצמיד אותו לניצחון.

קרב על אליפות NXT
קאריון קרוס ניצח את פין באלור וזכה באליפות NXT, באלור היה קרוב להכניע את קרוס, קרוס הצליח להשתחרר מההכנעה, קרוס התחיל לחסל את באלור ונתן לו מרפקים בלי הפסקה, קרוס מרים את באלור ונותן לו סופלקס, קרוס מרים את באלור שוב ונותן לו עוד סופלקס, קרוס רץ ונותן לבאלור מרפק לעורף, באלור מתאושש וקם, קרוס נותן לו עוד מרפק לעורף ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 2.jpg]

Unsanctioned Match
קייל אוריילי ניצח את אדם קול, לקראת סוף הקרב אדם קול תופס את אוריילי והשניים עפים ביחד דרך הרמפה, אחר כך אדם קול נותן לאוריילי בריינבאסטר על המדרגות מחוץ לזירה, קול מתכונן ללאסט שוט אבל מפספס, אחרי כמה רגעים אוריילי נותן לקול לאסט שוט, אדם קול מניח את הכיסא הפוך בזירה, קול ואוריילי על הטופ רופ, אוריילי נותן לאדם קול לואו בלו, אוריילי לוקח שרשרת ברזל ושם אותה סביב הרגל שלו, אדם קול שוכב על הכיסא ההפוך, קייל אוריילי קופץ עליו ומחסל אותו, אוריילי מצמיד את קול ומנצח את הקרב, אחרי הקרב מפנים את אדם קול על אלונקה.
[Image: 1.jpg]

RE: תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - lidoradir - 04-09-2021

עוד לילה מטורף של טייקאובר, פשוט מדהים, דעות :
- אסקובר נגד דבלין היה מצוין, ככה פותחים את הלילה השני, מתאבקים מעולים, ספוטים מטורפים, ג'ורדן דבלין מטורף, המונסולט שלו היה אדיר, הספינש פליי שלהם היה חזק, הסיום של הקרב.. הולי שיט איזה פיניש לקח דבלין על עצמו ואוו. שאפו שאפו שאפו. אסקובר ממה היה הפייס בקרב הזה, הקהל היה לטובתו ודבלין קיבל המון היטים.
- זוגות נשים היה הקרב הכי פחות טוב משני הלילות, כאילו.. הקרב היה נחמד אבל זהו, לא בקאליבר של טייקאובר, זה היה קרב לתוכנית רגילה, חבל שהדרך לא ניצחו, הסוף היה טוב, במהלך הקרב שוטזי לקחה ספוט מפחיד שקפצה החוצה מהזירה, הנפילה שלה הייתה מפחידה.
- ג'וני פאקינג טייקאובר עושה זאת שוב בייבי, גרגאנו וריד נתנו קרב מעולה, הזיכרון שלי לא משהו אבל זה כנראה הקרב הכי טוב של ברונסון ריד עד היום, ואיך אפשר שלא ? אתה נגד ג'וני טייקאובר, ג'וני רסלינג, ג'וני זהב, אני יכול להמשיך עד מחר. ריד יצא ענק מהקרב הזה ובכללי מהטייקאובר הזה.
- קאריון קרוס האדיר נגד פין באלור היה מעולה כצפוי, אהבתי את הפתיח של באלור שהראו על המסך את כל הרגעים הגדולים שלו, הבחור עד הקרב הזה היה ברקורד של 14-1 בטייקאובר, זה היה קרב חזק, פיזי, העבירו בו את הסיפור בצורה מצוינת, בהתחלה פין באלור צוחק על קרוס בכל הזדמנות, באלור עבד לקרוס על הצלעות והוא מכר זאת מצוין, אחר כך קרוס הגיע לשלב החיסול ולמיסטר באלור לא היה סיכוי, באלור רצה לקחת את קרוס למים העמוקים ולגרום לו להחנק, קאריון קרוס הטביע את פין באלור והחזיר את מה שמעולם לא הפסיד, קאריון קרוס שוב אלוף NXT בייבי.
- קייל אוריילי נגד אדם קול, 5 כוכבים ! 40 דקות של מ-ל-ח-מ-ה, קרב מרגש, קרב מרתק, קרב חזק וברוטאלי, ספוטים מטורפים, אקשן ללא הפסקה, סיפור, פסיכולוגיה ? מה עוד אומרים ? מה עוד צריך לבקש ? זה היה חתיכת קרב ובצדק הם קיבלו את הספוט של הקרב המרכזי, הם הרגו אחד את השני, הסוף היה ענק ויצירתי. ניצחון ענק של קייל אוריילי. אדם קול - הגיע הזמן לשחק בליגה של הגדולים.

2 לילות מטורפים.
תודה לכם NXT.

ועכשיו... הכוכבים הגדולים רוצים לשחק, רסלמניה.

RE: תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - RVD - 04-09-2021

אחלה המשך לאתמול נהניתי מכול קרב באמת התעלו על עצמם מקווה שרסלמניה תהיה ככה.

ריד-ג'וני באמת חשבתי שיהיה קרב גרוע בגלל ההבדלים בינהם אבל הם נתנו קרב מעולה , ג'וני מוציא מכול מי שמולו את הטוב ביותר , ריד עשה מהלכים יפים לבחור במשקלו , היו כמה פדיחות קטנות ואי תיאומים אבל בגדול היה אחלה קרב היה לי קצת שקוף שג'וני ימשיך את הראן.

קרוס-באלור קרב טוב ההתחלה הייתה לא משהו בהמשך השתפר , באלור הראה לקרוס שהוא פשוט לא היה נגד מישהו ברמה שלו , הבריחה של קרוס מהקונגרה לסליפר הייתה יפה , בסוף קרוס מראה לבאלור שזה לא ממש משנה לו מי היריב , המרפקים בסוף הקרב היו חזקים...קשה לי להאמין שבאלור יחזור לראשי או שאולי זאת התוכנית שאחרי רסלמניה הוא חוזר..או שימשיכו את הפיוד הזה עד טייקאובר הבא...אני הייתי בטוח שבאלור מנצח וקרוס עולה ל RAW.

אסקובר -דבלין – קרב סולם מעולה דבלין נפגע מהסולם במהלך האחרון ודימם , אסקובר יכול להיות היל לטיני מאוד טוב בהמשך.

אוריילי – קול קודם כול לא יודע אם זה שיר כניסה שימשיך עם קול אבל אני לא אהבתי.

קרב אישי שהתחיל בסערה ושמר על הקצב כול הקרב הרבה נעילות של אוריילי קול הגיב עם בעבודה עם הכיסא על הצוואר של אוריילי , עבודה מעולה מחוץ לזירה הם נתנו כול מה שיש להם.
לקול אין עוד מה לחפש ב NXT לדעתי וצריך לעשות את הדרך לסמאק או Raw ולחכות לאוריילי שיעלה בהמשך כדי שימשיכו את הפיוד בעתיד ( זיין-אוונס סטייל) , 18 דקות לסיום הקטע עם הכיסאות היה יפה הראו כמה זה אישי בינהם , 13 דקות לסיום ההטחה ברצפה שהתפרקה הייתה מעולה .
אני עדיין חושב שסטרונג היה צריך להיות שופט כדי שזה יהיה יותר אישי.

RE: תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - WhoIsYourHero - 04-09-2021

קרב סולם היה בסדר. המונסולט היה יפה והפיניש ברוטלי אבל בתכל'ס לא היה פה משהו מעניין במיוחד בעיניי. דבלין מאוד ונילה וגם אסקובר לא תפס לי את העין עדיין.

גרגאנו הוא 1.78 כמו שאני רקדנית בלט. בחייאת. אם אתם משקרים לפחות תעשו את זה בצורה הגיונית. ריד מנגד היה באמת בחור גדול והוא זז מעולה, מזכיר קצת את קית' לי. בגלל שהוא יחסית נמוך זה עוד היה אמין יחסית לראות אותו מתחרה בצורה תחרותית עם ג'וני למרות שבקרבות הבאים שלו אני מקווה לראות אותו פחות על הטופ רופ. הקרב עצמו היה טוב מאוד ואני מצפה לראות עוד מריד בעתיד.

קרוס-באלור היה טוב. חושב שהייתי מעריך את זה יותר אם הייתי צופה בתוכניות השבועיות של NXT. קרוס נראה ומתאבק כמו אלוף, נקווה שהפעם הוא יקבל את הריין שמגיע לו.

דילגתי על קול-אור'יילי. דווקא הייתי בהייפ על הקרב אבל אני כבר לא יכול לסבול קרבות של 35+ דקות אלא אם כן זה ברסלמניה/טוקיו דום מול 30+ אלף איש. בכל סיטואציה אחרת- בעיניי אין הצדקה למרתונים כאלו.
בכל אופן היה אירוע פחות טוב מהלילה הראשון בעיניי אבל בסה"כ יצאתי עם חשק לצפות בתוכניות השבועיות אחרי המון זמן שהמוצר של NXT היה יבש ולא מזמין, לפחות בעיניי. נקווה שימשיכו עם המומנטום ושגם הקהל יחזור.

RE: תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - Triple T - 04-09-2021

יום שני קול מופיע בראו ותוקף את אלוף הwwe. Book it

RE: תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - lidoradir - 04-09-2021

(04-09-2021, 02:37 PM)Triple T כתב:  יום שני קול מופיע בראו ותוקף את אלוף הwwe. Book it

או איו שיראי  Wink

RE: תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - RoeeHardy - 04-09-2021

לשלושה מארבעת הקרבות הטובים של היומיים האלו הייתה דינמיקה מאוד דומה - מתאבק גדול עם יתרון פיזי נגד יריב שמנסה לייצר איזון בעזרת עבודה על חלק מסוים בגוף. בכל המקרים זה עבד יופי, ובלי שאף קרב ירגיש ממוחזר. צ'אמפה היה הפייס שנלחם מלמטה נגד מפלצת בלתי מנוצחת, גרגאנו האלוף ההיל שמנסה להיחלץ מעמדת נחיתות ובאלור בתור האלוף הטווינר שהולך ראש בראש נגד היריב הכי גדול שלו.

ריד וקרוס אמנם עשו את התפקיד שלהם בצורה טובה מאוד, אבל הכוכבים האמיתיים היו גרגאנו ובאלור, שסחבו אותם לקרבות הכי טובים שלהם ב-NXT עד כה והראו פעם נוספת למה הם שייכים לרשימת המתאבקים הטובים בעולם. הופעה פנטסטית של שניהם. טייקאובר זו תמיד הסביבה של גרגאנו, ובאלור מצידו נמצא בכושר שיא בקריירה שלו, וזה כשהוא עוד רגע בן 40 (כן, גם אני הייתי קצת בהלם). ספציפית אציין יותר את באלור-קרוס, שהיה באופן מפתיע הקרב האהוב עליי מהלילה השני. סטיפי, קשוח, מלחמה אמיתית. בדיוק כאלה קרבות אני אוהב. (באופן כללי צ'אמפה-וולטר כנראה היה הטוב ביותר מבין שלושתם, בעיקר בגלל שזה היה הקרב היחיד ששני המשתתפים בו היו באותה רמה).

ולמיין איבנט - אני אתחיל מהביקורת רק כדי להזיז אותה מהדרך - הדבר היחיד שהוריד לי קצת מהקרב זה שהוא נגרר יותר מדי. כן התאים שיהיה פה קרב ארוך בהתחשב בהיסטוריה הענקית שלהם ובעובדה שאף קרב אחר בקארד לא עבר את ה-20 דקות, אבל קרב שעשוי טוב אמור לגרום לי לא להרגיש את האורך שלו, וכאן היו שלבים שבהם הרגשתי שהקרב עומד במקום והיה אפשר לקצץ (לדוגמה, הספוטים על הרמפה או על שולחן השדרנים, שלא באמת הובילו למשהו מיוחד).
אבל נשים את זה בצד - איזה יופי של קרב. אוריילי וקול התייצבו למעמד עם אחת הבניות הגדולות בהיסטוריה של NXT, שלוש וחצי שנים של סטוריליין על הגב - וסיפקו את הסחורה בענק. אני מתאר לעצמי שדרכו של קול ב-NXT נחתמה. אחרי זכיה בכל אליפות אפשרית, ריין ארוך עם האליפות הראשית, כישלון להשיג אותה מחדש ופירוק הסטייבל שלו - הגיע זמנו להמשיך.

NXT בדרך לעידן חדש, וכרגע נראה שהם יוצאים אליו ברגל ימין. 

RE: תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - Jon_M0xley - 04-09-2021

קרב סולם: קרב טוב, אחלה ספוטים. הקטע בסוף שדבלין עף על הסולם היה חזק.

זוגות נשים: נתחיל מקנדיס לריי והגיר שלה אם הי הייתה חאליסי אני הייתי כורע ברך. הייתי בטוח שבגלל הגיר היא תזכה באליפות אבל לצערי זה לא קרה. הקרב היה נחמד לא היה ברמה גבוהה, לדעתי אינדי הארטוול לא כזאת טובה בזירה והיא דיי תקעה את הקרב. שוטסי נתנה שם קפיצה ועברה את קנדיס ואינדי וזה היה קצת מפחיד וזה שהשופטת ישר יצאה אלייה גם הוסיף לחשש, מזלה שהיא נחתה יחסית בסדר. התבאסתי מהתוצאה חשבתי שסוף סוף נראה זהב על קנדיס.

ברונסון ריד- ג'וני טייקאובר: אחד הקרבות שחיכיתי לו בעיקר בגלל ג'וני רסלינג. קודם כל שמחתי שהם הקשיבו לסלביק ובנו את ריד בטייקאובר הזה ולא נתנו לו פה את התואר. הקרב היה מעולה כמובן הודות לג'וני גרגאנו, אבל ריד גם נתן פה עבודה ב2 לילות האלה. כיף לי לראות את גרגאנו את הגיר של האיירומן האפל את הריין שמגיע לו ואת הרסלינג שהוא מביא.

פין באלור נגד קריון קרוס: נהיה שיטחי גם פה ונתחיל בסקארלט, אבלה איך שהיא הייתה לבושה + אני מוכן שהיא תיכנס ככה לחתונה שלנו עם ההינומה בהתחלה. טוב נתמקד בקרב, הכניסות היו חזקות גם של קרוס(כמו תמיד)+ הגיר של הלוחם שקצת הזכיר לי את ספרטקוס, וכמובן פין פאקינג באלור עם הרגעים הגדולים שלו כשברקע רואים את הדומיין. הקרב היה טוב וגם פה זה בעיקר באלור, ניסה כל מה שהוא יכול צחק על קרוס גרם לו לפעול מרגשות וגם הצליח לנצל את זה ולפצוע אותו. באלור הלך ראש בראש בלי להסתכל אחורה  מול ה- יריב שלו והאמת כמעט גם הצליח להטביע אותו במים העמוקים אבל כשמשהי כמו סקארלט מבקשת שתמצא כח ולא תכנע זה מה שכולם באותו מצב היו עושים(שיטחי שוב, תתמודדו). הקטע בסוף מזה שהוא כמעט נכנע לזה שהוא התחיל לחסל את באלור כל מרפק כל סופלקס כל מהלך הרגשתי את האוויר יוצא לי מריאות והלב שלי נשבר כי ידעתי שזהו. רציתי שבאלור ימשיך בריין האדיר שלו וקרוס יעלה לראשי אבל כמו שחשבתי שאוברין ניצח את ההר ואז ההר פיצץ לו את הראש אחרי טעות ככה זה היה מבחינתי וכאב לי לראות את זה. מעניין מה ההמשך עם באלור ומי יהיה הבא בשביל קרוס.

אדם קול- קייל אוריילי: האמת ציפיתי ליותר, הקרב היה אדיר אבל לטעמי היה קצת יותר מידי זמן מת וגם הקצב היה דיי איטי ואני חיכיתי שיעלה הקצב ונקבל קצת נעצים ושטויות. נשים את זה בצד הקרב היה ברוטאלי, היו ספוטים מעולים והייתה פה מלחמה. לא כזה אהבתי את השירים החדשים שלהם. היה חזק איך אדם קול נכנס ואז צועק אדם קול ביבייי מול הפנים של אוריילי. הכיסאות עם הסימן של הUE גם הוסיף והקטע שאוריילי יצא מהצמדה שהרים את הכתף כי אין לו כוחות בגוף היה ענק, הספוט בסוף היה נראה לא כיף שאפו לשניהם על הקרב הזה. אוריילי מנצח עם הפנים קדימה(קרוס?) אדם קול לראשי(?) האמת אני מפחד על אדם קול בידיים של וינס למרות שאחרי SVS שנה שעברה הרשת שסמאק משודורת שם דיי התלהבה מימנו ואמרה לוינס שהם רוצים שהוא יהיה הטופ היל בתוכנית אז נקווה לטוב. אגב עוד משהו חשב אחרי שקול תקף את השופט שהתעלף לו, שרודריק סטרונג יגיע לשפוט במקום?

RE: תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - Breakker - 04-09-2021

מ-צ-ו-י-ן V2.
עוד לילה נהדר, כמה טוב שיש את NXT..

האופנר היה טוב. אני אשקר אם אגיד שלא ציפיתי ליותר, היה נראה שהכימיה בניהם לא הכי עובדת בצורה חלקה, אבל הם עשו את העבודה שלהם כמו שצריך. טוב מאוד שהם הלכו עם אסקובר בתור האלוף.

גרגאנו-ריד היה מעולה! כמו שכבר נאמר פה על גרגאנו - הוא מר. טייקאובר, אף פעם לא יודע לאכזב. ריד עם הופעה מצוינת. 
זה אמנם נדוש וחרוש ללכת על הסטוריליין של "חבר שבוגד בחבר", אבל אני ממש אשמח לראות את אוסטין ת'אורי עושה את דרכו אל עבר האליפות.

אני לא יודע למה ההייט שמסתובב על קאריון קרוס, אני חושב שהוא מעולה ולגמרי קונה אותו בתור אלוף ומאיין אבנט בNXT. הקרב עם באלור היה פצצה, באלור כוכב. הפתיע אותי האמת שהם הלכו עם קרוס, הייתי בטוח שבאלור שומר כאן. זה הזמן של קרוס לרוץ עם הריין שהגיע לו ואני בטוח שהוא יפציץ.

המאיין אבנט.. וואו.
כמה שזה היה טוב, מבחינתי? אפילו מושלם.
כל ההכנה לקרב הזה הייתה מושלמת. הפרומו שלפני, השומרים שנכנסו לזירה, השירים ברקע, התאורה, פשוט הכל מהכל. הייתה אווירה של קרב גדול והייתה אווירה של מאיין אבנט אמיתי. זה לא היה אמור להיות קרב רסלינג משובח, זה היה אמור להיות רצח וזה בדיוק מה שקרה. הם הרגו אחד את השני. אני לא חושב שהיו חלקים מתים, אבל אולי זה רק אני. באמת שנהנתי מהקרב הזה מבלי להריץ אפילו שנייה. 
הניצחון של קייל אוריילי זה חתיכת ביג דיל, וכן, זה הגיע לו. אדם קול, המתאבק הטוב ביותר בעולם, עשה והשיג את כל מה שרק אפשר בNXT. אני מאמין שיתנו לו קצת זמן בחוץ עכשיו כי בכל זאת, הוא צריך למכור את הקרב והסיום האדיר הזה, ולאחר מכן הגיע הזמן לעשות את הצעד הגדול ולעלות לרוסטר הראשי.

RE: תוצאות | NXT TakeOver: Stand & Deliver - לילה 2 - Breakker - 04-09-2021

(04-09-2021, 02:37 PM)Triple T כתב:  יום שני קול מופיע בראו ותוקף את אלוף הwwe. Book it

זה לא יקרה וזה גם לא צריך לקרות.