![]() |
|
דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il (/showthread.php?tid=2805) |
דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - lidoradir - 12-29-2024 ![]() משתמש השנה : משקיען השנה : אשכול השנה : תגובת השנה : פיוד השנה : קצ'פרייז השנה : gif השנה : חתימת השנה : ציני השנה : אנדרייטד השנה : מארק השנה : פריצת השנה : המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : ראנט השנה : אכזבת השנה : קרינג' השנה : הגימיק הכושל של השנה : המשתמש הגרוע של השנה : המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : מי לדעתכם יפרוץ ב-2025 ויהיה הדבר הבא : ----- ![]() RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - karusi - 12-29-2024 לידור משתמש השנה, באנקר RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - Hard2Reach - 12-29-2024 או שיט היר ווי גו אגאין.. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - SwitchBlade - 12-30-2024 אני מפחד מהאשכול הזה. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - master of doom - 12-30-2024 לצערי אני נאלץ לבחור קטגוריה מצומצמת של פרמטרים לסיכום השנה, עוד נגיע לסיבה בהמשך. משתמש השנה : תכל'ס, קצת עוול לא לתת ללידור. מאחל לכל אחד רבע מהתשוקה שיש לו לתחביב מסוים, הוא אף פעם לא פותח אשכול "כי הוא חייב", יש שמועות שהוא בדרך לניתוח בגב מרוב שהוא סחב את הפורום על הגב ב-2024. אם אני שם אותו בצד, אני רוצה לתת את זה לסתיוחן. אני נהנה מאוד לקרוא את התגובות שלו, הוא בחור יצירתי, מעביר את הדעות שלו בצורה טובה. צופה לו הצלחה חזקה ב-WIL RUMBLE. משקיען השנה (הפרס ע"ש לידור אדיר) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! לידור. תגובת השנה : התגובה של אימפוס על זה שלא מעניין אותו דה רוק, ריינס, קודי ורולינס אבל כן מעניין אותו דקוטה קאי. זה היה פאקינג מדהים לקרוא ולא להאמין. אנדרייטד השנה : לא יודע כמה הוא נחשב אנדרייטד אחרי השינוי של הניק, אבל אני נותן את זה ל-gilam. אני נהנה מאוד לקרוא את התגובות שלו למרות שהוא לא מגיב הרבה, גם כשאני לא מסכים איתו. המשתמש הגרוע של השנה : דקוטה קאי > דה רוק חותם את זה מבחינתי. אימפוס. המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : יותר מדי. גיא, רועי, סלביק, ליעוז אחיקר, רוג'ר. אבל האמת היא שיש מישהו שאני אשמח יותר מכולם שיהיה יותר פעיל - וזה אני. זה לא סוד שכבר תקופה די ארוכה אני מתקשה לעקוב ובעיקר להגיב כמו שצריך, וזה אחד הדברים שאני רוצה לשנות בשנה הזאת. זה קצת יותר מאתגר משנים קודמות בגלל התואר (לא אשקר - מצבי לא משהו, זה דורש משהו כמו איזה 8 שעות למידה ביום כדי להדביק את המרצים), אבל אני מאמין שעם סידור נכון של זמן אני אוכל לחזור לעשות על בסיס שבועי את אחד הדברים שאני הכי אוהב - להעביר מגילת דעות על פרק רנדומלי של ראו/סמאק או אפילו דיינמייט אם AEW יחזרו להרים תכניות ברמה גבוהה. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - StavHen - 12-30-2024 קודם כל תודה לMOD הגבר על , על הפרגון ![]() משתמש השנה : 1 . האחד והיחיד , LidorAdir לא רק כמנהל, ברגע שאתה אומר לעצמך שאם לידור לא היה פה אז הפורום לא היה אותו דבר, זה אומר המון. 2 . אני רוצה לפרגן לאח שלי , אלוף הראמבל הקודם, Hard2Reach הנוכחי והתומרקסי הניצחי, על אשכולות תוצאות,פרגון,תגובות יפות,אלוף. 3. אני אחלק את המקום השלישי שלי ל2 שזכורים לי ממש השנה, Jon Mox וDarkarts לשעבר וג'ייקוב פאטווו של היום,פעילים, מצחיקים כיפיים, זהב. (פרגון בנוסף לנעם אבא של לביא הגבר על, באם באם,אור הגיבור שמנסה להחיות את AEW יותר מטוני קהאן,ובכללי למנהלים שבזכותם הפורום הוא מה שהוא היום, הבית לכל אוהב רסלינג ישראלי איכותי) משקיען השנה : לידור אדיר, בזמנכם תסתכלו על הסטטיסטיקה המשוגעת של הבנאדם הזה, ממוצע של 12 וחצי תגובות ביום, 4650 לייקים,ממוצע של כמעט אשכול אחד ביום, זו סטטיסטיקה משוגעת שמדברת בפני עצמה. אשכול השנה : האמת פה אני רוצה לפרגן ל"מלך המשחקים של הפורום" KB ,הידוע בכינוי קב WIL RUMBLE זה תענוגות של החיים,כיף מצחיק מותח וככה אתה גם מכיר עוד אנשים. תגובת השנה : ציטוט:ובתור מנהל - זה אמור להיות האחריות שלך, אז מה זאת אומרת תפתח אתה ? אתה לא מסוגל לעשות את המוטל על מנהל? פיוד השנה : האמת שלאחרונה התחיל לצוץ היל טרן של סקסי דוייל על זה שמגן עליו כבר תקופה קודיקאטר, אני אומר לכם זה הולך להתפתח טוב קצ'פרייז השנה : ![]() gif השנה : ![]() חתימת השנה : ![]() אנדרייטד השנה : אני לא יודע אם זה נחשב אנדרייטד אבל Cenation , שמעלה אשכולות נחמדים, מנסה לפתח דיונים ומגיב לאשכולות. מארק השנה : סקסי דוויל הידוע בכינוי דקוטה גאי פריצת השנה : האמת פריצת השנה שלי אתן ל gilam , שעם התמונה הורודה שלו מגיב כמו שצריך, מרים למי שצריך וכותב יפה. ראנט השנה : לידור אדיר על הדיון על מה שמוטל על המנהל , למעוניינים - https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=1813&pid=130454#pid130454 תגובה מספר 8848 הגימיק הכושל של השנה : חחחח אני לא חושב שזה היה השנה אבל חייבים לדבר על זה, התקופה שהיה לי תמונה של ת'אורי וחתימה שלו , אין מה לעשות , תקופות חשוכות המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : 1 . Breakker 2 . Hard2Reach 3. master of doom מי לדעתכם יפרוץ ב-2025 ויהיה הדבר הבא : Cenation - חידוד והוא יכול להיות אחד הגדולים פה לסיכום : Wrestling - IL זה בפער המקום שאני הכי אוהב להיות בו ברשת, ניצח את פורןהב בפער, וברצינות, כמה כיף פה, כמה מעשיר, אני מת על הקהילה הזו, לא סתם ביום הזיכרון באתי ופתחתי בפניכם ונתתי לכם לפתוח את הלב והסיפור האישי שלכם, אם זה לידור ואם זה שאר המנהלים שמחזיקים את המקום, אם זה המשתמשים שמגיבים פה כל יום, ויש לנו פה אנשים בני כמעט 40 עד צעירים בני 20 אם לא פחות אפילו, והכי כיף בעולם,אשכרה חברים, בסוף עוד נעשה מפגש אני עוד מאמין בזה, יאללה שעוד שנה מהיום יהיה פה אפילו טוב יותר. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - NoamRR - 12-30-2024 משתמש השנה + משקיען השנה: לידור. אשכול השנה: כל סיכום חוויה שמישהו אשכרה טס לאירוע האבקות ולקח אותנו יד ביד לחוויה האישית שלו. זה מטורף ואין לזה תחליף לדעתי. אני עדיין מחכה לשלך לידור, שברת לי את הלב (אתה לא חייב לנו כלום כמובן ובלה בלה). קצ'פרייז השנה: אני לא אוהב אותו, הוא יצא לי מכל החורים, אבל אנשים נדבקו בזה ואני עדיין מחכה לרגע שגם אני. סינמה. gif השנה: אני לא יודע להסביר למה, אבל אני ממש אוהב את הכלב הנובח למיקרופון אחרי כל מהלך שמפרסמים פה של ברייקר. חתימת השנה: אני הופך את הקטגוריה הזו לעיצובי השנה ונותן את זה לסתיוחן. אם נצא מהקייפייב זה גימיק מעולה ומוסיף צבע לפורום. אנדרייטד + מארק השנה + המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025: אני מאחד את הקטגוריות ומכניס לכאן את כל המארקים של המוצרים השונים. יפנים, תקופות שונות של רסלינג, אינדיז. אני לא מפספס אף תגובה שלכם ומשתדל לסמן את זה בלייק. אתם מוסיפים עוד צבעים שלא ידעתי שקיימים לפורום הצבעוני הזה. המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו: המארקים הכבדים של AEW בפורום. שימו מתאבקים של AEW בבאנר. ראנט השנה: הראנט של הפורום על "מה זה מנהל בפורום האבקות ב2024" אכזבת השנה + קרינג' השנה: שעדיין שואלים מתי האירוע מתחיל. הגימיק הכושל של השנה: דל"פ רציני, אבל קשה לי עם הגימיק של באם באם. משהו בהגשה הזאת מונע ממני לקרוא לפעמים את הדעות שלו. מי לדעתכם יפרוץ ב-2025 ויהיה הדבר הבא: משתמשים חדשים אמן. באם באם בגימיק חדש. תודה ל: תודה לכל מי שמגיב, מפרסם את דעתו, מעצב עיצובים, רואה ארגונים נידחים וכותב עליהם דעה, טס לאירועים וכותב על זה כאן, שולח טוענים, כותב מגילה על טניס, מתווכח על פוליטיקה (עד כמה שאני שונא את זה), מתאכזב מסרטים, בוכה מכדורגל, ממליץ על טלפונים, מתעלם מהמלצת שירים (לא שכחתי). אני מסתובב ופעיל בפורומים מ2010 והשנה הנוכחית הייתה בין השנים החזקות שאני זוכר בפורומים. אז תודה לכולם. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - gilam - 12-30-2024 (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: משתמש השנה : לידור ללא צל של ספק. תוציאו אותו מהפורום ובלי לפגוע צריך 5 משתמשים סופר פעילים (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: משקיען השנה : לידור אחרת זה יריקה בפרצוף (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: אשכול השנה : האשכול של ראו הבכורה בנטפליקס עידן חדש ההייפ בשמיים וכבר 9 עמודים ויש עוד שבועיים (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: תגובת השנה : מנהלים חייבים ....... אין שום ספק, כאשר יש תגובה שאתה יכול לקרוא אותה לבדה בלי הקשר של (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: פיוד השנה : מתגובת השנה יש לנו נגזרת לפיוד השנה המנהלים נגד קודי-קאטר (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: קצ'פרייז השנה : סינימה. אתה יודע שזה מוצלח כי למורות שלידור משתמש במילה סינימה, יותר ממה שאנשים משתמשים (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: gif השנה : הפיט בול הנובח ללא צל של ספק (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: חתימת השנה : אם הייתי מבין בחתימות הייתי עושה לי אחת (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: ציני השנה : באם באם. הבחור כל כך בדמות, שקשה לדעת אם הוא אמיתי או משחק דמות. (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: אנדרייטד השנה : סתיו-חן. התגובות שלו תמיד כל כך מנומקות ולעניין שהרבה פעמים אני מוצא את עצמי (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: מארק השנה : אני ישתמש בקטגוריה הזאת כדי להגיד תודה לחברי AEW בפורום. אור-גיבור, קיובי-24 סוויצ'בלייד ג'ון מוקסלי (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: פריצת השנה : סקסי דוויל. הבחור כאליו משום מקום הפך מוקד שיחה מרכזי ואדם שחייבים להתייחס לתגובות שלו. (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : כל משתמש שהופך דיון לקללות או למריבה על רקע אישי משל היה לנו אחוזים בTKO. (12-30-2024, 06:46 AM)StavHen כתב: ראנט השנה : (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2025 : Tblack יחסית חדשה, כותבת ומתנסחת בצורה מאוד טובה וכיף לקרוא את התגובות שלה (12-29-2024, 10:25 PM)lidoradir כתב: מי לדעתכם יפרוץ ב-2025 ויהיה הדבר הבא : הכניסה לנטפליקס נותנת תקווה שגם הפורום יקבל איתו עשרות RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - StavHen - 12-30-2024 (12-30-2024, 10:06 AM)Codycutter כתב: הנה שוב מתחיל ״פסטיבל המוצצים של לידור״אתה מעייף אותי, קודיקאטר, פה זה לא המקום לשטויות שלך. אם באת רק כדי להוריד את הרמה ולהרוס את האשכול, פשוט תחסוך לכולם ותמשיך הלאה. דיבור כזה וזלזול כזה באנשים בפורום,אתה יכול לחזור לפורום כספ , פסטיבל המוצצים..אשכרה אנשים מדברים ומפרגנים למי שבאמת עושה פה משהו לעומת מישהו שבא , מנסה לפגוע, לצאת גבר ויוצא הכי קטן שיש ואם אין לך משהו ענייני להגיד באשכול – תתמודד בשקט. נ.ב יא עורך הודעות קבוע שכמותך : כמות האשכולות שפתחת : 0 כמות האשכולות שאני פתחתי : 40 אפילו לנועם יש יותר אשכולות ממך עם 2, אז לפני שאתה אומר " תפתחו אשכול במקום למצוץ" תתחיל עם עצמך. RE: דיון | סיכום שנת 2024 - Wrestling-il - NoamRR - 12-30-2024 אני מרחם עלייך קודי קאטר, באמת. ניכר שמשהו מפריע לך בחיי היומיום ואתה בוחר להוציא את זה כאן. לא משנה מה הסיבה, אם אתה צריך אוזן קשבת או סתם לפרוק מבלי לקלל, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי או כאן. |